Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Stie cineva cat costa sa faci atestatele pentru transport marfa CPI, ADR colete si cisterne?
Un bibliotecar cat ia salariu? Debutant si mai cu inaintarea in varsta? Si un farmacist cat ia salariu? Ma contrazic cu mama ca bibliotecarii nu au facultate.
Salut! Aș vrea să dau la Academia de Poliție dar mi- e cam greu cu istoria. Puteți să- mi dați niște sfaturi despre cum aș putea să o invăț? Mi- am luat cartea "Istoria românilor pentru admiterea...? (mai mult)
Salut TPU, as dori sa intru in US Marines din SUA sau Navy seal. Se poate face chestia asta? Precizez că am cetățenie română dar din ce m- am interesat pentru armata marina trebuie doar sa fii stabilit...? (mai mult)
Dupa ce termini facultatea de psihologie esti obligat sa iti cumperi cabinet? Eu am cunoscut si care faceau direct acasa la ei, care- i avantajul daca iti iei cabinet? Si stiti oameni care au invatat ...? (mai mult)
Salut! As vrea sa dau la mapn sau mai, îmi puteți spune ce posturi sunt? Salariile acestora, cam tot ce trebuie sa stiu
Salut! E cineva mai documentat să-mi spuna de ce sa vreau in mai si nu in mapn? Sau invers Sunt foarte indecis
Pe editare video poti castiga asa multi bani? Ca sa ajungi la peste 8000lei ceea ce deja acolo ajunge un programator e foarte dificil? Eu ma indoiesc ca castigi asa usor ca editor video mai ales ca nu ...? (mai mult)
Salutare, când termin scoala de subofiter jandarm, o sa fiu încadrat la igjr la ordine publica sau pe alt post?
Buna! Este cineva aici care face facultate de mate info? Daca da, vreau sa intreb ceva in legatura cu facultate. Multumesc! :D
Buna, ce sfat imi dati in legatura cu angajarea la KFC pentru postul lucrator in bucatarie? Merita sau nu? Am tot citit comentarii negative despre ei si incontinuu fac angajari. Ceva nu pusca
Salut, am fost la un liceu sa imi iau transfer si eu am media de 6 93 si ultima baiatului intrat de 7 40 insa eu am o problema cu spatele, scolioza si merg in oras pentru a nu a mai face naveta, este...? (mai mult)
Salutare. Din câte am citit, nu poți fi declarat admis la proba medicala pentru admiterea la pompieri dacă ai talasemie minora. Totuși, dacă ai talasemie minora și ai anumite valori minime, poți...? (mai mult)
Bună! Daca am terminat postliceala santiara și după urmez un modul psiho pedagogic pot preda?
Bună ziua! La admiterea la INM/Magistratură credeți că o persoana se poate declara inapta din punct de vedere medical daca are certificat de handicap?
Salut TPU! In legătura cu intrarea in sistem ca si agent de politie. Sunt in prima faza la seral, in 2024 o sa susțin bacalaureatul si va trebui sa ma apuc de ceva pana la urma urmei asa ca am decis...? (mai mult)
Sunt elev in clasa a 8- a. La matematica sunt un elev de 10, si la romana aproximativ. de un 8.60 - 9 in evaluare. Eu vreau sa ajung sa devin arhitect IT fiind foarte pasionat de informatica inca de...? (mai mult)
Ce trebuie sa urmez pentru a deveni design de interior? Este o meserie de baza in Romania? Pot cu salariu fix din domeniul asta? Ma ajuta daca m-am nascut cu talent la desen?
Lucrez la o companie de prelucrare mase plastice si am ars doua motoare la un granulator. Granulatorul costa 50000 euro. Poate sa ma dea afara?
Salut! Cineva de la facultatea de matematică- informatica, de preferat din Craiova? Dacă da, vreau să știu cam ce e pe acolo pentru că vreau să merg și eu, dar nu le am cu info, iar mate chiar...? (mai mult)
Hey, in primul rand am 19 ani, aproape termin clasa XII, sunt filo, vreau la Automatica si Informatica aplicata, n- am facut mate mai deloc in liceu, stiu foarte bine matematica din clasa 8, pot...? (mai mult)
Buna, pentru cei care sunt profesori sau urmează, sunt in ultimul an la faculate, fac si modulul psihopeda. ( DPPD ) Dacă vreau sa predau la gimnaziu imi trebuie si nivel 2 de psihopedagogie, adică...? (mai mult)
Salut! Ce institutii mai folosesc pistolul makarov?
Salut, TPU! E prima mea întrebare aici :) Sunt clasa a XI a, profil științe ale naturii în Craiova și sunt foarte indecis în legătură cu facultatea. Îmi plac mult matematica, biologia, româna...? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu avantaje si dezavantaje in a fi asistent medical.Multumesc
Bună! Ce trebuie sa fac pentru a ajunge un psiholog militar sau un ofițer logistic? Necesita pregătire fizica?
E decent daca castig 54000 de lei lunar? Ca sa-mi fac o idee.
Buna. Ce trebuie sa fac pentru a deveni un psiholog militar sau un ofițer logistic? Este nevoie de pregătire fizica?
Bună! În viitor aș dori să urmez cursurile facultății de automatica și calculatoare din cadrul universității Gheorghe Asachi din Iași, secția Calculatoare, asa ca am câteva întrebări legate...? (mai mult)
Buna! Am cateva nelamuriri in legatura cu facultatea de litere din Iasi. Ce medie trebuie sa am ca sa pot intra la fara taxa? Ce ar trebui sa mai stiu despre facultatea de litere de ex. orarul, cum sunt...? (mai mult)
Salut TPU! Imi puteti da un raspuns la intrebarea: este mai bun un subofiter de jandarmi sau un subofiter de politie? Eu am o scoala de jandarmi de subofiteri aproape de casa si unchiul meu care e subofiter...? (mai mult)
Bună! Sunt clasa a XII- a și doresc să dau la politehnică pe inginerie mecanică, însă în același timp mi- a venit ideea să merg la balneofiziokinetoterapie. Cea mai ușoară variantă de admitere...? (mai mult)
Salut baieti si fete. Acum ceva zile ma gandeam sa ma las de YouTube si eu, din cauza faptului ca nici un subscriber, nici un view la video- uri. Si chiar mi- am sters si canalul, insa ma gandeam daca...? (mai mult)
Salut! Am dat examenul de bacalaureat anul trecut (promotia 2022), iar la scurt timp dupa ce mi- am ridicat diploma de la liceu, am pierdut- o. Am mers inapoi la liceu sa fac cerere pentru duplicat,...? (mai mult)
Buna! Liceul Lazar din Bucuresti profilul de filo exista?
Buna ziua! Ca sa te angajezi la Romsilva trebuie sa participi la un concurs? Ce mai trebuie? Este si pentru femei?
Ce academie militara de la noi instruieşte tanchişti? Sau poate vreo scoala de subofiteri daca nu academie. Sau cum se poate ajunge tanchist mai exact? Care e drumul? Rog seriozitate fiindca vreau sa...? (mai mult)
Poti sa fii rezervist in armata si subofiter la pompieri in acelasi timp?
Buna! Am inaltimea 1.75- 1.79, 100Kg(gras) dar merg la sala, pot sa fac flotari si ma descurc destul de bine la sport. As vrea sa stiu daca am ceva sanse sa trec de probele sportive la colegiul national...? (mai mult)
Buna, am nevoie de sfaturi! Am activat in domeniul de Graphic Designer, cam de 3 ani insa fara succes, cereri prea multe, oferte putine. Ce domenii similare ar exista? Ceva ce se cauta, imi ...? (mai mult)
Salut! M-ar interesa mai multe detalii despre universitatea maritima Constanta. Cum este la fara frecventa, dupa cat timp poti pleca etc.
E adevarat ca daca ai studii superioare ai mai multe sanse sa fii angajat intr-un loc?(chiar si ca vanzator/casier)
Bună! Pareri pro si contra despre medicina dentara? Multi spun ca e piata plina de stomatologi si ca salariile mai ales la inceput sunt extrem de mici si ca nu merita.Voi ce ziceti?
Ce inseamna experienta comerciala? Adica azi am fost contactata din partea companiei VEO si mi s- a spus ca cauta oameni cu experienta profesionala, in special experienta comerciala. Ce locuri de munca...? (mai mult)
Salut, am gasit un loc de munca la panouri solare, salariul nu e mare, 1800 lei net doar ca am vazut ceva ce mi- a atras atentia, pentru fiecare montaj ai bonus 250 lei asa ca vin cu intrebarea, oamenii...? (mai mult)
Salut, sunt interesat de domeniul panourilor solare, atat in Romania cat si in strainatate, cam cat castiga un tehnician in acest domeniu cu si fara experienta? Dau funda
Buna TPU. Pentru cei care sunt in domeniu, ce parere aveti despre cursul de Theta Healing? Merita sa faci o astfel de formare? Cunoasteti persoane care au terminat acest curs? Multumesc anticipat!
Buna! Daca am 100kg pot sa intru la liceul militar? Si cat timp liber am?
Salut TPU, știe cineva ce liceu sa facultate trebuie sa fac sa devin mecanic naval si cu ce medie se intra?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!