Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU, as vrea sa dau la farmacie. Pot sa merg la farmacie doar cu liceul? Sau pot face liceu sanitar pentru acest domeniu? Sau trebuie neaparat facultatea facuta?
Bună. Sunt clasa a 12 a si vreau să dau mai departe la poliție la Câmpina. As vrea și eu niște păreri, niște sfaturi. Mulțumesc!
Buna seara. La concediu este legal sa iti socoteasca si zilele de weekend sau zilele libere de la stat?
Salut! Imi poate explica si mie cineva de ce nu este permisa intrarea la scolile de politie cu vitiligo desi pigmentarea se afla in zona intima?
Buna ziua, am si eu o intrebare pentru cei care au mai lucrat in domeniu, de curand am facut cunostinta cu un partener al Bringoului, iar acesta imi spune, ca din ce fac, 1200 de lei se duc la stat,...? (mai mult)
Buna ziua..Sunt licențiată in Drept dar nu am profesat in domeniu decât foarte puțin.As dori sa lucrez in învățământul gimnazial că învățător.Ce trebuie sa fac? Mulțumesc.
Bună! As avea o întrebare și tare m- as bucura dacă aș primi ur răspuns. Am terminat facultatea cu una dintre specializări Asistenta sociala, cu modul Pedagogic, se poate preda calificat educația...? (mai mult)
E ok ca job sa editezi videoclipuri? Gasesti de munca?
Salut TPU. Caut un loc stabil si bun de muncă in strainatate de preferat o firmă leasing care sa ofere chirie (platita de ei) in sudură. Sunt sudor MIG- MAG si dețin si ceritifcat valabil. Va rog din...? (mai mult)
Buna dimineața! Vreun sfat pe actorie? Nu stiu la ce profil sa ma duc! Mama nu ma susține in actorie.
Am si eu o intrebare. Vreau sa merg la facultate la Traducere si interpretare pe franceza-germana. Se poate echivala diploma in strainatate?
Cu ce medie se intra la mecanica auto?
Buna ziua, stie cineva cum se desfasoara cursurile de initiere in cariera de la Cioplani in cadrul Igsu pentru ofiterii ce provin din sursa externa? Care este durata si daca toata perioada se face in...? (mai mult)
Salut, ce inseamna plata cu sens pe trailer?
Salutare, in ce consta examenele de admitere la scoala de subofiteri? Momentan sunt SGP.
Buna TPU. Ce ati recomanda unei persoane care anul acesta termina un Master in Psihodiagnoza clinica si consiliere psihologica, avand in vedere ca as vrea sa ma indrept spre dezvoltare personala/spiritualitate?...? (mai mult)
Va salut. As avea nevoie de niste sfaturi morale etc. Am 23 de ani, mă frământă foarte tare o chestie. Eu voiam să dau la poliție, oarecum era visul meu. Mă gândeam că 1an școala, salariu...? (mai mult)
Salutare! Am o intrebare, de cateva zile am inceput cursul pentru electriciani auto... Intrebarea mea este daca merita aceasta meserie, daca este cautata de exemplu ca cea de mecanica. Multumesc! Dau...? (mai mult)
Buna ziua! Lucrez la o fabrica in Romania cu 4 schimburi de 12 ore cu 4 zile acasa si as vrea sa stiu daca managerul imi poate achimba tura ex de pe tura a pe tura b fara acordul meu. Schimbara asta imi...? (mai mult)
Buna TPU! Din ce materii se da admiterea la scoala de Subofițeri Fălticeni? Dacă puteți, îmi puteți da niste carti pentru admitere? Dau funda!
Cum este la Colegiul National "Tudor Vladimirescu"? Care este programul si ce este interzis? Avem voie cu telefoane? Samabata si duminica putem veni acasa?
Ce salariu iei ca ofițer de poliție in primii ani de serviciu? Dar dupa ce câștigi experiență?
Bună! După ce îmi voi lua licenţa în drept, mi- aș dori să urmez masterul. Întrebarea mea este următoarea: este posibil să fac masterul într- un alt domeniu? Dacă da, puteți veni și cu...? (mai mult)
Poți să te angajezi la 16 ani ca programator? Dacă termini un Curs Full acreditat? Ca C++ Developer
Sora mea este la Facultatea de Medicina, dar nu ii place.Este anul 4. Părinții mei nu o lasa sa dea la Farmacie(unde i- ar plăcea).O vad mereu nefericita și nu are curajul sa ia o decizie. Părinții...? (mai mult)
Tehnicienii dentari câștiga bine? Cat de greu îți găsești loc de munca?
De ce anumite firme sau angajatori pun anunțuri (active) de angajare pe site- urile de recrutare, cu nr de telefon unde să- i contactezi, dar când suni la acel nr afișat, nu răspunde nimeni? Ori...? (mai mult)
Buna! Știe cineva cu ce liceu poți ajunge stuardesa și la ce liceu poți ajunge actor?
Salut! Sunt foarte pasionat de fotbal și as dori sa devin arbitru. Ce facultatea/curs trebuie sa urmeze? Se găsesc locuri de munca? Am vreo șansă să ajung un arbitru cunoscut? Cum se...? (mai mult)
Buna seara. Am 31 de ani si recent am obtinut si categoria D. Detin si celelalte categorii, precum B (de 8 ani) si C si CE (de 1 an). Am profesat ca si sofer pe camion pe comunitate, timp de cateva ...? (mai mult)
Buna! Sunt anul 1 la medicina și simt ca nu fac fata cu toate ca mi- am luat toate colocviile pana acum și cu note destul de bune, însă simt ca cedez. Anul trecut am dat la biologie însă nu era ...? (mai mult)
Va salut. As dori sa îmi explicați in detaliu, dacă va rog cum sta treaba cu încadrarea externa pompieri? In ce consta? Când începe? Ce trebuie învățat? Și ce urmează dacă aș fi admis? ...? (mai mult)
Ce joburi implica gandirea logica in afara de programator, inginer si profesor? Ca daca tot ma duc la munca as vrea sa evoluez pe un anumit plan si asta as vrea, pentru ca te ajuta sa intelegi realitatea...? (mai mult)
Cam ce salarii au farmacistii debutanti?(Constanta, Bucuresti)
Ce joburi stiti unde nu e mult de munca?
Salutare! Mi- as dori o reconversie profesionala. Recomandati- mi va rog o platforma online sau de preferat o institutie autorizata cu recenzii satisfacatoare care ofera cursuri de specializare in diferite...? (mai mult)
Buna ziua..azi am avut o discutie cu patronul in legatura cu marirea de salariu, eu initial la 192 de ore pe luna luam 1800lei, cu doar un liber pe saptamana. Marirea salariului minim pe economie e ...? (mai mult)
Credeti ca este tarziu sa faci Academia Navala(sectia civil) la varsta de 25-26-27 de ani?
Salut tuturor. Fac un exemplu: Daca o persoana a terminat liceul profesional de mecanic auto el practic este calificat în domeniul ăla, când se angajează la un job tot pe parte auto unde este el ...? (mai mult)
Credeți ca merita sa dai la Facultatea de Farmacie sau Chimie medicală?
Ce ați alege între Medic si Marinar(civil)? Ce avantaje au fiecare? Se mai merita sa faci medicina in zilele noastre?
Ce documente sunt necesare in dosarul pentru isu, pe postul de sgp?
Bună seara, ce probe se dau pentru servant pompier și dacă știe cineva la test psihologic care ar fi întrebările asa in mare, va mulțumesc.
îți poți folosi telefonul cat timp esti hipnotizat?
Bună! La ce vârstă trebuie să fii designer de modă? Te rog vreau răspunsul!
Salut TPU am 18 ani și ma pregăteam pentru academia de poliție. In urma cu câteva zile am aflat ca nu pot da din cauza unor probleme de sanatate… Acesta era visul meu dar m- am impact cu gândul ...? (mai mult)
Buna! Verisoara mea este la facultate(anul 3) dar nu ii place acolo. Nu stie ce sa faca. Ea crede ca daca renunta acum si incepe o alta facultate nu o sa reuseasca in viata si ca lumea o sa vorbeasca despre...? (mai mult)
Credeti ca este tarziu sa intri in armata sau in politie la 24-25 de ani?
Bună, aș avea niște întrebări legate de Facultatea de Administrație Publică. Se merită să mergi? Adică poți găsi un loc de muncă în domeniu, la noi în țară după terminarea facultății...? (mai mult)
Daca sunt clasa a 12a și nu mai merg din data de 8 Ianuarie la ore pana la încheierea anului scoalar din motive personale, voi putea intra la examenul de bacalaureat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!