Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 31 Octombrie 2024 sunt:
Buna TPU./ Am o intrebare legaata de licee. Este adevarat ca "Liceul de Stiinte ale Naturii Grigore Antipa" din Botosani s-a desfiintat? Funda la raspunsul cel mai corect si la restul vot.
Salutare, A auzit cineva vreodata sau ati fost la firma HR Data System de la Piata Rosetti? Cica recruteaza si plaseaza la locul de munca, am fost si eu si alte cunostinte de ale mele. Este lesne de...? (mai mult)
De ce pe telefon meu(NOKIA 1680)cand vreau sa intru pe xaturi( http://xat.com/DaNysiprietenii1 )Sau oricare alt xat(chat)nu merge:((? Funda;)
Stiti in Galati oferte de impartire a fluturasilor? Dar sa fie valabila si pentru copii sunt 14 ani.Sau macar un sediu unde pot merge ca sa ma interesez macar.Multumesc.
Cine imi spune si mie cam ce trebuie sa invat ca sa intru la medicina la cluj sau altundeva. e adevarat ca pot sa invat biologie de a 9-a si dea 10 sau a 11 si a 12. e adevarat? cum e la medicina tinand...? (mai mult)
Buna:-* as vrea sa dau pentru jurnalism la ce liceu ar trebui sa dau si cum este? sau ce credeti voi, recomandativi voi ceva. Multumescc, depinde de raspuns si dau funda.:-?
Sall TpU! Daca va uitati la wrestling cine stie meciul lu CM Punk de 90 de minute cu cine sa batut sau mai simplu dati-mi un link de download sau video ceva plz;)! PROMIT FUNDA + VOT
Imi puteti spune ce preturi sunt pentru examenele Cambridge? Macar aproximativ. Multumesc mult
Ce credeti? Neil Armstrong a fost intr-adevar pe luna, sau a fost o farsa? Un pas mic pentru om, un salt urias pentru omenire ii apartine lui?
Salut as vrea sa aleg intre liceul de sport si cel de politie nu stiu ce sa aleg daca urmez liceul de sport ce pot deveni? Cel mai bun raspuns Primeste Funda!
Sunt o licentiata in comunicare si relatii publice Bucuresti, liceu limbi straine, totusi fara experienta profesionala; locuiesc in Constanta de ceva timp si incerc sa-mi gasesc un job (full-time)....? (mai mult)
Stiti sa-mi spuneti care ar fi pasii care trebuie parcursi daca lucrezi de la domiciliu, cu contract? Am primit contractul pe care mi l-a trimis angajatorul, insa dupa semnare nu mi-e foarte clar ce ar...? (mai mult)
Cum iti petreci o zi obisnuita?
este cineva pe aici care a lucrat in Auchan militari? am primit o oferta de job pentru caserie si vroiam sa aflu parerea unor persoane care au lucrat acolo si stiu cum este.mersi de ajutor, fundita...? (mai mult)
As vrea sa dau la un liceu militar si tr sa fac 5 tractiuni. Imi spuneti ce exercitii ar trebui sa fac? Cate?
Nu stiti unde se gasesc telefone faine in botosani ?
Spuneti pasii pe care trebuie sa le fac ca sa devin un Fotograf profesional?
Buna :) Dupa ce voi termina facultatea de limbi straine ( engleza ) imi spuneti si mie ce job as putea sa` gasesc pe acest domeniu?
Cine poate sa imi spuna si mie cand sunt preselectiile la romanii au talent in bucuresti? va rog mult de tot daca stiti ceva spuneti. mi! mi. e teama ca au fost deja :(
Ce este un backup la radio? Ce ii face radioului? Ce backup gratuit sti? Cum il folosesc? Funda:-*
De unde pot lua textul/monologul sinucigasul pe care il face si Horatiu Malaele? Plss
Va rog niste video de speriat dar scurte maxim 1 min.Pliz cv de genuhttp://www.youtube.com/watch?v=0ikG14ZAiVI dar nu neaparat serpi. CEl mai scary funda.
Ce parere aveti despre invatamantul la distanta? Urmati vreunul o facultate la distanta?
Sunt atrasa de limbile straine, in special engleza si franceza, iar in viitor vreau sa urmez Facultatea de Limbi Moderne (en-fr). As dori ca cei care studiaza deja la aceasta facultate sa-mi...? (mai mult)
Am vazut siteul scolii Spectrum: http://constanta.spectrum.ro/index.php/home.html Mi se pare frumos, dar ce vreau eu sa intreb:parintii mei vor sa ma dea la liceul asta, adica ei zic ca are si liceu,...? (mai mult)
Imi spuneti si mie niste melodii inventate de voi in romana sau in engleza dar nu prea lungi? Ms! Funda la cem mai buna melodie!
Am lucrat la o firma in care seful e nebun la cap m-a obligat sa imi scriu demisia fara ca eu sa vreau, a trecut luna si a venit ziua de salariu, si am aflat de la colegi ca s-au dat banii, m-am dus...? (mai mult)
Ce parere aveti despre faptul ca am ramas sa studiez la o facultate din orasul meu si nu am ales Bucurestiul? Majoritatea fostilor colegi au ales sa-si continue studiile in capitala pentru ca zic ei doar...? (mai mult)
Buna TPU vreau niste metine private daca imi puteti da site pls la cel mai bun dau fundita :D :)
As vrea sa gasesc de lucru in iasi.pentru elevi de unde sa te poti alege cu ceva experienta intr-un anumit domeniu
Salut.as vrea sa incep o afacere.chiar daca sunt inca eleva in 11.de mica am crescut printre oameni intreprinzatori.sunt cunoscuta cu multe din probleme ce apar cand infintezi ceva al tau.am un spirit artistic.cred...? (mai mult)
Ce orar e la o clasa de filologie? Dar filologie bilingv engleza?
Sunt eleva.as vrea sa merg in franta ca sa invat.cum as putea obtine vreo bursa sau eventual sa particip la vreun concurs.stie cineva?
Care sunt facultatile de viitor?
Buna TPU unde(cum) pot sa gasesc si eu un sponsor care sa ma sustina in freestyle football? http://www.youtube.com/watch?v=38qxtEmsfy0 multumesc anticipat;)
Stiti careva cum pot sa ma angajez la un magazin dintr-un mall? Se poate sa ma duc cu un CV la un anume magazin, sa il las la casa, in speranta ca voi fi sunat de catre angajator? A mai facut cineva asa?...? (mai mult)
Ce ti-ai dori de ziua ta.
Cum a fost pentru voi primul an de facultate? Colegi noi, oras nou, schimbarea stilului de viata, examene, foarte mult de invatat?
Ma rog sa-mi comunicati, daca stiti dumneavoastra personal sau ati auzit din surse sigure, cand se deschide magazinul Lidl din Timisoara, calea Buziasului? Multumesc anticipat!
Cine stie meciul lu CM Punk de 93 de minute care sa vorbit pe wrestlingfan dupa el? sa-mi dea linkul de download sau de vizionare
sunt student la facultatea de constructii si mi-am ales ca specializare CFDP (Cai ferate, drumuri si poduri), insa acum ma tem sa nu fi facut o alegere gresita :-s credeti ca era mai bine sa aleg...? (mai mult)
Cu 10 clase ce meserie poti urma? Funda.
Pentru cei din bucuresti cum e facultatea de arte ce materii preda?
Am inceput sa joc Metin 2 e o Joaca super :) strategie culmea :) fine Voua va place?
Help! Am voce dar nu stiu cum sa fiu cantareata! Cum ma poate ajuta actoria cu asta? Dau funda si vot
Buna cine sta in spania prin zona roquetas del mar sau urba las marinas?
TPU, am cont pe facebook! Vreau ca la pagina mea sa ascund emailul! Cum pot face asta?
am 13 ani si dorinta mea este ca atunci cand cresc mare sa devin pilot de avion. As vrea sa va intreb la ce materiii trebuie sa invat cel mai bine si la ce liceu sau facultate trebuie sa merg...? (mai mult)
Vreau sa stiu mai multe despre chimia alimentara. Voi ce stiti despre ea? Lucrati in domeniu?
Sunt elev clasa a 10-a profil real mate-info Bilingv. Doresc sa dau la medicina in Bucuresti Universitatea de Medicina Carol Davila. Vreau niste sfaturi, cum ar trebui sa incerc sa ma pregatesc,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
blackgirl1875 întreabă:
adina5adina întreabă:
vodami92 întreabă:
mihaeladaria23 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.