Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Daca ramai corigent in clasa a 8 si nu nu intri in examen poti merge la un liceu cu plata?
Îmi puteți spune, vă rog dacă că adolescent de aproape 17 ani, aș putea să mă angajez 4 ore, la KFC? Menționez faptul că doresc să mă angajez în vara, iar atunci voi avea 17 ani, și...? (mai mult)
Pentru S.I.A.S am nevoie de academia de poliție?
La care dintre academiile militare se dă admitere din matematică si fizică?
As vrea sa fiu inginer proiectant și m- ar interesa sa știu ce facultate din politehnica ma ajuta mai mult pentru domeniu. M- as duce mai mult înspre arhitectura numai ca nu exista profesori de pregătire...? (mai mult)
Daca vreau să mă fac organizator de evenimente trebuie neapărat să fac facultatea de management sau în loc de facultate pot face un curs de management?
Buna.Ce părere aveți despre liceul militar Stefan Cel Mare din Câmpulung?
Bună ziua nu stiu dacă este categoria corectă pentru întrebare dar îmi încerc norocul... Deci am terminat Amg postliceală și momentan fac voluntariat pe ginecologie. Datorită pandemiei nu am ...? (mai mult)
Buna TPU! sunt clasa a 11-a pe profil stiinte ale naturii si as vrea pe viitor sa fiu educatoare. care este procedeul avand in vedere ca nu sunt pe pedagogie? orice informatie ma ajuta.
Loc de munca sau afacere?
Un client sună pentru o comandă livrată în altă localitate. Este supărat pentru că livrarea va întârziată. Greșeala este a noastră pentru că am introdus orașul greșit în awb. Cum ai...? (mai mult)
Salut! Sunt în punctul în care trebuie sa îmi aleg cariera. Sunt între drept și medicina. Am terminat liceul de științe umane. Eram un elev de 8... Urăsc matematica. Sunt extrovertit, îmi...? (mai mult)
La liceul *Petru Rareș* din Suceava există internat?
De ce mulți dintre angajatori nu cer cazierul angajaților noi? Eu cred că acest aspect ar trebui să aibă întâietate.
Ca sa devin invatatoare trebuie sa fac liceul pedagogic? Dacă nu ce alt liceu pot alege și ce profil?
Salutare! Pasiunea mea este fotografia de natură, peisaj și călătorie. Aș vrea să dezvolt o carieră în domeniul acesta. Care ar fi metodele de monetizare din această pasiune? Care sunt oportunitățile...? (mai mult)
Pot face facultatea de pedagogie fără liceul pedagogic? Dacă da ce liceu ar trebui sa aleg și ce profil?
Sunteti de acord ca cu jobul daca e foarte greu si prostit platit nu ai nici timp de tine si nici nu ai bani de activitati faine deci o sa ai o viata de 2 bani, voi ce ziceti?
Militarii din straintate sunt mult mai antrenati ca la noi? serviciile astea armata politie sunt tot de stat in afara?
Buna, va rog mult de tot dacă ma puteți ajuta / îndruma, sunt clasa a 12 a, in vara o sa am examenul de bacalureat, moment fac meditații doar la matematica la restul cred ca ma descurc și fără...? (mai mult)
Ce parere aveți de saga filmului "scream"?
Daca vrei sa avansezi intr-o fabrica in principiu se face pe baza de pile, nepotimse?
Salut! Știe cineva pe ce dată trebuie să depun dosarul de candidat la colegiul national militar? Este decembrie, iar prima proba se susține in februarie, cand ar trebui să ma duc să fac...? (mai mult)
Dar strainii daca au ajuns asa de bine fata de noi ce inseamna ca munceau 24/24? eu zic ca munceau mai eficient cat munceau, atata tot.
De ce anumiți șefi încurajează pe angajații noi să tacă mâlc în fața celor vechi, fără să riposteze în vreun fel, fără să ia atitudine, pe principiul "taci și înghiți"/ "stăpân-...? (mai mult)
Salut! Ce salariu aș avea ca project coordinator într- o firmă ce oferă cursuri de IT pentru începători? Am studii superioare finalizate, dar nu în IT. De pe acest post oricum nu voi fi eu cel...? (mai mult)
Salut! Am fost recent invitat la un interviu pentru postul de reporter/redactor la Gazeta Sporturilor. Momentan am un alt loc de muncă și știu că despre oferta salarială se discută abia la finalul...? (mai mult)
Cum sa fac card sa iau bani de pe el
Credeți că introverții au șanse în domenii, să spunem unde sarcina primordială este vorbitul? Ca gen funcțiile din justiție (avocați, procurori) sau speakeri motivaționali, translatori, ...? (mai mult)
Ca sa devii programator cica sunt joburi unde programezi unde nu ai nevoie de gandire logica, e adevarat? eu unul nu prea cred.
Salutare Pot tranzictiona Forex EURO USD prin brokerul Nation- FX cu cont demo sau real? Și cum mai exact analizez graficele prin intermediul acestui broker? Banii câștigați rămân în broker? ...? (mai mult)
Buna TPU. Am si eu niste nelamuriri pentru cei care urmeaza profesia de psiholog sau care au informatii in domeniu: 1.Pe mine ma atrage partea spirituala a psihologiei si m- ar interesa niste cursuri ...? (mai mult)
Cat castiga un medic dermatolog? merita sau nu?
Daca obtii in viata unul dintre joburile politist, pompieri, inginer dar sa castigi o suma mai mica gen un 5000lei nu sa iei 8000, gata esti om de succes si tebuie sa te lauzi in gura mare la toti? ...? (mai mult)
Salutarea! Se merită să mai continui liceul 11 clase la profesională?
Salutare! Ce studii trebuiesc pentru a deveni șofer de tir și a da de categoriile C+E? Mulțumesc!
Dacă dai la filologie poti deveni polițist sau ai nevoie de nota de la bacul de la matematica?
Buna ziua/seara utilizatori TPU Oare în ce aș putea investii 700-1000 de lei? E cineva care a investit in ceva anume și îmi recomandă și mie?
Daca lucrezi 12 h zilnic timp de 5 ani fara o zi libera, nu e evident ca da burnout?
Cum ar trebui sa decurga un interviu de angajare in mod ideal? Nu ma refer la cum recomanda HRii cu intrebarile lor de cum te vezi peste 10 ani, ma intereseaza cum vedeti voi ca ar fi mai bine sa fie ...? (mai mult)
Sunt la liceu pe dual (Reșița) al 2-lea an și vreau sa fac seralul, trebuie să plătesc ceva?
Daca ma duc la un liceu militar sunt obligat sa ma fac politist sau altceva asemanator?
Ce job-uri pentru oameni foarte timizi si introvertiti, deci care sa nu insemne contact mai deloc cu lumea stiti? pentru cei fara experienta si care nu au nicio calificare
Pot sa ma fac programator cu liceu militar?
Cum credeți că ar fi mai benefic, să lucrez până la terminarea unui contract de muncă fără a planui zilele de Holiday, să mă plătească pe urmă sau să plănuiesc acele zile de Holiday, ...? (mai mult)
Il stiti pe adrian Niculescu? e spekaer motivational, eu zic ca e sarlatan care umbla dupa bani, minte lumea zicand ca el a muncit de la 17 ani pana la 40 de diminetaa pana seara fara o zi libera, cum...? (mai mult)
Daca 90% din tara castiga sub 5000lei, iar din aia 10% sunt ingeri, programatori, politiceni, ce sanse are un om de rand sa ajunga la peste 5000lei? exact doar 10%, deci nu foarte mari, deci de ce...? (mai mult)
Salut! Care credeti ca sunt cele mai banoase meserii din Romania? Loc de munca sau business? Romania sau strainatate?
Care e diferența între agent de politie la ordine publica și jandarmerie? Va rog cât mai multe detalii (unde ești mai respectat, unde ai mai multa libertate la locul de munca )
Cat castiga un medic veterinar? Merită sau nu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.