Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, am 16 ani si as vrea sa ma angajez ca livrator la glovo, anul trecut m- au contactat cu un mesaj in care imi spuneau ca nu accepta minori. Dar acum am gasit un anunt pe ejobs, in care spun ca...? (mai mult)
Salutare! Pentru a lucra ca stward /insotitor de bord, de ce liceu / absolviri ar avea o persoana nevoie?
Salutare! Ma pasioneza foarte mult barista. Este cineva care a urmat cursuri si imi poate recomanda ceva?
Bună seara, am fost și am depus un CV la prysmian miercuri și joi după masa m- au sunat sa vin vineri la interviu și m- am dus și eu am vrut sa întru pe mentenanță ca electrician și interviul...? (mai mult)
Salut TPU! Doresc să fac facultatea de matematică- informatică în Craiova.Sunt clasa a XI a la un Colegiu de top din Craiova (pentru cunoscători e vorba de Velovan) și mă întreb cât de bun trebuie...? (mai mult)
Buna, sunt practicanta la spital in primul an si imi trebuie o fișă de recomandare, am fost pe o secție anterioara și as dori sa știu daca pot sa o iau de la asistenta sefa de acolo(nu la cea la...? (mai mult)
As vrea si eu sa stiu daca pentru a ajunge la o facultate de robotica (sau automatica si calculatoare whatever) este nevoie de cunostinte de matematică avansata; la ce ma refer aici este la matematica...? (mai mult)
Recomandari de joburi part-time de 4 ore pentru o persoana practica, sincera, deschisa!
Salut! Sunt Cadru MApN (maistru militar) în 7 luni de zile. Din promoție am prins loc într- o unitate izolata la 350km de casa. As vrea ca în viitor sa ma transfer, deoarece nu- mi găsesc locul și...? (mai mult)
Cartela de telefon cu credit si numar inclus la cel mai mic pret? (caut cea mai ieftjna cartela deoarece nu am de gand sa ma folosesc de ea prea mult timp)
Buna seara. Am si eu problema si sper sa ma puteti ajuta cu un sfat. Eu sunt in anul 3 la postliceala, specialitatea BFK. Stiu ca in ultimul an e cel mai complicat si am inceput cu un minus, sa zic asa,...? (mai mult)
Se poate intra in S.A.S sau BSIJ cu o înălțime de 1.73?
Bună TPU! Ce joburi sunt bine plătite făcând muncă de acasă?
Care este media minima de admitere la liceul pedagogic la profilul invatator-educatoare din Botoșani?
Buna! Credeți că este atât de important sa fac facultate? Părinții mei mă obligă să fac deși eu nu prea vreau, cred că îmi este de ajuns sa termin 12 clase și să iau bacul. Avand in vedere...? (mai mult)
La cati muncitori este nevoie de un maistru intr-o fabrica?
Salut, am început sa învăț html și vreau sa învăț tot ce tine de web developer, dar întrebarea mea e după cât timp ma voi putea angaja sau sa fac siteuri pe cont propriu pentru alte persoane?...? (mai mult)
Buna tuturor! Ceva pareri despre specialitatea Psihiatrie? Am observat ca este foarte cautata in randul absolventilor de medicina.
Îmi dați și mie niste versuri trap sau de dragoste făcute de voi? Va rog, dau funda.
Buna tuturor, sunt rezident in anul 1 si as avea nevoie de cateva indrumari/sfaturi, daca este cineva amabil sa ma ajute. Doresc sa sustin iar examenul de rezidentiat si as dori sa stiu care este procedura...? (mai mult)
La ce facultate ar trebui să merg dacă sunt sportiv? Sunt clasa a XI- a mate- info (engleză intensiv) și pe lângă asta fac și kickbox ( 3/4 ore pe zi de 6 ori pe săptămână și am câștigat...? (mai mult)
Salut! Pot intra la academia militară dacă nu am absolvit liceul militar? Dacă da, cu ce ma dezavantajează?
Bună ziua, vin și eu cu o întrebare: știe cineva când se dă drumul la concurs la Spitalul județean Suceava pentru posturi de asistenți medicali? Am auzit că la sfârșitul lui ianuarie iar acum...? (mai mult)
Dacă m-am angajat pe 26 februarie iau toată suma din martie(salariu)? Am fost informat că voi fi plătit la 10.03 dar nu știu dacă voi primi toată suma sau doar o parte din bani.
Salut! Vreau sa dau la academia de poliție. Dacă mă apuc de invățat din clasa a X-a este bine?
Bună! Am o întrebare și aș vrea să îmi răspundă cei care sunt puși în temă pe subiectul ăsta.Eu sunt studentă la Universitatea Maritimă Constanța pe specializarea Inginerie și Management...? (mai mult)
Buna TPU, am o intrebare legata de transferul intre facultatile de medicina! Stie cineva care este procedura de transfer intre Targu Mures si alte centre?
Bună seara, Pot deveni șofer de tir cu 10 clase încheiate? Mulțumesc!
Salutare! La Universitatea POLITEHNICA din București exista profiluri fara matematica?
Bună seara! Ce meserii sunt in horticultură unde poți să lucrezi la birou?
Pentru cei care ați ajuns la o companie mare în afara ca software engineer, la ce companie ați ajuns și ce facultate ați făcut?
Salut TPU. Ce categorie de permis trebuie pentru a deveni şofer de tir cisternă, să transporți de ex benzină. C+e? Şi credeți că e mai ok decât pe tir cu prelată, mărfuri? Dau funda
Unde am șanse mai mari sa ajung la google, la unibuc sau poli?
Merita sa muncesc in Ro? Sau sa ma duc in Uk daca am aceasta posibilitate? In depozit, macar se strang ceva bani decat un politist in Ro sau altceva?
Buna TPU! Exista in România departamente care se ocupa cu descoperirea extratereștrilor? Și dacă da, ce studii ai avea nevoie?
Bună seara! Care este salariul minim în horticultura?
Hey,vin cu o întrebare la voi. Daca am fost scutit in perioada liceului pot sa dau la politie? Neavând acum nici o problema si pot trece cu bine proba sportivă si cea scrisă.
Academia militara Sibiu primeste de la 17 ani?
Cat de des se actualizeaza listele cu joburi pentru someri? Cele care sunt afisate pe hartie la sediul AJOFM (Agentia Judeteana Pentru Ocuparea Fortei de Munca). Zilnic? Saptamanal? Lunar?
Bună seara! Îmi cer scuze de deranj, am o întrebare. Daca am terminat profesionala în "Materiale de construcții" in ce domeniu mă pot angaja sau unde mă pot angaja! ????
Salut! Am o intrebare la medical la mai la oftalmologie daca ai ochelari pe panou te pune sa citesc cu ochelari sau te pun sa vezi la un aparat?
Bună tuturor! am aproape 17 ani, aș dori să mă angajez, unde pot lucra? fiind minora, mulțumesc!
Buna! Știe cineva dacă pentru admiterea la UMFCD 2023 a devenit obligatoriu de dat admiterea la fizica și chimie? Am intrat pe site ul lor, însă nu am găsit ceva concret. Stam ca in anii trecuți...? (mai mult)
Cunoaște cineva agenții pentru locuri de muncă, destinația către India, din Romania sau internaționale?
Daca am terminat facultatea de management in alimentatie publica si agroturism la USAMV si am modulul psihopedagogic oare pot preda in invatamant? Multumesc
Știe cineva ce taxa se cere la facultatea de agronomie de la București sau la facultatea de drept sau cea de informatica pentru IT si daca merită să mai faci facultatea de drept să devii avocat? Dau...? (mai mult)
Buna seara, in ultimul timp am devenit oarecum din discuțiile prietenilor "pasionat" de cod, știe cineva un curs acreditat de IT, pentru a învața bazele? Va mulțumesc
Bună seara! Cat costă cursul sau cursurile lui David Barla, Libertate prin Afiliere?
Este necesar în a fi olimpic sau în a participa la olimpiade pentru a prinde un interviu la google? Dacă da, aveți cumva o cunoștință care a reușit fara olimpiada?
Pana la ce ora lucreaza curierii? Dau funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.