Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 30 Octombrie 2024 sunt:
Sall.Am o intrebare.Cat costa un ps2 in severin.cine raspunde primul corect primeste funda. scuze pentru categorie.
Fetele care lucrati ca promoter sau superwiser in hipermarket-uri, imi puteti da si mie un exemplu de speech pentru o promotie? Am trimis poze unei superwisere si acum astept sa-mi dea raspunsul...? (mai mult)
Exista concedii de 3 luni?
Ce credeti ca veti realiza sigur in aceasta viata, si ce vreti sa realizati dar nu credeti ca veti reusi?
Buna TPU am nevoie de putin ajutor. Vreau sa aflu care sunt lucurile de munca ce au legatura cu animalele? adica ce poti sa te faci de exemplu veterinar se castiga destul de bine dar mai stiti in afara...? (mai mult)
Puteti sa-mi dati si mie mediile care sunt de admitere la liceele din constanta? ma intereseaza pana la 7. dau funda
In ianuarie 2012 fac 16 ani si ma intrebam ce joburi se gasesc in Pitesti pentru adolescentii de varsta mea?
Ce se invata cel mai tare la profilul sn, biologia sau chimia,,,,,,,, dau funda!
Exista academie de politie in Craiova? Ca as vrea sa dau. Vreau sa stiu urgent
Cine stie uncompozitor care sa-mi compuna mie cantece? va rog! URGENT!
Ce locuri de munca cunoasteti IN Domeniul Pazei Proprii? Exclus firma de paza! Daca vreti sa mai vb luati id meu: alinafamousvampire@yahoo.com. Cele mai bune firme dau funda garantat!:x
De ce modelele trebuie sa fie inalte?:))
Ajutati`ma va rog! in urma unui liceu de informatica am vreo specializare sau pot lucra in acest domeniu imediat dupa terminarea liceului? sau nu pot face nimic in domeniu fara a face o facultate? spuneti-mi...? (mai mult)
Mai am foarte putin timp pana o sa imi aleg o facultate pe care sa o urmez si pur si simplu nu stiu ce sa fac, am nevoie de niste sfaturi.Am doua variante pe care le-as lua in considerare:sa merg undeva...? (mai mult)
Ce meserie vi-ar placea mai mult si ar fi mai convenabila: cea de medic sau cea de psiholog? Argumentati va rog.:D
Buna TPU. Vreau sa devin Avocat, Notar, Translator si Ghid Turistic. 1)Cat castiga un Avocat pe luna? Stiu ca depinde cate cazuri are dar asa in medie? 2)Cat castiga un Notar, Translator si Ghid...? (mai mult)
am o intrebare, sunt licee de dans in arad? cum se poate intra? trebuie ceva proba sau? help me va rog. fundita:x
sunt in clasa a10a, stiinte ale naturii si as dori sa vorbesc cu cineva care este student/a la facultatea de medicina fiindca sunt interesata de aceasta specializare si as vrea sa ma lamuresc in...? (mai mult)
Cine are steam va rog spuneti-mi emailul meu e iosifdala@yahoo.com va rogg
Eu mai am putin si voi termina Liceul Tehnic sectia Mecanica, Ce as putea alege intre inginer si Asistent pe ambulanta sau Tehnician Dentar, Cat dureaza anii de facultate pentruacestea? Care sunt cele...? (mai mult)
FUNDA! Vreau sa merg la o scoala din strainatate(Anglia) de teatru, dar buna, eventual prin bursa daca se poate.As vrea sa stiu care sunt cele bune in Anglia, cat costa, cat dureaza, cum ajung acoclo,...? (mai mult)
Va rog frumos ce exercitii trebuie sa fac ca sa ridic s ieu piciorul ca aceia de la Taekwando va rog frumos sa-mi lasati link daca se poate;)! Multumesc;)!
RIP Steve Jobs. Apple e ca si mort fara Steve. Voi ce credeti? Detineti vreun lucru Apple?
Aveti idee daca in momentul in care imi depun aplicatia la UCAS, trebuie sa am si IELTS/TOEFL luat? Sau il pot da dupa ce primesc raspunsul de la universitate? Mersi anticipat. :D
Cine poate sa-mi dea informatii despre facultatea de horticultura, agronomie, Bucuresti? cum e ca facultate, calificativ, cereri, camin, informatii in general... m-am uitat si eu pe site, dar nu? (mai mult)
Daca ai fi presedintele Romaniei, care ar fi primul lucru care l-ai face?
daca este cineva care lucreaza ca agent imobiliar si poate sa ma ajute si pe mine cu raspunsul la o intrebare.la ce perioada de timp faci o vanzare de un imobil.(vreau sa ma angajez ca agent imobiliar...? (mai mult)
Cine este mai frumoasa Thalia sau Carmen Villalobos sau Genesis Rodriguez? Sa le clasificati pe locuri care e pe 1loc, care e pe al 2 loc, si care e pe al 3 loc!
Dintre TOELF si IELTS ce ati alege si de ce?
Va rog ajutati-ma. La ce trebuie sa dau examen daca vreau sa dau la medicina (generala)? La biologie? Sau si biologie si chimie? Am auzit ca in iasi si alte orase exista facultati unde se poate da numai...? (mai mult)
Ce ati face daca ati avea un talent la muziica cum am eu?
Am de facut un proiect la scoala.mda.j imi trebuie curiozitati despre primii cronicari gen"grgore ureche, dimitrie cantemir, ion neculce, miron costin." nu stiu pe unde sa mai caut m am interesat peste...? (mai mult)
a-si vrea sa-mi deschid o cariera in muzica, in principiu nu sunt cine stie ce mare artist iar atunci cand cant trebuie sa recunosc ca falsez prea mult. Ulterior m-am apucat de canto fac de...? (mai mult)
Vreau expresii frumoase despre rauri si gaste repede dau funda mareee
As avea o întrebare ce anume, ce spuneti despre facultâtile fâcute în Romania? sau mai bine zis ce pârere aveti de ele în ce priveste dificultatea examenurilor, orele, calificatia si tot felul. multumesc...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei care au dat sau sunt studenti la medicia; testele din 2011 sunt diferite fata de cele din 2010? si E posibil sa intri la buget fara sa fii facut meditatii? Mentionez ca...? (mai mult)
Ce pot deveni daca dau la stiinte sociale in liceu? sau mai bine zis... ce viitor am, ce meserii voi putea practica? depinde mult si facultatea pe care o urmez?
Sunt foarte confuz asa ca am nevoie de sfaturile voastre ale celor care au cunostinte, rude, prieteni in domeniu. Vreau sa dau la Drept dar nu stiu ce voi face peste, daca este grea facultatea, daca...? (mai mult)
sunt noua pe aici...asa ca sper ca ma veti ajuta... vreau sa devin prof de matematica ce facultate trebuie sa urmez?
Se face iphone 5?
Am un meci de fotbal intr-un loc numit termo unde este si ce pot sa iau pana acolo multumesc fundita la primul raspuns
sunt noua pe aici...asa ca sper ca ma veti ajuta :D... vreau sa devin prof de matematica (adica asa mi-a venit in minte de ceva timp) ce facultate trebuie sa urmez? dau fundita.:D
Sunt scoli postliceale pentru politisti si jandarmi, si daca da cu ce grade(de agent/subofiter sau ofiter ori amandoua)
Daca promovez clasa a10-a, pot la acelasi liceu sa ma inscriu la seral?
Unde pot sa urmez cursuri de calificare macelar, in zona Valcea?
Salut. Sunt chel, ras in cap. stiu ca suna rau, da' nu e deloc asa. e chiar prea bine. O intrebare: daca sunt chel, voi avea dezavantaje in interview-uri pentru job-ul de ospatar?
Funda! Va rog mult, Dati mass, comm+ like, orice, vreau sa fac editari video de nunti/botezuri, si am nevoie de ajutorul vostru pentru a-mi extinde reputatia, va rog mult! As aprecia mult http://www.youtube.com/watch?v=oQ3yoSL6EqE Cine...? (mai mult)
Stie cineva ce studii superioare sunt necesare pentru a face studii clinice? Dar pentru a lucra ca director in vanzari?(La Metro, spre exemplu).
cum imi pot da seama la ce am inclinatii in vitor! stiu ca e banala intrebara plss help FUNDAAA! :x
Ce liceu si facultate imi trebuie sa devin avocat, procuror sau judecator? fiecare in parte vreau.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ancaanca2344 întreabă:
IntIonut întreabă:
DonEduardo întreabă:
blackgirl1875 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?