Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 30 Octombrie 2024 sunt:
Cum pot ajunge dj la radio? Ce cerinte trebuie sa indeplinesc, ce trebuie sa invat, unde pot gasi informatiile pe care trebuie sa le invat? ...cat mai multe detalii va rog. Multumesc!
As vrea si eu un bichon malatez dar nu scums.la un pret de aproximativ 2 mil. ajutati-ma daca puteti va rog. va multumesc:*:*
Sunt clasa a 9, iar din semestrul 2 vreau sa ma transfer intr-o alta scoala. De care medie se va tine cont, de cea pe care o voi avea acest semestru, sau de cea de admitere din a 8? Multumesc pentru...? (mai mult)
Spuneti-mi cam tot ce stiti despre modelling, si totul despre cum sa fii designer vestimentar si unde se gasesc faculttati de design vestimentar in romanania?!
Daca sunt angajat la o firma si numai vreau sa merg mai departe la aceasta firma cum trebuie sa procedez, care sunt pasii? Va multumesc!
Ce universitate trebuie sa inveti ca mai apoi sa lucrezi de vamist? ajutati-ma va rog
Ce joburi vor aparea in urmatorii 50 ani si ce joburi vor disparea.Rapid dau FUNDA!
Trebuie sa am 18 ani ca sa pot castiga bani cu google adsence de pe blogger? Daca am sub 18 nu imi va fi acceptat blogul?
Http://www.youtube.com/watch?v=ZStVZL7wuI8 care este melodia prima? dela video asta
Sal TPU. Pentru a viziona un videoclip pe Samnsung Gyo am nevoie de vreun program pentru ca imi spune : Videoclipul nu poate fi redat. Dau funda... Vreau un raspuns repede pliz!
Cum imi calculez media de pe un an!?
am tot cautat o slujba pentru studenti, dar tot ce gasesc sunt niste anunturi cu nu mai stiu eu ce salariu primesti daca trimiti mailuri, iar restul sunt de la avon si oriflame.Stiti cumva un part...? (mai mult)
Cum pot creea o emblema frumoasa? am nevoie sa creez una pentru ora de antreprenoriala:|...
:-* Ce profil ar trebui sa imi aleg daca vreau sa fiu avocata? (urgent) Va multumesc:-*:-*
Care este cel mai bun antivirus pentru pc ca mi-a expirat licenta la celalalt. fundita
As vrea sa va cer parerea in legatura cu ceva. As vrea sa stiu daca sunt "aranjate" castingurile care se dau la noi in tara pentru MediaPro Pictures? Adica se intra pe relatii? As vrea raspunsuri...? (mai mult)
Astazi la evaluare in educatie la engleza trebuia sa scriem despre o sarbatoare din tara noastra, iar eu am crezut ca trebuie sa facem despre o sarbatoare din tara lor si am scris despre hallowen.Credeti...? (mai mult)
Vreau şi eu să ştiu ceva: deci eu mă pricep la desenat şi mă întrebam ce profesie aş putea avea în care să câştig bine.
Salut cum pot face muschi. sa apara intr-o saptamana. am 11 ani. de ex 20 flotari/zi ...30 genoflexiunii sa ridic greutati. Funda
Vreau un link de unde sa descarc nfs most wanted 2011. fundita pentru cel mai bun raspuns
Dati-mi si mie o invitatie pe fileist(emailul meu este andrei_bogdan733@yahoo.com)funda si vot
Buna TPU. Cine imi da si mie modele de teze la geografie, matematica, romana pe sem I? Va rog! Am mare nevoie de ele. Eu am cautat dar vreau sa fac cat mai multe. Va rog. Dau Funda! Precizez ca sunt...? (mai mult)
Cine imi da si mie un link de unde sa descarc nfs most wanted 2
Cum sa sut tare la poarta extrem de tare. Dau funa
din cite raspunsuri am primit am inteles ca dupa cl 9 trebuie sa termin liceul dupa liceeu plec la facultate in romania! in iasi la umf! dar dupa aceasta ce fac? da la facultate citi ani? va rog...? (mai mult)
Am de facut un proiect despre Ion Creanga.Cum as putea sa'l numesc? Cum ar fi:,, Regrete pentru Creanga"?!
stie careva cum pot sa fac in gluma un buletin adica pun pe el o poza cu mine datele mele online gratis dau funda
Se gaseste repede de munca pentru cei care termina managmentul si marketing?
Ma numesc Liviu si sunt in clasa 10. M-am hotarat sa ma transfer din semestrul 2 la liceul de informatica din cluj. Vroiam sa va intreb, cei care stiti, daca se dau ceva teste de admitere. Daca...? (mai mult)
Sunt clasa a 8-a si as vrea si eu sa stiu profilurile de liceu. De exemplu filologie-cu ce se mananca etc.
Am o dilema. Mai un an si o sa trec pe clasa a 12-a.As vrea sa ma duc la facultate, dar oare la care? Sunt la filologie.Cu limbile straine ma descurc, de fapt numai cu engleza ca germana...:|. Nu ma? (mai mult)
Salut TPU Seful meu s-a gandit sa isi exprime nemultumirea printr-o concediere :)) Insa a facut-o intr-un mod dragut, sugerandu-mi sa imi depun demisia si sa plec direct fara preaviz. Ce se poate intampla...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu cum se intra la liceul dinu lipatti? Eu as vrea sectiunea actorie.Cine ma poate ajuta? Multumesc anticipat :*
Hey'! sint clasa a 9-a si vreau sa ma gindesc ce profesie sa imi aleg? dati-mi idei, eu m-am gindit la drept, dar nu vreau pentru ca trebuie sa invat foarte multa istorie!(colegii din chisinau please)mss...? (mai mult)
Ce face un tehnician electronist si cam cat se castiga din meseria asta?
Ce profil e mai indicat daca vreau sa devin avocat : filologie sau stiinte sociale?
As dori sa stiuce profiuri sunt la liceul Economic din Rosiorii de Vede Multumesc anticipat celor care vor sa ma ajute Acord funda + vot
Deci eu am media 10 in a 5a, 9, 96 in a 6a, 9, 94 in a 7a. Mi s-a spus ca pot avea un discurs care sa-l intreaca pe Stolojan(mi-a spus prof de engleza), creier de cibernetician, sunt profunda(d-na...? (mai mult)
Cam cat castiga un manager in romania? si ce vi se pare mai bun pentru un barbat managment sau kineto?
Ati incercat asta? micaafacere.blogspot.com
Ce liceu si ce facultate trebuie sa alegi pentru a deveni arhitect? Funda + vot:*:*
va rog sa ma ajutati! am 15 ani sunt din moldova dar dupa ce termin cl 9 doresc sa invat in romania! nu am nici cea mai mica idee cum as putea ajunge si ce ar trebui sa urmez ca sa ajung stomatolog!...? (mai mult)
sunt un baiat de 15 ani! doresc sa devin pe viitor medic stomatolog pentru ca eu cred este cea mai platita profesie! acum sunt clasa 9 mai departe nu stiu ce voi face vreau sa plec la invatat in...? (mai mult)
Daca voi a-ti avea o camera buna, si o echipa de dans v-ar ruga sa ii filmati, (anume HTB Crew Onesti), v-ati duce sa ii filmati? Astept raspuns. ps: la un moment dat vroiam sa devin cameraman:D, merita...? (mai mult)
Funda! Eu sunt la liceu, la profil stiinte ale naturii, pe clasa a 11-a! as vrea tare mult sa ma transfer la un liceu pedagogic de pe clasa a 12-a. dar nu stiu daca se mai poate... daca nu e prea tarziu!? (mai mult)
Care sunt cele mai cautate job-uri din Romania sau strainatate?
Bun, deci eu am abonament delfin 5 si nu stiu ce telefon sa imi iau ca imi expira abonamentul. ce telefoane imi recomandati pana in 300 lei(cu touch screen sau tastatura qwerty)fundita
Care e metafora din poezia rapsodii de toamna? :( eu am luat "vocea lui titanica" dar nu e completa care e? explicatio va rog dau funda :D
Care credeti ca estecel mai prost tigan:))
In clasa a 5-a am terminat cu 8.76 in a 6 a cu 8.56 si sa zicem ca in a 7 a voi termina cu 8.50 si in a 8 a cu 8.50. La ce licee din Constanta pot intra?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ancaanca2344 întreabă:
IntIonut întreabă:
DonEduardo întreabă:
Madaxo97 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!