Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 30 Octombrie 2024 sunt:
SMART MODELS cauta fete – baieti dragute/i 17-25 ani pentru promotii flyering, sampling, degustari, hostess, supervisor. Inaltime cel putin 1.65 pentru fete. Cautam in special fete pentru hostess....? (mai mult)
Ce jocuri pentru pc imi recomandati in afara de gta fifa pes euro truck simulator cine ma ajuta funda
Caut fete interesate sa devina reprezentant avon :) Fara misto`uri :) | Daca sunteti interesate add : loredanastoica88@yahoo.com
in Romania chiar nu exista licee cu profilul acorie? am planuri de viitor.
Buna e o manea care suna cam asa hai reggaeton reghe reghe reggaeton plz funda cine o gaseste
Am decis sa renunt la facultatea de constructii civile, industriale si agricole. Intrebarea este daca pot sa-mi retrag dosarul in timpul semestrului sau macar la sfarsitul semestrului. Daca da as vrea...? (mai mult)
La ce ma sfatuiti sa dau teza istorie sau geografie?
Scuzatima ca va deranjez dar daca ar fi acum o mare vacanta cam de 6 luni tu ca ai face? sunt curioasa caci la scoala ne-a intrebat ce o sa facem in vacanta de iarna
cei care sunt reprezentanti Oriflame. putiti sa ma ajutati si pe mine cu ceva? deci. Daca ai o comanda in valoare de 160 de lei, sa zicem.cu un discount de 23 %. platesti la posta/banca numai 123,...? (mai mult)
Buna am 14 ani si vreau sa ma lansez in actorie Stiti vreo scoala buna de actorie in vestul tarii?
Credeti ca profesia de designer vestimentar este posibila de realizat in moldova?
Daca locul femeilor e in bucatarie, fetele de pe TPU de ce pierd timpul aici? get back in the kitchen.
Vreau sa lucrez in calitate de art director la un jurnal de propaganda, deja ma planuri sa termin 12 clase, colegiu, studii superioare si apoi sa ma stabilesc cu traiuil in SUA, cu permisiunea parintilor...? (mai mult)
Eu am spectacol maine si vreau sa intreb daca stiti niste trucuri pentru a avea o vece putin mai subtire sau pur si simplu niste trucuri pentru a suna cat mai bine:x funda
Vreau si eu negativul la melodia tot mai sus de quess who dau funda
Mi-am facut un server de samp dar nu stiu ce nume sa ii pun caci toate numele faine sunt luate si vreau sa ma numele meu original nu copiat de la altii. Daca aveti idei dati-mi si mie va rog un nume...? (mai mult)
De mica a visat sa devin cantareata nu am fost la canto... Din pacate multa lume spune ca am stofa de cantareata as vrea sa devin vedeta sau acrita(pot sa plang la comanda) imi compun si cantecele? (mai mult)
AM 13 ANI si vreau sa ma dau la box in timisoara intrebarea este este sala de box in timisoara >>? si daca da atunci spuneti-mi informati cat se plateste daca te antreneaza daca facem turnee plss...? (mai mult)
Sal TPU. Am si eu o intrebare, pentru scoala de utilaje grele si treasiere iti trebuie categoria C? Daca puteti sa imi ziceti o scola buna in bucuesti.
Cunoaste cineva agentia de casting din Iancu de Hunedoara.Percep cumva taxa la inscriere?
Voi ce ati alege intre domeniul IT si arhitectura? Stiu de amandoua. Stiu C+ + si sunt dispus sa invat si mai mult pentru a deveni inginer software. Stiu sa desenez, stiu geometria si chiar imi place...? (mai mult)
Legat de job u. u Perioada de preaviz pentru demisie este de o luna. In general, luna aceasta de preaviz este platita? Sau in ultima luna se muncesc pe gratis?
Eu cand voi deveni mare vreau sa ajung wwe superstar ( nu glumesc chiar mi-as dori). Stiti cumva cat salariu iau astia sau poate unde trebui sa te duci sa poti sa te antrenezi, orice informatie...? (mai mult)
Ce parere aveti despre arhitectura? Este greu? Poti sa-ti faci o careiera frumoasa si bineinteles banoasa din asta? As vrea parerile celor care sunt in acest domeniu dar si celor care sunt inca in studii,...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie designeri de interior din Bucuresti care sunt cei mai cautati. Please, help me!:o3
Dupa cei 2 ani de concediu de crestere a copilului, revenirea la celasi loc de munca este obligatorie sau nu? Se intampla ceva daca nu mearga la lucru sau pot sa primesc somaj?
Va rog fumos ajutati-ma am o problma care suna asa alcatuiti un proces -verbal de o pagina al sedintei la care sa ales seful clasei dau fundita
Buna as vrea si eu niste site-uri concrete cu horoscop chinezesc ceva de genu asta. pentru ca as vrea sa vad ce profesie mi sa-r portivi, sunt a 9 si stau la indoiala sa plec la liceu sau la colegiu... dau? (mai mult)
Am o intrebare, sunt a 8-a si de la anul dau la liceu, dar sunt nedumerit la cel profil sa dau, ori filologie ori stiinte sociale, pana acum sunt indecis, am aflat ca acum nu se mai da la filologie...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci ca sa devii sexolog, exista scoli sau ceva de genu asta?
Acesta este un studiu de caz, personal si imi doresc sa primesc cat mai multe raspunsuri, va rog! La ce varsta ati avut primul dumneavoastra job si care a fost acela! Multumesc anticipat!...? (mai mult)
Vreau un alt loc de munca.Lucrez ca educatoare de 5 ani, sunt titulara si am si definitivatul, plus studii superioare.Cu toate acestea insa, am un salariu de 800 de ron.Imi puteti recomanda un alt job...? (mai mult)
Ce as putea eu sa invat la italia daca nu sunt cetatean a italiei? Ce meserii bune pot invata?
Buna va rog dati-mi comuri pe facebook ma gasiti la numele Maria Dima mersiiii moly
Am o intrebare! Sunt insarcinata in 2 luni, si patronul unde lucrez zice ca vrea sa inchida standul (cu siguranta nu o va face). Ce pot face sa-mi pastrez locul de munca, ce variante ar fi sa pot...? (mai mult)
Din ce materii dati tezele semestriale la profilul stiintele naturii?:)FUNDA
Va rog mult ajutati-ma, nu ma pricep prea bine la asta; ( Deci, intrebarea e urmatoarea : 1.Determinati coordonatele geografice ale Strîmtorii Bab-el-Mandeb, aplicand reteaua de grade. 2. Calculati...? (mai mult)
Am o intrebare.As vrea sa merg la Colegiul Vasile Goldis din Arad la profilul Stiintele Naturii.Profilul acesta are intensiv engleza sau 'intensiv' romana, sau fara nimic? va rog astept raspunsul....? (mai mult)
Heyy all! Stiti careva o firma de cosmetice la care poti deveni reprezentant dar plata sa nu se faca ramburs...In afara de avon sau oriflame... Ce stiti despre cristian lay?
Cursurile de Oracle Academy sunt in cadrul vreunei facultati? ase sau poli?
Buna :* cine a facut curs de coafor? va rog imi lasati un id :D :o3 m-ar interesa si pe mine sa fac :D... sau daca imi puteti da ceva informatii :o3 :*
Revenirea la munca din concediul de cresterea copilului este obligatorie? Daca raspunsul e da ce se intimpla pot sa primesc somaj sau nu.
Ce profil si ce liceu trebuie sa urmez pentru a ajunge avocat? Accept toate raspunsurile, dar va rog sa fie corecte, este foarte important pentru mine.
Ce parere aveti despre slujba Contabil? De ce beneficii ai parte?
Cum se numeste mel asta http://www.youtube.com/watch?v=V2LeDp3qffw cine sti sa imi zica si mie fundita:X scuze de categorie:D
Ce sfat imi dati pentru a ajunge o personaliatate sau un om de valoare
am si eu o intrebare: unde credeti ca ar fi mai bine sa plec dupa liceu (sa fac facultatea acolo) sau dupa facultate in Germania sau Spania? de ce?
As vrea si eu cateva detalii despre Universitatea Politehnica Bucuresti. De exemplu, la telecomunicatii sau la inginerie medicala este foarte greu?(nu prea ma pricep la informatica) Daca e cineva...? (mai mult)
As vrea sa primesc raspunsuri de la cei ce stiu cum sta adevarata situatie, nu "din auzite de la X si Y " Se merita sa dai la AFT sa ajungi Ofiter de Intendenta? atat din pct-ul de vedere al remuneratiei,...? (mai mult)
Hii! As vrea sa stiu si eu cum ii programul scolar in germania.adica cand au vacante, la sfarsitul carei clase se dau examene si cam ce se face prin clasa a9a.am cautat cv pe net da nu am gasit.Is curioasa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ancaanca2344 întreabă:
IntIonut întreabă:
DonEduardo întreabă:
blackgirl1875 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?