Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 14 Ianuarie 2025 sunt:
Bună, poate să-mi spună și mie cineva cât durează sa te pregătești pentru sală?
Dacă eu sunt la liceu pe turism și alimentație, pot întra la facultatea de matematica informatica din Constanța, adică trebuie sa dau teste, etc?
Daca mi- am pus acum o săptămână lichidarea la Unicarm din cauza comportamentului colegilor și dacă vreau să mă angajez din nou as putea? Oricum cred că mă angajez la un alt magazin..doar întreb...? (mai mult)
Hei! Ce părere aveți de facultatea de psihologie? Mi- aș dori să o fac în țară, după masterul în străinătate și să- mi găsesc de muncă în domeniu acolo. Sau poate să fac masterul aici...? (mai mult)
Ce salariu are un subofițer care a terminat Școala militară de mm și subofițeri ai forțelor aeriene Traian Vuia pe arma "RACHETE ȘI ARTILERIE ANTIAERIANĂ"?
Salariu Controlor Trafic Aerian MAPN?
Vreau să mă înscriu la Școala de instruire a Forțelor pentru Operații Speciale"Burebista" la Parașutiști. Aș vrea să știu cam ce salariu are un parașutist și ce anume atribuții principale...? (mai mult)
Salut, se poate intra in M.A.I ca agent de politie facand liceul la seral cu bac ul luat si tot?
Dacă te înrolezi ca soldat în armată și semnezi un contract, câți ani trebuie sa stai până poți să pleci, fără să despăgubești armata pentru că ai plecat înainte să se termine...? (mai mult)
Bună! Pentru toți studenții la drept de la Titu Maiorescu București sau Alexandru Ioan Cuza Iași. Sunt momentan studentă la drept la Titu Maiorescu București, universitate privată și mă gândesc...? (mai mult)
Mă pot angaja la Call Center daca nu am experiență? Cam cat se oferă salariu Net? Ce trebuie sa faci mai exact? Ce aptitudini sa ai? Unde pot găsi în Timișoara? Au în ofertele de angajare și firmele...? (mai mult)
Pentru cei care lucreaza la Tazz food, cat se castiga part-time? Dupa ce platiti toate taxele.
Voi puteti sa lucrati in continuare cand va apuca oboseala sau aveti nevoie neaparat de pauza? Cum va reveniti cat mai repede din amorteala?
Ati fost vreodata discriminati la un interviu de angajare?
Care-i procedura pentru probele de la fcsb?
Cum pot face rost de bani la varsta de 15 ani? (de la parinti nu pot sa cer, si la oameni din localitate nu pot gasi)
Ce parere aveti de agentiile Onlyfans? Merita? Ati lucrat cu vreuna? De ce ar trebui sa ma feresc? Aveti vreo recomandare?
Sunt pe aici fete care fac Onlyfans? Ati lucrat cu vreo agentie de Onlyfans? Cat de mult castigati cand faceati Only singure si cat faceti acum cu agentia?
Cum a fost prima voastra demisie? A fost o decizie grea?
Pentru a ma primi la u19 trebuie sa am ceva liceu sportiv sau imi da o proba si ma accepta? Care e procedura si ce salarii sunt daca se dau, habar n-am?
Daca sunt clasa a 12-a, pot sa ma inscriu de acum la politie Campina, dar diploma de bacalaureat o voi lua la finalul lui iunie?
Bună ziua, se poate face masterul la frecventa redusă in cadrul facultății de farmacie?
Hello, am o problemă și mă stresează. În Februarie am venit la Satu Mare să stau cu sora mea și pe 13 Februarie mi s- a făcut contract de muncă la o fabrică. Dar eu nu mai vreau să stau în...? (mai mult)
Daca tot se apropie inscrierile la scoala mapn, ce ar putea face o fata in cadrul mapn/ce fac in general? Multumesc
Salut, vreau sa dau la universitatea din Craiova. La ce facultate sa ma duc sa pot iesi programator?
Buna TPU! Sa ajungi profesor universitar este mult mai greu decat sa ajungi medic, avocat, magistrat etc? Adica eu ma refer la numarul de examene, teste, evaluari, lucrari si la cantitatea materiei.De...? (mai mult)
Ce loc de muncă mai poate avea în ziua de azi o persoană cu 4 clase? :/ Te primește undeva fără 10 clase?
Mâine mă duc la un interviu pentru un loc de munca pe postul de consilier vânzări, imi poate spune cineva daca trebuie sa am ceva acte la mine? Si daca da, ce mai exact?
Cum poți ajunge in centrul de perfecționare a polițiștilor din Slatina?
Ce ați alege între un job nu prea bine plătit, dar aflat la 2 minute de casă sau un job plătit foarte bine și în cadrul unei companii de prestigiu, dar la 1 oră de casă?
Care sunt job-urile la care nu iti trebuie Matematica?
Ce facultăți civile se pot egala cu cele din armată? De pildă facultatea de drept, altele?
Ce posibilitati mai diversificate credeti ca sunt dintre facultatea de administratie publica vs cea de kinetoterapie?
Cunosc pe cineva de gen feminin, care își dorește din tot sufletul sa conducă pe tir.Am înțeles ca femeile care lucrează pe tir trebuie sa facă și alte lucruri murdare, e adevărat?
Ce face un subofițer auto mapn?
Vreau să dau la Basarab 1 pe arma subofițeri auto dar nu știu exact activitățile principale pe care le desfășoară. Maistri militari știu ca se ocupa de partea tehnica a autovehiculelor, dar subofițerii?...? (mai mult)
Salutare. Vreau să mă înscriu la scoala militara de maistri militari și subofițeri ai forțelor aeriene. Întrebarea mea este după ce termin, ce anume activități voi face ca subofițer în forțele...? (mai mult)
Ca să fii Medic Militar, trebuie să faci liceul militar (e bine sa-l faci?), sau trebuie un liceu normal și profil Științe ale naturii? Ce studii? Considerați ca e o meserie bună?
1. Ce facultate trebuie sa faci ca sa devii ergonomist? 2. Exista cursuri pentru asa ceva?
Va salut. Se poate intra in MAI ( frontiera ), fara bac?
Știti cumva o universitate unde pot face modulul psihopedagogic la distanta sau frecventa redusa? Doar nivelul 2 mă interesează. Mulțumesc!
Salut! Am vârsta de 18 ani fiind băiat, îmi doresc foarte mult să devin șofer de tir știind că e foarte greu și mulți mi au spus asta și nu m- au susținut. Știu că nu o să- ți vezi copii...? (mai mult)
Buna ziua! Sunt in clasa a 8 a și mai gândeam să dau la liceul de aviatie din București.Se merita? Ce meserie pot avea, , asigurat'' după terminarea lui.Pentru a ajunge pilot am nevoie neaparat de...? (mai mult)
Salut și Hristos a Înviat! Cine lucrează sau a lucrat in Germania și îmi poate spune și mie, după câte zile intra salariul daca am prins weekend-ul in ziua de salariu?
Salutare, dragilor! Voi ati auzit cazuri de genul: persoane care nu au reusit niciodata sa termine o facultate?
Salut TPU! Aveti idee unde as putea aplica pentru un job remote ca si agent customer care? Sa ofer asistenta pe chat, email, telefon. Cineva care a reusit sa se angajaeze pe un post similar? Multumesc...? (mai mult)
Buna seara,ce salariu are un ofițer jandarm la început de carieră, pe Brașov mă interesează
Buna Ziua, Sunt studenta in clasa a XII a și urmează sa susțin examenul de bacalaureat, inițial doresc sa ma axez pe drept însă as vrea sa urmez facultatea la fără frecventa sau învățământ...? (mai mult)
Care este media necesera la bac de a intra in armata? Daca termin liceul la profil de filologie cate sanse am sa pot intra si avansa in profesie (poate SGP)? Cum sunt probele? + Daca sunt lucruri care...? (mai mult)
Bună tuturor. Am și eu o dilemă, la care caut un răspuns. Acum termin A XII- A, de la începutul anului mi- am fixat în cap că voi da la facultatea de medicină, îmi place ideea de spital, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
SimonaNicoleta20 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Bipolaru21 întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!