Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Am observat în ultima lună că mai multe instituții bancare sau IFN caută angajați noi. Este ceva particular ca la început de an sau martie aceste instituții (bancare și IFN) să caute angajați...? (mai mult)
Care e diferenta intre un curs de marinar si universitatea maritima in sine?
Salut. Sunt elev in clasa a 11- a la un liceu tehnologic. As vrea sa ma ajutați cu niste răspunsuri. Care sunt pașii pe care trebuie sa ii parcurg dupa absolvirea liceului si promovarea bacalaureatului...? (mai mult)
Buna ziua, As dori sa știu care este salariu unui administrator de patrimoniu pentru studii liceale, fără experiența, dacă ei au liber exact cu sunt si profesorii, adică nu merg la școala ...? (mai mult)
Salutare Vreau sa fac un curs de macaragiu. Ce recomandari aveti si unde as putea sa il fac?
Salut, sunt la facultatea de energetica industriala în anul 2 și ma bate gândul sa ma apuc de un curs de electrician pe lângă, as avea nevoie și eu de o părere de la cineva care cunoaște, ar...? (mai mult)
Salut! Eu am dioptriile -2.75 si -1. 50si as dori sa dau la academia de poliție. Eu asa m-am nascut cu ele. M-ar împiedica acest lucru sa intru la Academia de Politie?
Dacă am o boală la inima minoră (insuficiență mitrală minoră) care nu apare la fiecare EKG, pot să intru la armată sau la poliție?
Dacă intru la academia de poliție, ce sa fac pentru a fi la investigații criminale?
Buna! Sunt la aeroclubul Romaniei si urmeaza sa dau niste examene luna viitoare. Stie cineva un site bun unde as putea face chestionare pentru a ma pregati? Multumesc!
Ce studii trebuie sa implinesc pentru a deveni ofițer specializat in verificarea pasapoartelor si documentelor de identitate? Ma refer la persoanele care verifica pasapoartele de aeroport! Multumesc!
Cine sunt oamenii care dau forma caroseriei masinilor? Cei care le deseneaza sa zic asa. Sunt ingineri proiectanti nu? Sau pur si simplu talentati la desen. Din curiozitate am ajuns sa pun intrebarile ...? (mai mult)
As avea cazuri ca detectiv particular in România?(stiu ca in principal nu o sa fie ca in filme și mai mult sunt cazuri legate de afaceri, divorțuri, etc.) Mi- ați recomanda mai degrabă sa ma fac...? (mai mult)
Bună ziua, in afara de cursul pentru Însoțitor de zbor, sunt necesare și alte studii cum ar fi facultate sau bac? De asemenea, care ar fi criteriile de angajare și impasurile?
Cum sunt conditiile la caminul Academiei de politie? As dori raspunsuri informate, eventual daca chiar sunteti la academie.
Sunt singurul care a observat ca daca nu ajungi programator sau medic, poti sa ai lejer un salariu asemanator cu al celui care are facultate sau postliceala? poftim electrician, maistru, profesor, politist,...? (mai mult)
Buna! As dori sa incep pregatirea pentru Academia de politie cu specializarea in drept, dar inca nu sunt destul de informata in ce consta meseria pe care o pot practica dupa. Aveti idee ce posibilitati...? (mai mult)
Salut! Ma puteți ajuta și pe mine cu răspuns la o întrebare? Ce trebuie sa invat ca să dau la Academia de politie la fara frecventa ca jandarm? Menționez sunt subofițer jandarm și vreau sa dau...? (mai mult)
Dați- mi și mie niște sfaturi ce dracu' să facem la un interviu de angajare. Cum să ne comportăm, ce să spunem, ce să facem? Cu ce se poate minți totuși ca și experiență cât de cât...? (mai mult)
Salut, de o luna sunt in Germania la o firma germana de inventariat. Acestia de o luna incearca sa ma dea afara iar astazi am cazut de acord cu preavizul, si mi- au spus ca daca vreau preaviz nu imi...? (mai mult)
Cat îți cere să scoți cazierul? Daca ți- l dă pe loc plătești mai mult? Am înțeles că se poate scoate și de la o secție de poliție nu departe de mine. Trebuie sa aduci acte ceva sau sa faci...? (mai mult)
Din ce se dă admiterea la asistenta medicala?
Ce se petrece de ce e concurenta asa mica in politie? Nu au mai crescut salariile in ultimii 4 ani? Dar chiar si asa tot iei 3600- 3800lei, da nu e mare, asa e dar nu e nici foarte mic, adica mai bine...? (mai mult)
Salutare! A urmat cineva de aici cursuri de web design? Imi puteti face niste recomandari? Cum a fost experienta?
Care este programul de munca ca livrator la tazz? Lucrez când vreau eu sau am un anumit număr de ore pe zi pe care trebuie sa le fac?
Buna, cei care lucrează la o casa de amanet, ce presupune acest job. Mulțumesc!
Cat ar mai fi un salariu de translator pentru limba germana la firmele mai de renume? (minimul pe economie). Orientativ dacă știți din auzite. Mulțumesc anticipat!
Bună! Sunt clasa a VIII- a și nu știu sigur dacă vreau sa dau la pedagogie la Suceava. Eu aș da doar pentru faptul că în oras la mine nu este niciun profil care sa îmi placă așa de mult. Eu aș...? (mai mult)
Salutare! Doresc sa va întreb câteva lucruri. Prima intrebare: după ce termin cei 6 ani la medicina cu o nota mare, cum pot merge la rezidentiat în Italia? Și 2: aveți idei care sunt salariile...? (mai mult)
Salut, exista in Romania facultate care sa te specializeze sa devii trader pe bursa forex crypto? Vazusem ceva la facultatea de cibernetica statistica si informatica economica, aveti idee ce ar trebui...? (mai mult)
Cum se poate angaja o persoana cu handicap(cu diploma de bac) la stat? Aceste persoane au prioritate sau cel putin pentru a nu fi discriminate au un numar de locuri exclusive pe langa cele obisnuite la...? (mai mult)
Poți face școală de subofițeri pentru poliție/pompieri sau un curs prin care să devii angajat MAI fara sa ai bacalaureat? Ofer funda pentru mai multe informații.
Care este salariul in cadrul KFC pentru : 1. Casier 4/6 ore 2. Lucrător în bucătărie 4/6 ore. Aș vrea să știu de la persoane care lucrează sau care au lucrat in domeniu
Salut, sunt clasa a 8- a si inca nu sunt decisa.As vrea sa devin detectiv in strainate, (initial UK m- am gandit), academia am decis ca o fac aici dar nu stiu ce sa fac.Din cate am inteles, pentru a deveni...? (mai mult)
Bună TPU aveți careva teste grila pentru politia de frontiera din sursa externa din legislatie cu baremul de corectare a acestora? Mulțumesc, anticipat!
Buna. Ce cursuri as putea urma ca sa pot lucra ca, creator de conținut pentru o companie?
Bună seara. As vrea sa ma fac contabilă dar ma interesează dacă se plătește bine. Si ce liceu /facultate trebuie (va mulțumesc)? Rog fără răspunsuri răutăcioase.
Salut tuturor! Sunt în anul 1 la inginerie mecanică, Autovehicule rutiere și mă bate gândul să mă transfer la Facultatea de Drept. Mi- ar face placere să primesc cateva sfaturi în privința asta....? (mai mult)
Ce joburi o sa dispara in urmatorii 10 ani?
Buna, exista joburi unde ma pot angaja, care nu necesita interactionare cu oamenii?
Vreau sa devin actor, ce profil trebuie sa aleg la liceu pentru a deveni actor?
Salut. Eu lucrez la o firma in strainatate unde ma ocup de muncitorii firmei. Ma ocup de angajare, cursuri de protectie a muncii, programari pe la diferite institutii, rezolv probleme mai mult sau mai...? (mai mult)
Bună tuturor, As dori sa știu și eu unde ma pot angaja pe proiect sau part time în București? Sa conturez un pic ce mi- as dori: un loc de munca creativ deoarece sunt foarte creativa, îmi place...? (mai mult)
Bună! As avea și eu nevoie de un sfat in legătură cu problema in care mă aflu. Eu sunt la postliceală sanitară ultimul an, specialitatea BFK. Și mă bate gândul să renunț, deoarece nu mi...? (mai mult)
Ce studii trebuie să împlinesc pentru a deveni operator 112? Am nevoie de facultate specială sau după ce termin liceul va trebui să fac parte la un curs? Vă mulțumesc!
Buna ziua, Daca cineva este politist in cadrul Biroului de Ordine Publica(având calitatea de rutieră) poate avea al 2 le-a job, respectiv livrator Glovo/Tazz?
Salut. Este cineva pe aici care mi- ar putea oferi informatii legate de sectia cu lb japoneza+ coreeana de la unibuc flls? As dori sa ma transfer anul acesta fiindca facultatea la care sunt momentan imi...? (mai mult)
Când angajații și angajatorii gândesc din perspectiva afacerii și negocieri, și nu din perspectiva de "job și carieră", multe lucruri s- ar schimba. Ce credeți despre această idee? Cum se...? (mai mult)
Buna. As vrea sa dau la Medicina la Targu Mures. Admiterea este doar dintr-o materie, din anatomie si fiziologie mai exact. Credeti ca am vreo sansa in 5 luni sa ma pregatesc?
Bunaaa....cine mai lucrează la continental Timișoara electric/ anvelope...cum as putea sa știu când și dacă mai fac angajari fiindcă am intrat pe site la ei și nimic nu e concret☺️mulțumesc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!