Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, Am 18ani și vreau să mă angajez undeva și nu prea știu unde. Problema e că eu sunt încă la liceu și vreau de lucru după masă adică de la 14:00/15:00. Unde as putea găsi cu așa program?...? (mai mult)
Salut! La ce facultăți din București pot fi admis la buget pe bază de dosar? Am media 7, 55 la bac. Pe langa facultatea de medicina la care pot intra pe baza unui examen scris, as vrea sa stiu daca...? (mai mult)
Am o prietena care vrea sa între la facultatea de litere pentru a preda copiilor 1-4.Cu ce medie se intra, știți? CARE E CEA MAI MICA DE LA BUGET
Buna. Pot sa ma transfer de la Facultatea de Peisagistica din cadrul Universitatii de Horticultura la Facultatea de Peisagistica din cadrul Facultatii de Arhitectura? Sau sa fac ultetior un master ca sa...? (mai mult)
Salutare! În opinia voastră, credeți că este târziu să fiu admis la medicină la vârsta de 24- 25 de ani. Eu am deja o părere cât de cât formata, dar mi- ar fi de mare ajutor să aflu și ...? (mai mult)
Pentru sgp (poliție militară) îți trebuie examenul de bacalaureat sau nu e obligatoriu?
Bună, doresc sa vb in privat cu un angajat mai vechi H&M, lucrezi la ei si sunt nelamurita cu unele lucruri și poate ma ajuta cineva, nu este vb despre contractul de muncă ci despre munca in sine, ...? (mai mult)
Bună! La Penny se poate lucra cu persoana care ești împreună pe aceeași tura în același magazin? Nu suntem căsătoriți dar la Mega sau la Kaufland unde eram, nu putem și vreau sa știu dacă...? (mai mult)
Bună! Am 163 și vreau sa încerc la poliție. Din câte stiu …s- a modificat traseul Detenta nu mai e la 255 e la 265. Cu câte luni înainte de examen trebuie sa ma pregătesc? Mulțumesc...? (mai mult)
Vreau sa dau probe la liceul de arte Margareta Sterian din Buzau si m- am uitat sa vad content- ul de pe foaie de anexa si sunt multe lucruri pe care nu stiu daca trebuie sa scriu ceva pe ele (eu sau parintii...? (mai mult)
Buna, poate unii dintre voi știți de firma Michelin, mi- am depus un cv și am fost chemat la interviu, mi s- a spus ca o sa primesc 2 teste unul de aritmetica și unul de orientare in spațiu, îmi...? (mai mult)
Salut. Vreau sa dau la Universitatea din Craiova undeva unde sa ies programator. Cineva mi- a spus sa dau la Automatica, calculatoare si electronica. Pot iesi programator nu? (stiu ca trebuie sa invat...? (mai mult)
Salut. M-am inscris la Glovo si am primit pe mail ca sunt pe lista de asteptare. Stie cineva cam cat dureaza pana cand ma pot angaja? Am facut inscrierea de pe site-ul lor online
Bună! Vreau păreri de la persoane care oferă/au oferit meditații in timpul studenției. Cât de repede se găsesc copii care sa fie dispuși să studieze alături de cineva fără studii superioare...? (mai mult)
Bună ziua! Este cineva pe aici care s-a angajat în domeniul asistenței sociale fără pile, bani? Dacă da!? Vă rog frumos să-mi spuneți cum ați procedat!
Ce faci mai exact după facultatea de Constructii? Adică, merg cu muncitorii le șantier? In ce consta aceasta meserie?
Ce îmi puteți spune despre Academia Militara? Merita? Nu știu,informații utile,cât se câștigă,cât de repede avansezi, cum poți avansa și mai important concret, ce faci ca și militar?
Buna TPU. Pot merge sa invat pentru scoala la bilblioteca judeteana Brasov?
Buna ziua, de mic am vrut sa ma fac politist si as vrea sa ma angajez la jandarmerie, sunt in clasa 9-a profil filologie, cum ma pot angaja?
Bună! Am nevoie de niste păreri de la studenți la Facultatea de Litere sau persoane care au cunoștințe ce studiază la această facultate, ar fi ideal daca îmi răspunde cineva de la Universitatea...? (mai mult)
Deci eu vara asta am șansa să mă transfer de la profesionala dual la liceu, dar sunt cu o nelămurire, eu doresc să merg la școala de subofițeri a Jandarmeriei sau salvamont dar nu știu dacă ...? (mai mult)
Cum ati gasit life purpose- ul? Scopul in viata cum l- ati gasit? De mic voiam sa ajung cineva mare, aveam teluri, am facut universitate, am venit peste hotare dar nu fac un job pe profesia mea, ...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci ca sa devii investigator financiar? Trebuie sa faci facultate? Cat de grea/usoara este aceasta munca?
Salut. As vrea sa stiu care sunt cerintele pentru admitere la SRI (Serviciul Roman De Informatii). Ce probe, evaluari se dau si cand este perioada de inscriere? Mersi.
Ce facultate cu frecvența redusă merită făcută?
Stie cineva daca studiile de scoala postliceala sunt suficiente pentru a fi asistent medical in Italia?
Salut, stiti cumva alte siteuri cu anunturi pentru locuri de munca mai putin cunoscute, am intrat deja pe cele cunoscute gen olx, ejobs, bestjobs, etc, dar am zis poate cunoasteti voi unele mai putin...? (mai mult)
Sunt student, în decurs de un an am trimis CV- uri in fiecare luna la Starbucks Lunar! :)) Am zis ca daca trimit lunar le va arata cat de mult imi doresc si sigur ma suna dupa 3- 4 luni daca aplic nonstop. ...? (mai mult)
Fetele de la poliție le bagă la ofițeri sau la subofițeri?
Știți cumva, la probele sportive pentru MApN, rezistența se da pe teren asfaltat, sau pe iarba/gazon?
Salut! Daca eu obtin licenta de planorist sau ulm la un aerodrom, particip la tot felul de campionate, obtin premii/medalii etc si ma tin de treaba... dupa urmeaza sa fac si PPL- ul, din treaba asta...? (mai mult)
Bună! Mi-as dori sa dau la facultatea de jurnalism, de preferat Unibuc. Cunoaste cineva cum e acolo? Daca merita? Sau poate ati avut experiente personale? Va rog!
Este pentru fete de a ajunge la pompieri?
Salut. Vreau sa ma angajez dar nu am mai lucrat din aprilie 2021 din motive personale/probleme. La ultimul loc de munca am avut 7 ani lucrati. Problema e ca dă prost in CV iar angajatorii probabil nu ...? (mai mult)
Salut TPU! Am și eu o nelămurire in vederea admiterii la școlile postliceale din cadrul M.A.I și anume daca în prealabil am mai urmat un an de postliceală sanitară pe loc bugetat și am fost exmatriculat...? (mai mult)
Hello! Am și eu o curiozitate! Locurile de muncă afișate la Ajofm le poți ocupa doar pe pile? Acum un an am terminat masterul în asistență socială și am aflat că se dau subiectele pentru examen...? (mai mult)
Salut. Cât primește un arhivist care lucrează la arhivele naționale(in cazul meu Olt). Puteți sa- mi spuneți si din celelalte Județe din țară. Si mai am încă o întrebare. Pot sa ajung arhivist...? (mai mult)
Vouă vi se pare corect ca un patron să ofere angajaților fumători pauze de țigară de 5 minute la fiecare două ore în cele 8 ore se muncă pe lângă pauza de masă de 30 minute valabilă pentru...? (mai mult)
Ce șanse sunt să intri în armata, cu 10 clase?
Salutare TPU, vreau sa îmi depun un cv pentru angajare, e vorba despre tenaris Silcotub, poate câțiva dintre voi ati auzit, in prim plan as vrea sa lucrez ce lucrează toată lumea cu țevi, dar...? (mai mult)
Conteaza mai mult conduita sau performanta la locul de munca? Acum un an, eu si inca 3 persoane faceam naveta la locul de munca. Distanta era de 50 de km iar naveta era decontata de catre angajator. ...? (mai mult)
Care e diferenta dintre furt si furt calficat?
Am eu o problema daca refuz sa lucrez schimbul 3 și ziua de duminică?
Dacă sunt atras de medicina alternativa, spiritualitate, religie si astrologie ce sa fac cu viata mea?
Ce facultate recomandati pentru a urma domeniul poliției, ulterior, în afară de academie? Multumesc
Buna. am fost la niste interviuri si au spus ca ma suna daca voi fi aleasa. Asta inseamna ca nu e sigur ca ma angajeaza nu? Urasc chestia cu, , va sunam noi, , . Unde am mai lucrat înainte aveau si ei...? (mai mult)
Gradul de maistru militar clasa a V-a este ierarhic superior plutonierului adjutant șef?
De ce nu se caută muncitori pentru pompe funebre și crematorii? Trebuie ceva specializare? Mie mi-ar placea sa lucrez in domeniu.
Dacă sunt la profesionala clasa a IX-a și după terminarea școlii profesionale, merg la seral, mai pot da la școala de subofițeri de jandarmi?
Ar fi prea tarziu sa faci o scoala de mecanic / electrician auto la 25 de ani? Merita? Iti gasesti de lucru in domeniu?(din ce stiu nu se cauta pe nicaieri personal fara experienta)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
SimonaNicoleta20 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.