Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 31 Octombrie 2024 sunt:
am mare nevoe de cel mai frumos mesaj de felicitare cu ziua invatatorilor pentru o profesoara de clasele primare!
Fac handball de cateva luni si acu imi incep meciurile, antremoarea a zis ca o sa joc ca extrema dreapta! Dar nu srtiu ce ar trebui sa fac, ma poate ajuta cineva? Apropo joc la rapid cfr.
Ce salariu primeste o manechiurista/pedichiurista/make-up? dar o frizerita/coafeza?
.. m-am inscris anul acesta la facultatea de psihologie, dupa ce am incercat la medicina si n-am luat admiterea... vreau ca dupa ce termin sa lucrez intr-un spital de psihiatrie ca psiholog.? (mai mult)
Sall, de la ce varsta te poti angaja? orice tip de job
Cine vrea sa devina consultant oriflame?
Buna TPU! am si eu o rugaminte la voi.imi spuneti va rog, care este diferenta dinte say, tell, speak, si talk? astept raspuns. dau funda, daca conteaza prea mult si asta.multumesc.
Hi! pliz care stie cunjunctia verbelor in germana pliz care explica sa inteleg funda + 3 votur
Asta este mai mult adresata celor care cunosc despre site-ruile PTC. Acestea sunt niste site-uri care te platesc pentru clickurile date pe reclamele lor. Sumele platite nu sunt deloc mari, insa...? (mai mult)
Am si eu cateva exercitii. Dau funda Lacul codrilor albastru Nuferi galbeni îl încarca; Tresarind în cercuri albe El cutremura o barca. Si eu trec de-a lung pe maluri, Parc-ascult...? (mai mult)
Sunt in clasa a 8-a si sunt din adjud. Vreau sa ma duc la Bacau sa fac liceul 'Henri Coanda' cineva care a fost acolo sau stie despre ce e vorba poate sa imi dea si mie niste informatii cu privire la acest...? (mai mult)
Cum se calculeaza media de intrare la Ase. Stiu k iti trebuie media 9 12 si media bac. dar cum se calculeaz media de intrare?
Este dispus cineva sa vina sa locuiasca in Spania pentru a avea grija de doi copii mici? de 4 si 6 ani? Platesc drumul cazare masa si cheltuieli de baza. Astept raspuns...
Stie cineva daca slujba de fotograf/cameraman este bine platita? Si cam de ce nivel de studiu este nevoie?
Imi place foarte mult ideea de a fi psiholog, mi se pare cea mai placuta meserie, insa am auzit ca nu are viitor in Romania... Oscilez intre psihologie, drept si limbi straine. Vreau sa am un serviciu? (mai mult)
Care sunt cele mai indicate profile de liceu pentru Facultatea ASE? De exemplu la cele umane nivelul de matematica este redus si sansele sunt slabe sau nu poti face fata acolo.
Cine ma poate ajuta sa imi faca un radio? va rog cine poate eu ma chinui de jumatate de an sa imi fac si nu se primeste ajutati-ma... puteti sa ma contactati pe skype vadim.esanu.1994
As vrea sa stiu tot ce se poate despre Facultatea de Informatica. Daca e nevoie, speriati-ma...de ce as alege facultatea? Pentru ca imi place informatica, iar toate problemele si codurile pentru programe? (mai mult)
Stie careva un liceu de actorie? va rog ajutati-ma
Unde pot gasi si eu cartea Michael Jackson Conspiracy de Aphrodite Jones in limba romana, de la noi din tara daca se poate? Va rooog mult de tot spuneti-mi si mie unde o pot gasi sau daca nu se gaseste...? (mai mult)
Sall! Daca la liceu imi aleg profilul filologie, ce cariera as putea sa am mai departe si cu facultatea de limbi straine?
daca as da la profil mate-info ce job as putea urma. Si la ce materii trebuie sa invat mai mult. FUNDA cu cele mai joburi.:)
Pe o foaie sunt scrie toate numerele de la 1 la 17. Putem sa stergem oricare 2 numere.In locul lor sa scriem numarul care este cu 2 mai mic decat suma celor doua numere sterse. Ce numere vom scrie pe foaie...? (mai mult)
Poti incepe facultatea (nivel licenta) in Finlanda, Norvegia, Danemarca sau Suedia fara sa cunosti limbile nationale a niciunui stat mentionat? Si da... engleza stiu
Buna cum pot lua legatura cu Galina Panzaru? Va rog frumos.:X:X:X:X:X Dau fundita.As vrea sa fac Design Vestimentar dar as vrea sa iau legatura cu ea pe ai cere parerea.
Ce parere aveti despre Universitatea Romano Americana din Bucuresti? E o universitate buna?
Ce sunt figurile de stil?
Ce parere aveti despre Facultatea de Limbi Moderne Aplicate(franceza-engleza)? Este avantajoasa?(din punct de vedere financiar, dar nu numai) Ce posibilitati pentru viitor ofera? (locuri de munca) Multumesc...? (mai mult)
Daca in a12a, dupa bac vrei sa dai la o facultate la care se da admitere(ex: medicina) si nu intri, nu mai poti sa te inscrii la facultatile normale in rand cu ceilalti(la care nu se da admitere)? Eu...? (mai mult)
.. Va rog sa-mi ziceti in care tari din Europa sau din lume facultatile sunt GRATUITE?
Eu sunt in clasa a VIII-a in Craiova si vreau sa ma hotaras la ce liceu ma duc. Vreu sa ma fac psiholog si sa dau la facultatea de psihologie, dar nu stiu la pe profil sa ma duc la liceu. Vreu un profil...? (mai mult)
:* am o marrrre pr... nu stiutiu ce liceu sa aleg k nea int diriga la ce liceu dam tr sa-i rasp maine si nu stiutiu ce?!:) eu vreau sa ma fac jurnalista sa lucrez la banca sau designer interior/exterior(? (mai mult)
Va rog mult ajutati.ma urgent! Care stie cum se face o pagina pe facebook? Daca stie careva, va rog lasati'mi un mesaj pe profil. sau raspuneti aici la inntrebare. va rog mult. FUNDA si vooot!:Xscz...? (mai mult)
Cate numere de trei cifre exista asa incat impartite la 23 sa dea restul 13. Care este cel mai mic si care este cel mai mare? Please.
De ce Majoritatea lumii il Detesta pe Justin Bieber? Sincer sa fiu si eu il urasc.
Vreau si eu sa stiu ce profil de liceu imi trebuie pentru a deveni steward(insotitor de bord), repet...profilul necesar pentru a deveni steward?
Ce sa fac la divix sa nu mai imi scrie bufering si sa nu se mai intrerupa
Cum se numeste melodia pe care danseaza fetele astea? http://www.youtube.com/watch?v=GrZXS6P-CBM&feature=related
As vrea sa ma duc la un liceu militar si vreau sa stiu daca am ochelari este vreo problema?!?
ma numesc : caragea gaby am 18 ani si vreau sa scap de vedetismul in liceu! mereu sunt pe buzele tuturor, se face coada la usa ca sa ma vada tot liceul. cum sa scap de asta?
Cati ani are Alejandro Fernandez? Pe cont scria ca s-a nascut pe 15.10.2009! Eu nu cred asta! Va rog raspuns repede cat ai ziiiiiiiiiiiiiiiiiceeee "raspuns"! Pa! Apropo... dau fundite si voturi! ? (mai mult)
Salutate TPU! Este de recomandt sa-mi incep studiile universitare in Norvegia avand in vedere faptul ca nu este in UE? Imi va fi creu din aceasta cauza? Vor fii alte criterii de admitere din acest motiv?...? (mai mult)
Ce facultati credeti ca se cauta acum? care sunt cele mai bune?
As vrea anul viitor adica cand o sa fiu a9a sa ma duc la liceul de muzica 'Dinu Lipatti'. daca e cineva care e la liceu acolo sau a fost sa imi lase un id de mess sa vorbim, sa ma informeze despre...? (mai mult)
ce la ce profil sa ma duc sau ce job mi s-ar potrivi. Imi place sa creez filme reportaje etc. multi imi spun ca ar trebui si imi spun ca mai imaginatie pentru un regizor :). Mai sunt pasionat si...? (mai mult)
Pot deschide salon de coafura si salon de tatuaje 2 in 1?
Heii cine stei unde pot gasi un side unde sunt desene care imi arata cum sa fac bratari din ata cu noduri?
Cine imi poate zice meciuri Iron Man din WWE in afara de Randy Orton Vs John Cena, Shawn Michels Vs Brat Hart, Triple H vs The Rock, in afara de astea cine imi poate da un meci tare iron man un meci...? (mai mult)
vreau sa ma fac desinger vestimentar si pe langa asta sa joc si in filme. Ce as putea face? Ce facultate, liceu trebuie sa fac? Multumesc! P. S. :Sunt din Bacau.
Ce rima are poezia "IZVORUL NOPTII" de L. Blaga? Frumoaso, ti- s ochii- asa de negri incat seara cand stau culcat cu capu- n poala ta imi pare, ca ochii tai, adancii, sunt izvorul din care ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
blackgirl1875 întreabă:
adina5adina întreabă:
vodami92 întreabă:
mihaeladaria23 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.