Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Salutari! Am o întrebare pentru cei care lucrează in domeniu sau au cunoștințe. Sunt din Constanța si am destul timp liber si as vrea sa ma apuc, în paralel, cu munca de bolt sau taximetrie. Atestatele...? (mai mult)
Buna! Am nevoie urgent de cateva idei de titluri pentru un proiect ce are la baza vocatia si orientarea in cariera.
Am fost concediat la zi fara un motiv anume de la HR mi- a spus ca nu te- ai ridicat la nivelu asteptarilor, Am lucrat aproape 3 luni aici si nu am avut intreruperi cu jobul precedent care a fost de ...? (mai mult)
Ce cursuri trebuie sa faci pentru a intra la Jandarmerie/mascati?
1. Cu diploma de drept în ce domenii și în ce te poți angaja/lucra pe piața muncii mai exact/concret? Nu mă interesează denumirea funcției, asta în mare știu și eu. Ci mă interesează concret,...? (mai mult)
Este cineva pe aici care a terminat Admininstratie publica sau cunoaste pe cineva in aceasta situatie? E greu sau usor sa iti gasesti loc de munca? Apoi o alta problema: este stresant la locul de...? (mai mult)
Hai salut, deci am reusit sa fac o suma de bani mai exact 20 de mii de euro, si avand acesti bani as vrea sa ma axez pe o pasiune cam cate luni mi- ar ajunge banii astia sa traiesc cu ei? Nici sa traiesc...? (mai mult)
Bună TPU Probleme la muncă...la noul job. Vând bilete la film și popcorn, sucuri, dulciuri, fac curat, etcc Regulile nu sunt respectate! Reguli ca părul să fie prins, să nu stăm cu...? (mai mult)
Dacă sunt la profesionala și dau seralul și iau și bacalaureatul mai pot intra in Jandarmerie sau Poliție sau trebuie neapărat 4 ani de liceu?
Salutare! Urmează să dau un examen scris pentru un post, pentru care participă 39 de persoane(inclusiv eu). Mă puteți ajuta cu un calcul în ceea ce privește șansa mea de a lua acel post? *sper...? (mai mult)
Jobul de colector comenzi online este greu? Carrefour angajează în acest domeniu.
Buna ziua! Care sunt funcțiile la Romsilva? În afară de director!
Bună ziua! Anul trecut știu că M.A.I și I.S.U au făcut angajari din sursa externa. Din cauza unei probleme la picior anul trecut nu am putut sa ma înscriu pentru un post la pompieri asa cum mi- aș...? (mai mult)
De ce sunt atat de multi livratori de mancare in Buc? Se castiga atat de bine, se ajunge macar la $1k/luna? Sau pur si simplu e vorba de gradul de analfabetizare al tinerilor?
La ISU se intra cu șpagă?
La probele sportive de la admiterea pentru liceul militar, poți purta bandaje pentru gleznă în timpul probelor?
Bună! M- am gândit să aplic la facultatea de Știința și Ingineria Mediului din cadrul Universității Babeș- Bolyai, mai exact pe specializarea Ingineria Mediului din Cluj- Napoca. Eu vin de pe...? (mai mult)
La ce varsta se iese la pensie in domeniul cfr doresc sa devin mecanic de locomotiva
Buna! Am terminat nivelul 1 de pedagogie facand specializarea de licența la protecția consumatorului si a mediului. Totusi am intrebarea, daca urmez un master de matematica didactica, pot preda matematica...? (mai mult)
Salut! Am 14 ani și sunt foarte pasionat de de fotbal.A început sa îmi placa la 11 ani.Eu le- am zis părinților mei sa ma dea la o echipa de juniori dar ei niciodată nu au vrut.Pot ajunge fotbalist...? (mai mult)
Salut, TPU! Cât câștigă un medic militar în 2023? *doar răspunsuri serioase vă rog*
Daca pe site- ul eJobs am aplicat pentru o poziție și în următoarele minute am schimbat ceva in CV, aplicația trimisa mai înainte va putea fi vizualizată de către potențialul angajator cu schimbările...? (mai mult)
Hey, Eu îmi doresc să devin pilot de avion, ideea este că eu nu sunt bun la matematica și fizica, dar am alte cunoștințe. Este atât de important sa ști matematică pentru a deveni pilot?
Urmeaza sa ma angajez pe o perioada determinanta. Mi- a spus că imi face contract pentru un an, in cazul acesta, eu 1 an de zile nu am voie sa demisionez de la ei? Sunt obligata sa stau pana la terminarea...? (mai mult)
Mi se pare dubios programul unor companii, corporatii de 8 ore la care se mai adauga 1 ora pauza, deci sa stai 9 ore la munca. Nu vi se pare ca 1 ora aia este in plus? Adica de ce sa se mai adauge...? (mai mult)
Cum este facultatea de inginerie aerospatiala de la upb? Mie- mi plac mult avioanele si as vrea ceva in domeniu. Am vazut opinii contradictorii. As prefera parerea cuiva care este student la upb....? (mai mult)
Poti sa lucrezi la o fabrica de coca cola cu 8 clase?
Salut TPU, sunt clasa a 8- a și as vrea sa dau la liceul militar dar din câte am văzut este profil militar și specializare matematica- informatica! Precizez ca nu ma pricep la matematica dar ma pricep...? (mai mult)
Buna ziua, doresc sa fac studii in RO, sunt din R.Moldova si am dubla cetatenie, romana si moldoveneasca. Stiu ca moldovenilor li se afera ajutor in admitere la facultatile din Romania. Mai este valabil...? (mai mult)
Buna, dacă admiterea la facultatea pe care o vreau e in August și între timp m- as înscrie in Iulie la o facultate in caz ca nu intru la cea din August, pot confirma locul la ambele dacă sunt cu...? (mai mult)
Buna, stiti spalatorii auto in Bucuresti-Ilfov/ Bragadiru care au nevoie de angajați? Am mare nevoie de un job
Am aplicat la o agentie de marketing, am avut un interviu pentru domeniul de grafician ( graphic designer ) A aparut si asteptata intrebare: ce asteptari salariale am: Am zis minim 3000 lei, fiindca...? (mai mult)
Salut, eu am 14 ani, peste 3 săpt. Urmează să dau probele sportive pentru Liceu Militar. Probele sunt ușoare, iar eu le pot lua cu ușurință. Dar am aflat că am ceva pe nume *Pletfus* la...? (mai mult)
De ce un asistent medical cu 3 ani de școală și munca grea in spital câștiga mult mai puțin decât un agent de poliție cu 10 luni școala?
Salut TPU. Daca ma duc pe profilul engleza intensiv si il termin, ce pot face mai departe? Ce alegeri voi avea? Dau funda
Îmi puteți recomanda un site sau câteva cu joburi în Germania, Olanda, și Anglia, dar situri de calitate, iar joburile și companiile să fie verificate și autentice, dau mare fundă.
Hey TPU! Vreau sa ma angajez la S.I.A.S. si trebuie sa fac academia de politie, dar dupa ce termin academia pot sa dau probe direct pentru S.I.A.S. sau trebuie sa am vechime de cativa ani ca politist?...? (mai mult)
Bună,aș vrea să știu detalii despre terminarea unei facultăți de Peisagistica? In ce consta aceasta facultate si daca este folositoare.
Salut! Vărul meu vrea să dea la academia de poliție și a văzut pe net site- ul acesteia și cu 180 de lei ai acces la diverse lucruri de pregătire.Este bună? pentru că nu aș vrea să iși dea ...? (mai mult)
Salut as avea o întrebare la voi la medical la oftalmologie dioptriile se aduna cu sfera, cilindru și axa?
Bună. Vreau sa dau la un liceu, dar nu știu la care. Inițial voiam sa ma fac un psiholog militar însă am auzit ca dacă nu ai pe cineva în domeniu, șansele sa primești un post sunt mici. Vreau...? (mai mult)
Pot avea pauze sau doar o pauză pe zi de la muncă? La voi cum este?
Hey! Vin cu o întrebare la voi, la medical la oftalmologie pentru MAI dioptriile se aduna cu sfera, cilindrul și cu axul?
Ce facultate ar trebui sa urmez dupa liceu pentru a ajunge profesor de logica, eu fiind la filo?
Momentan sunt înscrisă la o școală postliceala- asistent medical generalist în anul 1 Mi- as dori sa devin asistent pe ambulanță... întrebarea mea este... după ce termin școală care este următorul...? (mai mult)
Care curs de formare profesionala vi se pare mai bun dintre "Manager resurse umane" si "Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal"? Ce fel de munca presupune al doilea si care sunt sansele...? (mai mult)
Salut. Dupa ce iau bacul vreau sa ma inscriu la academia de politie, sa pot lucra la stat la munca de birou. Imi puteti spune mai multe lucruri/ informatii despre academie? Ce ati facut ca sa ajungeti...? (mai mult)
Buna! As vrea informatii despre pishologia militara. Un psiholog militar lucreaza doar in cabinet sau si in campul de instructaj? Este nevoie de pregatire fizica? Care sunt pasii pe care trebuie sa ii ...? (mai mult)
Salut! Daca medicul de familie mi-a trecut pe adeverinta medicală ca am brd minor si tahicardie ar fi o problema pentru admitere la politie?
Este grea facultatea de contabilitate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!