Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Ce parere aveti despre Uber? Locuiesc in apropiere de Bucuresti, am 25 de ani, studii medii + BAC, pana in prezent am lucrat ca sofer, iar firma la care am lucrat pana acum si- a inchis activitatea...? (mai mult)
Salutare tuturor. Cum se numește persoana care scrie un document de la 0, de exemplu care scrie un ghid pentru o firmă despre cum să faci un lucru pas cu pas, în care pune și imagini și pentru...? (mai mult)
Heii, dacă am locul I, II sau III la olimpiada națională de franceză, spre exemplu, pot intra pe locurile de olimpici la FILS?
Buna! Sunt clasa aXI-a și mi-as dori un loc de munca unde as putea sa lucrez după ora doua sau in weekend. Aveți vreo recomandare?
Dacă dau la liceu de limbi străine, am posibilitatea să dau apoi la facultatea de actorie? (Vreau sa devin actrița in Turcia)
Ce ar trebui sa invat pentru admiterea la facultatea de informatica?
Salut, maine plec în Germania la lucru pe 3 sau 6 luni, de Crăciun nu o sa fiu nici de revelion, nu o sa fiu nici cu familia, as vrea niste sfaturi sa pot trece peste perioada asta mai grea, că mi- ...? (mai mult)
Am 17 ani, peste 2 ani vreau să plec în afară la muncă, sa îmi fac un rost.Am de gând să plec în Anglia, deoarece cunosc limba engleză și mă pot descurca mai bine.Am nevoie de un răspuns...? (mai mult)
Salutare TPU! Cum pot renunta la facultate? Sunt la Filosofie, dar nu imi place, fac mai multa filosofie singur decat la facultate si e greu si fara viitor. Cum fac sa renunt? Funda!
Buna! O intrebare pentru studentii de la facultatea de matematica- informatica de la Universitatea din Transilvania Brasov.Am auzit tot felul de pareri despre aceasta facultate.Deci, cum este acolo? Sunt...? (mai mult)
Marti seara am fost sunata in jur de 19:45 daca mai sunt interesata de un job si daca as putea veni la un interviu. Joi am fost la interviu si m- au anuntat ca vor reveni sambata sa anunte pe cine vor ...? (mai mult)
Plecând de la experiența mea de la două locuri de muncă unde am avut ca șefe două femei, voi adresa întrebarea. La primul loc de muncă, șefa era o persoană la vârsta a doua, nu avea studii...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt în căutarea unui job back office și apelez la voi pentru ajutor in găsirea job ului ideal. Sau cel puțin idei unde aș putea găsi un asemenea job. Problema e că experiență...? (mai mult)
Salut grup o fata sa imi dea niste sfaturi de viata. Astept mesaj
Metode in care poti sa mori, am probleme cu datoriile, iubita a zis sa luam o pauza va rog cate mai multe comentari. PS NU E NICI O GLUMA
Bună! O persoană care nu aude (are implant cohlear )poate să devină asistent medical?
Sunt anul 3 Arte pictură și nu stiu ce tema să aleg pentru licență! Cine ma poate ajuta? Sunt in criza de timp. Ceva să găsesc si material. Trebuie să realizez si niste lucrări pe baza la material...? (mai mult)
Cat castiga un mecatronist auto? dar un electrician auto? fara raspunsuri la misto va rog
De ce sunt unii angajați vechi, cu experiență, mult prea exigenți cu angajații noi pe care trebuie să- i instruiască? Întrebarea e inspirată de experiența mea de la ultimul loc de muncă. ...? (mai mult)
Salutare! Anul următor urmează sa merg la facultate. Îmi place matematica foarte mult, asa ca m- am gândit la inginerie medicala. Cat de ușor găsești un job în acest domeniu în România, este...? (mai mult)
Buna TPU! Ma gandeam sa ma fac polițist criminalist, ce părere aveti? Se câștiga bine din asta? Daca aveti mai multe informații mi-ar fi de mare ajutor.
1.O sa avem salarii de 3000 de lei Net? Dacă da, de când? 2.pentru un introvertit ce joburi i s-ar potrivi având doar liceul?
Doresc sa dau la jandarmi sau la politie la școlile postliceale. Unde este mai ușor admiterea la jandarmi sau la politie?
Bună! Am un rinichi mai mic decat celalalt, însă amandoi funcționează perfect. Oare pot trece de Clasa 1 la INMAS? Dau Funda.
Dacă termin profesionala și fac seral și iau bacul pot intra în Armata sau Jandarmerie?
Bună! Vreau sa devin pilot de avion (de pasageri) stiu ca trebuie sa fiu bun la matematica, insa nu stiu care este mai importanta, geometria sau algebra? Dau Funda!
Părere despre pozițiile de Lucrator Comercial/Casier, din Magazinele Kaufland. Ce păreri aveți? Cum este?
Buna seara! Imi poate spune cineva care e limita de varsta ptr.Academia de Politie? Mii de multumiri!
Salut. Vreau si eu sa ma angajez si am inceput sa imi fac un CV in europass, insa nu stiu cum pot adauga faptul ca am luat un atestat in liceu si ca am luat si bacul. Ma puteti ajuta?
Salut, exista in Sibiu scoala postliceală pentru agenti de politie?
Bună seara! Poți să devii inspector de mediu fără bacalaureat și fără facultate?
Ce ar trebui sa fiu dacă vreau sa construiesc technologie? Nu stiu dacă v- ați uitat la The Flash, dar este Cisco Ramon, construiește orice technologie. STIU CA ESTE DIFERIT DE VIAȚA REALA! Pe net...? (mai mult)
Care e diferenta dintre un tehnician electromecanic auto si un inginer electromecanic auto si care castiga mai bine?
Salut,la academia militara sau de politie sunt sali de forta?
Salut TPU, ce facultate ma sfatuiti sa fac dupa ce termin liceul? Imi place mult sa ma uit la case si imi plac mult masinile, mentionez ca sunt pe profil de mecanic auto, cu matematica ma descurc asa...? (mai mult)
Hei TPU, am nevoie de ajutor, vorbesc foarte serios și chiar nu vreau sa luati la mișto chestia asta. Sunt o fata obisnuita, urmez un liceu teoretic insa nu vreau sa urmez o facultate. Niciodata ...? (mai mult)
Cum e sa fii bucatar/chef bucatar? Ce inveti cand te duci la un curs de bucatar, cu ce cunostinte iesi de acolo?
Ce face mai exact un inginer Mecatronist? Construiește tehnologie?
Salut, ce program si salariu are un mecanic de locomotiva (conductor de tren)?
Buna. Traiesc in Statele Unite de 9 ani, am facut facultatea si lucrez in domeniu aici. Cand m- am uitat la echivalentul slujbei mele curente in Romania am realizat ca este destul de similar cu kinetoterapia....? (mai mult)
Bună,ma puteți ajuta raspunzandu-mi ce meserie/job poti obtine duoa ce termin liceul Militar Câmpulung?
Salutare! Cum pot ajunge marinar cu acte în regula? În momentul de fata fac cursurile imo (ssd, bt, melte, csaeb) pentru electrician de bord. După ce le termin îmi poate explica cineva care sunt...? (mai mult)
Buna TPU. Am si eu nevoie de niste raspunsuri putin mai detaliate, eu am cautat si nu prea am inteles. Care e diferenta dintre consilier psihologic(sau scolar, vocational etc), psiholog si psihoterapeut?...? (mai mult)
Ce Inginer Proiecteaza si Construieste Technologie? Adica aș vrea sa devin acel inginer care inventeaza, dezvolta si construieste cea mai noua tehnologie/masinarii/roboti si etc
Buna dimineata! Ce liceu trebuie sa termini ca sa poti intra la academia de politie?
Care este procedura prin care se poate ocupa un post universitar? (asistent/profesor) Este obligatorie terminarea doctoratului sau acesta se face pe parcurs?
Ca rezervist si doar ca rezervist in cadrul MApN de cat pot fi acceptate dioptriile sau nu conteaza?
Salut! Aveti idee cat castiga un incepator care lucreaza in protectia mediului?
Salut, eu sunt Elisei, am 15 ani și aș vrea să devin Inginer Mecatronist și pe langa asta "Om de Știinta, mă atrag foarte mult chestiile astea, pentru asta ar trebui sa studiez foarte bine: Matematica,...? (mai mult)
Buna! Aș vrea să stiu si eu cum pot face să ajung actrită, coregrafă, învățătoare sau judecatoare/avocata. As face fata la macar 2 dintre ele? Necesita munca? Este greu? Vreau răspuns complet....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!