Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 30 Octombrie 2024 sunt:
sunt in clasa a VII-a si nu stiu ce profil sa aleg pentru liceu.parintii ma intreaba mereu la ce profil vreausa dat si ce vreau sa devin in viata iar eu nu stiu ce sa le raspund.majoritatea colegilor...? (mai mult)
Cine vrea sa urmeze Academia de Politie? am toata materia pentru admitere la romana, istorie si engleza. lasati un mesaj daca va intereseaza.
Daca vreau sa imi bag lichidarea la o firma si patronul zice ca vrea doar cu preaviz daca eu numai merg la munca ce se intampla? Va multumesc
Cine vrea liga 1 pentru fifa 2012? http://www.fifa-infinity.com/fifa-12-2/crlp-12/#more-2022
Spuneti-mi si mie ce caracteristici trebuie sa aiba un playstation2 bun?
Cum pot crea aplicatii pentru telefon?
Cine imi explica si mie cu sta treaba cu memoria la playstation2? Funda si voturi
Vreau sa stiu cate ceva despre cariera unui medic legist! Deci, in internet pot gasi multa informatie despre medici legisti, si am gasit, cati ani invata, ce invata, cat primesc, dar informatia e...? (mai mult)
Cine imi spune si mie cu ce medie se intra la Dinu Lipatti la actorie si cam ce este necesar. dau fundita>:d
CCCastiga un mecanic auto 2500 lei salariu?
ajutati-ma va rog mult sa primesc mai multe like-uri : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=245796268818974& set=o.244496668941258& type=1& theater spune-ti va rog si la prieteni, dau funda...? (mai mult)
ajutati-ma va rog sa am cit mai multe like-uri de dorit 200+ http://www.facebook.com/photo.php?fbid=245796268818974& set=o.244496668941258& type=1& theater, dau funda celu-i care ma ajuta!...? (mai mult)
As dori sa le pun cateva intrebari celor care au fost in cadrul sau au cunostinte in legatura cu academia militara sau de politie. 1. Daca esti admis iti este asigurata cazarea si taxele de...? (mai mult)
doresc sa devin stomatolog! acum am 15 ani sunt cl 9! dupa asta vreau sa invat la iasi la vriunul dintre licee dupa care sa merg la facultate! dar nu stiu ce liceu sa urmez. cine stiu spuneti va...? (mai mult)
? Ce salariu are un meccanic auto bun?
Oricine are un blog pe care vrea sa il promoveze, va rog sa imi scrieti un mail pe july {at} refe punct ro si voi va listam blogul pe intrebariinteresante.ro. Noul site va fi inaugurat vineri. Pana atunci...? (mai mult)
Am și eu o întrebare și sper să ma lămuresc în sfârșit! Dacă am dat bacul în 2008 și am picat la mate, dacă vreau să dau din nou acum, în 2011, trebuie sa dau doar la ce am picat...? (mai mult)
Cum petreceti voi sarbatorile?
Buna cine ma ajuta sani fac un sablon pentru siteul meu http://radio-relax.ucoz.ro/
Sunt la profilul filologie bilingv engleza in clasa a9a si vreau sa ma mut la profilul filologie (simplu). Vreau sa stiu ce facultati pot urma dupa filologie bilingv si filologie? As putea urma...? (mai mult)
Ce liceu ar trebui sa fac si ce facultate pentru a deveni fotograf profesionis? Multumesc!
Stie cineva unde gasesc(pe ce site) rezultatele de la concursul eremia georgescu-buzau 2011? Dau fundita
Era un program pentru pc care faca sa ninga pe calculator.Cum se numea acel program?
Ce tema sa aleg pentru DISCURS, ajutati-ma va rog mult!
Ce program imi trebuia pentru a instala Sims 2 seasons fara CD! Cea mai mare funda pentru primul raspuns!
Dati-mi si mie un link cu poze pentru facebook(taguri). Funda
Stie cineva de unde pot sa-mi iau si eu Sims 2 Seasons. Funda pentru primul raspuns!
Am o intrebare: Cum pot deveni o actrita buna?
am o prietena care vrea un serviciu la domiciliu. Are doi copii mici si acest lucru o impiedica sa plece de la domiciliu. Va rog ajutati-ma :-* :-*
NFS the run merge doar pe windows 7? sau si pe xp. Funda
Castiga un mecanic 2500 lei salariu/luna?
Caut loc de munca part time.De preferinta promoter.
Cum imi fac un site care sa nu fie de exemplu vlad.ucoz.ro, wwwvlad.my1.ru de astea ucoz chestii di astea chiar da ca e cu bani sputime va rog unde pot gasi sa fac un l normal asawww.vlad.com simplu fara...? (mai mult)
Daca vrei sa devii psihopedagog, ce ramura a psihologiei trebuie sa alegi?
O sa incep direct. As vrea sa ma fac medic legist dar, am auzit multe despre aceasta meserie si ma gandeam ca as putea sa ma orientez spre altceva dar tot in domeniul medicinii. Astept sugestii...? (mai mult)
Puteti sa-mi dati informatii despre simone kaulitz?
Stiu ca sunt un pic cam direct, dar stiti cumva un post de radio care angajeaza un Dj fara experienta?
Cum e la facultate la drept in Bucuresti? Sfaturi, pareri?
Joaca cineva fifa 11 online cu mine?
Vreau si eu niste scheme la fifa 2007. fundita
Cunoasteti vreo agentie serioasa de casting care sa nu perceapa taxe?
Am atestat de motostivuitor.Am sanse sa gasesc un loc de munca in afara?
Sal sunt la facultatea de medicina si vine sesiune in curand si nu stiu cum sa imi programez cum sa fac sa invat pentru ca este foarte mult poate ma puteti ajuta poate cei care sunt la medicina si stiu,...? (mai mult)
Ce preferati sa fiti Actor/Actrita sau Arhitect?;)
Din ce cauza studentii isi aleg un job pe parcursul facultatii? Ma intereseaza: 1-tipul de job(full-time, part-time sau voluntariat) 2-facultatea pe care o urmati(de stat, particulara) 3-ce este mai...? (mai mult)
Vreau si eu un link cu un dictionar bun care sa traduca din germana in romana dar nu google translate. Fundita
Spuneti-mi 10 profesii ce sunt foarte intrebate
Ce carti ar fi potrivite ca si cadou de Craciun pentru profesori? Funda
Ce sanse am sa lucrez in anglia, daca nu am acte? exista ceva curs pe care poti sa il faci, si dupa acea sa obtii drept de lucru?
Buna am devoie de impresia pentru urmatoarele poezi vara l.blaga mama nicolae labis revedere m. eminescu creion. t. arghezi brumarel i. pilat si cantec sfant si cantec de leagan de st.o.iosif macar la...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ancaanca2344 întreabă:
DonEduardo întreabă:
Madaxo97 întreabă:
GeogG23 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!