Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 30 Octombrie 2024 sunt:
Buna alll... iubesc un baiat si nu mai pot dupa el! Are facebook si nu mi-a aceptat sau nu vrea sa-mi accepte cererea de prt ce pot face? Il iubesc din inima! DAU FUNDA
Salutare tuturor! Vreau sa stiu daca a lucrat cineva de pe aici pe nave de croaziera, daca da as dori mai multe informatii despre conditii, program de lucru, salarizare etc. Cu cat mai multe detalii,...? (mai mult)
Buna ziua tuturor. Stiti cumva ce materii se fac la comert? Adica pe ce se bazeaza plus ce alte ore se mai fac?
Cam cat timp dureaza sa inveti sa devii dj.adica sa stii sa umblii la butoane ca-lumea? dau funda
Cum as putea intra la facultatea de litere? Sunt clasa a 9-a la profil pedagogic.Multumesc frumos pentru ajutor!
De la ce varsta poti avea un job fara consimtamant parintilor? Daca lucrez de la 16 ani voi avea carte de munca? Multumesc.
Salut, as dori un sfat nu stiu daca am postat in locul potrivit subiectul meu.As vrea sa plec cu fetita mea in franta sotul meu fiind acolo din 2009 am fost in vizita si as vrea sa ne stabilim acolo ce...? (mai mult)
Ce credeti ca exista vampiri?
Vreau si eu niste statusuri` mai noi, dau fundita.;;)!:x
CE profesie ati dori sa aveti si de ce? astept cit mai multe raspunsuri si cit mai neobisnuite profesii...
Sunt intr-o mare dilema.Eu acum sunt in clasa a 7-a.Si ma gandesc deja la liceu. Dar nu stiu inca la ce profil sa merg. Nu stiu ce sa aleg intre stiinte ale naturii si filologie-istorie.Imi plac ambele.Si...? (mai mult)
Buna stiu ca vi se pare una dintre cele mai stupide intrebarii dar de mica am vrut sa ajung la Hollywood am jucat intr-un film si dupa mi-au cerut sa dau 800 lei si nu am mai dat sunt foarte talentata...? (mai mult)
Daca termin facultatea de relatii internationale, cu ce ma voi ocupa mai departe?
Luxemburg e o tara in care merita sa te stabilesti?
Vreau niste sfaturi in privinta invatarii limbii ENGLEZE FARA PROFESOR. vreau sa stiu de la ce sa incep.cit timp cit de des, , toate modalitatile.ca sa invat engleza foarte bine. ma puteti ajuta...? (mai mult)
Care imi poate explica cat mai detaliat cum se intra la pedagogic in sibiu? cu tot ce te pune la probe si cu media ceti trebuie sa intri. tot apsolut cel mai bun raspuns are funde. Ms anticipat
Vreau si eu sa stiu daca se poate, daca dupa ce fac UMC -Ingineria mediului ma pot angaja undeva in domeniu in strainatate sau in tara. Imi place foarte mult si vroiam sa stiu daca o sa pot face ceva dupa...? (mai mult)
Stie cineva o scoala de crupier din cluj sau timisoara?
Ce liceu imi trebuie pentru facultatea de drept? Dupa ce fac facultatea de drept pot sa devin criminalist si pot lucra cot la cot cu politisti si pot sa fac anchete ca cei din CSI:? va rog raspuns
As dori sa ma angajez pe un vas de croaziera, ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi? ca si dealer, casheer sau security
Salutari, Am urmatoarea situatie la servici, seful meu nu vrea sa plec de locul meu de munca, eu vreau deoarece nu ma inteleg cu colegii, mai ales cand pupincuristul principal a fost promovat. Ca...? (mai mult)
Imi dati va rog Cheia de Mihail Sadoveanu?
Care este cel mai mic numar natural patrat perfect scris cu 4 cifre? Ne-a dat la un test la matematica si vroiam sa vad cum se rezolva ca eu nu am stiut. Dau si fundita.
Am 16 ani si as vrea sa imi spuneti daca stiti unde ma pot angaja... dar sa fie cv ca sa pot merge si la scoala...plsss spuneti-mi dau funda
Vreau si eu un sfat, inlegatura cu facultatea pe care o voi alege.Momentan sunt la liceu la Stiinte Sociale-intensiv engleza(deoarece nu imi prea plac stiintele exacte, ci ma pasioneaza societatea) Ma...? (mai mult)
Salutare, ce parere aveti de munca in Emirate? am auzit tot felul de chestii si de bine si de rau si nu prea reusesc sa imi formez o parere, ar fi cateva oferte tentante de pe acolo, plus ca aici perspectivele...? (mai mult)
As vrea sa stiu ce-mi recomandati : facultatea de medicina sau farmacie. Motivati raspunsul. Multumesc :)
Ce studii iti treuie pentru a ajunge psiholog?
Buna TPU ma numesc Mihai am 26 dr ani si sunt mic de statura la munca nu pot merge am doar o pensie de handicap de 2 milioane si 3 sute de mii pe luna in casa lucreaza doar tata si parinti mei sunt...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor ce-ati spune sa ma fac stewerdesa sau functionar bancar. funda!
a-si vrea sa-mi deschid o cariera in muzica, in principiu nu sunt cine stie ce mare artist dar am mai cantat la Zilele Bacaului(playback) iar atunci cand cant trebuie sa recunosc ca falsez dar...? (mai mult)
sunt in clasa a10a, stiinte ale naturii si as dori sa vorbesc cu cineva care este student/a la facultatea de medicina fiindca sunt interesata de aceasta specializare si as vrea sa ma lamuresc in...? (mai mult)
Ce studii trebuie sa am ca sa devin psiholog?
Sunt inclasa a XII asi vreau sa merg mai departe la asistenti medicale de la Posliceala Fundeni din Bucuresti si vreau sa stiu daca pentru admitere trebuiesc invatate toate capitolele din cartea de clasa...? (mai mult)
Cine vrea un job part-time? Ca reprezentant Ladys ai numai avantaje : discount maxim 42%, comanda minima 10 lei, livrare gratuita prin posta sau curier etc. Se comercializeaza cosmetice, bijuterii, ...? (mai mult)
Chiar daca am doar 12 ani ma gandesc de pe acum ce vreau sa devin...Pentru a fi educatoare ce soala/facultate/cursuri trebuie sa fac? Dar pentru a devenii invatatoare?
Ce presupune ingineria medicala? Cum e facultatea de la Brasov? si ce materii imi trebuie cel mai mult?:* Funda
Salut.Imi poate zice si mie siteuri de facut card. http://ysabaku.sunphoto.ro/Cardurile_mele_de_fan_Baku daca aveti siteul plz dati-mi-l si funda!
Salut.Am 16 ani.Am inceput sa ma gindesc la viitoarea mea profesie dar nu stiu ce sa aleg.La scoala invat numai pe 10 la toate materiile. M-am gindit la medicina pentru ca e o profesie foarte buna.De fapt...? (mai mult)
Imi poate spune cineva ce facultate ar trebui sa fac ca la sfarsitul anilor de studiu sa am o diploma in biochimie?
Doresc ca impreuna cu logodnica mea sa plec la munca in strainatate.Stiti cumva agentii care plaseaza cupluri la munca? Am citit despre aceste contracte aupair dar sincer nu ma atrag. ceva mai bun de atat...? (mai mult)
Ce profil trebuie sa fac daca vreau sa ajung la facultatea snspa?
Daca intru la liceu pe profilul mate-info, mai departe ce facultati as putea urma? Cel cu cele mai multe exemple are funda
Cam ce salariu are la inceput un reprezentant de vanzari (in magazin) la Proges?
Salut, spuneti-mi si mie niste footbalisti care poarta ochelari PROFESIONISTI adica din ligi 1 Italia, Anglia, Spania Doar sa fie fotbalisti fratele meu poarta ochelari (Uneori) Vede bine s ifara ei...? (mai mult)
Imi poate da si mie cineva o idee/slogan pentru o campanie "electorala" pentru candidatura la Consiliul Local al Elevilor?! Va rog :D Funda :)
Pot studia dreptul in paralel cu psihologia?
Ce trebuie sa faci ca sa ajungi procuror criminalist? (ce liceu, facultate trebuie sa urmez)? Ce parere aveti despre aceasta meserie?
Ce face un inginer? si ce fel de inginer e daca e "ala cu masuratorile"? si unde sta el? sta doar la birou? sau ce face? doar nu sta pe santier, nu? se castiga bani din aceasta meserie?
Unde as putea sa merg la faculatate daca sunt la profil de stiinte ale natruii? Vreau ceva bazat pe biologie si (sau) chimie fizica nu prea imi place, si sa fie in brasov sau cluj.Pentru cele mai multe...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ancaanca2344 întreabă:
IntIonut întreabă:
DonEduardo întreabă:
blackgirl1875 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?