Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 30 Octombrie 2024 sunt:
Dacă vrei să lucrezi în domeniul justiției, nu poți avea tatuaje? Sunt interzise?
Imi puteti da si mie o schema pe care sa scrie ce pot sa devid dupa ce urmez un liceu anume si facultate? Preferabil sa fie toate profilele pe schema.
AM inceput sa dau de acnee:((Cum pot scapa de ea?(masti homemade)
Știe cineva cați ani se face școala ca sa devii...(hair stilist)? și detalii daca se poate mersi mult:*
As vrea si eu sa ma ajutati. Sunt interesata de jobul de stewardesa dar vreau sa stiu mai multe despre el. V-as fi recunoscatoarea cu o fundita daca imi spuneti :*
Pentru cei care sunteti din Braila...Pe golesti s-a deschis un nou bar : Elegantic...Adica fostul KalosKai. Ce parere aveti? Pentru raspunsurile sincere fundita.
Dc nu pot sa raspund la intrebari?
Ce materii sunt la profilul Limbi straine si cate ore din care se tin de obicei(miercurea ciuc/octavian goga)
Hello:-* sunt pe clasa a 12a si nu stiu ce cariera sa imi aleg:-s mi-ar place sa ma ocup de reviste de design-ul lor ce studii ar trebui sa urmez? m-am gandit si la Facultatea de Publicitate credeti...? (mai mult)
sunt in clasa a11a si as dori sa vorbesc cu cineva care este student/a la facultatea de medicina fiindca sunt interesata de aceasta specializare si as vrea sa ma lamuresc in legatura cu niste lucruri,...? (mai mult)
Vreau si eu informatii despre Facultatea de Limbi si Literaturi straine cine imi poate da lasa-ti mesaj.Multumesc!
Buna care este numele tau de familie cel mai frum nume funda:*
Cam cat castiga un arhitect in primii ani de cariera? Dar dupa ce castiga experienta? As vrea sa stiu salarii din Romania dar si din strainatate.
Imi spuneti si mie cum pot face si eu un filmulet ca asta? http://www.youtube.com/watch?v=fUTCIieqMM8&feature=mfu_in_order&list=UL?
Care ati fost la preselectii la romanii au talent? va rog mult rasp aici! va roooog
Funda! Cine stie cam cat castiga un translator?
Ajutati-ma va rog, imi trebuie neaparat polisemia cuvintului,, piele" funda+vot
Ce v-ati dori sa fiti?
Salut " TPU " vreau sa imi caut si eu de munca, si nu sunt decis in ce domeniu sa imi caut, adica eu vreau sa fac ceva in care sa evoluez, sa castig din ce in ce mai bine si sa nu lucrez in acelasi loc...? (mai mult)
Stie cineva, mai exact, care este modul de admitere la Universitatea De Medicina Dentara "Carol Davila"Bucuresti?
Salut, stiu ca armata nu mai e obligatorie, dar as vrea sa ma inscriu in armata dupa ce termin liceu, se poate sa ma inscriu daca am 12 clase? dau vreo proba cv?
Pot sa dau diploma de osd in Romania?
Ce parere aveti noi tineri avem un viitor in romania? is si eu curios de ce cred alti nu doar eu
As dori un raspuns cat mai concret si explicit de la o persoana care sa cunoasca astfel de situatii. Problema mea este ca pe data de 1.10.2011 am o luna vechime ca angajata cu C. M. si in primele zile...? (mai mult)
Sunt clasa a 8-a si ma pregatesc sa intru la liceu. Ca meserie, am ales mecanic auto. Pentru asta am decis sa aplic la AR la Politehnica Timisoara cand voi ajunge la acea varsta. Profilul de liceu pe care...? (mai mult)
imi poate spune cineva daca e greu la facultatea de telecomunicatii si cam ce materii se preda acolo...Multumesc mult:*
As vrea sa ma ocup si eu de modelism sa modific/creez machete. Nu conteaza din ce material. Da rnustiu cu ce sa incep. Imi puteti recomanda ceva? O carte/ghid/site?
De ce religie e trupa JlS? repede pun funda!
poate sa imi explice si mie cum se fac exercitiile astea? 435y cu bara deasupra divizibil cu 6
Salut, as dori un mic sfat...Cum sa fac sa-mi conving parintii sa ma lese sa merg la universitatea de Jurnalism...si nu la aeea la care ma trimit ei?!
Ce parere aveti despre Facultatea de Limbi Moderne Aplicate(engleza-franceza)? Se castiga bine ca translator?
sunt in ultimul an la un liceu cu profil real si sunt foarte nehotarata in ceea ce priveste facultatea, probabil ca majoritatea persoanelor de varsta mea. ASE, SNSPA, Jurnalism, Drept sunt optiunile...? (mai mult)
Ce obiecte( gen felicitari, matisoare, borse) as putea face si vinde?
Unde pot sa gasesc un dictionar de spaniola online, dar sa fie ca cartea. - Adica sa fie toate cuvintele de la A la Z. si sa fie traducerea in romana
Sa zicem ca daca as vrea sa dau la facultatea de actorie ce liceu ar trebui sa urmez?:D
Vreau un nume de raper ca vreau sa exprim niste versuri si nuste nu ma hotarasc ce nume de reper sa aleg ajutati-ma dati niste idei! mersi anticipat
Buna TPU... plz care ma ajuta cu niste nelamuriri. Sunt studenta anul 2 la UB si as vrea ca anul 3 sa-l urmez cu bursa in Spania pentru ca acolo lucreaza parintii mei, preferabil as vrea la Univ din Barcelona...? (mai mult)
Se poate sa iti dea firma sa faci analizele pentru angajare si sa nu te mai ia la lucru apoi?
Unde credeti ca e mai bine sa dau? la facultatea de medicina bucuresti sau la iasi? de ce? ast rasp urg...mersi anticipat
Sall all niste idei de coafuri! Plz rapid funda.De orice fel
Buna all! AM 18 ani si sunt in ultimulan la liceu.Sunt foarte multe cheltuieli, iar parintii numai pot face fata. Ce afaceri as putea sa fac acasa sau online, ca sa pot scoate cativa banuti? va rog frumos...? (mai mult)
Ce inseamna portret verbal? dau FUNDA cine ma ajuta!
Buna all in iarna asta voi primi 100 lei de la cineva! Si vreau sa-mi iau telefon pe toutch (pe senzori) cum pot sa-mi conving parintii sa ma mai ajute ei cu restul va rog ajutati-ma!
Cum pot invata engleza rapid din clasa a III-a si a IV-a poate si putin din a V-a? Nu ma refer la ceva cu bani, adica pregatire. Eu stiu cu o carte, un CD. ceva.
stie cineva cum pot sa dau grafiti legal? adica unde stiu in anumite parcuri sunt panouri dar pur si simplu vin si dau sau e o chestie pe plata sau ceva? funda :D
Am 15 ani si sunt in clasa a X si as vrea sa dau la politehnica, in ciuda faptului ca eu sunt la filologie.Multi mi-au spus ca nu se poate ca e foarte dificil, dar nu prea ma vad la filo.Va...? (mai mult)
Spuneti-mi niste slujbe foarte bine platite va rog.
Cum faci avere?
Ce inseamna oxidarea biologica?;)
Ce parere aveti despre liceele National si Eminescu din Iasi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ancaanca2344 întreabă:
IntIonut întreabă:
blackgirl1875 întreabă:
DonEduardo întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?