Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 30 Octombrie 2024 sunt:
Cine are idee deun monolog despre ce-am facut in ultima saptamana. pentru eu nu prea am facut nimic iesit din comun am facut teme am mers la scoala si am stat pe afara. va implor ajutor, TPU!
Am o nedumerire cu care ma confrunt de ceva vreme...simt ca trebuie sa iau o decizie in legatura cu ce vreau sa fac in viata si am doua optiuni:1.sa imi urmez visul si sa dau la medicina, 2.sa merg la? (mai mult)
am o intrebare, vreau sa dau la Drept dar in domeniul politiei va rog imi spuneti am nevoie de inaltime? cu ce medie se intra? ce materii facem mai mult? eu sunt la mate-info credeti ca am vreo...? (mai mult)
Va rog sa imi spuneti ce slujebe exista in lume da nu gen vanzator ceva mai mare dar sa fiee multe exempplee sunt pe a 8 si nu stiu ce liceu sa aleg.este adevarat ca daca vreau sa fiu astronom trebuie sa...? (mai mult)
In cazul in care o persoana este in concediu de odihna platit, si are un deces in familie(parinte) i se adauga 3 zile libere platite la concediu?
Buna TPU. Cum se numea filmul de pe pro tv care s-a terminat azi la ora 12:57?
Dati-mi si mie prop. cu sensul figurat al cuvintelor banca si umar. Funda!
Salut am nevoie de ajutor va rog mama mea este asistenta va da un examen, , examen grad principal-2011 asistent medical generalist "va rog modele de de examen sau examenul de anul trecut ceva ce ma poate...? (mai mult)
TPU va rog mult va implor dati-mi un cod de la o cartela rencarcabila vodafone de 8 euro ala care imi da ii dau funditsaaaaaaaaaaaaaa
Dragi TPU isti scrieti-mi teme pe care nu le puteti rezolva din clasele 1=7 la romana si la restul obiectelor! costa doar o funda!
Care sunt conditiile de infiinatare a unei firme de medicamente? plzzz urgent. dau funda
Stie cineva unde pot vedea episoade cu SA INCEAPA AVENTURA dublate in limba romana? Vrea episoadele din al doilea sezon...Multumesc,dau funda.
Dupa parerea vostra, care este mai grea, facultatea de medicina sau facultatea de arhitectura? Si daca stie cineva cati ani se face arhitectura... Multumesc mult.
Ajutoor! Sunt studenti pe aici? Sunt in clasa a 12-a si nu pot sa ma hotarasc ce facultate voi alege... Pana acum m-am gandit la mai multe variante, dar pana la urma am renuntat la cateva dintre ele;? (mai mult)
OKE, intrbarea mea este dk stiti careva un job la domiciliu.adica eu caut un job la domiciliu gen pungute de cadouri sau timre sau plicuri ...intelegeti voi.deci daca este careva care are un anunt de genul.va? (mai mult)
Desi sunt clasa a IX-a m-am gandit ce facultate as vrea sa urmez mai departea! As vrea sa urmez facultatea de Drept, insa INTREBAREA mea este :, , Care este cea mai buna facultate de Drept din Romania?,...? (mai mult)
Stie cumva cineva cum il cheama pe tipul din videoclipul melodiei Open al lui Miss Mary? mersi
Doresc ca la anul viitor sa plec la scoala de arhitectura, ach dori niste sfaturi utile, incepind cu primul an de studii.Mersi mult!
Da-timi un nume de trupa rock :D sa fie cool sa fie scurt Numele pe care il avem e destul de jalnic
Imi puteti spune si mie un sait sauc eva unde as pute invata germana sau macar cat de cat?
Eu mai am putin si voi termina Liceul Tehnic sectia Mecanica, Ce as putea alege intre inginer si Asistent pe ambulanta sau Tehnician Dentar, Cat dureaza anii de facultate pentruacestea? Care sunt cele...? (mai mult)
Buna tuturor. Sunt elev in clasa a 12-a si as vrea sa-mi gasesc un job part time in Constantra.Ma puteti ajuta va rog. Este urgent.Va multumesc
Parintii te pot inscrie la un liceu la care nu esti de acord? Funda!
As vrea sa ma angajez in Ministerului Internelor și Reformei Administrative ca jandarm sau politis, sunt indecis ce sa aleg, deci vreau sa imi dati mai multe detalii despre fiecare in parte care este...? (mai mult)
Recrutam medici cu studi avansate in operatie estetice si cardiace lasati-mi un raspuns cu nr de telefon si studile pe care le aveti va multumesc
maine voi merge la o preselectie la televiziune, iar dupa aceea la jurnalism... ce probe credeti ca o sa-mi dea!
Buna TPU. Am FOARTE mari emotii astazi, deoarece avem engleza, iar profesoara este foarte ciudata: ne asculta mereu din ce am facut anii trecuti( eu sunt in clasa a VIII-a) si invat mult la aceasta materie,...? (mai mult)
Ce stiti despre specializarea MANAGEMENT din cadrul universitatii babes bolyai din cluj? este o specializare de viitor? se merita sa o urmezi.Care sunt oportunitatile de angajare dupa terminarea...? (mai mult)
Buna all, anul asta voi da examenul pentru admitere in liceu si imi place foarte mult sa pensez si sa fac manichiuri.As vrea sa merg la Uceom (Sunt din Arad) si as vrea sa stiu daca si la Cosmetica este...? (mai mult)
As vrea sa stiu cateva pareri despre facultatea de inginerie medicala(Bucuresti) si cam in ce consta exact.
Vreau sa va cer un sfat. Sunt la facultatea de asistenta medicala, dar nu imi place deloc meseria. Am fost pasionata de limbile straine, dar din motive financiare am ales sa raman in orasul meu...? (mai mult)
a-si vrea sa-mi deschid o cariera in muzica, in principiu nu sunt cine stie ce mare artist iar atunci cand cant trebuie sa recunosc ca falsez prea mult. Ulterior m-am apucat de canto fac de...? (mai mult)
Toata clasa noastra trebuie sa vina cu o idee de proiect despre energie spuneti-mi si mie ideiii cat mai multe concureaza doar clasa noastra pe scoala daca castigam daca nu castigam tot...? (mai mult)
Hey. buna:) Eu stau un roman judetul neamt...si sincer as cam vreau sa devin stewardesa dar nu stiu care liceu este mai bun de pe aici prin apropiere...stiu ca este liceu de aviatie in Alba-Iulia dar nu? (mai mult)
Mai am o intrebare:Poti fi reprezentant avon daca ai sub 18 ani?
Ce parere aveti despre profilul mate-info?
Voi pentru ce lucru regretati si pentru ce lucru sunteti incantati?
Care ar fi intrebarile de cultura generala? Dar raspunsurile lor? va rog sa imi spuneti e urgent
vreau sa devin un trader profesionist la bursa online. Puteti sa-mi spuneti niste situri unde se fac analize referitor la trendurile pietelor si mai ales as vrea sa iau legatura cu un om care...? (mai mult)
Ma numesc Silvia. As avea o intrebare, legata de cariera! Sa spunem o intrebare pentru angajare. De ce se intra la un loc de munca numai pe pile si pe bani? De ce altii care merita cu...? (mai mult)
o culegere de teste pentru biologie-medicina timisoara din 2011... oricine are vreo informatie despre cineva care a dat admitere anul acesta, si o vinde, litt_bia15le@yahoo.com e id-ul meu.pls? (mai mult)
Ce tipuri de Joburi cunoasteti pentru studenti? Promit funda
Am chef de vorba : ruxi_papusa_ta;)
Iata`ma in clasa a 12 A ani fara nicio idee concreta despre ce as putea face pe viitor. Absurd nu? inclin sper Politehnica(Automatica si calculatoare) insa eu nu stiu fizica deloc.Toata viata am mers pe...? (mai mult)
Salut doresc sa imi cumpar o chitara ati putea sa imi spuneti care este cel mai bun model : Jackson KVXMG http://www.jacksonguitars.com/products/search.php?partno=2916400503 Jackson Soloist SLSXMG...? (mai mult)
Cit cistiga un medic genicolog in romania?
Cum pot sa ajung o stilista celebra
Cum poti deveni vedeta in america?
am mare nevoe de cel mai frumos mesaj de felicitare cu ziua invatatorilor pentru o profesoara de clasele primare!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ancaanca2344 întreabă:
IntIonut întreabă:
blackgirl1875 întreabă:
DonEduardo întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!