Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 30 Octombrie 2024 sunt:
Server nou hostat de samp:X:X dam admineeee;) 86.125.150.203:7777 add s.sebi12;)
Ce job-uri pe timpul verii as putea avea la varsta de 16 ani?
Ce meserii acum sunt bine platite?
TPU! Sunt in clasa a 10 a la profilul Filologie-Bilingv Engleza. Stiu ca mai sunt 2 ani, dar eu m-am hotarat asupra carierei care vreau sa o am si a facultatii care doresc sa o urmez. Totusi, vreau...? (mai mult)
Ce parere aveti despre meseria de medic veterinar?
Care este cea mai placuta. mai usoara si mai bine platita meserie?:D
sunt in clasa a v-a si nu mai stiu cum sa ma imbrac la scoala ca sa ma placa colegii.Va rog frumos puteti sa-mi dati si mie un sfat pana maine?
Sunt foarte nehotarata : La ce facultate sa dau? Eu ma gandeam asa : la medicina umana sau medicina veterinara sau jurnalist. Dar alte idei nu mai am si cred ca mi-ar placea si altceva. Imi puteti da va...? (mai mult)
Buna pe ce program este azi meciul 6.11.2011?
M-am angajat acum 3 sptamni si vreau sa plec, fac naveta contiile sunt dure.promisiuni lucrez ca gardian si mi-a dat doar o pereche de pantaloni de vara am spus ca vreau sa plec. iar seful a cam facut...? (mai mult)
am inteles ca liceul dinu lipatii din bucuresti ca sa intri trebuie sa canti o mel sa reciti sa inveti o poezie etc, dar melodia trebuie sa o canti din voce sau laun intrument anume. Dar ce medie...? (mai mult)
Nu stiti in ce orase exista facultate de Limbi moderne aplicate (in afara de Bucuresti)?
Ca sa ma fac aviator la civil ce profil ar trebui sa fiu la liceu?(real-mate info sau real-stiintele naturii)
Cum pot sa imi incarc cartela telefonului mobil de pe telefonul fix(retea orange)?
:* Am nevoie de niste raspunsuri.Eu as vrea acum la terminare liceului sa fac Academia fortelor aeriene si dupa sa trec la avioane de transport civil dar din cate am inteles se poate face numai...? (mai mult)
Cum e la facultatea de management transilvania brasov? Vreau sa aflu ceva detalii despre cursuri, medie admitere etc
Sunt clasa a 10a si nu sunt hotarata cu privinta la ce o sa fac in viitor...sunt la profilul stiintele naturii imi place mult biologia. dar chimia si fizica o urasc! am nevoie de ajutor. dati-mi ceva sfaturi? (mai mult)
Sunt in clasa a 8-a si am o problema.Inca nu m-am hotarat la ce profil sa ma duc: As opta pentru mate-info intesiv dar nu imi place matematica(geometrie in spatiu) Cine imi poate da o lista...? (mai mult)
Ce zodii sunt cei din wrestling(gemeni)Si spuneti cativa wrestleri care va plac:D
Cine stie un ghid de utilizare a calculatorului si totate ce trebuie sa stii destre cum sa utilizezi un calculator si sa stii multe despre informatica. ofer prietenie si tunda
La ce facultate veti merge dupa ce veti termina liceul si apoi ce job ati vrea sa aveti in viata? Argumentati raspunsurile.
Sa aveti o seara buna, utilizatori TPU! As vrea sa stiu daca editurile cer bani pentru publicarea unei carti! Va rog ajutati-ma cu un raspuns, am mare nevoie sa stiu. Multumesc! funda!
Pentru ce profile pot opta si sa ies, dupa ce termin liceeul direct cu o diploma pentru o functie? Adica sa am direct o meserie. DAU FUNDA!
Poate face un mecanic buna 1000 euro pe luna? cu tot cu ciubucuri si salariu!
Materiile care se studiaza la facultatea de management timisoara(anul 1, anul 2, anul 3) cu ce medie se intra la buget si la taxa dau funda care imi raspunde concret
Scriitorii, pasionati de poezii puteti accesa site-ul meu poeziile de azi diaconu oana rodica, acolo puteti posta poezii cate vreti.
Cine imi poate da un site sau ceva de genu unde pot vedea niste sfaturi de informatica sau ceva legat de calculatoare si altele de genul acesta?
Sunt clasa 9, la bio chimie. Nu vreau sa fac nimic legat de medicina, pe mai departe, la facultate. Ma gandeam sa merg la contabilitate la facult, imi place algebra, calculele, si am si o verisoara...? (mai mult)
Pe ce site pot gasi : 1.Amintiri din copilarie text integral? 2.Calin file din poveste text integral? 3.Scriosoarea 3 text integral?
Care sunt cele mai bine platite mesetii in romania luna/an si care studiile pentru fiecare(facultate) dau funda
Sall TPU Cum estte notata placa video dau funditaaaa
Ce salariu are un sofer la atlassib?
Mai pun intrebarea inca o data.Cum gasesc un servici stabil cu contract de munca si salariul declarat la o firma serioasa care respecta legile? Nu m-a ajutat raspunsul primit de aceea mai intreb. Locuiesc...? (mai mult)
Care este salariu unui manager de vanzare luna/an care este salariu unui manager marketing luna/an si care sunt studiile(facultate, master ) raspundeti va rog frumos
Care sunt conditiile care trebuie indeplinite pentru a fi admis la o facultate in strainatate: media din liceu, bac, atestate, voluntariat? care ma poate ajuta? ma bate gandul sa plec din ro.Multumesc.O...? (mai mult)
M-am angajat acum 2 saptamana. crezand ca totul o sa fie bine, fac naveta ma plateste cu doar 6 mil. pe luna, fiind gardian stau tot timpul in frig, la servici seful meu inventeaza doar lucruri urate...? (mai mult)
stie cineva cum se cheama programul ala care te ajuta sa vorbesti italiana si care nu te lasa sa treci mai departe pana nu pronunti corect?
Mi-am gasit un serviciu iar dupa doua saptamani ma simt foarte nemultumit, colegi de ultima speta care in loc sa ma ajute inventeaza lucruri urate despre mine, neadevarate, mai ales seful meu, am decis...? (mai mult)
La licel dinu lipatti din bucuresti la profilul de actorie cam ce materii se fac? funda+vot
Intrebarea mea este: la Liceul de Aeronautica si Aviatie civila din Bucuresti, se intra ca la un liceul oarcare? Adica dupa clasa a 8-a? Fundaa! :P
Abia am aterizat si eu pe acest taram cu oameni dornici sa ajute intr-un fel sau altul(sper) :). In primul rand sunt nou si vreau sa i`mi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, dar avand...? (mai mult)
Am un foarte foarte bun prieten care are nevoie de un loc de munca urgent. Stiti din intamplare vreun loc ca si vanzator sau ceva de genu la evomag, emag sau chiar intr-un mall(unirii, vitan, sun plaza...? (mai mult)
Cine stie licee de in care se face muzica din baia mare
Cat castiga un veterinar in S. U. A. si cat castiga unul in romania? Care sunt veniturile acestuia?
Ce facultate studiati? Care este parerea voastra despre aceasta facultate si ce ati vrea sa mai studiati? :)
1. Bun, scrisul acesta:"ηαтαℓιε" se numeste... si cum il pot obtine? 2. Daca vreau sa-mi iau jocurile Sims 2 Apartament life etc... fara sa le cumpar, downloadate de pe net vreau site-uri care? (mai mult)
Crezi ca vei ajunge o persoana importanta?
Aproximativ cat castiga o doctorita pe luna? Da'o farmacista? AM UITAT SA SPUN : IN ROMANIA!
Daca sunt la profil pedagogic pot intra la medicina? De fapt stiu ca pot intra daca invet dar oare imi va fi usor ca de la materii mai mult umaniste trec la cele realiste? Eu am vrut sa fiu educatoare si...? (mai mult)
Salutare TPU sunt un tanar pasionat de calculatoare si m-ar interesa niste job-uri bazate pe activitatea aceasta(imi place sa lucrez la partea software precum si hardware) si daca as putea gasi niste...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ancaanca2344 întreabă:
IntIonut întreabă:
DonEduardo întreabă:
blackgirl1875 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recunoaste celebritatea
Tu cat de bine stai la capitolul celebritati? Afla chiar acum!