Salutari în acest moment sunt în șomaj din străinătate și as dori sa ma apuc de liceu să îl termin pot sa ma înscriu la liceu și sa iau în continuare șomajul ținând cont ca nu îl iau din...? (mai mult)
Uph Glovo Salutare tuturor! Exista vreun picker sau cineva care lucreaza intr- un supermarket cu comenzi Glovo care ma poate ajuta sa inteleg sistemul de acordare a scorului de la finalul comenzilor?...? (mai mult)
Bună, ce cursuri online de design interior/materiale îmi puteți recomanda pentru a ma pregăti în decurs de o luna, pentru examenul de admitere la facultatea de design interior? Eu sunt la liceu ...? (mai mult)
Recomandați înscrierea în armata, în actualul context de la granița?
Cum pot aplica la o facultate de design interior, in cazul în care exista un examen de admitere, unde trebuie sa desenez/pictez, însă nu am frecventat scoala de arte pentru a putea sa fac asta? Ce...? (mai mult)
Salut! As dori va rog un sfat din partea celor care au plecat din Romania, sunt tanar, am 24 de ani, ca studii am doar liceul si bacalaureatul, permis. Nu am relatie, oscilez intre a ramane in Romania...? (mai mult)
Salut! Daca am un tatuaj pe mâna (e doar un scris, nu e ceva sa acopere toată mâna) și il șterg la un salon ce deține laser, am șanse sa intru la Jandarmi?
Se câștigă bine ca traducător japoneza - română sau japoneza- engleza si invers? Ma gândeam sa devin traducător din moment ce ma pasionează limba japoneza si o învăț de ceva timp. Pot duce...? (mai mult)
Buna! Are cineva subiectele de la admiterile sau simularile din anii trecuti de la universitatea de medicina Carol Davila din București?
Bună ziua! Am voie cu unghii când dau proba sportiva pentru scoala de politie de la Campina?
Salutare, daca ma inscriu la facultatea de sport pe specialitatea kinetoterapie la terminarea acestei facultati imi voi putea gasi loc de munca?
Salut! Știe careva cum decurge recrutarea pentru rezerviștii voluntari? În ce constau probele fizice și cum se desfășoară examenul medical?
Salut TPU, as dori sa știu dacă pot sa iau vreun ajutor social daca vreau sa merg la liceu și acest lucru mă împiedică să merg la munca cu program de full time, precizez că vreau să mă reapuc...? (mai mult)
Salut! Imi puteti spune va rog, cineva care stie cat este in salariu aproximativ pentru un tehnician veterinar? Dupa liceu continui facultatea, din cate stiu pot deveni medic veterinar daca am facultatea. ...? (mai mult)
Buna TPU. As avea nevoie de un sfat sau o parere. As dori sa aplic la cateva interviuri de angajare. Problema mea este insa ca eu pana in acest moment am lucrat doar ca si freelancer online (ghostwriting)...? (mai mult)
Sunt angajat la un restaurant și ieri trebuia să iau salariul, ieri mi s- a promis ca astăzi, iar astăzi nu l- am primit. De frustrare am plecat de la muncă anuntând șeful de tură că îmi este...? (mai mult)
Bună TPU. Aș vrea să devin medic in viitor, dar nu îmi place și nu înțeleg DELOC fizica, în rest ma descurc mai bine la chimie și biologie. Pot sa devin medic si fără fizica?
Salut TPU! As vrea sa dau la UVT Timișoara la geografie, dar nu știu din ce este admiterea. Și aș vrea să știu dacă este pe baza de dosar sau dai ceva proba?
Stie cineva legat de legea recent care ingheata angajarile la stat daca se ingheata si posturile pentru care sunt concursuri in derelulare? Eu mi- am depus dosarul pentru un post la stat la penitenciar...? (mai mult)
De cate ori pe an se da admitere in M.A.I. As dori sa stiu in princiu la pompieri.
Ai un job care iti place, esti mulțumit si de salariu. Ti se propune sa treci intr- un departament conex, cu sarcini mai plictisitoare, dar pe un salariu mai bun. Pentru ce procent ai accepta...? (mai mult)
Bună TPU, sunt profil tehnic și o să dau bacul la fizică și nu știu la ce facultăți pot să mă înscriu în afară de Poli că la ea m- am înscris. Mai am nevoie de încă o facultate dar multe...? (mai mult)
Doresc sa particip la examenul de titularizare. Specializarea mea este filosofie insa am doar modulul 1 psihopedagogic, o sa pot sa ma inscriu la examenul de titularizare la materia pe care am specializarea?...? (mai mult)
Buna TPU. Eu am terminat Facultatea de Psihologie(3 ani de licenta) si un master in Psihodiagnoza clinica si consiliere psihologica(2 ani). Iar intrebarea mea e urmatoarea: unde ma pot angaja pentru a ...? (mai mult)
Bună ziua. Dacă as studia la facultatea de medicina militară, aș putea merge pe ramura de medic legist sau nu?
Salut TPU! După admiterea la facultate, aș vrea să fac, pe lângă studiile la facultate, niște cursuri de IT (îmi plac calculatoarele și aș vrea să lucrez și într- un astfel de domeniu). ...? (mai mult)
Salut,grilele la Academia de poliție la română și engleză sunt la fel sau cel puțin identice cu cele de la Școala de poliție sau mai grele?
Bună! M- ar interesa să merg pe viitor undeva unde ține de astronomie. Mai exact, tot ce depinde de univers, nu sunt sigură dacă există facultate de astronomie. Sunt la profil real, mate- info...? (mai mult)
Salut! Cât de grea e facultatea de matematică- informatică. Sunt la liceu, profil științe ale naturii. Media 8 la matematica (de obicei fac greșeli din neatenție și nu am facut meditații în ...? (mai mult)
Buna ziua! Este cineva care ma poate ajuta cu cateva informatii legate de medicina de laborator?
As dori sa ma ajutați cu teste grila care se pot verifica răspunsurile pentru postul de infirmiera examen 2023
Am o intrebare legata de concursul unui post la buget de bibliotecar. La cerinte se cere sa fi terminat un curs de bibliotecar. Daca azi ma inscriu la un curs de bibliotecar si ma oblig sa il finalizez...? (mai mult)
Recomandați angajarea în armata? (Pe poziție de soldat)?
Ce profil de liceu m-ar ajuta cel mai mult ca sa devin pilot de avion?
Salut! Am terminat profesionala si in momentul de fata termin si seralul vara asta si doresc sa iau totodata si bacalaureatul. Întrebarea mea este următoarea, cum se calculează media generală la purtare...? (mai mult)
Salut, cum pot face eu pace cu mine din trecut? In trecut am făcut niște fapte pe care în ziua de azi le regret foarte mult și cred că nu trece o zi fără să mă gândesc la cine am fost chiar ...? (mai mult)
Buna. De ce facultate ai nevoie ca sa fii manager la o Casa de Cultura?
Bună ziua, deci, sunt o fata de 16 sunt eleva in clasa a 9a și sincer nu știu ce meserie sa urmez(știu că mai este dar eu mai bine sa știu din timp ce vreau sa fac cu viața mea) Sunt o persoana...? (mai mult)
Unde mă pot angaja la 18ani vu program după masă ori sa nu fie cu carte de muncă? Fără întrebări cu la: glovo, pliante, sau pe litoral. Nu e genul meu aceste servicii
Urmează să merg la un interviu pentru un post de electrician la o fabrică și am înțeles că va fi și un interviu cu întrebări, pentru personale care lucrează în domeniu sau au cunoștințe ...? (mai mult)
Salut, Am 18ani și vreau să mă angajez undeva și nu prea știu unde. Problema e că eu sunt încă la liceu și vreau de lucru după masă adică de la 14:00/15:00. Unde as putea găsi cu așa program?...? (mai mult)
Salut! La ce facultăți din București pot fi admis la buget pe bază de dosar? Am media 7, 55 la bac. Pe langa facultatea de medicina la care pot intra pe baza unui examen scris, as vrea sa stiu daca...? (mai mult)
Am o prietena care vrea sa între la facultatea de litere pentru a preda copiilor 1-4.Cu ce medie se intra, știți? CARE E CEA MAI MICA DE LA BUGET
Buna. Pot sa ma transfer de la Facultatea de Peisagistica din cadrul Universitatii de Horticultura la Facultatea de Peisagistica din cadrul Facultatii de Arhitectura? Sau sa fac ultetior un master ca sa...? (mai mult)
Salutare! În opinia voastră, credeți că este târziu să fiu admis la medicină la vârsta de 24- 25 de ani. Eu am deja o părere cât de cât formata, dar mi- ar fi de mare ajutor să aflu și ...? (mai mult)
Pentru sgp (poliție militară) îți trebuie examenul de bacalaureat sau nu e obligatoriu?
Bună, doresc sa vb in privat cu un angajat mai vechi H&M, lucrezi la ei si sunt nelamurita cu unele lucruri și poate ma ajuta cineva, nu este vb despre contractul de muncă ci despre munca in sine, ...? (mai mult)
Bună! La Penny se poate lucra cu persoana care ești împreună pe aceeași tura în același magazin? Nu suntem căsătoriți dar la Mega sau la Kaufland unde eram, nu putem și vreau sa știu dacă...? (mai mult)
Bună! Am 163 și vreau sa încerc la poliție. Din câte stiu …s- a modificat traseul Detenta nu mai e la 255 e la 265. Cu câte luni înainte de examen trebuie sa ma pregătesc? Mulțumesc...? (mai mult)
Vreau sa dau probe la liceul de arte Margareta Sterian din Buzau si m- am uitat sa vad content- ul de pe foaie de anexa si sunt multe lucruri pe care nu stiu daca trebuie sa scriu ceva pe ele (eu sau parintii...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...