Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 30 Octombrie 2024 sunt:
Cunoaste cineva firme seriose prin care sa imi pot gasi un job in alta tara fara taxe? Se pot gasi si joburi la care sa nu se ceara experienta? Multumesc
In ce tara ati emigra si de ce? Care credeti ca sunt avantajele si dezavantajele?
Hei TPU, misa dat la astronomie tema la alegere, despre care sa vorbesc, ce imi puteti recomanta? Vreau ceva interesant legat de astronomie, ceva descoperiri, etc.
Vreau sa devin stewardesa.si am citit pe net ca o conditie de baza este sa fii sanatos tun.as putea fi respinsa daca am probleme cu coloana (scolioza)?
Cat are salariu un mecanic auto cu Exp?
As vrea sa stiu ce studii ar trebui pentru meseria de profesor de istorie dau funda.
Poti trai cu 800 ron?
Buna am auzit la radio o melodie cu o fata si la refren canta un baiat si zicea asa parca: "Party on the floor, everybody on the floor ghic dj mama indimor and i am so alone ( nu am scirs bine) dau...? (mai mult)
Ce parere aveti despre euro? Se va face vreo reforma nationala? Se va desfinta euro? Se va devaloriza? Va scade rau sau se va ridica? Se va ajunge sa fie o monda fara valoare? Ar trebui pentru siguranta...? (mai mult)
Ce salariu are un mecanic auto ?
Poti trai cu 900 lei pe luna?
Ce salariu are un mecanic auto?
FUNDA! Ce job as putea sa fac la 16 ani?;;). Sunt din Bucuresti.
Ce profil si ce liceu este mai potrivit pentru a fi medic stomatolog?
Este cineva inscris la agentia de casting din Iancu de Hunedoara? Percep cumva taxe?
Va puteti tunde gratis de luni 12.12.2011 la Patronatul National, la Eroii Revolutiei. Ajutati noii frizeri sa prinda experienta :D
As vrea sa merg la facultatea de arhitectura, si am inteles ca trebuie sa fac niste cursuri la desen cu un an - doi inainte, cu un profesor universitar. As vrea sa stiu cam cate ore se fac pe saptamana...? (mai mult)
Buna Seara! Problema mea consta in urmatoarele: 1. Sunt un elev mediocru, cu medi de 7, 8, 9, doresc sa fac o facultate, si datorita faptului ca am matusa in Anglia, as dori sa o fac acolo. 2....? (mai mult)
Cum pot obtzine cit mai multe likuri la poza asta" http://www.facebook.com/photo.php?fbid=285394438170303& set=a.283321405044273.66352.203301306379617& type=1& theater. p. s. ajutati-ma si voi cu chite...? (mai mult)
O parere va rog http://simpleworldforever.blogspot.com/
Indicatimi o modalitate prin care autorul a transfigurat artistic realitatea an textul (In gradina de Dimitre Anghel) va rog funda+vot cadou :)
MA ADRESEZ STUDENTILOR LA FACULTATEA DE MEDICINA SI CELOR CARE VOR SA URMEZE O CARIERA IN MEDICINA Sunt in generala si as vrea sa urmez un liceu de profil bio-chimie, iar dupa terminarea liceului...? (mai mult)
as vrea si eu o compunere despre idealurile unui copil pana maine urgent!
Pe cat am avut vacanta de Craciun anul trecut?:)
Cum demonstram ca un text este text literar? Fundoi.
am un site pe ucoz. Am pus niste poze, dar nu stiu cum sa pun link pe ele. Adica, tunci cand dau clik pe ele sa ma duca la adresa respectiva. Platesc cu funda celui care raspunde
Va rogg muult daca puteti sa ma ajutati la o tema la franceza.Trebuie sa scriu cel mai frumos vis pe care l-am avut vreodata.Va implor daca ma puteti ajuta...nu conteaza sa imi scrieti mult si 3 randuri? (mai mult)
XCat castiga un mecanic auto?
Salut.Am 17 ani si doresc sa devin pilot.Pentru asta am nevoie de certificat medical clasa1.Am miopie si port ochelari la scoala si TV.Am la un ochi -0.25 si la altul -1.5.Pot sa trec examenul si sa devin...? (mai mult)
Unde pot gasi catalog online pentru scolile din Brasov? Funda :X
Exista prin Romania vreo facultate de GAME DESING. Nu programator sau Graphic Design!
Absolventii de Managment si marketing isi gasesc la lucru?
Da-ti si mie un link cu razboiul din golful persic. Funda
La teza am facut doar 2 probleme din 4 complet, iar la celelalte, 2 am mai scris ceva dar nu cred ca este corect. ce nota credeti ca iau?
SAlutere ...am si eu o intrebare ...sunt elev in clasa 12 a la gr scl Mircea Vulcanescu din Bucuresti si vreau sa ma angajez dar nu gasesc pe nici un site ceva care sa-mi se potriveasca cine ma poate? (mai mult)
Daca ai fost membru de partid politic mai poti sa ajungi procuror sau judecator? Spun asta pentru ca sunt membru de partid si sunt student la Fac de Drept, iar dupa absolvire voi da admitere la INM. Deci?...? (mai mult)
Buna TPU>:D...? (mai mult)
Ce profil ar trebui sa urmez pentru a deveni inginer in domeniul petrolului.
Cu ce programe pot modifica videoclipuri?
Am inceput acest topic in special pentru ca sunt informatii foarte putine aici despre soferii noi si locul de munca...am cam umblat ultimele saptamani sa caut un camion sau un patron care sa angajeze si? (mai mult)
De doi, trei ani incoace am in minte un proiect foarte ambitios. Vreau sa construiesc un orfelinat dar in care copii sa nu se simta deloc abandonati, un loc unde sa primeasa ingrijire si dragoste.Acestea...? (mai mult)
Merita sa devii medic in prezent? Ma refer la salarii si la locurile in care muncesti. Va rog nu dati raspunsuri gen: nu conteaza salariul daca iti place. Stim cu totii ca asta e doar o teorie si e aiurea...? (mai mult)
Am aflat ca daca vreau sa devin game designer trebuie sa am o diploma universitara in informatica, dar daca am una pot sa devin si software engineer.Intrebarea mea este: Care credeti ca e o meserie mai...? (mai mult)
Cum fac sa am chat box pe blogger.com uite ca xamazingdesigns.blogspot.com imi trebuie pentru comenzi.
mai pot sa ma inscriu la Academia Fortelor Aeriene dupa ce gat liceul, daca nu sunt in perioada liceului la Liceul Militar? Funda! Am o pasiune pentru aviatie si mi-as dori? (mai mult)
Notiuni elementare electricitate? Incep prin a spune ca am aflat de faptul ca se fac angajari la o firma din bucuresti... Am terminat un liceu cu profilul tehnic si am atestat de tehnician mecatronist;? (mai mult)
Cuvantul rautacios este format prin conversiune? Funda pentru primul raspuns! Urgent
Cum se face adunarea vectorilor la fizica?(clasa a 7 a), Funda
Doresc sa stiu ce este profilul SS si SN la liceu si cu ce se ocupa, pe ce se axeaza si care mi-l recomandati sau eu stiu care este mai bun si de ce. Multumesc anticipat.
Ziceti-mi si mie, pot da proba la handbal la Mircea Eliade, sau ziceti-mi un liceu care sa aiba la profil sportiv proba de handbal dar sa fie din bucuresti liceul
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ancaanca2344 întreabă:
DonEduardo întreabă:
Madaxo97 întreabă:
GeogG23 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!