Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 30 Octombrie 2024 sunt:
Vrei sa ai un venit suplimentar ca si reprezentant Avon?
eu acum sunt in clasa a 9 dupa ce termin vreau sa ma transfer in romania pentru ca din cite stiu acolo este o tara normala! insa am auzit ca daca dupa cl 9 trec in romania la liceu va trebui...? (mai mult)
Buna!, maine am teza la mate si nu stiu ce o sa ne de-a, sunt in clasa a 8-a.
Care este rezultatul calculului 405:5, si cum trebuie sa calculez? funda
Care este rezultatul calculului 64:8+8 funda
Ce mediie generala ati avut in clasa a 8-a? ce materie va place cel mai mult si ce NU va place? cine raspunde primul ii dau funda!
Va astept sa luati parte la cea mai frumoasa seara alaturi de http://radiomelody1.weebly.com/ am facut acest post de radio pentru toate gusturile voastre muzicaale va astept cu bratele deschise si nu o...? (mai mult)
Caut vocalist de metal sau rock, o repetitie de proba. varsta cuprinsa intre 14 si 16 ani va rog mult raspundeti pentru detalii accesati dark_boy3211@yahoo.com sau nr. de telefon-0732077148(gabi ma...? (mai mult)
Salut TPU:) Cum se intra la facultatea de jurnalism? Adica pe baza de medie sau cum? multumesc:D:)
I-mi poate spune cineva unde se gaseste arhiva fostei intreprinderi MARMURA S. A B-dul Bucurestii Noi nr 25?
Sunt la mate- info si vreau sa dau la o facultate buna, iar dupa ce o termin sa am unde ma angaja si un salariu bun. Ce-mi recomandati? Precizez ca vreau sa fac cariera in domeniu.
Ce inseamna sa ai un Job? Adica, ce pregatiri presupune, ce indatorii si atributii, ce avantaje si dezavantaje poate avea?
am nevoie urgenta de capitolul, si versetele unde pot gasi pilda vitei si a mladitei.ma puteti ajuta.va roog! dau funda.
Am si eu o intrebare:Eu lucrez in domeniul comertului cu contract de munca nu am libere, lucrez si de sarbatori si lucrez si schimb de noapte si eu lucrez 8 ore si pe cartea de munca sunt trecute doar...? (mai mult)
INTREBARE ADRESATA DOAR CELOR CARE AU FACUT SAU FAC FACULTATEA DE JURNALISM! Cum este la aceasta facultate? la ce materii trebuie sa excelezi? cum se intra si cu ce note? multumesc funda pentru raspuns(eu...? (mai mult)
Caut arhiva fostei Intreprinderi MARMURA S. A Bucuresti B-dul Bucurestii Noi nr 25. i-mi poate spune cineva unde se gaseste? (Dinache .At.Mecanic)
Dati-mi si mie niste titluri de compuneri fantastice pe tema "toamna"! va roog!
As' vrea sa devin coafeza.sau tot pe domeniul acesta decat ca ceva mai "bun'. sa zicem. Sunt foarte pasionata de asta Stau zilnic pe la salonu' matusii mele, am inceput sa o si ajut. Mai mult...? (mai mult)
Eu nu ma pricep la geometrie.Cum as putea sa invat mai bine(nu prea stiu sa fac probleme). Exista vreo aplicatie, un program ceva care sa ma ajute. funda
Cu media putin peste 9 pot intra la facultatea de relatii internationale dintr-o institutie din Iasi, la budget?
La Liceul Militar Breaza "Dimitrie Cantemir" daca ti'ai facut buletinu' cu mustata, ai voie sa o porti dupa ce te admite?
Buna tututor! Anul asta termin liceul si as vrea sa dau la medicina Cluj (Universitatea Iuliu Hateganu, medicina generala), si din cate am auzit e o carte pe care o cumperi de la universitate si din...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste jocuri cu masini dar nu nfs si gta. Funda
Ce ati alege dintre Liceul Economic si Liceul Pedagogic? :)
Cine stie sa-mi spuna care este campul lexical al cuvantului creatie? Cine stie FUNDA!
Ce facultate as putea urma, tinand cont ca am terminat liceul filologie? scuze de categorie
ce parere aveti? as vrea sa dau la academia de politie, am sanse? este o meserie buna? sau la lb straine specializarea engleza sau finante banciii. voi ce credetii?
Nu stitii cam care ar fi salarul de inceput[acum am terminat fac] al unui economist/contabil la electrica sa, sau intr-o primarie? multumesc
Cam ce salariu au cele de la CFR, si ce parere aveti despre doamne?
Sa zicem ca as vrea sa vand un espero an fabricatie 1996, gpl, 170000 km. full option. ce pret as lua pe el(arata bine si in interior si la exterior)funda
Cum se infiinteaza o societate comerciala am un proiect pentru scoala funda:)
Vroiam sa va intreb, facultatea din Chicago Loyola University Chicago din centrul orasului Chicago pe ce profiluri merge? Dau funda pentru cel mai amplu si clar raspuns si site daca se poate...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac pentru a ajunge subofiter SRI? Exista scoala de subofiteri SRI? Din cate stiu exista doar Academia Nationala De Informatii care pregateste viitori ofiteri SRI. ASTEPT RASP MS
Ce trebuie sa fac pentru a ajunge subofiter SRI? Exista scoala de subofiteri SRI? Din cate stiu exista doar Academia Nationala De Informatii care pregateste viitori ofiteri SRI. ASTEPT RASP. MULTUMESC!...? (mai mult)
Daca aleg profilul filologie-limbi straine, pentru ce facultate pot opta pe viitor si apoi ce meserii voi putea practica?
Am 18 ani si vrea sa ma inscriu la o facultate! La Harvard mi-au aprobat cererea dar nu stiu ce sa le raspund.Va rog ajutati-ma! Funda:**
Era un joc pe internet cu bile rosii si bile galbene, fiecare la celalat capat si trebuia sa tragi ca sa dai bilele adversarului afara cum se numea. FUnda
Cum intru in alt telefon prin bluetooth va rog frumos dau fuda si sa-mi explicati totul daca se poate multum, esc :X!
Stiti unde pot gasi culegere teste chimie organica UMF Cluj? la facultate nu se mai gasesc ...Sau daca aveti careva si vreti sa o vindeti?
Funda! Cine stie un loc unde sa ma inscriu(in Arad) la reclame sa apar la televizor sau sa cant ca sunt talentata...Multumesc mult! Funda! Cat mai rapid va rog!:)
Ce ai face daca te angajezi undeva si nu-ti face contract de munca si te minte ca-ţi da800roni si-ti da 600? Si tu stai peste program neplatit si esti luat drept fraier ca te preocupa prea mult firma.Si...? (mai mult)
Bai, nu stiu daca se incadreaza in categoria asta intrebarea mea dar...Imi plac mult PC-urile si cam tot ce tine de ele.Ca sa lucrez in domeniul asta presupun ca trebuie sa ma duc la mate-info nu?
Salut TPU: Ia-ta care este problema mea: sunt handbalist si in orasul din care sunt eu nu am viitor(vreau sa devin handbalist). As dori sa merg la Odorhei, dar fara parintii si acolo se vorbeste numai...? (mai mult)
Va rog spuneti-mi un mod cum sa invat engleza super repede apropo am 11 ani dau funta caruia imi spune
Cine va ghici scorul de maine de la Gloria Bistrita-Alro Slatina se va alege cu o fundita
La limba romana ni s-a cerut sa facem un proiect pe grupe.Eu sunt sefa a unui grup de 6 fete si ne trebuie un nume de cel mult 2 cuvinte.Imi dati va rog cateva sugestii?
Vreau si eu o idee de reclama originala, cu care sa castig un concurs... pot fi si campanii ( dar nu gen antifumat sau reclama la pasta de dinti
Era un joc in care trebuia sa faci scoala de soferi si dupa aceea parca aveam voie sa merg la curse.Cum se numea fundaaaaaaaaaaaa
:* Ma ajutati si pe mine cu niste idei pe "parodii" pentru un bal?:o3 Va rog! cea mai buna primeste funda!:* sa fie ceva amuzant, si de efect;;)
Face cineva figuratie tv, public spectator sa-mi spuna cum a gasit acest job si cat se plateste, cate ore, etc? Ma intereseaza in Bucuresti.Multumesc anticipat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ancaanca2344 întreabă:
IntIonut întreabă:
DonEduardo întreabă:
Madaxo97 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?