Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 30 Octombrie 2024 sunt:
Cu ce medie se intra la drept? Am auzit ca iti trebuie o medie mai mare de 8.50 dar nu stiu...nu e problema de medie... dar as vrea sa stiu exact cu ce medie se poate intra. Daca este cineva? (mai mult)
Pe antena 1 pe 1 decembrie a aratat un videoclip cu un copil care ii baga degetul in gura fratiorului sau mai mic, iar ala micu il musca, Imi puteti da video?
Cine mai este sofer de tir pe aici:)? Sa vorbim, pareri, experiente sunt viitor sofer de masina mare vreau sa vad si eu cum este sa lucrezi cu adevarat pe TIR ce ar trebui sa stiu inainte de a...? (mai mult)
Vreau sa ma duc la o facultate destul de interesanta.Imi place chimia si ma gandeam sa dau la farmacie. Dar farmacia nu e bine platita asa ca ma gandeam sa dau la automatica.Stie cineva ce examen...? (mai mult)
Buna!:-* As fi interesata de niste informatii despre gradele pe care le poate promova o femeie in Politie.Adica m-ar interesa ceva. de birou de coordonare. Multumesc anticipat! (; ) Va rog fara glume...? (mai mult)
Sunt clasa a X a, si as vrea sa fac dupa liceu Scoala Superioara de Aviatie Civila, ca si pilot.As vrea sa stiu daca se mai merita, adica sunt foarte pasionat de lucrul asta si e visul meu de mult, ...? (mai mult)
Ce opinii aveti despre universitatea de actorie? :)
Cu ce medie se intra la chimie biologie?
Sal all, c maifact, am primit am o pisica de la 1qul meu k cadou, c manank la sapte luni?" Intrebarea jignitoare sau care aduce atingere dreptului la propria imagine al unui utilizator sau al unei...? (mai mult)
am o problema! Acum 1 ora am facut un site ucoz si am pus un chat, eram adminul, puteam sa dau ban, si sa fac alte chestii acum 5 minute am iesit de pe site si am intrat iar dar pe chat am...? (mai mult)
Salut. Dupa ce termin liceul planuiesc sa ma inrolez in armata... da, stiu riscurile stiu tot ce e acolo, si faza ii ca nu am de gand sa imi schimb gandu si chiar vreau sa ajung in armata. M-am interesat? (mai mult)
Cat castiga un psiholog sau psihiatru in Romania? Dar in strainatate? Ce studii ar trebui sa se urmeze pentru aceasta meserie?
De unde pot sa iau pes 2011 dar iso nu rip?
Salut-Am nevie de cateva pareri si chiar si cateva sfaturi. Peste 2 luni vreau sa fac o scoala pregatitoare pentru a ajunge bucatar profesionist. Dupa acea vreau sa ma duc in spania cu parintii mei. Acum...? (mai mult)
Daca vreau sa devin designer, trebuie sa cos sau fac doar modele de haine pe hîrtie?
as vrea sa stiu si eu unde sa gasesc un referat bun referitor la Razboiul din Golf...
Buna seara, sunt cosmeticiana si as vrea sa practic meseria pentru mine nu la un salon, in sensul ca. am o camera disponibila in casa in care locuiesc ai mei. ce trebuie sa fac? pfa sau altceva? si mai...? (mai mult)
voi ce stiti despre psihologie? (daca stiti site-uri sau carti cu atat mai bine)
Daca vreau sa ma fac medic nutritioniust, la ce profil ar fi indicat sa dau la liceu?:D
Ca sa fiu: `fotograf `Designer `Artist `Cantaret `Dansator Ce imi trebuie?
Stim cu totii ca meseriile care erau in trecut la moda si bine platite acum nu mai valoreaza NIMIC! Intrebarea mea apare aici:ce sa aleg? O meserie care nu e atat de sigura(politia. ceea ce imi doresc foooarte...? (mai mult)
Salut, imi da-ti si mie niste site-uri unde pot truca pozele? sau sa scrui ceva pe niste poze.repede va roog!
Buna! Stie cineva, la candidatii ATC care este limita maxima la dioptrii? Cu -2 se poate trece de vizita medicala?
Imi puteti da numele melodiei acelea nu stiu foarte mult : cantau niste fete cred(se auzea voce de fata): tamtrrampa Around the world! si tot asa! Nu stiu cum mai era dar Vineri 2 noembrie la...? (mai mult)
Cum sunt sesiunile la facultatile cu invatamant la distanta?:-D
Buna as vrea sa stiu cum se numeste linia melodica de la obervator ( cand incep stirile incepe cu o melodie scurt apoi apare imagine accea de obervator ) sau de la pro tv MS:*
Cine a facut facultatea de medicina sau cunoaste pe cineva care a facut aceasta facultate? va rog sa ma ajutati cu opinii.cum vi se pare?:D
Cum deosebim cuvintele polisemantice de restul cuvintelor?
Ce ar trebui sa contina explicatia titlului? Ma reer in general. Funda
Sunt o fire activa. imi place sa organizez activitati, sa le moderez. La fel, sunt pasionata de dans, muzica, fashion. Sunt sociabila, dar emotiva. ce profesie as putea sa imi aleg?
Buna TPU am gasit la intamplare un joc in caremi trebuie parola email si utilizator asta am facut dar nul mai gasesc in joc la arena is tot caractere facute de oameni de lvl acum am lvl 6 dar nu mai...? (mai mult)
Buna stiti jocul club penguin as vrea sa stiu si eu cod pentru papuci daca faceti asta aveti o inima puna de sarbatori
Dati-mi si mie niste variante de teza clasa a 7-a. Funda
Buna TPU de cand am fost mic spuneam ca o sa fiu doctor dar acum vreau sa fiu avocat care credeti ca e mai bine pentru mine? Funda+vot
Cine e mai bine platit : un stomatolog sau un medic veterinar? Care meserie din cele de mai sus o preferati?
Buna ma intereseaza sa stiu ce acte mi ar trebui sa ma pot inscrie la o facultate in londra? va multumesc astept raspuns
As vre sa va intreb cv am 15 ani sunt din galati si recent m-a lovit un gand si vreau sa aflu si parerile voastre! As vre sa ma apuc de comedie si vreau niste idei de scoli pentru comedie sau cv...? (mai mult)
Doua limbi rare in CV ar putea fi o problema (din perspectiva angajatorului)?
Am 17 ani, sunt in clasa a 11 a si as avea o intrebare. Stiu ca unii s`ar putea sa spuna ca ma cam grabesc, sau ca sunt cam nebun de felul meu pentru ce vreau sa fac, sau ca sa o las balta ca oricum...? (mai mult)
De unde pot sa descarc albumul "am muncit un intreg" al Netei Soare?
Facultatea de magistratura. Ce materie are la baza? Unde este aceasta fac? Cu ce medie se intra, ce poti iesi dupa aceasta fac?
Exista vreun liceu in bucuresti in care sa se invete dimineata? Care?
Sunt interesat intr-o cariera in jocuri video(game designer, game programmer...) si as vrea sa stiu ce liceu ar fi mai bine sa fac:de arte, de mate-info? Licee Cluj-Napoca.
Heyy! Am cautat peste tot pe net, insa nu gasesc nicaieri. Ce inseamna, mai exact, Automatica? Tot ce am gasit au fost facultati, sau altceva de genul, insa nimic concret. Ce anume trebuie sa faci...? (mai mult)
Cum pot sa-mi dau seama daca sunt facuta pentru o cariera in medicina?
Ca ce te poti angaja la profilul mecanic ( MECATRONIST)... si cat se castiga? si mai spuneti-mi cate ceva despre asta... mersi mult! FUNDA
Cam cat primeste un pompier pe luna?
Salutare, aveti idee care sunt salariile la EMAG? M-ar interesa salariile pentru postul de consilier vanzari, cei care iau comenzile. Atat cele din Bucuresti cat si la showroom-urile din provincie, in...? (mai mult)
Dati-mi si mie un site cu planse de craciun. funda
Cati dintre voi ati fosti admisi la Liceul Dimitrie Cantemir de la Breaza? Imi puteti povesti va rog frumos ce vi s'au pus la incercari la probe? sau ce ati facut/patit? DAU FUNDA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ancaanca2344 întreabă:
DonEduardo întreabă:
IntIonut întreabă:
Madaxo97 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.