Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Bună seara! Ce funcții sunt la Romsilva pentru femei?
Salut... ca sa intru in armata imi trebuie BACul neaparat? Daca nu ca ce pot sa intru in armata... multumesc!
Buna, aș vrea sa dau la psihologie și nu știu la ce facultate sa dau.
Bună ziua! Care sunt meseriile la buget?
Bună seara! Sunt într- o dilema, sunt indecisa în alegerea carierei pe care sa o urmez. De mica mi- am dorit sa fiu învățătoare, îmi plac mult copiii, ma vad sa lucrez în acest domeniu, sunt...? (mai mult)
Un agent de poliție e in consemn? Adică e mereu monitorizat și chestii de genul?
Ce parere aveti de Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei d.p.d.v al dificultatii, al locurilor de munca, salariu, etc? Dar Facultatea de Inginerie electrică (Electrotehnica)....? (mai mult)
Salut! Un minor poate deveni electrician dacă are 10 clase?
Buna, urmeaza sa iau o decizie foarte importanta, vreau sa ma mut la Brasov, din cate am vazut chiriile sunt foarte scumpe la fel si apartamentele dar pot trece cu vederea peste asta, intrebarea mea...? (mai mult)
Ce îmi puteți spune despre C#? Mă mut de pe C+ + pe C# Mi- se pare mai ușor și cred că are mult mai multe avantaje. Aș vrea sa lucrez ori în Domeniul Jocurilor ori în Domeniul Aplicațiilor! ...? (mai mult)
Doresc sa imi deschid un Service GSM pentru Calculatoare, locuiesc in aproprierea orasului Ploiesti! Am experienta in domeniu si stiu in mare despre ce este vorba, dar totusi doresc o diploma de calificare...? (mai mult)
Câștigă ok un asistent medical?
Cum poți schimba un mediu de lucru infect? (Oameni care nu sunt competenti intrutotul, oameni care nu se daruiesc meseriei)
Bună! Ce ați alege între meseria de profesor de limba romana sau ofiter de politie(anp). Sunt o fire mai sensibila, timida, dar ambele meserii îmi plac. Nu știu pe care sa o aleg, ceva sfaturi? Aa...? (mai mult)
Buna TPU! Un polițist care este la rutieră(are cascheta albă) merge cu masina de serviciu in patrula, sau dirijează? Eu nu am văzut niciodată un polițist(cu cascheta neagră) intr- o masina de ...? (mai mult)
Doresc să aplic online pentru un post în străinătate, pentru aceleași funcții exista doua categorii: valoare curenta și valoare justă. Care este mai convenabil? Care este diferența? Ce înseamnă...? (mai mult)
Salut! În legătură cu armata, vă rog să răspundeți doar cei care cunoașteți, dacă intru SGP și fac acel curs pentru a ajunge subofițer în activitate, pot să mai fac după și cursul pentru...? (mai mult)
Vreau sa ajung la mascati si nu stiu ce scoala trebuie sa urmez. Se poate ajunge la mascati din Jandarmerie? Care este diferenta dintre mascatii jandarmeriei si SAS?
Salut TPU! Cât mă costă sa devin pilot la aeroclubul Romaniei? Am citit și pe avionul zlim 142 e cam vreo 6-7 mii de euro. Prețul include și licență sau numai pregătirea?
Am inteles ca se fac verificari in vecini la candidatii admisi MAPN si MAI. Daca nu sunt intr-o situatie armonioasa cu vecinii, sa inteleg ca spusele lor cantaresc in viitoarea mea cariera?
Hey TPU. Tocmai mi- am cautat de munca la un mall in București, eu neavând multa experiență. Sper să mă descurc. Am întrebat în 10 locuri, la magazine de pantofi, la cinema, la vânzări ...? (mai mult)
Salut, de pe profilul de Turism si Alimentatie pot urma scoala de sub oftiteri Jandarmi?
Salut, am 17 ani și locuiesc la sat... Deci chestia e ca eu vreau ca pe viitor sa locuiesc la oras.Dar problema e ca părinții mei nu sunt de acord. Ei îmi spun sa raman la sat și sa ma mut...? (mai mult)
Salut TPU! Vreau sa stiu daca pot sa dau la politie daca in foaia matricola nu am trecuta nici o medie la educatie fizica.
Salut. Aș vrea cât mai multe păreri. Sunt student în anul 1 la Atovehicule rutiere la facultatea de Inginerie Mecanică Autovehicule și Robotică și mă gândesc să mă transfer la facultatea de...? (mai mult)
Are cineva Barrons ul în pdf?
Buna, am si eu niste intrebari legate de facultatea de inginerie medicala Bucuresti. Cat de greu se intra? Si cat de grea este facultatea in sine? Iar pentru cei care au terminat- o, ati gasit de munca...? (mai mult)
Dacă fac facultatea de matematică și informatică credeți că pot lucra în marketing? Dar dacă fac marketing sau altă facultate înafară de matematică informatică pot deveni prof de mate?
Vreau sa dau la jandarmi, pentru cei din sursa externa și cei din sursa interna, credeți ca va fi diferențe? De salariu sau la pensii? Sau diferente între colegi?
Buna! Dacă urmez un profil de filologie pot deveni polițista? Sau ce liceu sa urmez pentru aceasta meserie?
Salut! Cum pot sa devin copywriter? De unde sa incep? Ce ar trebui sa fac? Dau funda!
Imi recomanda cineva joburi remote dar fara call center? Eu sunt o persoana cu deficienta de auz.
Buna! Când termină clasa 12 școala? Din cate am înțeles termina mai repede decât celelalte clase.
Buna! Plangerea pe care o ai la facultate, te poate afecta la un job? Eu stiam ca te afecteaza doar daca ai plangere penala...
Daca se castiga bani din editare video de ce nu vrea lumea sa lucreze de acasa? Nu ai seful langa tine mereu, stai acasa, mananci, bei in timp ce muncesti.
Bună ziua, doresc sa ma angajez la penitenciar, am inteles ca psihologicul este destul de greu, stie cineva si ce verificari se fac despre persoana care participa la concurs? Daca verifică si...? (mai mult)
Buna seara! Aș dori să devin soldat și gradat rezervist și am o neclaritate. Programul de lucru este de 8 ore pe zi pentu cei ce vor sa se axeze doar pe a fi militar? Dar salariul este la fel ca al...? (mai mult)
Bună, este greu să ajungi mecanic de tren? Ce trebuie să urmezi sa faci, pls ajutor, ofer fundă? Am 15 ani și cât se poate de repede vreau să devin mecanic de locomotivă
Ce părere aveți despre jobul de mercantizator? Cum sunt salariile și mediul de lucru?
Facultatea de Informatica Economica Iasi(UAIC) sau Bucuresti(ASE)?
Daca o persoana a făcut liceul la Jean Monnet poate deveni educatoare?
Buna ziua! Lucrezi la pompieri si as cam vrea sa- mi dau demisia. Ma intereseaza ce suma ar trebui sa platesc. Mentionez faptul ca am un contract pe 10 ani, am facut scoala de subofiteri in 2019 si de...? (mai mult)
Am pierdut dreptul la șomaj, deoarece nu m- am încadrat la înscriere în cele două luni de după absolvire. Nouă ni s- a spus la facultăți că trebuie să treacă două luni și că dacă în ...? (mai mult)
Știe cineva ce admitere se da la facultatea de stiinte penale in Bucuresti? Poate cineva care o studiază sa-mi dea câteva sfaturi?
Pot sa ajung politist cu 8 clase sau doar cu 12 clase? Si daca doar cu 12 clase DE CE? "nu accept raspunsul: Pentru ca asta e legea! Vreau o explicatie. Multumesc.
Caut și eu pe cineva care studiază la facultatea de mecanică auto din Cluj.Sunt a 11 a și aș vrea să merg la facultatea menționată anterior, dar am niște întrebări.
Salut! Unchiul meu este jandarm și fratele lui a fost polițist numai ca era la paza(păzea bancile) și șeful lui l- a mutat la Jandarmerie. Voiam sa știu dacă e normal sa îl mute la Jandarmerie ...? (mai mult)
Ce tip de job este mai putin stresant si solicitant, unul in call-center sau unul pe back-office?
Ce joburi sunt asa unde lucrezi mai retras? Sa fii doar tu cu seful? Ca mie imi place mai mult singur, nu-mi place printre oameni ca sunt introvertit 100%.
Salut! Stie cineva cat costa sa faci atestatele pentru transport marfa CPI, ADR colete si cisterne?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?