Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 30 Octombrie 2024 sunt:
Care este cea mai frumoasa meserie?
Stie cineva unde este tvjobs, unde pot vedea televiziunea de joburi, zice online dar unde?
Sunt in clasa a 8-a si am luat note proaste la Algebra si Geometrie spuneti-mi cum sa imi revin si sa iau note mari. fundita
Dau funda... vreau numele liceelor din Galati, filologie cu specializare medicina.
As vrea si eu toate scolile posibile din spania coslada plzzzz fundita
V-ati confruntat cu nedreptati/jigniri/rautati la locul de munca? Cum le.ati facut fata, ati ajuns sa va dati demisia sau ati expus problema directorului?
Buna Seara TPU. Am o intrebare. Ce meserii pot sa fac daca termin profilul uman?
Buna! Peste o luna este ziua mea. Problema este: Nu pot sa ma hotarasc daca sa aleg sa-mi fac ziua cu niste fete.sau cu fete si baieti Ma puteti ajuta? ...? (mai mult)
Va rog frumos am si eu nevoie de un site cu lucrari de licenta. Subiectul pe care il caut eu este "Fractura de gamba". Multumesc anticipat! promit fundita! URGENT!
Cat de grea vi se pare admiterea la drept? dar primul an?
Cum se numea trupa aia cu 4 baieti? Care unu a fost impuscat, unu a devenit rege, unu a murit de cancer si unu nu se stie de el.
Salutare TPU, sunt cls a 8-a si as vrea sa dau la Liceul Nichita Stanescu Ploiesti pe Stiinte Sociale. Media mea 5-7 este 9.04 acu depinte de cls a 8-a... am calculat daca media generala in clasa a 8a? (mai mult)
Cine are salariul mai mare? Un doctor sau un avocat? Argumentati. Fundaa
Am vazut acest scris pe YouTube si vreau si eu doar ca nu pot face! Ma puteti ajuta? Eu vreau asa cu numele "Veda" Uita-ti scrisul "ηαтαℓιε"- Aici scrie Natalie! Multumesc Mult!
In Romania cu 10 clase unde te poti angaja? Nu veniti cu chestii gen (fara liceu nu esti angajat nicaieri) aia care zic asa se inseala si nu mai ascultati tot ce zic parintii ca va fraieresc asa sa invatati...? (mai mult)
Unde pot sa fac o sedinta foto in Chisinau? si cam cit costa?
Cum imi gasesc un servici stabil la o firma serioasa care respecta legea, angajatii, sa-mi faca contract de munca pe salariul promis, sa-mi dea salariul promis? Sunt in Bucuresti si as vrea sa ma angajez...? (mai mult)
Care vrea sa fie reprezentant oriflame? Daca se poate din DJ.
Sunt in clasa a - XI - a si as dori sa stiu cum as putea sa ajung sa invat intr-o universitate din strainatate.Stiu ca Anglia este un vis prea maret si nici nu cred ca as putea atinge o medie care m-ar...? (mai mult)
Bun. Nu imi sta in fire sa postez pe astfel de site-uri, de obicei stau si rad de prostia altora pe acest site insa am si eu o dilma si oricat as fi cautat pe net nu ii gasesc un raspuns. Eu vreau sa devin...? (mai mult)
Am inteles ca pentru a intra in una din trupele speciale de interventi romane trebuie sa fiu selectionat de la o academie de politie. Pana aci e totul clar. Intrebarea e:nu este un serviciu de interventie...? (mai mult)
Este cineva pe aici la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, sectia lb. coreeana/engleza/japoneza, din cadrul Universitatii Bucuresti?
Cum pot invata limbajul HTML plizzz
Cine poate lua bacul in anul acesta
Buna TPU. Am o mica problema, eu vreau sa ma duc sa invat in strainatate dar parinti mei nu ma lasa pentru ca sunt prea mica pentru a trai singura, si dupa ce i-am tot zis ca macar vreau sa incerc cum...? (mai mult)
as vrea sa stiu ce trebuie facut pentru a obtine o bursa la o facultate din afara. as vrea sa urmez o facultate de drept, si mentionez ca sunt la un liceu bilingv(roman-englez, sectia uman....? (mai mult)
Cum se scrie 45 in cifre romane?
A fost cineva la lucru in Cehia la fabrica in industria de masini? a fost ok? v-a platit cat a promis? ce locuri de munca in strainatate cunoasteti?
Cum as putea deveni manager la un club de fotbal (ex:MM Stoica)? Cica ar trebui sa fac facultatea de manager si marketing sau ceva de genul...raspunsuri :D
Cine a fost in strainatate in slovacia la panasonic? v-a dat banii la timp? sunt seriosi? Stima
Vreau si eu melodii pentru dansuri tiganesti. Dar mai speciale daca se poate. fundita+vot:*
Ce locuri de munca stiti in strainatate? unde e cel mai bine sa lucru pe timp de iarna?
Am si eu o nelamurire.Curand termin liceul, am profil matematica-informatica, in continuare vreau sa dau la arhitectura, am inteles ca facultatea din cluj e cea mai buna. Aveti idee cam cat...? (mai mult)
cum este profilul de mecatronica, ce ajungi(meserie)daca urmezi acest profil, si cam ce salarii ar primi cineva care ar termina liceul si facultatea de mecatronica daca s-ar angaja undeva...? (mai mult)
A dat cineva definitivatul la Craiova, pe biologie? Cum a fost?
Buna, Care sunteti la facultate la drept imi puteti spune o idee cam cum e? si cam ce mastere sunt cele mai bune? pe viitor...thx :)
Doreste cineva sa angajeze o vanzatoare serioasa in Bucuresti? Daca da trimite-ti mesaj.Sau cum ar putea cineva sa-si gaseasca un job serios cu contract de munca la o firma serioasa?
Sunt studenta la psihologie si as vrea sa stiu cat la suta am sansa sa imi gasesc ceva de lucru dupa ce termin. Ce parere aveti, este de viitor? Am o prietena studenta la management si mi-a zis ca are...? (mai mult)
Daca sunt la profil uman, oare ma pot descurca daca as da la facultatea de medicina?
Dati-mi si mie caracterizarea lui Trasnae din "Amintiri din copilarie" de Ion Creanga plzzzzz FUNDAT! promit pentru cel mai bun raspuns (10-15 randuri)
Oare este relevanta Facultatea de Drept pentru a deveni consultant financiar?
Buna imi puteti spune si mie care este cea mai buna facultate din Iasi? si va rog inca un lucru ce parere aveti despre Universitatea Babes-Bolyai din Cluj si Universitatea Al Ioan Cuza din Iasi.
imi puteti spune ce trebuie facut pentru a prinde o bursa la o facultate din afara? Daca se poate, lucruri concrete, nu supozitii.mentionez ca sunt la un liceu cu profil englez, si as dori...? (mai mult)
Un prieten de-al meu nu a terminat liceul, si acum vrea sa se inscrie la seral din clasa a 12 -a ca sa termine, cand s-a dus la scoala si a intrebat la secretariat i-a spus ca are 3 ani de facut seral...? (mai mult)
Puteti sa imi dati niste informatii despre facultatea de psihologie? Ma intereseaza cam ce se studiaza in fiecare an, cati ani si ce optiuni ai dupa ce termini facultatea.
Am o nelamurire.in noiembrie pe 14 depun viza de somaj.in luna decembrie pana pe 20 imi vin banii. daca dupa ce imi depun viza imi gasesc un loc de munca si trebuie sa-mi faca contractul de munca,...? (mai mult)
am nevoie de niste pareri in legatura cu un loc de munca.am gasit un job la o casa de amanet, toate bune si frumoase dar faza e ca trainingul dureaza trei luni si daca dupa astea 3 luni vreau...? (mai mult)
Buna ziua! Intrebarea mea este, cum as putea sa ma angajez intr-o companie avand 41 ani cu experienta in management si marketing/ vanzari de 10 ani, fara a interveni cineva pentru mine? Va multumesc!...? (mai mult)
Cine imi spune si mie ce poti deveni daca urmezi numai stiu ce profil? Funda!:x
Hey salut cine ma ajuta sa imi aleg un nume de scena? dau o funda mareee cat ideea lui:)), lasa mai jos un nume/porecla care iti suna tie frumos (numele meu Alex Mihai, Mihai fiind numele de familie:))). Astept...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ancaanca2344 întreabă:
IntIonut întreabă:
DonEduardo întreabă:
blackgirl1875 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Harry Potter
Alohomora sau Expelliarmus iti suna cunoscut? Hai in Lumea magica de la Hogwarts!