Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Ce părere aveți de Fizician cu specializare în Inginerie Mecanica? la final unde poti lucra?
Buna TPU! Cate uniforme are un politist agent sef principal si ce rol poate avea el?
Ce sfaturi puteti oferi unui tanar cu facultatea terminata, la inceput de cariera?
Salut! Ca student la medicină care ar fi ṣansele să fac rezidențiatul în America sau Canada?
Buna seara. Daca am lucrat ca si tehnician dentar doua luni si doar acum mi-am terminat dosarul pentru inscrierea in OTDR este o problema?
O parere despre liceul militar din Alba, dar mai recenta, adica de la cineva care sa fi calcat in liceu si in 2020
Poți fi angajat ca paramedic pe Smurd în România cu o diplomă de Advanced Care Paramedic din Canada?
Îmi poate explica cineva cum e la liceul militar?
La psihologie ubb Cluj se face o materie care implica matematica? Ca îmi doresc foarte mult sa merg dar sunt bota la mate :))
Dacă sunt băiat si am inalțimea de 1.68 si 15 ani pot sa devin in viitor actor?
Credeți că o persoană care nu are darul impunerii/șefiei în sânge/personalitate și acceptă orice părere umană poate face față în domenii de conducere (avocatură, primărie, multinațională,...? (mai mult)
Salut,sunt in clasa a 5-a,am luat o nota rea si am anxietate, ce pot face ca sa ma simt mai bine?
Salut TPU! Ce rol are un subofiter de jandarm.Eu știu ca ofițerul ii da ordine și se asigura ca el le executa dar subofițerul ce poate face la gradul lui? Paza,patrula, etc
Sunt interesat de facultatea de construcții specializare inginerie și management în construcții. Cel mai mult sunt interesat de ce nivel iau fizica. Și am nevoie de câteva exemple despre ce lecții...? (mai mult)
Salut., sunt in clasa a 5-a, am o notă de 6 și 2 de 10, pot lua premiul întâi dacă am matematică de 4 ori pe săptămână?
Buna TPU! Voiam sa știu ce rol are subofițerul.Adica ce poate sa facă, și ce nu.Patrula,paza, etc Ma poate ajuta cineva?
Daca ajungi politist,pompier,jandarm,gata esti destept,ai vointa, esti cel mai smecher sau cum? ca asa am vazut ca se promoveaza
Te suna asa des ca politist de acasa la interventie? 2.nu ai voie sa pleci in week- end din orasul tau decat cu cerere? 3. in scoala de luni- vineri nu ai voie sa folosesti laptop dupa program? Nici ...? (mai mult)
Sunt sanse sa gasesc un loc de munca la stat? Dar fara facultate (nu politie) Mersi funda!
Unde se mai duce tineretul daca au fost asa putini candidati la politie,jandarmi, armata? Unde sa te duci? Lasa programarea ca nu poate oricine, in principiu unde anume mai e bine atunci?
Ce spuneti, e mai bine sa te duci sa faci academia de politie sau sa fii subofiter? Ca ofiter ai mai multa responsabilitate dar nu stiu salariul unui ofiter e foarte mare comparativ cu cel al...? (mai mult)
Bună seara! Ce face un silvicultor?
Salut tuturor, doresc sa ma specializez in domeniul auto ca si inspector ITP, intrebarea mea este urmatoarea: De ce am nevoie ca sa pot ajunge inspector ITP? Avand in vedere ca nu am un liceu mecanic...? (mai mult)
Locuri de munca cu weekend liber? Va rog mult. Am nevoie de weekend liber pentru ca merg la facultate in weekend si multi angajatori refuza sa iti dea weekend liber.
Credeți că oamenii singuri nu vor reuși în viață, dar în special în carieră?
Salutare. O intrebare. As avea sanse sa intru la psihologie Cluj daca am media 6 la bac? Cand se da admiterea? La ce materii se da admiterea? (La taxa, ca la buget nici nu îndrăznesc sa mă...? (mai mult)
Buna! Am 17 ani pe 2 august fac 18 și termin o școală profesională, după continui cu liceul la zi 2 ani ca sa iau bacul apoi vreau să mă înrolez in armata, din câte știu dacă am bacul și ...? (mai mult)
As vrea sa candidez la scoala de pompieri Boldesti, ati fost prezenti la o interventie a pompierilor? Cum e?
Ultima oara la politie au fost 1, 5 pe loc, deci au intrat aproape oricine a luat proba sportiva, voi ce ziceti admitere relativ usoara, pensie buna, salariu bun, scoala putin eu zic ca e cea mai buna...? (mai mult)
Bună ziua! Există posibilitatea să devin și profesor de artă plastică și de limba engleză? Si ce facultate/liceu ar trebui să urmez ca să devin? ^^
Vi se pare ceva ciudat ca o femeie să fie taximetristă? V-ați urca în mașina uneia, ați avea încredere? Sau acceptați doar bărbați ca șoferi de taxi?
La o interventie, la un incendiu ca pompier gata e asa periculos? Nu neg faptul ca nu iti poti risca viata, dar daca e chiar asa exagerat ar insemna sa decedeze mai multi pompieri decat sa iasa la pensie,...? (mai mult)
Buna TPU, am o intrebare de fapt mai mult o treaba care ma macina :))) Sunt clasa a 12 a si tare mult mi- as dori sa fiu asistenta medicala, as vrea sa intru la facultatea de medicina pe aceasta specializare,...? (mai mult)
Salut, eu sunt Elisei. Am 15 ani și îmi place foarte mult Fizica, Matematica, Informatica, Tehnologia și etc..Sunt Clasa a 9- a, sunt la liceu profesional de mecanica. Recent l- am descoperit pe...? (mai mult)
Îmi trebuie bacalaureatul pentru a deveni un salvator montan (Salvamontist)?
Voi cum ați reacționa dacă în munca voastră ați face o greșeală prin care o persoană, un partener, colaborator, beneficiar al muncii voastre ar pierde o sumă de bani din vina voastră? Nu ...? (mai mult)
Avem pe aici primari? Sau neamuri de primari? Aveți idee ce trebuie să facem ca să ajungem primari? Trebuie să avem studii superioare, superioare într- un anume domeniu sau ca primar se ajunge mai...? (mai mult)
Voi ce ziceti fara permis in ziua de azi poti sa reusesti in viata? Eu zic ca sunt multe joburi unde nu ai nevoie,inginer,programator, electrician(unele cazuri), maistru in fabrica, pompier.
Am fost la un interviu de angajare si mi s- au cerut conturile de social media. Eu nu am si au zis ca e cam rau. Vi se pare normal sa fim triati in functie de asta? Jobul nu are legatura cu nimic ce tine...? (mai mult)
Salut! Sunt clasa a 12-a și nu știu ce facultate sa aleg. As dori sa devin paramedic la smurd, știe cineva daca am nevoie doar de cursuri sau trebuie sa urmez o postliceală? Va mulțumesc!
E cineva frizer aici? As vrea la anul sa ma apuc de un curs si sa practic meseria dar imi e frica ca la scoala nu voi invata destul si cand incep sa tund clienti reali nu o să-mi reuseasca
Bună seara! Sunt clasa a 12a și nu știu ce carieră să îmi aleg: mi-ar plăcea undeva la mediu și mai ușor.
Ce se poate întâmpla dacă pleci din Germania și nu stai în preaviz și ești încă în perioada de proba?
Salutare :)) Exista sali de fitness in bazele militare? Si in ce consta instructia? Adica ai si timp liber?
Avem pe aici întârziați? Cum faceți față vieții? Cum faceți față termenelor limită și programelor? Ați reușit vreodată să vă depășiți condiția asta de melci, de întârziați? ...? (mai mult)
Buna ziua! Îmi puteți oferi informații despre admiterea la facultatea Fjsc (Jurnalism și Științele Comunicării) din București? Am înțeles că 50% din partea de admitere consta intr- un subiect...? (mai mult)
Salutare, TPU. Numele meu este Elisei, Am 15 ani. și un vis foarte mare. Vreau să devin Inginer Mecatronic ( Nu știu dacă este Termenul corect ), Dar am o mică problemă, din clasa a 5- a pană...? (mai mult)
Ce părere aveți de liceul Dinicu Golescu din București?
Cum pot deveni DJ?
Buna TPU! Ma gandeam sa dau la Scoala De Jandarmi Falticeni si voiam sa aflu ce salariu primesc si ce grad primes.Merita sa fac scoala? Merita sa dau la scoala de politie campina?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!