Bună seara! Ce este acela un consilier juridic stagiar?
Buna. Contează pe ce profil merg la liceu pentru a ma transfera la un colegiu militar?
Buna. La Facultatea de Fizica din Bucuresti se intra pe baza de dosar sau de examen? Pe site nu gasesc nicio informatie in legatura cu acest aspect. As aprecia daca ar raspunde doar cei care sunt studenti...? (mai mult)
Buna ziua. În privinta examenelor medicale din cadrul Academiei de Politie, as dori sa stiu daca se recolteaza sange si daca in cazul in care o persoana e mai sensibila si apare starea de lesin, ( greata...? (mai mult)
Buna ziua. Doresc un sfat, o recenzie, o alegere. Am primit doua oferte diferite, una in care sa lucrez ca asistent relații cu clienți remote enel, iar una sa lucrez ca și consilier relații...? (mai mult)
De ce unii postează anunțuri cu locuri de munca dar atunci când apelezi la Nr indicat ori nu răspunde nimeni ori ți se spune că ei nu au postat anuntul, anunțurile respective?
Salut! Cum poti sa fructifici talentul de a scrie rapid la calculator? Unde te poti angaja? Cunoasteti site-uri care platesc online pentru tehnoredactare? Fara caterinca ieftina! Multumesc!
Salut! Sunt în anul I la facultate. Sunt printre cei 5 integraliști de anul acesta, am media peste 9 și 80 de ore de voluntariat la activ. Am mai participat la activități științifice extrașcolare...? (mai mult)
Ce e asa de lauda daca esti medic si salvezi vieti spre deosebire de un politist la criminalistica? Amandoi mumcesc nu, medicu tot pentru bani o face.
Buna! Ce credeti ca ar fi mai potrivit pentru o fata, anp(Administratia nationala a penitenciarelor) sau mapn(Ministerul Apararii nationale)? De la profilul, , administratie’’ de la scoala de Logistica...? (mai mult)
Bună! Eu aș vrea să merg la școala de piloti de avion. Din ce se dă examen pentru a intra?
De ce destul de multă lume ar dori să fie însoțitori de zbor? Sunt destul de multe condiții de îndeplinit, trebuie să fie impecabili ca aspect și comportament absolut în orice moment, riscul...? (mai mult)
Buna ziua, stiti informatii sau cum sa exersez pentru admitere universitatea de medicina si farmacie "Carol Davila"?
Bună ziua! Ce face un tehnician silvic?
Salut. Sunt in in clasa a 12a si as vrea sa urmez o cariera militara in politia militara. As vrea sa stiu cum este viata in politia militara. M- ar interesa sa stiu: - cat de stresant este sa lucrezi...? (mai mult)
Buna ziua. Imi poate spune cineva care este diferenta dintre ETTI si IEEIA (IASI) P.S Nu imi dati link de la site-ul facultatii
Există meserii care plătesc bine pentru care nu este nevoie de matematică sau științe?
Bună! La ce facultate din Brașov/Sighisoara ( sau aproximativ din zonă ) pot face optometrie la ID sau FR? Mulțumesc!
Cu facultatea "Administrarea afacerilor" se poate intra pe un post din funcțiile publice (specific acestei specializări)? Care ar fi acestea? (de exemplu: consilier sau management sau asistent, dar...? (mai mult)
Bună, am o întrebare legată de Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronica, cum mai exact sa desfășoară admiterea la Optometrie? Nu am găsit mai nimic relevant, dacă îmi puteți da niste...? (mai mult)
Bună tuturor, Sunt în căutarea unui al doilea job. Dat fiind ca vremurile sunt asa cum sunt. De preferat după ora 16.
Hei, as dori sa stiu si eu cum se desfășoară vizita medicala pentru liceul militar. Vom fi dezbrăcați de tot? Toți la grămadă?
Buna TPU. Unde pot gasi evenimente online si gratuite, cum ar fi webinarii, seminarii sau workshop-uri, in domeniul psihologiei/spiritualitatii? Multumesc mult!
Bună! Rog să se răspundă doar serios la această întrebare! În urma cu 4 luni am mers la un interviu de angajare la o bancă (de stat), iar pana în momentul acesta nu am un răspuns clar dacă ...? (mai mult)
Sfaturi alegere dintre 2 job- uri diferite - Sunt timid, am anxietate socială. Mesaj pentru cei extrovertiți :... e mult mai greu decât pare. Salut, știu, cum să întrebi niște străini...? (mai mult)
Salut! As avea o întrebare însă doar pentru cei care sunt familiarizați in domeniu. Eu sunt student la studii de securitate și eram curios in ce medii as putea activa după terminarea facultății....? (mai mult)
Salut! Dupa ce termini Academia de politie ieși ofițer cu funcție de comandă sau fără funcție de comandă?
Buna! As vrea sa știu cum e sa lucrezi la Honeywell. Este greu?
Voi cum sunteți când sunteți proaspăti angajați? Socializați cu colegii sau alegeți să ascultați ( taceti) până îi cunoașteți? Daca ei nu discuta cu voi ( nu va baga in seama) voi o...? (mai mult)
Cand termina studentii de la Academia de Politie anul scolar? Poti sa mergi cu Work and Travel in state sau nu? Fara raspunsuri aiurea
Salut TPU! Îmi poate spune cineva o facultate de științe naturale din Australia? Dar cât valorează moneda australiană în lei?
Sunt pe cale sa merg la liceu și jobul/meseria pe care vreau sa o am este actoria, ce liceu ar fi de preferat sa aleg și ce altceva am nevoie să știu legat de actorie? Si actoria este grea?
Dacă sunt la profil de științe sociale pot deveni profesoară?
Am voie sa intru in Jandarmerie daca am parul lung si tatuaje pe mana?
Buna TPU! Am nevoie de bac pentru a intra in armata ca simplu soldat? cum se fac repartizarile? Adica cum esti ales sa fii mecanic blindate, conductor tanc sau bucatar? Ce atribuiri are un simplu soldat?...? (mai mult)
Salut! Colegiile naționale au uniformă? Aș vrea să știu dacă au uniforma I.L.Caragiale, A.I.Cuza, N.Stanescu, M.Viteazul sau Spiru Haret, toate din Mun. Ploiești. Știți cumva daca au uniformă?...? (mai mult)
Am mai scris aici. Va rog sa ma intelegeti, nu stiam prea bine despre ce vorbesc si au fost niste intrebari aiurea. Am inceput sa invat programare, dar am auzit si de testare. Nu stiu ce imi place ...? (mai mult)
Cum sa devii un freelancer fotograf si videograf? Cum sa iti faci primii clienti? Cum sa te promovezi si sa reusesti sa convingi persoane sau antreprenori sa apeleze la serviciile tale?
Salut, se poate sa am rang de ofiter in armata romana si sa fiu si lunetist? Daca nu ce cale mi-ati recomanda sa iau?
Bună! M- ar interesa dacă cei care vor să aplice ca psiholog în poliție, Jandarmerie sau în unitățile militare (având psihologia terminată+ master) ar trebui să dea probe sportive și medicale? ...? (mai mult)
Cum arata dosarul candidatului eliberat după proba psihologică și cea sportiva la liceul militar? Aș dori raspunsuri ale unor persoane care au trecut recent prin experienta asta.
E asa usor de ajuns inginer mecanic? Si ce salarii iau?
Salut TPU, am o intrebare. Daca esti la seral pe profilul Tehnician transporturi auto, atunci ce job poti avea legat de acest profil? mulțumesc pentru raspunsuri, dau funda!
Salut! Am 15 ani, sunt în clasa a 8- a și vreau să mă înscriu la liceul militar din Romănia.Totul este ok, dar problema este că eu nu am buletin, iar fară buletin nu am cum să fiu selectat.Mama...? (mai mult)
Buna comunitate! Daca sunt oameni care lucreaza independenti vreau sa intreb cum comunicati cu clientii vostri? Vad ca multi vorbesc prin apeluri ca niste meeting- uri reale dar eu vreau sa lucrez de acasa...? (mai mult)
Buna comunitate! Cand lucrezi independent si iti setezi tu pretul pe proiect si asa mai departe, omul care te angajeaza de unde stie ca tu chiar ai lucrat cate ori i- ai zis tu la un proiect? Adica daca...? (mai mult)
Am observat în ultima lună că mai multe instituții bancare sau IFN caută angajați noi. Este ceva particular ca la început de an sau martie aceste instituții (bancare și IFN) să caute angajați...? (mai mult)
Care e diferenta intre un curs de marinar si universitatea maritima in sine?
Salut. Sunt elev in clasa a 11- a la un liceu tehnologic. As vrea sa ma ajutați cu niste răspunsuri. Care sunt pașii pe care trebuie sa ii parcurg dupa absolvirea liceului si promovarea bacalaureatului...? (mai mult)
Buna ziua, As dori sa știu care este salariu unui administrator de patrimoniu pentru studii liceale, fără experiența, dacă ei au liber exact cu sunt si profesorii, adică nu merg la școala ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
Mario1996 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!