Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Bună. Este în România facultate de biologie cu învățământ la distanță sau frecventa redusă?
Salut, vreau sa ma transfer de la un liceu tehnologic de pe economie la un liceu pe mate-info. Ce diferente as trebui sa dau?
Salut, ce job poti avea cu un profil de tehnician transporturi auto? multumesc
Salut! Ce parere aveti, meseria de inginer o sa dispara in urmatorii 10-20 de ani? sau ar fi o alegere buna si profitabila pentru un tanar student in 2023?
Oare dupa absolvirea unei facultati de matematica-informatica, se poate lucra in domeniul IT?
Bună seara! Ce stare de sănătate corespunzătoare trebuie sa ai ca sa lucrezi la Romsilva?
Buna! As vrea sa stiu care e salariul unui agent debutant in politie in 2023. Sunt interesat sa urmez o astfel de cariera fiindca mereu mi- a placut sa ajut oamenii si sa incerc sa imbunatatesc totul ...? (mai mult)
Buna ziua, as dori sa știu dacă as putea sa devin profesoara de limba engleză dacă am terminat profil real atât liceu cât și facultate! Imi place foarte mult limba engleză și as vrea sa am o ...? (mai mult)
Cu o diploma de licență în asistența medicală generală se poate profesa drept profesor dar, în educație fizică si sport (gimnaziu)?
Dacă am profesia de contabil și examenul Acca am șanse sa profesez in afara României?
Buna,ce ar trebui sa conțină un atestat pentru profilul turism și alimentație publica, clasa 12-a, specializare organizator banqueting?
Buna, imi poate spune cineva (preferabil, cineva care lucreaza in acest domeniu) care e salariul pentru un subofiter jandarm? Doresc sa dau la Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi si ma intereseaza...? (mai mult)
Am vreo sansa sa imi gasesc de lucru daca fac "Inginerie economică în domeniul electric, electronic şi energetic"?
Sunt in clasa a 10a profil mate info si pe mai departe vreau sa lucrez in It in programare, dar vreau sa ma axez pe tehnologiile care vor veni si o să devina populare de exemplu AI si blockchain. Exista...? (mai mult)
Peste circa o lună încep înscrierile pentru SGP! Intreb a mia oară pe site, la ce să mă aștept? Ce ar trebui să stiu? Cum să mă prezint la centru? Rezistența se dă pe câmp sau pe pistă?...? (mai mult)
Salutare,vreau sa incepe un job nou, șofer cat b comunitate 3.5 t,prelata sau duba, ce sfaturi îmi dați de început și dacă știți ceva firme serioase care fac angajări, mulțumesc
Cât de greu este cu adevărat să devii doctor? De mult timp am o înclinație pentru chimie și biologie, dar mă gândesc dacă aș face alegerea corectă ținând cont de cât de greu spun oamenii...? (mai mult)
Salut TPU. Sunt clasa a 11 a si nu stiu la ce facultate sa dau. Sunt la filologie dar a 9 a si a 10 a le- am facut la stiintele naturii. Din multele mele variante mereu ma opresc la facultatea de constructii...? (mai mult)
Bună ziua, vreau sa încerc la jandarmi prin sursa externa. Dacă am amenzi, dar sunt plătite, credeți ca va afecta încadrarea?
Ce licee la care se poate intra cu media 8, 8 50 din sectorul 5 și 6 recomandați?
Bună seara grup! Am 19 ani si am terminat profesionala 10 clase, iar acum de ceva timp lucrez ca necalificat manipulant. Îmi doresc să fac un curs anul acesta ori de Bucătar sau operator C.N.C. ...? (mai mult)
Ce recomandați la real dintre mate-info și științe ale naturii?
Salut! Știți pe ce dată se susține proba de rezistență la colegiu național militar?
Navigator sau politist de frontiera?
Salut! Daca am tahicardie sinusala si medicul de familie mi- a trecut pe adeverința medicală acest simptom ma poate afecta la admitera în politie m- am uitat in barem si as fi apt Va mulțumesc pentru...? (mai mult)
Bună. Am o cunostinta din Coreea de Sud care ar fi interesata sa se mute aici și sa- si găsească un job. M- ați putea ajuta cu niște site- uri cu oferte de munca pentru străini? (De preferat în...? (mai mult)
Unde ma pot angaja la 17 ani?
Buna! Sunt interesată de un job în domeniul kinetoterapiei, însă în străinătate. În mare parte în Europa, dar nu mă deranjează dacă cunoașteți informații și despre locuri din afara Europei....? (mai mult)
Estimații despre cam câte locuri vor fi scoase la SGP anul acesta? Concurența credeți că va fi zdravănă?
Dacă am profil de turism si alimentație la liceu, aș putea deveni educatoare sau profesor?
Salut, eu sunt la un liceu tehnologic clasa a11 a si sa presupunem ca iau la bac peste 9, pot sa intru la o facultate de informatica?
Bună TPU! În cazul stabilirii unei date pentru un interviu, există posibilitatea de a fi chemat sâmbăta?
Hello! Am decis sa dau la medicina, dar nu stiu ce facultate sa aleg dintre UMF Cluj si UMFCD. Stiu ca admiterea la Cluj este mai grea si am auzit ca si profesori sunt mai stricti, dar facultatea mi ...? (mai mult)
Bună seara! Ce face un operator reciclare a arborilor forestieri? Și salariul care este?
Salut TPU, știe cineva dacă la medical la oftalmologie la MAI sfera se aduna cu cilindru? Și axul?
Merită să lucrez ca crupier sau consilier în locurile unde sunt jocuri de noroc? Pentru acestea se poate lucra noaptea? Sunt student de 25 de ani, bărbat, cu atitudine decentă, mai mult orientat...? (mai mult)
Bună! Am niște întrebări legate de Academia Tehnica Militara Ferdinand I din București. 1.Se dau probe fizice? Am cautat dar în afara de cele la matematică, informatica și engleza nu am mai găsit...? (mai mult)
Heey! La vara urmez sa ma înscriu la facultate si inca nu stiu unde… ma gandeam si la medicina dar si la drept. As vrea o facultate de viitor si de ce nu cu un salariu cat de cat Ok… Dar la medicina...? (mai mult)
Dacă eu sunt crestin (ortodox) as putea sa devin cantaret? Nu cantaret de muzica rock, manele, etc...ci canteret de muzica pe care o canta Ed Sheeran, Tom Odel ( nu știu cum se numește)... Mulțumesc...? (mai mult)
Buna ziua, am dat sala acum 2 zile, am dat sa ma programare pentru traseu si cand sa dau finalizare la programare mi- a parut un mare X ca nu poate fi finalizat, in cazul in care mie nu imi expira cazier...? (mai mult)
Ce îmi trebuie ca să devin polițist călare? Ce cursuri trebuie să urmez?
Este recomandat a se urma doar facultatea de drept la zi? Cea de la frecvență redusă nu e văzută la fel de bine ca cea de la zi? Pentru orice angajare, în orice ramură a domeniului, dar mai...? (mai mult)
Buna, recent m-am mutat in Germania iar acum as avea nevoie de un CV pentru munca. Care m-ar putea ajuta cu un modele doar ca sa fie in germana?
In cât timp cresc gradatiile la medicii veterinari de la dsvsa? Cam cât timp ar dura sa ajungă la Gradul I și sa aibă cel mai mare salariu?
Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu informatii putin mai amanuntite despre cum se poate ajunge sa lucrezi in cadrul BCCO? Ofer funda!
Salut. Sunt profil tehnic specializare Tehnician Proiectant CAD. Sunt clasa a 12a si vreau sa fac facultatea de electronica din Iasi, ETTI. Vreau sa stiu daca as putea face fata la matematica si fizica...? (mai mult)
Salut! De curând când căutam pe google informații ca să mă pregătesc pentru Academia de poliție am dat de un site al acesteia și aici zice că doar cu 214 lei am acces la toate informațiile necesare...? (mai mult)
De ce oamenii sunt rai si invidiosi cand le pui o amarata de intrebare "daca se mai intra cu pile"? Asa ceva efectv mi- a taiat somnul si tipa raspunde " tu stii mai bine decat mine", eu care nu am dat...? (mai mult)
Ce vă pare mai greu, FNOS sau FOS?
Salut TPU. Cum poti ajunge sa faci parte din Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) sau Direcția Operațiuni Speciale?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?