Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 14 Ianuarie 2025 sunt:
Cum procedezi ca și casier când un client plătește și cu card și cu cash? M- am cam încurcat un client azi sincer dar nu m- au învățat acest lucru șefii, e prima dată când m- am comfruntat...? (mai mult)
Poți deveni șofer de tir cu 10 clase?
Salut, daca ai terminat Scoala de Subofiteri Jandarmi(Falticeni sau Dragasani) poti sa ajungi la SIAS? Sau trebuie obligatoriu sa faci academia de politie?
Salutare! De curând mă gândeam că doresc să mă îndrept spre meseria de educator/învățător, dar nu prea știu ce presupun studiile superioare in domeniu. Bănuiesc ca scolarizarea se plătește...? (mai mult)
Hey TPU, am 17 ani si deja stiu cam ce cariera as vrea, mi- ar placea foarte tare la FOS dar un prieten mi- a zis ca trebuie sa stii matematica, fizica si engleza, la engleza nu ar fi problema pentru...? (mai mult)
Buna TPU. Unde pot gasi si eu job- uri pentru a lucra cu copiii, insa problema este ca nu am experienta necesara(e aproape nula) pentru ceea ce am gasit eu, tot cautand si interesandu- ma? Si mi- as ...? (mai mult)
Salutare, unde pot gasi un job Remote (de acasă) pe limba romana?
Salut, m- am angajat ca graphic designer de 1 luna de zile. Patronul m- a angajat fiindca i- a placut ce fac, ma aprecieaza, totul pe baza portofoliului. Problema apare cand o colega pe marketing...? (mai mult)
M- am angajat la o fabrică din Slatina, Pirelli Tyres mai exact. Ne- a prezentat protecția muncii una alta, am semnat contractul și zicea ceva de niste cauciucuri, mă rog. Acum după ce au trecut...? (mai mult)
Cei care finalizează facultatea de științe economice, înseamnă că absolventul se poate numi ECONOMIST, în sens general, datorită numele științei? La toate job- urile din Romania, cel puțin...? (mai mult)
E adevarat ca in Bucuresti e mai usor de gasit un loc de munca decat in orice alt oras din Romania?
Buna TPU. Pentru psihologi/psihoterapeuti ma adresez: ce parere aveti despre bioenergie/bioenergoterapie? Eu personal am intrebat cunostinte despre ramura asta si sunt cumva sceptice in ceea ce priveste...? (mai mult)
Bună! Sunt anul 2 la facultatea de medicină dentară Iași...se poate face transferul în anul 3 la medicina generală la aceeași facultate?
Buna TPU! Sunt la inceputul carierei mele iar sefa de la actualul loc de munca mi- a spus ca nu am vocatie pentru meseria pe care o practic. Meserie pentru care m- am pregatit 3 ani de facultate si 2...? (mai mult)
Cam ce face un casier la sfârșit de tura? Ce calcul trebuie să facă? Numără toți banii + monezile și transmite la final șefului cat o avut incasari? Explicati- mi va rog pas cu pas cam ce faci...? (mai mult)
Salutare, subofiter ordine publica sau subofiter operativ principal? Este cu totul altceva?
Daca ar fi sa incepi un curs in domeniul it ce curs ai face?
Salut! Ca militar este obligatoriu să merg în misiune? Pot accepta sau refuza orice misiune sau dacă sunt nominalizat trebuie să merg neapărat?
Salut,cum vi se pare jobul de "storekeeper" ca navigator?
E grea munca de florareasa? Vreau un raspuns detaliat, va rog tare mult!
Salut. Mă puteți ajuta cu o informație despre salariul de început la hervis sport?
Buna, TPU! In trecut nu am facut liceul pedagogic, m-ar interesa daca acum la 28 de ani pot sa urmez un curs/ceva. pentru invatamantul primar si prescolar! Multumesc!
Stie cineva un loc ca lumea in Suceava sau in Iasi unde se fac cursuri pentru croitoreasa? Sau chiar in alta parte, de ce nu? Mai am rude/cunostinte in alte orase. Si as dori mai multe detalii despre ...? (mai mult)
Buna! La universitatea din București pentru psihologie conteaza cu ce nota ai luat bacul sau doar admiterea conteaza?
Cum ai putea să te pregătești pentru academia de informații și din ce facultăți racolează?
Pentru a deveni Comisar, pentru apărarea drepturilor omului in România, ce facultate trebuie sa faci?
Buna. Stie cineva daca la inginerie medicala se de fizica Fa sau Fb?
Hei TpU! Am nevoie de niste recomandari in legatura cu un laptop. Vreau sa- mi achizitionez un laptop bun pentru programare(coding), dar care sa nu depaseasca pretul de 2500 de lei. Cred ca sunt destule...? (mai mult)
Am o șefa care ma tine într-un loc și nu imi da voie nicăieri sa ma schimb, dacă ii spun ca vreau sa ma transfer, caută diverse argumente, cum s-ar numi aceasta?
Buna ziua, se poate obtine permis auto cat B in armata?
Buna! În ce oras universitar imi recomandati sa merg dintre Oradea si Cluj? Motivati raspunsul, in afara faptului ca Clujul este unul multicultural.Multumesc!
Unde aș putea găsi posturi de ECONOMIST, în privat, la companii? Majoritatea locurilor de muncă, dacă nu toate, cu denumirea "Economist" au activități specifice contabile sau de marketing....? (mai mult)
Bună seara! Nu știu ce meserie mi se potrivește! Îmi place mai mult în natură! Materiile care îmi plac sunt geografia și biologia!
Bună! Pot să mă înscriu la școala de poliție din Câmpina dacă am avut media la purtare într- un an în liceu 9 Din cauza absențelor Tin sa menționez Pe ceilalți ani am avut 10...? (mai mult)
Bună! Îmi puteți da câteva idei de joburi remote pentru un incepator?
Buna ziua, deci eu sunt genul de persoana caruia îi place să cunoască persoane noi, sa călătorească în jurul lumii și aș dori să știu dacă există vreo meserie de genul, mulțumesc frumos!
Mai merită Academia de politie în 2023? Va rog să-mi răspundeți cu orice părere pentru ca am ajuns la 21 de ani si nu știu ce sa fac cu viața mea
Salut! Merită să devi militar? Care sunt beneficiile ca ofițer?
Nu stiu daca am ales categoria potrivita, de aceea rog un admin sa mute postarea pe categoria buna daca este posibil. Am tot vazut oameni de la glovo, tazz etc. livrand fara masina/bicicleta, ci mergand...? (mai mult)
Inainte de toate aș vrea ca persoanele care o sa îmi răspundă sa nu facă mișto! De ceva vreme sunt deprimata și plâng mai mereu, deoarece (poate o sa vi se para stupid dar e ceva destul de serios...? (mai mult)
Sunt firme care oferă internship-uri plătite pentru studenți din anul 2, în special în domeniul de afaceri și/sau management (retail sau ceva asemănător)?
Salut! Este bine la politia de penitenciare? Este mai bine in MAI? Puteti sa imi oferiti mai multe informatii despre meseria de politist de penitenciare?
Salutare TPU! Aproape termin Facultatea, specializare Kinetoterapie și motricitate speciala, însă eu vreau sa încerc in sesiunea aceasta de înscriere la Câmpina. O sa ma ajute faptul ca am aceasta...? (mai mult)
Salutare, pentru incadrare din sursă externă la politie, jandarmi etc, este admitere în fiecare an? Adică în fiecare sunt locuri pentru sursa externa?
Salut! As vrea sa stiu totul despre aceste doua meserii : politist, jandarm. Le iau in calcul in serios pentru viitor, desi am si alte variante. Totusi, aici pare ca se castiga destul de ok si nu pare...? (mai mult)
Salutare TPU, vreau sa ma angajez pe comunitate pe 3, 5T voiam sa va întreb cam de câți bani as avea nevoie pentru mâncare doar fără țigări, pentru o cursa undeva la 30- 40 de zile, m- as ...? (mai mult)
Buna! Vreau sa incep sa fac o scoala postliceala in Constanta.Lucrez in paralel intr- o clinica privata, dar nu ca si asistent medical.Imi doresc o scoala care sa imi permita sa lucrez, fara prezenta...? (mai mult)
Care domeniu ingineresc este cel mai cautat pe viitor in Romania si in strainatate:Ingineria autovehiculelor sau Mecatronica si Robotica?
Dacă am terminat ac si am nivelul 1 la psihopedagogie ce materii pot preda?
Sunt angajat la o companie si lucrez remote pe CIM. Daca ma angajez in alta parte tot pe CIM si remote (si nu-mi dau demisia de la primul angajator), poate afla primul angajator ca mai am un job?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
SimonaNicoleta20 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Bipolaru21 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.