Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Bună seara! Am și eu o întrebare dacă mă poate ajuta cineva. Am fost studenta la Academia de Studii Economice București, forma de învățământ la distanta, profil finanțe bănci, am promovat...? (mai mult)
Salut TPU, ma adresez public aici pentru ca vreau sa primesc o parere obiectiva complet diferita fata de cea a apropiatilor mei.O sa incerc sa fiu cat mai concis. Am aproape 18 ani si sunt in clasa ...? (mai mult)
Buna! Eu sunt clasa a 8a anul acesta si stiu la ce facultate vreau sa merg dupa liceu, dar pentru asta nu stiu la ce specializare sa merg la liceu. As vrea sa merg la facultatea de fizica dupa liceu. ...? (mai mult)
Dacă locul 1 îl ocupă IT ca job benefic pentru un salariu bun, locul 2-3 ce job sau domeniu în România ar fi?
Pentru a ocupa funția de manager sau director într- companie în România este necesară absolvirea de studii superioare? Dacă da, puteți furniza o sursă? Mulțumesc!
Sa zicem ca mie mi- ar place sa lucrez pe un post de farmacist, ok, dar cu ce e vina mea ca postul asta e foarte prost platit? Avand in vedere ca sunt joburi ca psiholog sau speaker motivational unde...? (mai mult)
Cum vi se par joburile de la mall? Gen sa vinzi bilete la cinema, sa vinzi ceasuri? Far ca subofiter armata, iei 100 0de iepuroi, repet 1000 de iepuroi.
Salutare! Sunt student la licenta la Litere pe limbi străine(engleza/franceză), dar Universitatea la care sunt acum n- are master pe limbi străine și sincer nici nu as vrea. Ma gandeam să continui...? (mai mult)
Am tot auzit ca e greu sa intri la jandarmi sau ca soldat in armata, fratilor ca soldat nu ai nevoie nici de bacalaureat, de unde le scoateti? Da intr- adevar pentru o fata e greu dar pentru un baiat ...? (mai mult)
Salutare, daca vreau sa imi dau demisia de la munca, zilele de concediu vor fi platite, mai exact 8 zile? Sau in cazul in care imi bag un preaviz, in timpul in care trebuie sa mai lucrez pentru firma...? (mai mult)
Buna! As vrea sa dau la facultatea de Asistente si moase din Craiova, pe asistent generalist! Este cineva la acest departament, ma puteti ajuta cu impresii despre facultate, despre sansele ulterioare...? (mai mult)
Bună! As vrea sa știu cum merge învățământul liceului Dinu Lipatti de la clasa a9 a pana la a12 a respectiv orele de desen, orele de actorie cum se desfășoară și orele de matematica, romana,...? (mai mult)
Dacă vreau sa ma angajez in Germania, mai este obligatoriu sa fac școala știind ( ca in abator ma angajez )?
Am si eu o intrebare, de fapt mai multe sa zicem ca peste un an vrei sa te inscrii la o facultate, iar pana atunci vrei sa iti infiintezi un pfa/srl(nu stiu care ar fi mai avantajos in cazul meu dar cred...? (mai mult)
Salut, am fost admis ca si SGP in cadrul ISU Am inteles ca se fac niste verificari din partea SRI la finalizarea tuturor probelor. Voiam sa intreb si as aprecia daca ar raspunde o persoana in cunostinta...? (mai mult)
Ce se petrece domne,am auzit ca cica toata lumea in ziua de azi ia la politie si armata, ce se petrece? multe locuri libere, ce se intampla domne? chiar asa usor s-a intrat?
Cei din armata au pensiile mai mici decat cei din politie, de ce? daca acum un soldat are 2200lei pensie, daca nu se maresc pensiile in viitor in banii din prezent poate sa aiba si 1400lei pensie?
Ce se petrece domne,au bagat in politie sa conteaza mai mult nota de la sport?, o sa ajunga tara sa aiba doar politisti cu muschi si nimic mai mult.
Salut, as vrea sa dau la politie si de ceea ce ma tem eu este medicalul, am consultat baremul medical insa ma incadrez, dar am o problema, imi tremura degetele, si picioarele la efort si chiar nefacand...? (mai mult)
Cum pot sa aflu daca fostul Angajator mia platit contributiile la stat? Am fost la finante si doamnele de acolo nu au vrut sa imi comunice. Fostul Angajator m- a tinut pe salariu minim pe economie pentru...? (mai mult)
Sallutare am și eu o problemea Stiie cineva cum pot face rost de niste scutiri care se motiveze ce am lipsit? Medicul mi- a spus că poate motiva doar ce va urma să lipsesc nu ce am lipsit Am fost...? (mai mult)
Salut la ce facultate e ok sa dai gen termin mate info intensiv info și nu înțeleg difernta dintre facultatea de contabilitate și informatica de gestiune cu facultatea de informatica și facultatea...? (mai mult)
Bună! Îmi poate spune cineva, vă rog, dacă se poate lucra la spitalul Socola cu facultatea de psihologie generală și master în clinică?
Bună ziua! Vreau sa ma fac un fel de cercetator biologic, este vreo diferența dintre biolog și cercetator? Si cat timp liber ai?
Bună! Are cine ceva cunoștințe despre firma Qualified Logistics and Transport din Spania? Am o cunoștință care ar vrea să aplice acolo pentru șofer de tir, iar dispecerii de acolo nu au dat prea...? (mai mult)
Salut sunt băiat și vreau să îmi las părul să crească până la umeri! Credeți că e o idee bună? Nu vreau să-mi i-ai bully
Bună ziua! Imi place foarte mult biologia, aș vrea sa fiu profesor, doar că se câștigă destul de puțin, oare pe lângă profesor mai poți fi ceva ( de ex cercetator) Vă mulțumesc!
Am o dilema și sper că mă puteți ajuta, sunt candidat la Școală de Agenți Vasile Lascăr mai am doar proba scrisa și proba medicala, însă eu am o problema, am scolioză mai exact de 17 grade....? (mai mult)
Buna TPU. Merita sa dau examenele CAE(Cambridge Advanced Exam) si DELF(similar CAE, doar ca e in franceza)? Acum 4- 5 ani(cand eram in liceu) am dat FCE si ECDL(cel pentru competente digitale), insa ...? (mai mult)
Care este salariul net al unui asistent general in spital?
Salut, Ofer funda pentru oamenii care vor sa ma ajute cu o idee de razbunare :)))) Da stiu o mare prostie cu razbunarea asta dar chiar vreau s- o fac si sa intelegeti contextul am sa va explic. am avut...? (mai mult)
Voi la ce program lucrati la job? si va e bine cu el?
E vrajeala sau gata orice prost care doar prin munca poate sa ajunga el sa ia sute de milioane de euro cum zic astia care predau educatie financiara? eu zic ca e vrajeala, nu iau programatorii si medicii...? (mai mult)
Bună ziua, doresc să am în viitor o carieră legată cu dreptul (judecător, avocat, procuror...etc) însă am auzit că tatuajele nu sunt bine văzute. Eu îmi doresc să îmi fac un tatuaj în ...? (mai mult)
Buna fetelor, am cont de onlyfans și tot timpul când vreau sa retrag banii peste câteva zile îmi spune ca plata a fost procesata, dar nu îmi intra banii in cont am crezut ca cardul nu mai e valid...? (mai mult)
Buna TPU. Pentru a deveni medic psihiatru, de ce studii/formari/cursuri ai nevoie? Multumesc anticipat!
Cand nu intelegi ceva cel mai bine este sa recunosti, deci nu pricep deloc, ideea din spatele "succesului" este sa lucrezi de dimineata pana seara pana la 50 ani si la 50 sa te poti duce in vacante super...? (mai mult)
Ori ma bate pe mine logica ori, deci in Romania poti sa castigi 4000lei si ca maistru imtr- o fabrica si ca electrician mentenanta poti face si mai mult ca poti lucra suplimentar pentru altii si nu sunt...? (mai mult)
Salut, TPU. Voi cu ce va ocupati?
Salutare, tocmai ce am terminat cursul de baza de pe W3schools.com, in C+ + . și am încercat sa rezolv niște probleme de incepatori.dar nu reusesc sa- mi dau seama cum sa le rezolv, apoi cand dau...? (mai mult)
De ce se spune ca fara scoala mare majoritate 99% n- or sa faca nimic in viata? hai ca da, unii 50% n- or sa faca prea mare lucru, dar sa fim seriosi eu personal cunosc foarte multi oameni si lenesi ...? (mai mult)
Pe toata lumea in tara asta intereseaza doar banii la job? sau si conditiile de munca etc? eu zic ca sunt mai importante conditiile de munca.
Salut.Vreau sa mă angajez casier la supermarket și voiam să știu ce fel de atribuțiuni și responsabilități am, gen ce trebuie sa fac și cam câtă mate trebuie sa știu, maxim înmulțiri și...? (mai mult)
Sunt fata si iau in calcul sa dau la academia de politie si am o intrebare pentru cei ce au dat examenul medical. Mi- a zis cineva ca pe baieti la examenul medical i- a pus sa se dezbrace complet (inclusiv...? (mai mult)
Buna. Unde ar fi mai avantajos sa devii curier? Tazz, glovo sau bolt? Multumesc.
Cum se calculeaza media de admitere la academia de politie A.I Cuza? Cum se ia in considerare media de la bac? Alte informatii de ajutor in legatura cu admiterea?
Bună! Termin acum Facultatea de Filosofie și Științe sociale, domeniul sociologie și urmez modulul psihopedagogic nivelul 1. Aveți idee la ce materii îmi pot susține titulizarea?...? (mai mult)
Salut. Mai e un pic și o sa urmeze înscrierile pentru școala de Subofițeri la Jandarmerie am și eu o mare chiar foarte mare dilema. Am citit pe net ca una dintre cerințe este " să fi obţinut ...? (mai mult)
Salutare, Numele meu este Elisei. Am 15 ani, și Vis foarte mare. aș vrea pe viitor sa devin Inginer de mecatronica, si pe langa as vrea sa devin Scientest sau Cercetator (Chiar daca termenul în Romana...? (mai mult)
Salutare! Cine a cumpărat cursuri de Forex pe EURO USD mi- ar putea descărca și mi- e cursul tip pdf sau altfel dar în așa fel sa pot viziona tot materialul atât partea video cât și cea scrisă. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!