Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 30 Octombrie 2024 sunt:
Stie cineva vreun liceu cu profil real in pitesti si cu ce medie se intra.
Ca sa ajungi medic ce liceu trebuie sa faci ca facultatea log ca este de medicina
Vreau sa devin medic legist. Ce parere aveti despre aceasta meserie?
Vreau sa devin model, ce ar trebui sa fac?:d
.am si eu o intrebare.in clasa a 9 a am intrat intr-un liceu.pe sem 2 m-am mutat in altul, crezand ca e mai bine.am convinso pe mami sa ma mute.acum sunt in clasa a 10 a si nu mai rezist in acesta? (mai mult)
Am si eu o mica dilema... Sunt clasa a-11a, la stiinte sociale si as vrea sa merg mai departe la turism, insa stiu ca exista mai multe "ramuri", ca sa le zic asa, ale turismului. As vrea? (mai mult)
Dacă A are 16 ani cum se va încheia actul juridic?
Hai sa vad, vedem daca TPU e un site cu utilizatori care vor sa ajute sau vor puncte pentru nici un premiu. Vreau un servici la o firma serioasa, in sensul sa nu ma minta, sa profite de mine ca ma preocupa...? (mai mult)
Mi-ar placea sa merg la Facultatea de Relatii internationale si studii europene. Ce inveti mai exact in cadrul ei si dupa terminarea ei, in ce domeniu as putea profesa? Dar cea de Comunicare si relatii...? (mai mult)
Nu iubesc fizica ce sa fac cum sa invat =(
Ce profil de liceu ar trebui sa am daca vreau sa ma fac jurnalista, reporter. . chesti din astea si arhitecta?
Sunt la liceu la stiinte ale naturi vreau sa intru mai departe la medicina se poate sau ar trebui sa ma transfer la mate info?
deci un copil caruia ii place matematica si biologia, are inclinatie la desen si muzica ce poate deveni? Va rog multe sugesi si sa dati si detalii despre aceleinclinati! MS
Cum trebuie sa fie persoana care doreste sa devina visagist?
Cine stie cat mai multe despre ASE? as vrea sa stiu cum se intra (dosar sau examen). la sectia administrarea afacerilor cu predare in limba eng este cineva sau poate macar sa'mi dea mai multe detalii despre...? (mai mult)
Buna TPU>:D...? (mai mult)
Exista programatori fara liceu de info/mate? Daca am cunostintele necesare...
Daca liceu meu e liceu cu program sportiv si am medi mici si 10 la sport mereu pot sa ma fac profesor de sport de atletism?
Dac am avut media 5 in clasa a 5 si media 6 in a 6 si a in a 7 iau 8 sau 7 e bine? La ce liceu pot intra?
Care e cel mai simplu mod de a invata o lectie? funda
Cn imi da si mie cont peee lady popular?
doresc sa stiu ce ar trebui sa urmez pentru meseria de mecanic de locomotiva.Va rog raspunsuri cat mai serioase!
Cine imi da si mie niste linkuri cu poze cu animale amuzante sau filmulete cu animale amuzante? Cele mai bune fundita
Ce imi sugerati? Credeti ca daca am avut medile 5 toate semestrele la mate si nu voi face liceu de info mate ma voi putea angaja ca si programator ( c# ) fara matematica si fara info fara info mate ma...? (mai mult)
Sunt in clasa a 8-a iar de cand am inceput scoala la Chimie facem doar probleme, deci nu ne-a predat nici macar o lectie. Spuneti-mi e normal asa, si voi cum faceti?
Va rog ajutati-ma caut melodia aia noua de la orange in care canta o fata si un baiat e ceva poti castiga o melodie compusa de Adi Sana e ceva de genu You...panada fUNDA.
Cate luni in urma de la angajare trebuie sa ai ca sa iti dea concediu?
BunA... E adevarata chestia aia cu ai castigat un Iphone 4?
Trebuie sa fac la dirigentie un fel de proiect despre doctori.Cine stie de unde pot downloada cum se aud bataile inimii?
Stie cineva ce cursuri sau ce ar trebui sa stiu pentru a intra (sa lucrez) la media galaxy/domo etc!
Sall.as avea si eu nevoie de un raspuns de la o persoana care lucreaza in domeniu sau care stie sigur.la ce varsta se pensioneaza o persoana (barbat) care a terminat la Campina si a lucrat ca suboafiter...? (mai mult)
Dupa ce termini profilul de stiinte sociale, ce facultati poti urma si ce meserii ai putea avea?
Citi ani aveti? stiti deja ce vreti de la viata, ce job doriti pe viitor?
Buna TPU cine stie niste ste-uri cu casting la moda sa trimiti poza si sa te aleaga :) dar sa fie din alta tara ca de exemplu Milano >>>DAU FUNDA>>>>
Daca vreau sa dau la medicina stomatologica...trebuie sa fac un an de medicina generala? din ce dau examenul de admitere?
In domeniul IT este obligatoriu sa ai si examul cambridge sau doar daca lucrezi in alta tara? iar ECDL este obligatoriu in IT?
Credeti ca cariera unei persoane depinde de zodia acelei persoane?
Am o intrebare vreau sa imi cumpar playstation 2 si am auzit ca trebuie modat. Daca nu il modez o sa joc numai jocuri demo.Este adevarat? daca da spuneti-mi si mie cum se modeaza? fundita pentru cine imi...? (mai mult)
Cine imi poate gasi studentii din promotia 1990 de la "Facultatea de Electrotehnica", sectia electronica, Iasi, sau studentii din promotia 1984 de la liceul "Constantin Burca" (C-Burca), Pascani? Multumesc...? (mai mult)
Buna TPU.Stiti cum se plateste in domeniul design interior? Este un domeniu cautat? Ar avea un viitor bun o afacere in acest domeniu? Multumesc aniticipat pentru raspunsuri.
Ce facultati sunt de vitor in Romania si ce poti irsi din ele?
Spuneti-mi cineva cine stie va rog mult vreau sa joc intr-un film
Exista vreun site, modalitate prin care sa inteleg urmatoarele: "Functii pare. Functii impare" "Functii injective, surjective si bijective" "Functii concave si functii convexe" ? Chiar am nevoie...? (mai mult)
Hai mai, va rog, spuneti-mi un nume de trupa Rock( care sa nu fie folosit) pentru trupa mea, vreau sa ii schimb numele
Ce marcheaza cratima?
Sa imi da-ti urgent toate modurile de la verbul a citi! Plzzz (scuza-ti categoria)
Sunt a 10-a la economic si zilele astea mi-a trecut prin cap sa urmez "Dreptul". Dar nu stiu ce presupune si daca am sanse aici daca nu ma inteleg cu matematica. Media mea este peste 9.00.Deci? (mai mult)
Am o problema in vara asta vreau sa merg in intalia cu cineva la lucru da probelma mare e ca mergem inainte sa fac eu 18 ani cu 2 saptamani pot face buletinu mai repede cumva:(( plzz un pic de ajutor :o3...? (mai mult)
Care este sarbatoarea voastra favorita? dau funda:-*
Ce parere aveti despre un job de programator sql in reporting services, castig 1500 RON, program 8 ore zilnic, 5-6 zile pe saptamana, conditii bune de munca?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ancaanca2344 întreabă:
IntIonut întreabă:
DonEduardo întreabă:
Madaxo97 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!