Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
E greu sa îmi îndeplinesc visul de a fi un vindecător de medicina alternativa? De ce?
Salut, știe cineva ce inseamna un soldat profesionist (pistolar) pompier?
Buna TPU! Cunosc engleza fluent si as dori daca m- ati putea ajuta sa gasesc un job part- time de traducator!( Nu conteaza ce am de tradus e bine orice) Deoarece as dori sa imi cresc veniturile in timpul...? (mai mult)
Bună,intru acum în clasă a 9 la eco 3 și acolo mi-au zis că o să aflu în ce corp (A dau B) am intrat pe site ul lor da acolo nu îmi apare nimic, cum aflu asta
Salut, ''smecherii'' as putea face, pentru a produce bani in Romania? Toata viata mea am fost corect, si nu am avut nimic de castigat, acum as dori sa fac si eu bani...nu ma intelegeti gresit. ...? (mai mult)
Ce licee de arta din tara au profilul "arta actorului"
Vreau sa ma angajez la fan curier, ca curier, insa nu gasesc pe internet cat e salariul exact pe luna si cat is bonurile.Am inteles ca aici pe zona Timisoarei se lucreaza doar de dimineata insa eu va...? (mai mult)
Hey lume, daca un client intra într- un magazin si cere detalii despre o locație din zona pentru ca nu e în stare sa folosească un gps, iar vânzătoarea ii răpunde " ieși afara ca aici nu e centrul...? (mai mult)
Buna TPU... astazi sunt cam supi. Mi- am facut un prieten la munca foarte bun cu care ma intelegeam la nivel ASTRAL si mereu radeam de toate prostiile si si de toti prostii (de care avem la munca din ...? (mai mult)
Salut, am nevoie urgent de un caiet de practica la Silvicultura anul 1 pe zile. Timp de 10 zile Dau recompensa Cel care raspunde corect sa lase și ibanul in răspuns
Salut, am 22 ani si sunt elev la o post- liceala de asistent farmacie, va intreb daca stie cineva pe net nu prea am gasit informatii, pot beneficia de transport gratuit cu autobuzul de la primarie? ...? (mai mult)
Am nevoie de un caiet de practica Silvicultura anul 1 Lăsați și ibanul in răspuns
Salut! Sunt student in anul 2 la Universitatea Maritima, facultatea de electromecanica navala, mai pe scurt, la motoare. Am facut cursurile IMO, urmeaza sa- mi iau carnetul de marinar. Intrebarea mea...? (mai mult)
Ce joburi poți avea cât timp studiezi la UMF? Dar un job care sa îți permită și sa plătești o chirie, facturi, un ban de buzunar și cele necesare. Ca un job normal full time nu ti ar permite ...? (mai mult)
Ce fac cu viata mea? Mai merita sa lupt in viata asta? Am esuat pana acum in 3 domenii care chiar mi- au placut/imi plac. 1 )Acum 6 luni de zile, am incercat imobiliare (6 luni de zile) imi place...? (mai mult)
Bună, as vrea sa dau la academia de politie pe specialitatea drept la locurile pentru MApN, știți cumva dacă dau doar proba scrisa și sportiva de la academie sau trebuie înainte sa dau și probele...? (mai mult)
Salut, voi termina facultatea de automatica anul viitor si ma gandeam sa-mi gasesc un post de ofiter. Cum trebuie procedat, unde vad locurile care s-au scos anul acesta, in ce consta admiterea etc?
Daca faci liceul militar si pe viitor ramai tot in armata vei avea timp liber?
Hi, as vrea ca la anul sa- mi gasesc un job part- time pe timpul verii. Sunt din Bucuresti si in vara anului viitor voi avea deja 17 ani impliniti. as putea sa ma angajez prin mall, in magazine tip mango,...? (mai mult)
Bună, intru acum clasa a 12 a și nu știu ce sa aleg dintre Academia de poliție sau Universitatea Maritima din Constanța. La UMC as intra 100% pentru ca merg pe locurile cu taxă dar la academie ar...? (mai mult)
Dacă la facultate ești la buget și sunt mai multe locuri libere bugetate, te poate trece la taxă? (Nu exista nici un student la taxă). Asta dacă ai media cea mai mica dintre studenți, te poate...? (mai mult)
Bună TPU! Dacă intri la o facultate unde sunt înscrise doar 22 persoane, dintre cele 70 locuri pentru buget, exista probabilitatea de a trece la taxa dacă ai media mica? Nu exista nici un student...? (mai mult)
Dacă am fost să-mi fac medicina muncii, trebuie să aștept să mă sune ei dacă am fost angajat?
După ce am făcut medicina muncii, trebuie să aștept să mă sune ei sa mă anunțe dacă am fost angajat?
Salut, știe cineva prin incadrare din sursa externa, diploma de bac se poate duce în copie legalizata?
Sunt electrician la inceput de drum, am studii medii, la liceu nu am fost, se duc toti prostii, am ales sa ma angajez la negru pentru inceput pe santier. Cam stiu de toate dupa doua luni, doresc sa...? (mai mult)
Salutare, luni va fi prima mea zi in curierat la cargus, sunt repartizat pe o zona rurala, la o ora jumatate de depozit, intrebarea mea este urmatoarea, cat v- a dura să livrez toate pachetele? ...? (mai mult)
Bună ziua! Sunt elevă în clasa a 12- a în Germania. Vreau să mă fac tehnician dentar. Aici în Germania nu este nevoie de liceu pentru a deveni tehnician dentar. 9/10 clase sunt de ajuns pentru că...? (mai mult)
Este o idee buna sa faci un liceu militar? Pe viitor vor fi salari bune?
Am intrat la clasa de engleza intensiv în clasa a 5-a și asta înseamnă că am colegi noi și nu prea știu ce să fac. cum sa mă descurc?
Buna, TPU! Care sunt procedurile pentru transferul de la o facultate la alta? Intru in anul doi la terapie ocupationala in Bacau si as vrea sa ma transfer la acelasi profil in Pitesti. Precizez ca nu...? (mai mult)
Salut! Este cineva aici care are cunoștințe si este dispus sa discute cu mine legat de examenul de la notari? As avea cateva intrebari ale caror răspunsuri nu le gasesc pe internet si nu am pe cine ...? (mai mult)
Cat câștiga un agent de penitenciare in 2024 ma refer la salariu net. Si cum creste acesta cu timpul
Bună seara, as dori sa impart reviste sau pliante Lidl, Kaufland, Penny... Ma interesează cu cine as putea lua legatura sau cum se procedează?
Salut. Aș vrea să dau la medicină, deja m- am apucat de meditații dar îmi e teamă ca poate nu fac față sau nu o să iau, știu ca majoritatea se apucă cu 2 ani înainte iar eu mai am încă ...? (mai mult)
Va rog spuneti-mi si mie niste versuri de rap noi 2024 sa le inventi
Vreau sa am o cariera in medicina sunt in clasa a 7 - a si as vrea sa aleg dintre Medic pe SMURD sau Medic Militar problema e cu medicul militar este ca vreau sa lucrez pe front nu in spital si nu stiu...? (mai mult)
M am gândit sa fac niște cursuri de ospatar iar după sa ma angajez ce sfaturi îmi dați?
Deci am o colega la munca care e vopsita blond (un coleg al meu Muhammad a zis ca e fake blond), iar ea nu sta deloc la birou. Intr- o zi si- a luat 14 pauze in 4 ore (le- am numarat). Am impresia ca ...? (mai mult)
Am venit astazi la munca si mi- au spus ca nu mai am voie cu cafea la birou. Ma simt de- a dreptul devastata si ostracizata. la 9 ore de munca sa avem doar o ora pauza in mie mi se pare puscarie. Eu nu...? (mai mult)
Sa zicem ca sunteti electricieni la inceput de drum Unde ati vrea mai mult sa va angajati? La un Andrei oarecare electrician batran si care va trateaza de sus ca are un pfa si nu va plateste taxele la...? (mai mult)
Cu ce medie se intra la liceul "octav bancila" pe profilu"arta actorului" Si ce probe trebuiesc...Multumesc!
Imi doresc sa ma angajez ca moderator la TPU. Aveti idee la ce firma trebuie sa ma angajez ca sa ma ocup cu asa ceva?
Buna TPU, vreau sa stiu daca poti intra la Sas, Sias, daca nu ai cunostinte a tehnicilor de imobilizare, grapling, dar ai mai practicat box, kickbox, Muay thai etc.
Bună ziua, este permisă folosirea prescurtărilor pentru întocmirea dosarului pentru postul de pompier? Sunt secțiuni unde nu încape absolut deloc să scriu și nu știu cum să procedez.
Salut TPU, am fost acum 6 săptămâni la un interviu la kfc unde mi s- a zis că sunt angajat și mi s- au dat niste borcane de probe pentru analize. Dupa 2 săptămâni în care nu am fost sunat am ...? (mai mult)
Știți cumva unde găsesc o școală postliceală care are profil de tehnician chimist? Accept să fie oriunde în România sau în Republica Moldova. Și subliniez, școală postliceală, nu cursuri....? (mai mult)
Buna! Sunt la turism si alimentatie si trec in clasa a 10- a. Vreau sa stiu cateva lucruri interesante si poate si niste avantaje si dezavantaje ale acestui profil.Intreb deoarece vreau sa stiu daca o ...? (mai mult)
Salut, vreau sa- mi incep o cariera ca si electrician am 22 de ani sunt din Bucuresti si nu stiu de unde sa incep. Imi poate explica si mie cineva cate categorii sunt si unde e recomandat sa fac niste...? (mai mult)
Salut! s-au mai angajat cineva la H&M part time? daca da, cum descrieți experiența?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Anonimms128 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?