Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 27 Februarie 2025 sunt:
Dacă fac facultatea de psihologie în afara de psiholog ce mai pot deveni și ce salarii sunt? Dau funda
Bună,aș vrea să știu detalii despre terminarea unei facultăți de Medicina Veterinara, avantaje și dezavantaje.
Ce părere aveți de cursurile GoIT? A făcut cineva? Merită aproximativ 2000 de euro?
Am și eu o întrebare. Daca dau la academia de poliție la ANP in timp pot să mă transfer la MAI?
Cum pot face colaborari cu diferite branduri?
Stie cineva ce se face la liceul militar? Si dupa ce termin liceul militar trebuie neaparat sa merg la politie sau sa imi fac o cariera in ministerul apararii? Adica eu vreau sa am o cariera in business...? (mai mult)
Caut loc de muncă mani-pedi de baza(am diploma si certificat de calificare)
Buna. Vreau si eu un loc de muncă in București sec 5 sau Bragadiru, (fără sa lucrez la casa de marcat sau vanzatoare) sau un job online in care sa primesc banii pe card bcr
Bună, dacă am acum 2 restante și vreau sa le dau in sesiunea de restante din vara, cum o sa se calculeze media mea? Adică acum cu tot cu restante imi iese 5, 9. Înainte sa înceapă facultatea...? (mai mult)
Buna, am primit o oferta de job unde sun oameni si le propun sa promoveze un site nou lansat, picasso se numeste. Aveti idee e ceva serios la el sau e escrocherie? picasso- romania.com e site- ul. Mi...? (mai mult)
Astăzi am fost la un interviu de angajare la un peco pe postul de casier.De luni trebuie să mă duc o saptamână de test să vadă dacă mă descurc. Mai exact cum se face? Cum funcționează casa ...? (mai mult)
Ce job pot sa mai am in afara de livrator daca am deja un loc de munca cu program de birou(9-17)?
Ce documente trebuie să detii pentru a opera pe un manitou?
In vara se fac 5 ani de cand am terminat liceul si pot spune ca nu am facut nimic valoros de atunci, sunt in anul 3 de facultate, mi- am intrerupt studiile de 2 ori din cauza unor probleme(simteam ca...? (mai mult)
Vi se pare normal sa te intrebe la interviu de angajare daca ai fi o leguma ce leguma ai fi si care ar fi primul lucru pe care l-ai face?
Salut, m- am gandit sa fac un curs de it. Vreau pe viitor sa imi schimb jobul. Ceva recomandari, cei care ati facut? Am gasit multe pe net dar nu stiu care cat sunt de serioase. Despre it. factory...? (mai mult)
Buna, am 2 intrebari, vreau sa devin detectiv si din sursele pe care le- am citit trebuie sa urmez ori o Academie de politie ori sa merg la facultatea de agenti din Cluj sau Câmpina, e adevărat? Si...? (mai mult)
Buna! Pentru cei din București. Ce firme recomandati pentru cursuri de calificare? Nu mai rezist nici fizic nici psihic unde lucrez, iar in domeniul in care sunt, gasesc posturi similare (flux continuu...? (mai mult)
Salut, am 15 ani si sunt la scoala de dimineata, intrebarea mea e, eu pot sa lucrez la profi la un program de 4 ore?
Salut all, sunt anul 3 la facultatea de drept. Sunt foarte indecis intre a alege cariera sau sa termin facultatea. Mi- am inceput recent o cariera in straintate, un loc de munca destul de fain si m- ...? (mai mult)
Ce salariu are un profesor începător, la nivel de liceu, asta as vrea sa știu?
De ce și persoanele inteligente și atente la detalii se pot înșela? Vin cu un exemplu: un tânăr se angajează într- un domeniu ca și începător, neavând vreo experiență sau calificare. Șeful...? (mai mult)
Buna ziua! Exista vreun liceu ca sa devii cofetar/bucatar in Bucuresti? Va rog sa imi dati niste informati
Salut tuturor, merita sa faci școală de sudor electric mig mag și autogen?
Dacă vreau să ajung IT-st, ce profil trebuie să aleg la liceu? Ce facultate trebuie să fac? Ce diplomă primesc?
Hey. As avea nevoie se niște sfaturi cu privire la ce voi face cu viitorul meu. Ideea e ca nu știu în ce direcție sa merg. Cu matematica, chimia, fizică nu le am. Dar am toate bacurile luate. ...? (mai mult)
Buna seara! Ce face un inginer silvic sau un inginer horticol?
Buna,dacă fac o posliceala pe profil asistent generalist, la terminarea scolii ma pot angaja la stat?
Salut! Are cineva experiență ca agent de paza/securitate în Mall- uri? Voiam sa aflu pro și contro la jobul asta înainte sa ma angajez. Situația mea e cam complicata și am nevoie de un job...? (mai mult)
Dupa parerea voastra, cine are salariul mai mare, un absolvent al academiei de politie sau unul al scolii postliceale de maistri militari?
Cum sa fii sigur, muncind intr-o tara străină,UK de exemplu, că angajatorul îți plătește contribuțiile la stat și că ai carte de munca?
Salut, am -2 și -2, 5 ca dioptrii la ochii, ma încadrez in fisa medicală la Jandarmerie?
Salut! Daca in clasa a 7-a am avut note mai proaste, conteaza la liceul militar?
Salut TPU, cursurile de sudor electric mig mag are cineva idee cât durează?
De câți jucatori ai nevoie ca sa iti incepi singur sa iti faci un club de fotbal la doar 10 ani?
Salut, TPU vin cu o întrebare la voi daca am brd minor pot cadea examinarea medicala la politie? Am vazut ca in barem la ei scrie ca doar brd (bloc complet de ramura dreapta) e de inapt Va rog daca ...? (mai mult)
Salut, am 16 ani si as vrea sa ma angajez ca livrator la glovo, anul trecut m- au contactat cu un mesaj in care imi spuneau ca nu accepta minori. Dar acum am gasit un anunt pe ejobs, in care spun ca...? (mai mult)
Salutare! Pentru a lucra ca stward /insotitor de bord, de ce liceu / absolviri ar avea o persoana nevoie?
Salutare! Ma pasioneza foarte mult barista. Este cineva care a urmat cursuri si imi poate recomanda ceva?
Bună seara, am fost și am depus un CV la prysmian miercuri și joi după masa m- au sunat sa vin vineri la interviu și m- am dus și eu am vrut sa întru pe mentenanță ca electrician și interviul...? (mai mult)
Salut TPU! Doresc să fac facultatea de matematică- informatică în Craiova.Sunt clasa a XI a la un Colegiu de top din Craiova (pentru cunoscători e vorba de Velovan) și mă întreb cât de bun trebuie...? (mai mult)
Buna, sunt practicanta la spital in primul an si imi trebuie o fișă de recomandare, am fost pe o secție anterioara și as dori sa știu daca pot sa o iau de la asistenta sefa de acolo(nu la cea la...? (mai mult)
As vrea si eu sa stiu daca pentru a ajunge la o facultate de robotica (sau automatica si calculatoare whatever) este nevoie de cunostinte de matematică avansata; la ce ma refer aici este la matematica...? (mai mult)
Recomandari de joburi part-time de 4 ore pentru o persoana practica, sincera, deschisa!
Salut! Sunt Cadru MApN (maistru militar) în 7 luni de zile. Din promoție am prins loc într- o unitate izolata la 350km de casa. As vrea ca în viitor sa ma transfer, deoarece nu- mi găsesc locul și...? (mai mult)
Cartela de telefon cu credit si numar inclus la cel mai mic pret? (caut cea mai ieftjna cartela deoarece nu am de gand sa ma folosesc de ea prea mult timp)
Buna seara. Am si eu problema si sper sa ma puteti ajuta cu un sfat. Eu sunt in anul 3 la postliceala, specialitatea BFK. Stiu ca in ultimul an e cel mai complicat si am inceput cu un minus, sa zic asa,...? (mai mult)
Se poate intra in S.A.S sau BSIJ cu o înălțime de 1.73?
Bună TPU! Ce joburi sunt bine plătite făcând muncă de acasă?
Care este media minima de admitere la liceul pedagogic la profilul invatator-educatoare din Botoșani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.