Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 30 Octombrie 2024 sunt:
Puteti sa ma ajutati si sa folositi 5 trasaturi ale baladei populare pe textul miorita cu exemple dau fundita! multumesc
Schalke_Steaua 0-2 sunt optimist nu?
Vreau sa aflu mai multe detalii despre UNATC( examenul de intrare, atmosfera, comisia, anii de facultate, profesorii, etc) Am citit si recitit tot felul de comentarii pro sau contra facultatii,...? (mai mult)
Buna, , am nevoie urgenta de ajutor pentru a rezolva o problema de fizica, o sfera metalica are in aer grautatea = 1, 1N, si in apa G=1N. Care sunt volumul si densitatea sferei daca densitatea apei...? (mai mult)
Ce cadou as putea sa le fac parintilor de craciun(nu foarte scump). Funda
Este cineva de aici la clubul shinto de karate kyokushin? va rog cine e zice'ti
Pe o masa se afla doua cuburi de aluminiu care are densitatea 2700 kg pe m cub, laturile lor sunt de 6 cm, 9cm. a)aflati presiunile produse de fiecare cub pe o masa? b)ce presiune se produce daca...? (mai mult)
Cum ati vrea sa fiti in viitor? cand si cum ati considera ca sunteti ideali?(am de facut un eseu cu titlul "Persoana mea-in mod ideal") dau funda:xsi puncte:>
Buna tuturor.am 1, 78, , 13 ani si 48 kg. ce credeti as avea sa am o cariera in modelling ce credeti as avea sanse? dati-mi va rog cateva sfaturi de unde as putea incepe funda cel mai bun rasp. fara rautati...va? (mai mult)
Salll! Sunt din targoviste si stiu sa joc ft bine teatru... daca ma puteti ajuta sa-mi gasesc un impresar cv...mersi
Ce liceu este in cluj cu profilul zootehnie...sau ceva de genu?:):)
Care sunt studiile necesare pentru a deveni medic, specializarea laborator clinic? Cei trei ani de facultate la UMF, laborator clinic si apoi rezidentiatul de patru ani sau cei sase ani la UMF, medicina...? (mai mult)
Ce ati spune daca vi s-ar oferi posibilitatea de a avea un castig in plus atat in bani cat si in produse cosmetice?:)
Dati-mi si mie niste jocuri pentru pc pana in 2 gb. FUNDA
Daca ati fi pentru o zi un sarfar si ati tine un jurmal ce ati zice despre acea zi? FUNDA celui mai lung raspuns.
am 15 ani si stiu sa cant la orga, vreau sa va pun o intrebare celor ce stiu sa cante la orice instrument si care vor sa facem o formatie pentru nunti, botezuri etc. Nu se tine cont de...? (mai mult)
Merita sa fi actor in filme/ seriale in romania?:D
Sall.Am 13 ani si stiu sa joc f bine la fotbal.Problema e ca parintii mei nu au aceasta posibilitate adica sa ma trimita la fotbal... aveti niste sfaturi?
A murit andrei in pariu cu viata nu imi vine sa cred
SAL. Am 21 de ani si doresc sa ma inscriu intr-un partid politic. As vrea sa stiu care sunt avantajele si care sunt dezavantajele pentru un membru de partid. Am inteles ca lunar se incaseaza o cotizatie...? (mai mult)
Cine vrea sa se inscrie reprezentant AVON?
Aceasta intrebare este pentru toti! Buna TPU Vreau sa-mi spuneti daca gresesc cu ceva. Deci pana acum vroiam sa devin politist Dar mi-am schimbat parerea dupa ce am vazut ceva neplacut Sunt niste bieti...? (mai mult)
Este careva la spiru (sam) profilul manichiura-pedichiura? daca da vreau si eu detalii pentru ca vreau sa ma bag acolo.multumesc mult :*
am si eu nevoie de ajutor va rog "hairstylist/hairstyle" se bazeaza numai pe freze sau inclusiv si tuns.
Vreau sa devin profesoara, asa ca vreau si eu niste statusuri la tema asta! Funda
Azi a fost o zi urata deoarece am luat un 6 la mate(e primul, niciodata nu am mai luat 6)si nu le-am spus parintilor.Cum sa le spun? nu stiu cum sa le spun pentru ca sigur se vor supara rau. Funda
Ce procent de copii aflati in gimnaziu fumeaza>?
Poate cineva să-mi spună câteva detalii despre Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, mai exact despre specializarea în publicitate?
A plecat cineva la munca in strainatate prin site-urile de pe net? si care sunt acele sit-uri? pup...
Salut, am 16 ani si sunt in clasa a 10 a, varsta la care a cam venit timpul sa ma gandesc la "ce o sa fac cand voi fi mare". Nu as vrea sa-mi petrec restul vietii la un birou, sunt un tip energic.As...? (mai mult)
Buna tuturor, stie cineva cind se vor mai face angajari in armata romana sau in sri? va multumesc pentru. raspuns.rog seriozitate
Am o intrebare:cum se numeste femela cucului?
Pentru viitoarea mea cariera am de ales intre trei lucruri: 1. Sa continui ca jurnalist in mass-media. 2. Sa ma tin de firma de publicitate pe care o conduc, si sa renunt la jurnalism. 3. Sa continui...? (mai mult)
Stie cineva care a fost ultima medie de admitere la buget la Facultatea de Drept de la Cuza, Iasi, in 2011?
Cat cantareste un metru cub de rumegus estenat moale (umiditate 50%)?
Slut TPU.Maine am teza la mate si nu prea stiu sa fac probleme la geometrie. Ceva sfaturi? Funda desigur pentru cele mai bune raspunsuri
In ce materii ar trebui sa ma pregatesc pentru pshihologie? fundita. mersi anticipat
Buna fetelor nu vreti sa deveniti reprezentanti oriflame?;;)
Ce rol au dictionarele in viata unui OM? merci
Isi doreste cineva un venit suplimentar lunar lucrand de acasa cca. 2 ore pe zi?
Stiti unsite unde pot sa invat engleza? spuneti-mi si mie.multumesc funda:)
imi puteti identifica elementele de versificatie si poezia peste varfuri de mihai eminescu? (rima, masura versurilor, tipul strofei folosit) FUNDA!
Ce studii trebuie sa ai si ce trebuie sa faci pentru a ajunge angajat al CFR-ului, daca se poate sa imi oferitii detalii sau un site. :D FUNDA!
Deci sunt in clasa XI-a la profil tehologic de industrie usoasa si am ca specialitate tehnician operator tehnica de calcul. Am inteles ca persoanele care termina acest liceu au o calificare si pot activa...? (mai mult)
Sub ce forma se alfa hidrogenul in: a)aer b)apa c)organismul uman?
Stie cineva ce trebuie sa fac(acte.)ca sa ma inrolez in armata americana? As dori raspunsuri concrete nu din auzite.Multumesc!
Cine imi traduce si mie textul asta din germana in romana:Wo nach Walder stande, hielten die Baume den schnee fest.Auf dem Berg, wo der wald des Bauern Nimmersatt gestanden hatte, aber begann der Schnee...? (mai mult)
Ce profesii pot sa am daca termin facultatea de tehnologie si telecomunicatii?
Haideti si pe http://www.intrebariinteresante.ro? Sa mai creasca un pic.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ancaanca2344 întreabă:
DonEduardo întreabă:
IntIonut întreabă:
Madaxo97 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!