Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Buna seara, sunt deja la jumatatea clasei a 11 a si vreau sa dau la medicina dentara la Carol Davila, cu biologia ma descurc, cu chimia in schimb nu prea, credeti ca mai am sanse sa intru daca ma apuc...? (mai mult)
Buna seara, pentru a efectua o munca la tazz sau glovo pot lucra partime 4 ore/sau 8 ore doar in weekend, fiind in acelasi timp angajat in alta parte? Si daca ma puteti ajuta sa iau o decizie la care...? (mai mult)
Salut, pentru sursa externa la Isu București, pe conducător autospeciala.Voi ati făcut o sinteza a legilor sau sunt articole specifice, pentru că multe se adresează pietonilor și tramvaielor? ...? (mai mult)
Poti ajunge Jandarm / Militar fara facultate?
Salut! As avea câteva întrebări: 1. Poate un polițist în timpul liber (civil) să oprească șoferi care încalcă legea și să facă arestări? 2. Un jandarm poate să aresteze persoane pe motiv...? (mai mult)
Poti livra la glovo de la 16-17 ani? Trebuie sa le platesc ceva taxe sau altceva? Ms fain
Ce facultate aș putea face dacă sunt pe profil uman? Și cu ce meserie m-aș alege?
Salut TPU! Idei de afacere care să producă mult profit pe luna (specificați și cât), cu angajați puțini, fara multă bătaie de cap și care să aibă succes? Detaliați mai multe, câți bani...? (mai mult)
Salut! Cate uniforme are un politist la ordinea publica? Dau funda!
Buna TPU! Un agent de politia care s-a pensionat(varsta legala adica 55 de ani) se poate angaja la politia locala?
Cum este sa lucrezi in IT, ca programator? Poti avea slujba din timpul facultații? Ce salarii sunt?
Merita sa te apuci de fotografiat imobiliare (apartamente case etc) si cam cat castigi? Nu stiu daca are relevanta dar pozele desigur facute cu aparat profi nu cu telefonul... Merci.
Ce profesie pot alege daca nu sunt buna la engleza? Dar imi place chimia, istoria, româna (nu vreau la medicina pentru ca biologia nu o stiu bine si sunt la uman). M- am gandit de politist, jurist...? (mai mult)
Bună! Vreau sa ma fac doctor veterinar și trebuie sa fac facultatea, eu m- am gândit la facultatea din București ca e cea mai aproape de mine, momentan sunt la liceu, m- ar interesa și pe mine ...? (mai mult)
Daca fac facultatea de medicina la Sibiu, pot sa fac rezodentiatul la Bucuresti de exemplu? Sau rezidentiatul trebuie făcut tot la Sibiu? Multumesc
Bună! Mă poate ajuta cineva cu pașii necesari pentru a mă înscrie la școala de agenți de poliție Câmpina? Unde se fac înscrierile și care e termenul limita pentru sesiunea din primăvară?
Bună, ce merita sa devin? Educatoare sau profesoara? Mai am cativa ani si va trebui să imi aleg facultatea si nu stiu ce meserie să imi aleg. Pe de o parte, as merge la Psihologie- Științele Educației...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare, vreau sa devin medic veterinar bineînțeles mai am un pic acum sunt la liceu, mă interesează și pe mine dacă la facultatea de medicina veterinara București trebuie...? (mai mult)
Buna, sunt in Germania si as vrea sa fac un Ausbildung ca Medizinische Fachangestellte. Insa nu stiu daca ar fi recunoscut in Romania, pentru ca as vrea sa ma mut inapoi in cativa ani si nu ar merita...? (mai mult)
Salut TPU, cum pot afla ce meserie mi se potriveste? Adica singurul lucru la care ma pricep foarte bine e sa desenez si sa pictez si cam doar atat fac, in rest imi petrec timpul in jocuri pe pc. Multi...? (mai mult)
Păreri despre medicina veterinara, țin sa menționez ca sunt fata, ma voi descurca?
Vreau și eu sa știu ce carti trebuie sa citesc despre animale, vreau sa dau la facultatea de medicina veterinara București, sunt clasa a 9a dar vreau sa ma apuc de învățat de acum, urgent. Dau...? (mai mult)
Buna! Daca sunt la facultatea de litere, specializarea: pedagogia invatamantui primar si prescolar mai este nevoie sa urmez un modul psihopedagogic pentru a putea preda?
Buna ziua si la multi ani! Am ajuns in clasa a 9- a intr- un final si pot sa spun ca imi merge bine la liceu. Sunt pe profil uman, mai exact pe stiinte sociale si multa lume spune ca anul acesta, maxim...? (mai mult)
Buna,am o intrebare! As putea da la facultatea de Educație fizică si sport si dupa ce termin sa mai fac si facultatea de Drept?
Bună! Știți cum este la Facultatea de Medicină Militară din Târgu Mureș? Admiterea este la fel cu admiterea la Medicină generală?
Salut, Numele meu este Elisei. Am 15 ani și viața mea s- a schimbat de cateva luni, l- am descoperit pe Fizicanul Cristian Presură am început să mă uit la cateva Video- clipuri de la el de pe YouTube,...? (mai mult)
Sunt in clasa a 9a si vreau sa dau la academia militara. Se poate vedea ca fumez la vizita medicala? Adica cand imi fac radiografia la plamani? Nu fumez foarte des dar o fac.
Salut! As dori sa stiu cum se desfășoară vizita medicala la politie. Vom fi dezbrăcați de tot? Cum ne controlează?
Salutare! Stie cineva unde pot face un curs de calificare de electrician in Iași?
Bună, eu una mi- as dori sa încep sa fac unghiute fetelor de acasa și am înțeles ca am nevoie de "casa de marcat" pentru a nu- mi lua amenda, iar acum vine întrebarea mea, de unde pot face eu ...? (mai mult)
Salut! Știți cumva cât are un profesor de istorie salariul pe lună? Profesor de istorie la școală gimnazială (5-8)
Bună, am și eu o întrebare. Mi- ar placea să studiez la A.S.E. la, , Administrație și Menegement Public" doar că nu prea vad diferența dintre cele două departamente:, , Resurse umane" și ...? (mai mult)
Salutare, trebuie sa fiu la un liceu militar ca sa intru in armata? Eu sunt la un liceu normal si vreau sa stiu daca e posibil sa intru in armata dupa ce termin.
Cum este la medicina? Este grea admiterea, examenul de rezidentiat? Merita sa dai admiterea acolo?
Stiti cumva e foarte greu sa obtii postul de scafandru la arma pompieri? 2.stiti ce sporturi se practica la arma pompieri in cadrul unitatii? si 3. in timpul scolii militare poti sa vii cu laptopul? iar...? (mai mult)
In modeling este implicată și nuditatea? Adica dacă intr-o zi pozezi in lenjerie intimă fotograful te pune sa îți dai lenjeria intimă jos?
De ce persoanele calme au mai multă tărie interioară decât cele impulsive/irascibile? De exemplu, am avut un șef acum mai mulți ani care era destul de irascibil, se comporta ca un dictator, dar...? (mai mult)
Voi ati lucra ca asistent intr-un spital? argumentati raspunsul,e serviciu stat asta e pro, iar contra dupa mine ca e raspunderea foarte mare.
O fata ma evita, ma ignora pare ca ma urăște, dar am observat și mi- au spus și prietenii ca atunci când nu ma uit la ea se uita destul de des la mine și îmi zâmbește apropo câteodată îmi...? (mai mult)
In joburile astea gen politist, jandarm exista riscul de a te imbolnavi de la stres? care-i procentajul? eu nu am auzit nu zic ca nu exista dar nu cunosc.
Daca am terminat facultatea de litere pot sa ma angajez la NASA?
Unde credeti ca este mai bine? Medicina sau Academia de politie?
În timpul pregătirii pentru Soldat Gradat Profesionist (SGP) ai voie sa deții telefonul mobil? Adică sa il ai în permanenta
Salut, dacă lucrez ca Agent de Poliție și vreau să candidez la Academia de Poliție la ZI, care este procedura? După ce sunt admis îmi dau demisia și plătesc o taxă anume? P.s la IFR nu mă ...? (mai mult)
Medicina sau Academia de politie?
Buna! As vrea sa devin criminalist. Dar nu stiu unde ar trebui sa merg mai departe și cum sa fac. Sunt la liceu. pe profil de bio- chimie. in Baia Mare si as vrea sa merg in Cluj de exemplu dar nu stiu ...? (mai mult)
Sall.Stie careva unde se pot face cursuri de Artificier? Judetul Valcea?
Sal TPU, care știe despre ce este vorba în testul online la angajarea în Philip Morris. Mulțumesc.
Ce părere aveți de Fizician cu specializare în Inginerie Mecanica? la final unde poti lucra?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului