Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 30 Octombrie 2024 sunt:
Pentru a deveni pshiatru trebuie un liceu anume sau doar o facultate?
Dati-mi niste exemple pentru felicitari de craciun
Salut, in ziua de astazi e foarte greu sa-ti gasesti un loc de munca.Intocmai asta e si problema mea, dar sper sa nu ramana asa.Am incercat pe diverse siteuri cu joburi si nu prea am avut noroc. V-as...? (mai mult)
Cam cat castiga un asistent contabil? Macar aproximativ. Multumesc!
Castiga un mecanicc auto 2500 lei?
Are un mecanic auto salariu de 2500 lei>?
Ajutati-ma va rog repede am modem huawey hg655b si mi-am reformat pc am bagat win xp si auma nu mi-a aparut nimic pentru a face netu acum va scriu de pe laptop
Un politist rutier din Romania are dreptul sa poarte par lung?
Buna la dirigentie am tras la sorti si mie mi-a picat webmaster si trebuie sa ma interesez cum pot deveni (cu facultata) Cn Vrea sa ma ajute vot +fundita
Ce presupune domeniul "calculatoare si tehnologia informatiei"? Ce se studiaza la acesta specializare? Implica cunostinte din informatica, sau doar din TIC?
Prieteni va rog sa ma ajutati, vorbesc cu un baiat de mult timp sizice ca ii plac si ca ar dori sa iesim dar exact nu ma invita?
as dori sa stiu unde se organizeaza cursuri gratuite pentru specializarea de camerista sau cam asa ceva.Rog seriozitate. Multumesc anticipat... DAU FUNDA!
Mama mea a lucrat 7 luni intr-un loc apoi 1 luna in alt loc cu contract si de aici au bagat-o in concediu fara plata 2 luni si jumatate. Se pun si aceste 2 luni jumate la contract? Si ar vrea sa...? (mai mult)
Cam ce taxe sunt la facultati? La plata bineinteles.
Care sunt facultatile la care se da admitere?
Buna ziua tuturor. Am 19 ani, 1.73 si as dori sa aplic pentru postul de insotitoare de bord la Wizz Air, stiti cumva ce acte, sau ce pasi trebuie sa urmez pentru a ma inscrie, ce documente trebuie sa...? (mai mult)
Cum ajung manelist?
CCE salariu are un mecanic auto bun?
? Ce salariu are un mecanic bun?
Va rog frumos sa ma ajutati la o problema: "Ampermetrul al carui cadran este utilizat pe calibrul 0, 01A. Calculeaza intensitatea curentului continuu ce-l strabate si exprim-o in ma si in uA."
As vrea sa imi spuneti cum as putea sa ajung cantareaza{am talent, dar nu stiu cat de mult;))}, sau cum pot ma fac cat de cat remarcata:d?
Aare un mecanic auto salaiul de 2500 lei?
Cum se intra la UNATC?
Sunt la liceul la profilul mate-info. Ce job as putea avea dupa ce fac si o anumita facultate?
Daca merg la un liceu cu profilul stiinte-sociale ce meserii as putea practica (desigur dupa ce fac o facultate)?
Foarte important! Tata s-a despartit de mama in 2007 am ales sa raman la mama, dar nu ma lasa sa il vizitez, decat din an in pastii, exemplu ma lasa azi si ma mai lasa peste 2, 3 saptamanii si cu termen...? (mai mult)
Pot sa dau check in de pe htc cha cha?:*
Este cineva de la Facultatea de Drept UAIC Iasi pe aici?:D
? Ce salariu are un mecanic auto bun?
Aş vrea să-mi cumpăr o tabletă. intru la liceu. o sa îmi fie de folos.etc.Ce tabletă ar fi mai potrivită? Sunt cam multe şi nu ştiu ce să aleg. Mă poate ajuta cinevaa?
am terminat Universitatea Bucuresti - Facultatea de Chimie - de mai multi ani, insa nu am profesat niciodata, deoarece am fost plecata in strainatate unde sotul meu a fost angajat. As vrea...? (mai mult)
Conteza media anilor 9-12 pentru facultate?
Instalare Windows La Domiciliu ialomita Instalari Windows Laptop Pc La Domiciliu (acer samsung hp sony vaio toshiba msi asus dell lenovo). Instalez WINDOWS 7 XP VISTA DRIVERE...? (mai mult)
Care este facultatea pentru avocati
Cu ce medie sa intrat in ultimii ani la pedagogie?
Unde fac si eu niste cursuri de bucatar in pitesti? in afara de solaris...plz ca am cautat 2 ore pe internet:))
Daca un elev ia note de la 7 in sus dar mai multi de 10, inseamna ca invata bine sau foarte bine sau medium?
Sunt in clasa a9a si as vrea sa ma mut la alt liceu. Ultima media cu, care s-a intrat in liceul in care vreau sa ma mut este 8, 23. Mi-am calculat media si imi ese mai mica 8, 05. Daca inca mai...? (mai mult)
Este normal sa mergi de 50 de ori la wc pe zi? De cand cainele meu a invatat sa faca la toaleta doar acolo sta.Isi ia si Revista "Dog News" sa o citeasca.Pentru el a devenit un hobby si de fiecare data...? (mai mult)
daca am urmat UAIC Iasi facultatea de biologie, imi pot gasi ceva de munca? urgent va rog.multumesc
Am o intrebare :) de ce am ales democratia? funda.imi trebuie urgent^^
Oare sa ma transfer, sau nu? :( Sunt la profilul stiinte ale naturii si nu imi mai place deloc. Am venit pentru ca imi placea biologia, acum nici macar bio nu imi mai place. Am 3 ore de chimie si 3 de...? (mai mult)
Imi puteti zice si mie unde sa gasesc marsul lui prichindel(cantec la pian)pe note? ofer funda
Cine imi spune o leguma cultivata in regiunile temperate pentru radacina ei suculenta si bulboasa? plizzz help cat mai repede posibil
Ce culoare au mucii din nasul tau? Ai mei sunt verzi ca castravetii.Verdele imi aminteste de iubita mea aminia care e foarte frumoasaa :X.
Puteti sa-mi spuneti ce inseamna scara arbitrara in fizica, dau funda si vot la cel mai bun raspuns
sunt clasa a 10a si vreau ca dupa liceu, sa fac academia de politie.stiti cumva cum este? ce trebuie sa fac?
Merg la canto de o luna de zile si se apropie un spectacol la care am primit o piesa mai usoara asa de incepatori.Domnul profesor mi-a spus ca stau excelent la capitolul voce dar am cv probleme cu...? (mai mult)
Buna am de ales o rochie pentru un solo ce credeti ca culoare ar merge bine?
Determinati numarul de elemente ale multimii{ x E Z|(x la a 2-9)(2x la a 2-x-1)=0}
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ancaanca2344 întreabă:
DonEduardo întreabă:
Madaxo97 întreabă:
GeogG23 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!