Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 30 Octombrie 2024 sunt:
Ce parere aveti despre un job de programator sql in reporting services, castig 1500 RON, program 8 ore zilnic, 5-6 zile pe saptamana, conditii bune de munca?
Cat inseamna 6.3 euro in lei?
Cum pun la microsoft office 2003 limba romana. Urgent funda!
Cine imi da si mie un link cu Microsoft Acces 2003 in limba romana ca eu il am pe acela in limba engleza.
Doresc sa aflu raspunsul la urmatoarele intrebari legate de facultatea de Medicina Generala: 1. La ce se da admiterea? 2. Care sunt materiile din primul an, si ce credite trebuie sa obtii pentru a...? (mai mult)
Am intrat in criza de timp. trebuie sa dau la o facultate si trebuie sa stiu in ce directie ma indrept. am de ales intre Kinetoterapie si Managment, ma atrag amandoua, dar as dori sa stiu cateva chestii...? (mai mult)
Care este salariul unui inginer de calitate? este cautata profesia?
Ce este mai bine sa urmezi dupa cl 9? Liceu sau universitate? Va rog ajutati-ma >>>astept raspuns
Dau funda! Buna ma gandesc sa ma duc la profilul de filologie. Ce trebuie sa stiu? Unde in bistrita as putea invata la ce liceu? Ce medii trebuie sa am?
Salutare. Imi puteti spune care este salariul unui fotograf in Romania :] Unu incepator dar si unu profesional ~Fundita~
Mai dragii pe ce inseamna what a fack nu inteleg?
Cum pot juca din nou howrse in romana?
Care dintre aceste slujbe castiga mai bine: Notar, Procuror, Avocat?
Cand se da juramantul militar la liceul militar in clasa a IX -a? (luna si ziua)
lucreaza cineva acasa? caut de mult timp un job la domiciliu si pana acum am gasit numai inselatorii! daca este cineva care cunoaste vreun site cu anunturi serioase, va rog sa-mi raspundeti aici!...? (mai mult)
Daca vreau sa ma mut la un liceu vocational de muzica pe chitara ce probe dau? Sa stiu daca ma mut sau nu si la bac ce materii voi da? Dau funda...
Seara buna! Mi-am propus sa merg la liceul Ion Vidu din Timisoara pe profil artistic, specializarea arta actorului, vreau cateva pareri, opinii si indrumari, bineinteles. Dupa sarbatorii voi merge...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca facultatea de psihologie este grea.doresc sa aud parerile celor care au facut sau urmeaza aceasta facultate. multumesc
Stie cineva vreun job la domiciliu real?
am o intrebare in japoneza cine poate sa o dezlege in romana primeste funda vade rehr hradsg sag id djir js jes suis rkr t eew Bafta
Eu sunt la facultatea de jurnalism din Galati si as dori sa ma transfer in al 2-lea an la FJSC in Bucuresti, stie cineva care sunt conditiile de transfer? Mentionez ca am sunat la secretariat si am trimis...? (mai mult)
Am nevoie de păreri! Cât mai multe, de mare ajutor ar fi cele din partea persoanelor care se pricep în domeniu. Deci, iubesc arta, mai precis grafica, desenul artistic. Mi s-a spus că sunt, ,...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune facultati din lume si in ce tara se afla fiecare?
Au voie ca firmele de recrutare sa perceapa comision? Pe scurt: Am aplicat pentru munca in strainatate.La scurt timp m-a contactat cineva si mi-a spus ca daca sunt interesata pot sa plec intr-o luna dar...? (mai mult)
Am 13 ANI si vreau sa fac BANI si nu stiu cum sa procedez. Va rog ajutati-ma sa fac niste bani pe internet ori alta medota, spuneti-mi niste solutii.
Stie cineva unde gasesc ceva de munca pentru acasa? ofer funda
Sunt la mate-info si am auzit ca in a11a se face practica de o saptamana la ceea ce vrei sa dai mai departe. De exemplu eu vreau sa dau la medicina, in a11a o sa pot sa fac "practica" sa vad cum e? Daca...? (mai mult)
Cu ce pot sa asortez o fusta maro cu danteluta jos, deasupra genunchiului cu niste floricele rosi si albastre micute evazata :)
Unde pot vedea brosura 13/2011?
La ce ma sfatuiti sa dau teza istorie sau geografie? FUNDA
In ce tara din Europa avem dreptu de munca?
Cum e un grup scolar? adica te duci acolo dupa ce termini generala fiindca inveti fr prost? sau ce?
Sunt clasa a10a la un liceu din Buc. si la sfarsitul acestui semestru ma voi muta in Franta. Acolo voi da un test la fr, sa vada ce nivel am; eventual voi intra intr-o clasa pregatitoare inainte sa intru...? (mai mult)
Cand voi fii mare voi fii un regizor! as vrea sa stiu cati ani de facultate trebuie sa fac?
Buna all am nevoie de raspuns urgent. Am de la un prieten un site in care se scriu id de mess si nu mii l-a spun incet deci incepe cam asa: www.neog...si de aici nu mai stiu. Stiti cumva cum se cheama? (mai mult)
Uita-te bine la poza mea de profil! Sunt frumoasa?
Cum sa fac sa`ma kreaska j mie parul mai lung[adica pana la fund]! Fundaa; x
Buna! Vreau sa dau la liceul M. Eminescu anul viitor, cand termin cls a VIII-a, dar nu stiu exact la ce profil...ma puteti ajuta? ma descurc foarte bine la lb straine( engleza si franceza) dar nu m-as? (mai mult)
Raspundeti rapid:Buna! vreau si eu sa stiu daca pentru pariu cu viata se mai da un casting pentru sezonul 2...cu detalii daca da... funda:X!
Sunt la unul dintre cele mai bune licee din tara(prefer sa nu dau nume)este colegiu national, am intrat la stiinte sociale cu 9, 50, sunt clasa a9a. Dar nu prea stiu ce optiuni de facultate am...cu acest? (mai mult)
am 15 ani jumate, arat bine, imi place sa dansez, destul de matura pot sa zic. Dupa aspectul meu fizic unii mi-ar da in jur de 17 ani :). Intrebarea mea este daca as putea sa ma angajez pe timp...? (mai mult)
Cum sa devin populara?
Am de facut o tema la eng. trebuie sa fac un basm adica terbe sal modernizez un basm unu in eng plz help dai funda
am si eu nevoie da ajutor urgent nu sunt sigur ce as vrea sa devin, va rog ajutati-ma: 1.fotbalist:joc la juniorii lui dinamo 2.actor:suna la scoala de actorie si as vrea sa ma duc la un liceu...? (mai mult)
Legat de job u. u Cum se procedeaza pentru demisie? Scriu de mana sau de calculator o foaie de demisie? E neaparat nevoie de ea? Primesc cartea de munca? (cand ma angajasem tin minte ca mi-au facut carte...? (mai mult)
Daca vreau sa continui cu medicina generala, cati ani de scoala fac? incepand cu liceu...deci 4 ani +...
vreau sa va spun ca azi 12.11.2011 o sa am prima mea ora de dans! la dansurile care ma duc eu sunt : stree-dance, Hip-hop, new style etc. si vreau sa imi fac o impresie buna acolo! si sa mi...? (mai mult)
as vrea sa va adresez o intrebare celor ce cunosc si lucreaza la Avon...am pus o comanda in camp.16 si as vrea sa o pun pe a doua in a doua am comanda de 15 milioane in prima a fost de 5 mil. oare? (mai mult)
La ce profil sa dau? Daca dau la stiinte sociale cu cat trebuie sa intru si ce materii sunt?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ancaanca2344 întreabă:
IntIonut întreabă:
DonEduardo întreabă:
blackgirl1875 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!