Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 31 Octombrie 2024 sunt:
Vreau sa urmez Facultatea de limbi moderne (engleza-franceza) si as dori sa-mi spuneti opiniile voastre cu privire la alegerea mea. Pentru cei care studiaza deja aceasta facultate:cum vi se pare?...? (mai mult)
Funda! Cine-mi poate da exemple de enunturi in care urmatoarele cuvinte sa aiba sens propriu dar si figurat: -cer -codru
Sunt clasa 12 si am inceput sa am cosmaruri pentru bac, invat zilnic cate 3 ore pe zi si am vise urate noaptea visez in fiecare noapte ca am picat ma trezesc plangand transpirata, imi este foarte frica,...? (mai mult)
Va rog frumos sa ma ajutati. Sunt in clasa a 8-a si va trebui sa-mi aleg un profil de liceu. ( Sunt o persoana cam nehotarata). Media mea va fi destul de mare, poate chiar va sari de 9, 50. As vrea sa-mi...? (mai mult)
Ce carti faine ati citit? Trebuie sa citesc intr-o luna o carte pentru ora de romana si sa o povestesc... Ce carte iti recomandati (sunt in clasa a 6-a :D)
Dau funda celui care imi da un raspuns bun:daca ati putea sa alegeti ce fel de medic ati vrea sa fiti si dc? pe. s. eu nu pot sa ma decid intre cardiolog si oftalmolog... :D grabiti-va
Cine este sau a fost student la medicina dentara (Carol Davila) si poate sa-mi ofere cateva informatii?
Salut.cam cit ar costa sa inveti la o universitate din paris?
Am o intrebare, cu ce medie se intra la liceul Mihai Eminescu din judetul Suceava? Multumesc.
ADRESEZ aceasta intrebare utilizatorului " Legiuitoarea " Legiuitoarea te rog rapsundemi! ai yahoo?
Buna cum ttrimit alea 20 sms pe Vodafone TPU la cat sun
dupa liceu as vrea sa plec la un colegiu unde as putea sa imi invat si putin din meserie.problema e ca inca nu m-am decis ce as vrea sa devin.matematica si tot ce tine de ea nu prea imi place desi...? (mai mult)
Descrieti un mediu urban ca presupus loc de intilnire cu fiinta draga. Textul se va incheia cu fraza:, , In acest loc, cuprins de vraja visului, te asteptam sa vii." va rog ajutati-ma... dau funda+? (mai mult)
,, Natura in poeziile eminesciene- spatiu armonios al intilnirii indragostitilor" comentati.pentru cel mai bun raspuns, dau FUNDA!
La ora de dirigenţie se va discuta despre meserii, iar eu am ales medicina deoarece în viitorul apropiat vreau să merg acolo. Trebuie să zic avantaje şi dezavantaje. Cei care studiaţi în...? (mai mult)
Ce film sa privesc de ganul comedie
As vrea si eu cateva pareri despre acest articol http://www.vrn.ro/muncitor-de-la-e-on-electrocutat/comment-page-1#comment-31429 (am cam fost coleg cu el) sper ca ma intelegeti ce zic!?
2; 3; 4; luni eram dependent de POKER! acum m-am lasat va rog sfaturi...
de vreo 2 ani am descoperit pasiunea de a face poze...nu numai mie dar si celor din jur dar mai ales imi place sa pozez natura.as vrea sa stiu ce trebuie sa urmez ca sa devin fotograf, adica ce scoala? (mai mult)
Ce meserie poti avea dupa terminarea facultatii de "Administrarea afacerilor" si ce se studiaza in cadrul acestei facultati?
De ce s-a imbracat harap alb in hainele lui taicasu? plz dau funda
Heit TPU :-*! Ce facultati de dizain de moda din Bucuresti stiti? :) plZ dau fUuUnda =]
Buna ma numesc Gabriel am 16 ani jumate din brasov si as vrea sa urmez cursurile de ospatar si nu stiu unde...:( daca stie cineva unde as putea sa urmez aceste cursuri nu conteaza gratuite sau cu bani sa? (mai mult)
As vrea sa dau la un liceu militar si as dori sa stiu care proba este mai grea rezistenta sau traseul...
Ce parere aveti despre Badescu doctorul? din navodari-constanta?
In ce consta Filologia?
Am si eu o problema cu conditia fizica. Am fost la un concurs de dans sportiv si pe la al IV-lea dans mi s-a cam terminat benzina! Ce as putea sa fac pentru o conditie fizica mai...? (mai mult)
Sunt frizerita de 14 ani si vreau sa predau la incepatori...de ce studii am nevoie. vreo diploma ceva...cum pot face asta?
Ce poti face dupa ce terminici A. S. E. -Cibernetica? Unde te poti angaja mai exact si mai ales in ce post?
Am nevoie de un sfat. Anul urmator trebuie sa iau o decizie, dar sunt foarte nehotarata. Care din urmatoarele facultati credeti ca ar fi mai buna? Farmacie sau balneofiziokinetoterapie?
Ce personalitati importante din pantelimon stiti Subliniez: personalitati
Care este media de admitere la Facultatea de Drept?
Am inteles ca ai mai multe optiuni pe profilul mate-info ...adica ce job-uri sunt si ma refer unde se castiga bine si care sunt de viitor?
Ce limbi mi-ar fi folositoare sa invat? Stiu engleza, franceza si o sa fac si italiana. Nu mentionati germana.Chiar nu vreau sa o invat.:))
Ce medie trebuie sa aiba o eleva care a terminat 9 klase pentru a intra la drept in romania?)))
Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez daca vreau sa merg la facultate in strainatate? De exemplu: in a11a trebuie sa. Poti gasi undeva "oferte" pentru mers in strainatate, vin la scoala cu asa...? (mai mult)
Salutare TPU as dori sa-mi fac un radio dar ...nu stiu ce scule imi trebuie nu conteaza banii, actele conteaza sa-mi spuneti cum se numesc sculele si cam cat ar costa in jur de x lei fundita+ CERERE? (mai mult)
Credeti ca este o afacere profitabila inchirierea apartamentelor?
Am nevoie de info la locomatia in mediul acvatic
Stiu ca s-a infiintat o ramura a Facultatii de Medicina, care se numeste Colegiul de Nutritie si Dietetica. As dori sa aplic la aceasta facultate, dar nu stiu ce ar trebui sa invat pentru admitere. Pe...? (mai mult)
am si eu o intrebare, la ce facultate as putea sa dau tinind cont ca sunt la profilul uman, nu intilnesc greutati la nici un obiect...am dat la uman pentru.ca inainte vroiam la drept dar la? (mai mult)
In ce consta postul de Consilier Financiar in BPL la BCR? Nu vreau raspunsuri care sunt pe net...:)
Exista liceu in romania de teatru si film
Sunt student si problema este ca sunt la zi insa imi doresc un job, indiferent de domeniu, exclus mc sau spring pentru ca nu am treaba ca bucataria si nu suport, de regula cam la ora 2-3 termin...? (mai mult)
Vreau parerea voastra la modul cel mai serios! Care job vi se pare mai bun din toate punctele de vedere dintre designer vestimentar, farmacist si manager resurse umane? atat in Romania cat si...? (mai mult)
Se difuzeaza in ditect "Vreai sa fii milionar"? dau funda celui mai bun raspuns!
Am vreo sansa daca o sa urmez facultatea de drept(Universitatea Bucuresti) iar mai apoi sa dau la INM ( 2 ani). Am sanse sa profesez? Ma pasioneaza foarte mult domeniul asta, chiar nu stiu ce decizie sa...? (mai mult)
Cum pot fi pe un xat[exemplu]:pe xat http://xat.com/sanda4u de 2 ori cu nume diferite? Stiu ca se poate si fara 2 calculatoare, dar am uitat cum Plzz Funda
Imi puteti spune va rog care un job unde se castiga multi bani si ce studii necesita? Am deja o imagine de viitor si ce vreau sa fac mai departe dar totusi vreau sa fiu sigura ca sunt pe drumul cel bun,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
blackgirl1875 întreabă:
adina5adina întreabă:
vodami92 întreabă:
adam7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!