Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, Am terminat un liceu tehnic, dar nu m- am axat pe aceasta meseriei, și am dorit sa fac un curs in it, dar am înțeles ca îți trebuie minim diploma de 12 clase, ce as putea face? Sau pe ...? (mai mult)
Salut, știe cineva dacă se organizează și anul acesta concursul pentru Soldat gradat profesionist, la pompieri?
Dacă ești electronist stii sa repari electronice și electrocasnice?
In ce domenii sunt platite femeile mai prost ca barbatii in Romania? Am avut 4 joburi in 3 domenii diferite(unul fiind inginerie civila) si la nici unul nu a fost o fata/femeie platita mai prost decat...? (mai mult)
Bună, daca am terminat o facultate fără licență pot face ceva doar cu facultatea? Mulțumesc, Sarp
Ce iti trebuie pentru a te angaja ca curier?
Bună ziua, termin clasa 9-a și vreau sa plec la medicina, ce profesie merita de acolo? Mai apoi doresc și la universitatea de medicina USMF, niște sfaturi cine a făcut așa studii va rog mult?
Buna TPU! De ce noi oamenii suntem asa de rai cu oamenii care nu muncesc? De ce avem intentia sa ii injuram, sa ii facem in cele mai groaznice feluri si sa le dam cu orice in cap? De exemplu:sunt oameni...? (mai mult)
Poți fi poștaș fără examenul de bacalaureat si cam ce trebuie să faci?
Salutare tuturor! Cum este sa muncești la o sala de jocuri de noroc(magnum)? Avantaje si dezavantaje, sau alte lucruri bune de stiut. Mulțumesc!
Dacă sunt pasionat de gadgeturi/tehnologie unde as putea lucra? Am foarte multe gadgeturi acasă și îmi place mult sa le folosesc de la computer/telefon pana la smartwatch și alte dispozitive care...? (mai mult)
Buna! Stie cineva un site gratis pentru crearea CV ului? Multumesc anticipat!
Buna! V- ați gândit vreodată să renunțați la facultate? In momentul acesta, sunt într- o situație care îmi va decide viitorul. Problema e că nu știu ce facultate sa aleg, daca mă retrag...? (mai mult)
Bună ziua! 1. Dacă ai demisionat din poliție, se mai poate ajunge înapoi in sistem? Dacă da, care sunt acele metode. 2. De asemenea, daca ai demisionat din poliție, se mai poate ulterior ...? (mai mult)
Cum e să lucrezi ca Supraveghetor Muzeu? Îmi puteți spune câte ceva despre program, colectiv, activități?
De ceva timp am inceput sa am foarte multe dureri de genunchi, tibie etc si am vrut sa ma las pentru ca incepeam sa nu mai iubesc la fel acest sport si voiam sa ma apuc de alt sport.Multi oameni imi zic...? (mai mult)
Buna ce as putea face ca sa ajung un actor in alta tara
Salut TPU. Care este modalitatea de a face bani, exista hobby- uri care se câștigă bani, se pot face bani online, Vreau sa fiu independent să am locuință mea proprie,...? (mai mult)
Buna seara! Ce tip de inginer poate gasi un loc de munca mai usor? Ma pricep la matematica, fizica, desen si cat de cat la informatica.
Salut! Stiti ce s-a intamplat cu uniforma veche a politiei romane?
Concret în ce domenii te poți angaja dacă termini facultatea de Sociologie sau cea de Asistență Socială(doar licență)?
Cum e proba practica pentru postul de supraveghetor muzeu?
Aș avea și eu nevoie de niște sfaturi, dar cât se poate de serioase. Deci vă rog dacă știți și aveți habar, să mă ajutați și pe mine. :) Mă interesează dacă doar cu licența, cu ...? (mai mult)
Ce minciuni vi s-au spus la un interviu de angajare? Mie mi s-a spus "Te sunăm noi"; "Ne auzim la un telefon" și nimeni n-a mai sunat, dar înțeleg, trebuie să aleagă oamenii cei mai competenți.
Va salut! Am terminat facultatea de drept în anul 2013 la Alma Mater Sibiu, luând toate examenele, fără însă a da examenul de licență. În anul 2018 facultatea de mai sus s- a desființat. Cunoaște...? (mai mult)
La angajare ai nevoie obligatoriu de diploma de bacalaureat în original sau merge și cu o copie?
Salut TPU, sunt pasionat de domeniul auto si de masini si nu stiu ce cariera sa urmez in viitor, daca m- ati putea sfătui voi as aprecia mult anul asta termin scoala profesionala pe profilul tinichigiu...? (mai mult)
Buna! La liceul economic fs nitti se da admitere? Și din ce?
Salut, am obtinut categoria C, si acum fac si pentru remorca ca sa am C+ E- ul, daca dau la atestat acum avand doar C- ul si obtin atestatul pentru marfa dupa ce iau remorca trebuie sa dau din nou pentru...? (mai mult)
Salut! Ce se întâmplă dacă pun lichid de unde trag fum? Se îmbiba deodată vata sau cum?
In 2023 poti să ajungi militar fără examenul de bacalaureat si ce cerințe ar fi pentru asta si dacă știe cineva când se fac recrutările?
Salut. Unde as putea gasi un job in editare video? Am 17 ani si venind vara as putea incerca un job (mult mai bine decat a sta degeaba). Sunt foarte talentat la editare (video cat si in Photoshop) dar ...? (mai mult)
Salariile de la tazz de 8000 de lei sunt reale?
Spuneți toate fără experiență de muncă, dar nu afară? Sa lucrez de luni până vineri la ora 7-16?
Buna ziua, dupa 1 an ca SGP poti da la scoala de subofițeri? ( Am postliceala) Se scurtează perioada? Si in ce consta examenele de admitere?
Buna ziua. Va rog frumos sa- mi spuneti care este benefic pentru curierat, glovo sau tazz? La tazz stiu bonusurile(de ex la 105 comenzi primesti 350 de lei bonus) si este 25 de lei pe ora, insa la glovo...? (mai mult)
Salut, mi- am dat demisia cu acordul ambelor părți. Am lucrat remote, compania oferind calculator plus webcam, care mi- au rămas mie, deși înainte de demisie mi- au spus că va veni curierul după...? (mai mult)
Salutare, Lucrez în IT de 5 ani și vreau într- un sfârșit să mă înscriu la o facultate tehnică pentru a avea diploma de studii superioare. Mi- ar plăcea să fac ceva la distanță, sunt din...? (mai mult)
Salut TPU! Am o intrebare! Mi- ati putea spune de niste site- uri de traducator roman- englez sau invers? As dori sa imi folosesc cunostintele de limba engleza sa fac niste bani suplimentari sau daca treaba...? (mai mult)
Ce părere aveți de profesia de dansatoare? Este văzută bine o astfel de profesie? Cam cat se câștigă?
Bună ziua. Ce loc de muncă este mai ușor? Nu pot face față la stres, ce joburi part time si full time sunt? Exista locuri de munca online, exista locuri de munca care plătesc la zi sau la lună?...? (mai mult)
Dacă fac contract pe 5 ani cu perioada determinata pot sa îmi dau demisia înainte de împlinirea celor 5 ani? Pentru motive că nu îmi plătește sau pentru că nu se țin de cuvânt?
Am varsta de 16 ani (aproape 17) si sunt la filologie, dar imi doresc foarte mult sa ajung pilot de avion. Am vreo sansa sa reusesc fiind la profil uman?
Vreau să mă angajez că șofer pe camion. Singurelele locuri care angajează începători au pretenția să faci contract pe 5 ani sa stai la ei. Acum întrebarea mea e oare daca nu îmi dau bani sau...? (mai mult)
Bună! Cunoaște cineva dacă sunt absolvent al unui liceu din Republica Moldova si vreau să- mi continui studiile la facultatea de drept din România, după ce o termin voi putea activa în acest domeniu...? (mai mult)
Salutare TPU, am 15 ani si nu vreau sa traiesc o viata saraca si sa fac 18 ani nu am bani si sa fiu sclavul unui job sau a unui sef care sa imi spuna ce sa fac, sa nu imi dea lumea importanta si sa ma...? (mai mult)
Ce cunoștințe trebuie sa am ca sa devin electrician?
Bună, poate să-mi spună și mie cineva cât durează sa te pregătești pentru sală?
Dacă eu sunt la liceu pe turism și alimentație, pot întra la facultatea de matematica informatica din Constanța, adică trebuie sa dau teste, etc?
Daca mi- am pus acum o săptămână lichidarea la Unicarm din cauza comportamentului colegilor și dacă vreau să mă angajez din nou as putea? Oricum cred că mă angajez la un alt magazin..doar întreb...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
SimonaNicoleta20 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.