Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Pareri meseria agent de vanzari?
Buna, Ce joburi aș putea obține de acasă fără calificare doar prin telefon? Chiar dacă este vorba despre un venit limitat. Un job part time eventual. Și nu fără să postez reclamă pentru...? (mai mult)
Hey! Fac 18 ani si as vrea sa aplic la S.R.I. pentru Antitero, imi trebuie facultate? Ma puteti ajuta cu mai multe informatii? Chiar imi doresc sa lucrez la Antitero din toata inima.Dau si funda!
Ce studii trebuie sa ai ca sa lucrezi ca operator recepetie marfa? Ce presupune acest job? Ai nevoie de bac?
Salutare tuturor! Intentionez sa lucrez pe timp de vara, insa problema e ca n- am mai lucrat nicaieri si mi- e teama sa nu ma bag la ceva la care nu as putea face fata, dar sunt dornic de a invata lucruri...? (mai mult)
Buna ziua TPU și duminica plăcută in continuare sa aveți! Mama mea, profesor de franceza in România ar dori sa plece in Franța sa profeseze acolo meseria de profesor, ceva site- uri de recrutare...? (mai mult)
Ce studii trebuie sa ai ca sa deci brigadier?
Ce ar trebui sa urmez pentru învățător dacă nu am posibilitatea la un liceu pedagogic?
De ce studii superioare ai nevoie ca să lucrezi într-un planetariu sau/și muzeu?
Bună! Știți cumva care e diferenta dintre brd minor si cel incomplet? Si știți daca cu aceste valori pot trece vizita medicala la politie? Mentionez ca in EKG valoarea QRS este de 109ms
Salut, care sunt pasii de a deveni comentator de fotbal?
Salut TPU! Îmi poate spune cineva ce se întâmpla la Scoala de Poliție Slatina? Adica cum se intra acolo și ce se întâmpla mai exact?
Bună TPU! Anul viitor fac 18 ani și ma gândesc dacă sa dau la scoala de agenți de poliție Septimiu Mureșan din Cluj sau sa fac facultatea de drept. Ce știu sigur e ca vreau ca pe viitor sa fiu ...? (mai mult)
Buna TPU! Anul viitor fac 18 ani și vreau sa dau la scoala de agenți de politie Septimiu Mureșan din Cluj. Voiam sa știu ce ore se fac acolo (am cautat pe net și imi arata ca orele se țin în intervalul...? (mai mult)
Dacă fac facultatea de psihologie în afara de psiholog ce mai pot deveni și ce salarii sunt? Dau funda
Bună,aș vrea să știu detalii despre terminarea unei facultăți de Medicina Veterinara, avantaje și dezavantaje.
Ce părere aveți de cursurile GoIT? A făcut cineva? Merită aproximativ 2000 de euro?
Am și eu o întrebare. Daca dau la academia de poliție la ANP in timp pot să mă transfer la MAI?
Cum pot face colaborari cu diferite branduri?
Stie cineva ce se face la liceul militar? Si dupa ce termin liceul militar trebuie neaparat sa merg la politie sau sa imi fac o cariera in ministerul apararii? Adica eu vreau sa am o cariera in business...? (mai mult)
Caut loc de muncă mani-pedi de baza(am diploma si certificat de calificare)
Buna. Vreau si eu un loc de muncă in București sec 5 sau Bragadiru, (fără sa lucrez la casa de marcat sau vanzatoare) sau un job online in care sa primesc banii pe card bcr
Bună, dacă am acum 2 restante și vreau sa le dau in sesiunea de restante din vara, cum o sa se calculeze media mea? Adică acum cu tot cu restante imi iese 5, 9. Înainte sa înceapă facultatea...? (mai mult)
Buna, am primit o oferta de job unde sun oameni si le propun sa promoveze un site nou lansat, picasso se numeste. Aveti idee e ceva serios la el sau e escrocherie? picasso- romania.com e site- ul. Mi...? (mai mult)
Astăzi am fost la un interviu de angajare la un peco pe postul de casier.De luni trebuie să mă duc o saptamână de test să vadă dacă mă descurc. Mai exact cum se face? Cum funcționează casa ...? (mai mult)
Ce job pot sa mai am in afara de livrator daca am deja un loc de munca cu program de birou(9-17)?
Ce documente trebuie să detii pentru a opera pe un manitou?
In vara se fac 5 ani de cand am terminat liceul si pot spune ca nu am facut nimic valoros de atunci, sunt in anul 3 de facultate, mi- am intrerupt studiile de 2 ori din cauza unor probleme(simteam ca...? (mai mult)
Vi se pare normal sa te intrebe la interviu de angajare daca ai fi o leguma ce leguma ai fi si care ar fi primul lucru pe care l-ai face?
Salut, m- am gandit sa fac un curs de it. Vreau pe viitor sa imi schimb jobul. Ceva recomandari, cei care ati facut? Am gasit multe pe net dar nu stiu care cat sunt de serioase. Despre it. factory...? (mai mult)
Buna, am 2 intrebari, vreau sa devin detectiv si din sursele pe care le- am citit trebuie sa urmez ori o Academie de politie ori sa merg la facultatea de agenti din Cluj sau Câmpina, e adevărat? Si...? (mai mult)
Buna! Pentru cei din București. Ce firme recomandati pentru cursuri de calificare? Nu mai rezist nici fizic nici psihic unde lucrez, iar in domeniul in care sunt, gasesc posturi similare (flux continuu...? (mai mult)
Salut, am 15 ani si sunt la scoala de dimineata, intrebarea mea e, eu pot sa lucrez la profi la un program de 4 ore?
Salut all, sunt anul 3 la facultatea de drept. Sunt foarte indecis intre a alege cariera sau sa termin facultatea. Mi- am inceput recent o cariera in straintate, un loc de munca destul de fain si m- ...? (mai mult)
Ce salariu are un profesor începător, la nivel de liceu, asta as vrea sa știu?
De ce și persoanele inteligente și atente la detalii se pot înșela? Vin cu un exemplu: un tânăr se angajează într- un domeniu ca și începător, neavând vreo experiență sau calificare. Șeful...? (mai mult)
Buna ziua! Exista vreun liceu ca sa devii cofetar/bucatar in Bucuresti? Va rog sa imi dati niste informati
Salut tuturor, merita sa faci școală de sudor electric mig mag și autogen?
Dacă vreau să ajung IT-st, ce profil trebuie să aleg la liceu? Ce facultate trebuie să fac? Ce diplomă primesc?
Hey. As avea nevoie se niște sfaturi cu privire la ce voi face cu viitorul meu. Ideea e ca nu știu în ce direcție sa merg. Cu matematica, chimia, fizică nu le am. Dar am toate bacurile luate. ...? (mai mult)
Buna seara! Ce face un inginer silvic sau un inginer horticol?
Buna,dacă fac o posliceala pe profil asistent generalist, la terminarea scolii ma pot angaja la stat?
Salut! Are cineva experiență ca agent de paza/securitate în Mall- uri? Voiam sa aflu pro și contro la jobul asta înainte sa ma angajez. Situația mea e cam complicata și am nevoie de un job...? (mai mult)
Dupa parerea voastra, cine are salariul mai mare, un absolvent al academiei de politie sau unul al scolii postliceale de maistri militari?
Cum sa fii sigur, muncind intr-o tara străină,UK de exemplu, că angajatorul îți plătește contribuțiile la stat și că ai carte de munca?
Salut, am -2 și -2, 5 ca dioptrii la ochii, ma încadrez in fisa medicală la Jandarmerie?
Salut! Daca in clasa a 7-a am avut note mai proaste, conteaza la liceul militar?
Salut TPU, cursurile de sudor electric mig mag are cineva idee cât durează?
De câți jucatori ai nevoie ca sa iti incepi singur sa iti faci un club de fotbal la doar 10 ani?
Salut, TPU vin cu o întrebare la voi daca am brd minor pot cadea examinarea medicala la politie? Am vazut ca in barem la ei scrie ca doar brd (bloc complet de ramura dreapta) e de inapt Va rog daca ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!