Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 31 Octombrie 2024 sunt:
Sune eleva in clasa a 12-a si sunt foarte indecisa la ce facultate voi urma.Ma gandeam ceva de ingineria produselor alimetare, politehnica, aviatura, medicina sau medicina dentara.As dori foarte...? (mai mult)
Sunt elev in clasa a XII-a si vreau sa dau la academia de politie din bucuresti. Vreau sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii despre modul in care trebuie sa invat istoria, sau ce culegeri...? (mai mult)
Ideea e ca trebuie sa ma hotarasc la ce facultate sa dau.si nu am decat doua variante 1) Facultatea de drept(Universitatea Bucuresti) 2) Stiintele educatiei( invatamant prescolar si primar Universitatea...? (mai mult)
Talentata, nu? http://www.youtube.com/watch?v=4KTntkTtmzU&feature=mfu_in_order&list=UL
Admiterea la Academia Romana de Informatii (S.R.I)-stie cineva cum se face? Trebuie sa ai o anumita inaltime? Trebuie sa fii apt fizic-adica te extenueaza la orele de sport?:D Ce includ examenele? La ce...? (mai mult)
Funda! Daca e unu din Teleorman Alexandria are funda! imi demonstreaza asta daca imi da o poza pe email dragos_boy81@yahoo.com poza cu tine in alexandria!
Buna tuturor. Am si eu o intrebare. acum cateva luni am semnat un contract cu o firma de publicitate(si anume "Eclipse Media") si am luat cursuri de actorie iar contractul este de 12 milioane de lei vechi....? (mai mult)
De ce in sam broadcaster la mine muzica se aude perfect, dar cand zic ceva eu se aude un barait?:((:((:( Funda:) Microfonul e bagat bine in spate:);)
De ce in sam broadcaster la mine muzica se aude perfect, dar cand zic ceva eu se aude un barait?:(:(( Funda:) Microfonul e bagat bine in spate:)
Eu emit cu sam broadcaster, muzica se aude perfect, dar cand spun eu ceva se aude un barait(brrr)... de ce?:((:((:((:(( Ce trebuie sa setez? Unde dau:| Spuneti pasi:| funda:)Urgent:|
Ati auzit de Restaurantul Colaj? E situat pe la Victoriei, langa muzeul Taranului.Cum arata? Are clienti? Platesc bine?
As dori sa merg la facultatea de geografie si daca puteti sa-mi spuneti. e multa materie de invatat, sunt multe cursuri? Sau facultatea de drept.:) Multumesc!
Sunt in clasa aXIIa, anul asta am bac big grin sunt la mate info. Nu stiu ce sa aleg la biologie sa dau biologie vegetala si animala (materia din cl a9a si a10a)sau anatomia si fiziologia omului (materia...? (mai mult)
Doresc sa vad si eu rezultatele 2011 la admitere la facultatea carol davila din bucuresti.la farmacie nu medicina.multumesc
Ce stiti despre firma de modeling ON VOGUE? Cer cumva bani la interviu?
Parinti mei s-au despartit in 2007 am ales unde vrea(la mama)dar e nasol, vreau la taty, ce trebuie sa fac sa ma mut la taty? Sa vb cu judeatorul, avocatul...Cu cine? Funda:-*si mersi;) URGENT:)
Care stie licee cu progil de teatru/actorie din suceava sau in apropiere.sau din bucuresti ziceti si mie pls
As vrea sa stiu si eu daca este cineva aici care a depus actele pentrusomaj recent. pentru a beneficia de somajul de terminare a liceului. Am citit undeva ca trebuie depus in 60 zile dupa terminarea liceului....? (mai mult)
Daca vrei ca sa intri la garda financiara unde trebuie` sa te inscrii? ma refer la ce falcultate si ce profil?
=D. Imi place foarte mult limba engleza.Si alte limbi straine, dar cel mai mult engleza :x. Ce meserie (care sa te si plateasca bine :> ) as putea avea in viitor? 8-> De exemplu :translator...? (mai mult)
Sa-mi zica cineva o intrebare interesanta, plss!
Ma puteti ajuta va rog cu un like aici: www.cozmindinu.blogspot.com? Primul care da primeste funda:D:D:D
Buna :* Sunt la mate-info si am o problema nu ma descurc la fizica deloooc :-s. In timpul orei sunt numai ochi si urechi mai ales la probleme dar nu le prind deloc. Si mi se taie rasuflarea cand vad ca...? (mai mult)
Cine imi spune si mie un site-u pe care sa pot downloada hack resort world
Cu ce nota se intra la liceul Vasile Alecsandri din galati? Care e nota minima? Multumesc.
Credeti ca pot face o cariera din freestyle football? http://www.youtube.com/watch?v=Wmb5bl8rG8k
Cu ce medie se intra la iulia hd profil uman?
La universitatile din Anglia, mai exact din jurul Londrei, este profilul de kinetoterapie sau fizioterapie?
Cum pot sa intru pe hi5
1Ce host.hosting[sa mearga radio non-stop]gratuit stiti? Funda;)
Ce materii se fac la liceul de arta la profilul desen? Funda+vot P. S. Fara raspunsuri stupide
Ce telefon ati alege dintre Nokia N97 si iPhone 4? Pls Raspuns:o3
Ce host gratuit[sa cante radio non stop]stit? Plzz toti pasi si add nicusor_yo3 sa vb mai bine akl;)
Emit cu winamp la un radio, cand zic ceva la microfon de ce nu se aude?:(( Funda;):|
Este cineva care este sau a fost student in strainatate(Londra sau America)? Am nevoie de o lista cu universitati din afara... Universitati unde studiati sau ati studiat... Mersi!
Emit cu winamp la un radio, cand zic ceva la microfon de cce nu se aude? Funda;)
Pt cei care au dat examen la arhitectura...imi ziceti si mie ce cuprinde examenul in mare?
Trebuie sa platesc pentru a face un cont pe mIRC?
Cum pot face cont pe mIRC? Unde site daca se poate cu inregistrarea, setarea si descarcarea!
Ke curs trebuie sa faci ca sa devii make up artist? cat dureaza? cat costa? unde il poti face? ce varsta trebuie sa ai?
La Academia Nationala de informatii(sri), se cere sa ai o anumita inaltime?
Salut, am 12 ani sunt clasa a saptea si mi s-a spus la educatie civica ca de la varsta asta trebuie sa ne dedicam o ora pe zi viitoarei careire, imi dai si mie un sfat de meserie.Imi place biologia, ...? (mai mult)
As vrea sa devin reprezentant oriflame. Eu sunt in clasa a7a, am 13 ani! De la ce varsta pot deveni reprezentant? Si care sunt beneficiile?
am nevoie de un istoric contemporan :o3 sau chiar mai multi pls dau funda:)
Ce cariera ati vrea sa aveti? :)
Cat de grea e facultatea de Hidrotehnica din iasi? In ce fel se trec examenele? Cum sunt profii?
vreau si eu detalii despre facultatea de medicina din brasov :) este recunoscuta. adica se merita sa o fac? si.cat de grea este admiterea :D? tnx
Iti place scoala? Ce clasa sunteti? scuze categoria
Ce meserie / facultate pot urma cu profilul Stiinte ale Naturii (Biologie, Chimie, Fizica)?
Este cineva la Facultatea Lumina din Bucuresti? as avea cateva intrebari.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
blackgirl1875 întreabă:
adina5adina întreabă:
vodami92 întreabă:
adam7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!