Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Dacă am terminat ac si am nivelul 1 la psihopedagogie ce materii pot preda?
Sunt angajat la o companie si lucrez remote pe CIM. Daca ma angajez in alta parte tot pe CIM si remote (si nu-mi dau demisia de la primul angajator), poate afla primul angajator ca mai am un job?
M- am angajat curand pe domeniul visat de ani buni, de mic am vrut sa fie pozitia de graphic designer, ca si vocatie. Acum lucrez in domeniu, dar vad ca este dificil deoarece: Bani cheltuiti zilnic...? (mai mult)
Bună. Dacă sunt la profilul mecatronică aș avea șanse să intru la facultatea de psihologie?
Bunăăă. Știe cineva cum stă treaba cu Colegiul Psihologilor? Aș vrea să mă înscriu pentru o formare (mă interesează în special procedura de înscriere și cine se poate înscrie), dacă...? (mai mult)
Bunăă Știți cumva dacă la facultăți mai este chestia cu dubla specializare? Știu ca mai demult de ex La ASE dacă făceai finanțe- bănci 3 ani îți dădeai licența și aveai notă bună puteai...? (mai mult)
Buna! Nu sunt singura daca la Academia de Politie in cadrul probelor sportive se da si proba de rezistenta (alergare pe o anumita distanta intr- un anumit timp). Stiti daca se da si rezistenta? Pe site-...? (mai mult)
Care sunt avantajele și dezavantajele meseriei de chimist? Știu că sunt mai multe tipuri de chimist dar așa, în general
Pentru voi ce conteaza mai mult banii sau mediul de lucru? Adica gen eu zic ca e mai bine profesor pe bani putini decat muncitor in constructii.
Buna ziua, știe cineva dacă se poate intra în IT cu 10 clase?
Cum devii coach si in ce domenii poti deveni? Ai nevoie de studii medii, superioare neaparat?
Buna. Vreau sa ma înscriu la facultatea de medicina veterinară din București. Imi poate răspunde cineva cateva întrebări? 1- ce program de ore au? Am vazut ceva pe site dar nu am inteles mare ...? (mai mult)
Cam în ce domenii, ce cunoștințe, ori ce muncă trebuie să prestăm pentru a fi pe cont propriu? Nu știu dacă mă fac înțeleasă. Mă interesează dacă există vreo meserie/profesie în lumea...? (mai mult)
Cum pot trece peste dezamăgirea asta că nu voi putea să profesez niciodata la job- ul pe care mi- l doresc, din motive medicale? De când am aflat, am depresia asta și nimeni nu înțelege că eu...? (mai mult)
Bună! Oare se pot înscrie la Colegiul Psihologilor cei care au doar master in psihologie? Am mai auzit ca se accepta si absolvenții unor diplome asimilate de tip istorie, filosofie sau din domeniul...? (mai mult)
Salut TPU! Cum sa devii cercetator stiintific farmaceutic in Romania? Mulțumesc!
Bună! Aş dori sa știu dacă pot sa profesez în armată dacă am astigmatism miopic compus - 4, 25 la ochiul drept si - 2.25 la cel stâng. Din câte am citit nu as putea din cauză că aș pica examinarea...? (mai mult)
Va salut, azi am sunat la cei de la tpg sa ma angajez le- am specificat ca am permis categoria b și mi- au spus ca pot sa ma angajez pe mașina se intervenție.Eu am 19 ani și sunt cam slabut la corp,...? (mai mult)
Salutare. As avea o mica intrebare, stiti cumva cum pot sa fac Voice AI Changer din acela, care sa nu trebuiasca sa il si platesc neaparat? Caci am incercat cu ElevenLabs, dar ca sa pot sa fac vocea...? (mai mult)
Salutare baieti. Stiti cumva un psiholog bun? Ma jucam recent si eu un joc numit Counter Strike Global Offensive, prescurtat CS:GO, si am dat leave din joc din greseala si mi- am luat cooldown de 7 zile...? (mai mult)
Dacă vrei să te angajezi ca courier ( de colete ) la una dintre firmele care există ( fan courier, cargus, dpd, gls ) etc., există posibilitatea de a lucra cu masina personală? Având în vedere...? (mai mult)
Buna ziua! Sunt studenta PIPP An II in prezent și as vrea sa ma reorientez după obținerea licentei. Din motiv ca nu sunt posturi la mine in zona. Va rog sa îmi spuneți ce pot sa fac pentru a preda...? (mai mult)
Bună! Cu ce medie se intră la liceul teoretic Traian Constanta?
Salut! Pentru o masina electrica este suficient un permis de conducere obinut dupa ce ai facut scoala de soferi pe o masina cu cutie manuala?
Recomandati fetelor o cariera in Mapn? Pot sa fie si la birou?
Buna, TPU! As avea o intrebare pentru contabili. Cum e sa fi contabil? Optional in Cluj-Napoca.
Buna, am nevoie de niste sfaturi serioase...as vrea sa dau la Bio- chimie, insa..am auzit multe chestii depilda, , Bio- chimie engleză intensiv"si mai multe., si nu mai inteleg nimic, as vrea daca...? (mai mult)
Buna. Am o mică dilema și aș fi profund recunoscătoare daca cineva ar putea să mă ajute. Deci ..sunt studentă Feea și trebuie să am la sfârșitul acestui an universitar o perioada de practică...? (mai mult)
Ce job-uri pentru studenti recomandati in Bucuresti (part time)? Fara food delivery, ridesharing. Multumesc
Buna ziua! Sunt clasa a 12 a la profil uman si sunt foarte nehotarata in ceea ce priveste facultatea. Initial am inceput sa ma pregatesc pentru admiterea la facultatea de asistenti dar primind multe ...? (mai mult)
Sunt misiuni de pace unde pleaca militarii si iau bani multi? Pentru ce?
Buna ziua, Au mai fost persoane care au lucrat la EON și au anunțat demisia fără sa respecte acele 20 de zile lucrătoare?
Care sunt pasii de a deveni un sub ofiter in jandarmarie?
Am o intrebare. Vreau sa devin techinican veterinar și nu stiu ce liceu pot urma ca sa pot sa devin techinican veterinar gen generala sau profesională? Ce imi trebuie mai exact?
Unde pot sa lucrez dupa ora 5 daca am 17 ani? Ce scriu pe CV daca nu am nici o experienta? Doar informatiile personale de baza? Cum le spun la parinti ca vreau sa lucrez?
Salut, TPU! Sunt la facultate în anul 1, iar mama îmi spune că dacă n- o să profesez în domeniul în care studiez că n- are rost să mai merg, dar eu nu știu de ce să zic despre asta. Mă...? (mai mult)
Ce inseamna administrative officer? Nu ma intereseaza neaparat traducerea ci o explicatie pe intelesul tuturor. Adica ce face si daca e vreun post important in firma aia si daca are nevoie de cine stie...? (mai mult)
Bună! A urmat careva dintre dumneavoastră cursurile de engleză de la școala Burlington English? După acest curs ați avut rezultate? Sunt în căutarea unui curs bun care să mă ajute cu adevărat,...? (mai mult)
Credeti ca e utila facultatea de jurnalism? Sunt in anul 1 si sunt tentata sa renunt si sa aleg altceva. As avea dupa posibilitati de angajare, merita sa o termin? Multumesc, niste pareri sincere mi-...? (mai mult)
Am o intrebare, am dat psihologicul pentru anp la sursa externa.La fiu/fiica al... La prenumele lui tata si prenumele lui mama am pus si numele de familie si acum vazui ca nu trebuie sa- l pun.Pot sa...? (mai mult)
E adevarat ca fara o facultate nu te angajeaza nimeni la ora actuala? Adica asa mi- a zis astazi doctorita de familie, in plus eu m- am gandit serios la o meserie gen manichiurista. In stare de facultate...? (mai mult)
Care sunt cele mai bine platite joburi in strainatate pentru necalificati?
In cazul in care ajung la un profil de uman si nu de real, mai am posibilitatea sa intru la o facultate de inginerie de ex? dau funda**
In 2018, am terminat facultatea de Istorie, nu am reusit sa dau licență din cauza unor restanțe..intre timp facultatea profilul Istoriei din cadrul universității creștine Dimitrie Cantemir s-...? (mai mult)
Daca sunt avocat, as putea sa fiu si profesor in acelasi timp la o scoala? Mi as lua cateva ore
Poți deveni psiholog fără facultate și dacă da, cum?
Buna ziua, as vrea sa ma înrolez in armata ca și Subofițer, singura problema este ca am tatuaje pe toată mâna + pumn adică toată mâna stânga și pumnul) am voie?
Ce program de lucru au politistii?
Salut. Daca termin o postliceală sanitară cum pot ajunge ca asistent pe smurd? Care sunt etapele sau procedură?
Salut, lucrez in Olanda de o lună aproape. Coordonatorul nu prea se ocupa de noi. Am ajuns sa fac foame sa nu- mi primesc nici avansul întreg. Ma amenința că ma da afara. Sunt si bolnav. Ce ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
Mario1996 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!