Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Bună tuturor! Sunt clasa a 11- a și doresc să dau la medicină. La biologie încă nu am început pregătirea, la chimie, da. Aș vrea să merg la olimpiadă, am șanse să iau bursă de olimpic,...? (mai mult)
După ce termini liceul militar poți ieși intr- o funcție fără a mai da la o academie? Părerile is împărțite. Jumate zic ca după liceul militar poți deveni soldat sau subofiter fără a mai ...? (mai mult)
Bună TPU! Am o întrebare. Dacă nu am urmat facultatea de informatică, dar mă înscriu la un curs/cursuri de IT, aș avea șanse să profesez în domeniu? Aveți exemple de asemenea cazuri? Am terminat...? (mai mult)
Buna ziua, cine îmi poate spune si mie daca am un chist sinovial la mana ma poate sunt considerata apta sau inapta în armata? El nu prezinta nicio problema, nu se observa doar cand fac flotari ma deranjeaza...? (mai mult)
Bună! Mă pot muta de la medicină militară la civila? Am înțeles că se poate dacă se plătesc statului niște costuri, dar nu am mai multe detalii.
Sunt clasa a 12- a, e aproape martie și încă nu știu ce fac cu viața mea. Fiind o visătoare convinsă, Goethe și cinematografia din anii ‘80 m- au făcut să cred ca profesia e un fel de ideal...? (mai mult)
Salut TPU. Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a face parte din echipa mascatilor, SAS? Unde recruteaza acestia?
Bună. Ce functii pot avea civilii in armata? Nu știu dacă am formulat corect întrebarea. As vrea sa am o funcție în armata însă nu ofiter sau soldat. Sau la partea de ofițeri. Care sunt pașii...? (mai mult)
Bună dimineața, prietenu meu vrea sa devina și el politist, mai exact ofiter, după câte știu facultatea se termina la 24 ani și schimburile decurg cam asa : 08:00- 16:00; 16:00- 00:00; 00:00-...? (mai mult)
Buna! Dacă sunt la Dinu Lipatti ( liceu de muzica ) și ma răzgândesc in ultimii ani de liceu ca nu vreau sa merg pe muzica și vr sa dau la o facultate de medicina sau arhitectura as putea sa ajung...? (mai mult)
Am și eu o întrebare, cam cum decurg schimburile ca asistent obstetrica ginecologie
Dau fundă! Sunt studentă la drept și există posibilitatea să nu- mi pot continua studiile din cauza lipsei de bani! :( Am nevoie de un mod de a face bani cât să mă pot întreține singură,...? (mai mult)
Este o idee bună să urmez facultatea de medicină dar si cea de modă-design vestimentar in același timp?
Poți să fi admis doar cu liceul sau profesionala în poliția română în 2023? Și care sunt cele mai importante cerințe pentru a putea fi admis?
Bună ziua, îmi explică cineva va rog frumos dacă bătaia pe locuri e mare pentru sgp? Din câte am auzit și acolo ca în orice instituție publică se intră...ca la noi... in caz că nu iau probele...? (mai mult)
Buna,ca sa mergi la politie trebuie ceva examen de matematica fizica? Si inca un lucru,eu am un tatuaj pe incheietura, dar subtil e vreo problema?
Ca sa ajung ca Mirela Vaida sau ca Catalin Maruta imi trebuie neaparat o facultate?
La câți ani termini facultatea de politie?
Ar trebui sa imi fac griji in privinta testului psihologic de la admiterea in liceul militar? Este dificil?
Buna, am vrut sa întreb dacă îmi poate explica cineva ce pot face dacă termin facultatea de pedagogie, ce pot preda, adică ce materii anume pot preda si la ce nivel, cu master si fără master.
Ce platforma de freelancer gratuita recomandați?
Buna, lucrez intr- un supermarket de aprox. 2 săptămâni, e greu cu pauzele, maxim 2 pe zi, uneori niciuna, ma rog! Într- una din pauze in timp ce fumam o tigare mi- a venit o idee de tik tok, ...? (mai mult)
Unde poti lucra ca inginer in mecatronica/robotica in Romania? Care sunt principalele joburi in aceste domenii?
Buna! Am 14 și vr sa devin cântăreața. Am in familie cântăreții dar am anumite, , temerii" in legătura cu domeniul Ăsta și cu viitorul pe care îl voi avea. Dacă nu o sa am succes ce voi ...? (mai mult)
Salutare fraților seara buna vreau sa va întreb la voi in Romania daca ai permis mă pot angaja la vreo firma de taxi sau curierat ceva? Că mulți dintre voi mi- ati spus sa plec din Moldova dar eu ...? (mai mult)
Pot să fac ultimul an de liceu adică clasa a 12 în Romînia dacă am 11 făcuți în Moldova?
Ce face cu adevarat in inginer mecanic intr-un service auto?
Salut! Sunt in clasa a 12 a si ma pregatesc sa dau la amg la Iasi iar daca ar fi sa- mi fac redistribuire as alege farmacia dar nu prea stiu chimie.Credeti ca m as putea descurca daca as intra la farmacie?...? (mai mult)
Hai salut, am și eu o întrebare, rog seriozitate. Ce părere aveți despre internatul de la Petru Rareș Suceava? Dar despre liceu? Si cam ce tarif este la internat.
Cum ajung un fotograf sportiv? Cum câștiga bani un astfel de fotograf și cam cât se câștigă? Dau fundă!
Salut TPU Intentionez sa dau la scoala pentru agenti de la cluj Dupa cum stiti sunt 4 probe scrise:romana, engleza, educatie civica, si legislatie Eu ma pregatesc la primele 2. ar trebui pregatire...? (mai mult)
Bună! Vreau să caut un liceu pe profil bilingv. Aveți recomandări de licee? De preferat în Iași.
Buna! A terminat cineva vreo postliceala de amg? Ati reusit sa va angajati usor? Merita s- o faci? Eu sunt in primul an la Carol Davila si nu stiu daca s- o continui..aud prea multe pareri pro si contra...? (mai mult)
Ce studii am nevoie pentru a fi profesor de socio umane la liceu? Ce facultati as avea de ales pentru asta?
Salut! Știe cineva dacă la secția de Info de la FMI Univ București se fac cursuri de Java și C# într- unul din cei 3 ani? Știu că au schimbat recent programa și în primul an se face Python, ...? (mai mult)
Salut! Sunt student în anul I la facultatea de Mate- Info, universitatea din București, secția de Info și totuși după primul semestru nu sunt decis dacă am făcut alegerea potrivită pentru mine....? (mai mult)
Mai exista functia de sectorist in politie?
Cum poti ajunge la investigatii criminale? Adica cum te poti inscrie, daca faci scoala/academie?
Salut TPU! Îmi poate Răspunde cineva la întrebarea ce face un polițist care e la antidrog? Gen ce face el in general de zi cu zi
Bună ziua! Ca sa devii inginer silvic trebuie sa stii limba engleza și sa ai permis de conducere?
Cum e posibil sa fii respins la un interviu de angajare, daca eu m- am prezentat impecabil? Ce pl*m. Eram eu și încă unul, celălalt de langa mine nu a scos niciun cuvânt, eu am spus tot și am ...? (mai mult)
Cum se calculează creșterea salariului cu 10%? Mie cel puțin nu mi s-a aplicat clasic, ca la matematica 10%. Care ar fi cauza?
Cum primesti sporul de vechime? Care sunt condițiile? Și cât la suta e?
La ce vârsta ies la pensie soliștii vocali?
Cum se face avansarea in grad? Din M2 in M1? Care sunt condițiile?
Am fost concediat si as vrea sa stiu cu ce articol trebuie sa imi desfaca contractul de munca ca sa pot beneficia de somaj? Pentru ca astazi trebuie sa merg sa semnez lichidarea si vreau sa stiu dupa ...? (mai mult)
Salut, am găsit un Curs de Front-End Development dureaza 5 luni, este acreditat. Dacă am 15 ani, 16 pana se termina cursul, as putea da examenul pentru acreditate?
Bună! Știe cineva cabinete sau clinici din Craiova ce primesc stundeti în practica? Sunt studentă la Medicina Dentară.
Buna ziua! Ce domeniu din biologie(in afara de medicina) este cea mai buna plătită? Vă mulțumesc!
Salut, unde aș putea să ma angajez ca producator Muzical in Bucuresti? am 15 ani, Știu sa fac beat-uri Mix master si etc. Stiu sa produc Trap/Manele orice
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!