Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 31 Octombrie 2024 sunt:
sti si tu unde se fac cursuri modeling pentrubaieti?
Doresc sa fiu o cintareata dar nu stiu cum sa fac asta visez de mult asa ceva- poate imi dati un sfat.
la ce se da bacu la profilul real mate-info? dau funda si vot!
De unde pot cumpara cartea Criminali in serie-psihologia crimei de Tudorel Butoi?
Care este varsta minima pentru a te putea inrola in armata?
Pe ce site sa intru pe mess pe un telefon Nokia 1680? Urgent Funda;):P
cum bag la orange ton de asteptare GRATUIT(cand ma suna cineva sa ii cante si o melodie pana raspund eoo)Funda:pe;)
Pe ce data este anul asta Ziua recoltei:Dfundita:X scuze de categorie
Va rog sa-mi explicati si mie chestia cu limbile la bac daca is la limba 1 la franceza si 2 la engleza la bac pot alege sau dau obligatoriu la franceza care este avansata?/funda
Salut.As vrea sa intru ori in marina militara ori civila.Nu ma pot hotara care este mai buna.Am auzit ca la marina civila depinde ce contracte gasesi dupa ce o termini bineinteles si daca este contractul...? (mai mult)
Sunt la un profil economic si mi-ar place sa stiu ce servici as pute avea...va rog ajutati-ma
As dori sa dau la liceu la Carmen Sylva Timisoara la mate-info si limba de predare romana si engleza intensiv insa nu am prea multe informatii despre acest profil. Daca poate sa ma ajute cineva care...? (mai mult)
Hey! Am o intrebare... voi ce vreti sa va faceti cand o sa fiti mari?
cum bag la orange ton de asteptare GRATUIT(cand ma suna cineva sa ii cante si o melodie pana raspund eoo)Funda:P;)
Cand va fi sfarsitul lumii? Sau ceva asemanator in Romania;)? De ce va fi? Funda:P
Daca vreau sa devin avocata. Conteaza profilul liceului`? Fundita
De ce dupa ce apelez la 555(mesagerie vocala)am activat-o, am pus un mesaj, cand ma suna cineva sa spun eu ceva, am spus asta dupa semnalul sonor am apasat pe butonul de salvare(sa se salveze)am asteptat...? (mai mult)
ce credeti despre justin bieber astept nu numai pareri bune :)) sper sa aveti aceeasi parere ca mine Fundaaaa bye;) (scuze de categorie :P)
Cum invit prieteni pe myYearbook? dau frundaa cine imi zice
Ce ati alege intre Facultatea de Farmacie si Facultatea de Stomatologie? Motivati.:D
Am o intrebare penibila dar interesanta! De unde vin bani? Adica e o fabrica sau ceva? plzz nu radeti
Unde pot sa vand argintul (am 2 kg) si va rog uitati-va si la stirea asta http://www.realitatea.net/argintul-noul-aur-pentru-roman ii-cu-ceva-bani_864294.html orice informatie ma poate ajuta.
Stie cineva cat dureaza scoala de subofiteri de la Dragasani? e cineva acolo? cum e?
Buna am parul pana la buric si vreau sa-mi fac o suvita in fata dati-mi niste idei de culori sunt bruneta si am parul drept
Poate sa imi spuna cineva daca ma pot inscrie la master in Italia, cu o diploma de licenta obtinuta in Romania, adica daca diploma obtinuta la noi este recunoscuta acolo?
Daca ar fi sa alegeti... ce a-ti alege dintre cariera de designer vestimentar sau arhitect? din care se castiga mai bine? care este de viitor?
SwS TpU am on intrebare c nota trebuie sa ai sa intri la liceul uman cine stie sa-mi zica va rog mersi
La ce se da bacu la profil de real? dau funda
Ce se face la sectia design interior la liceu? Am auzit ca se dau niste probe la admiterea in liceu... Lamuritzima...
Puteti va rog sa imi dati si mie niste exemple de societati de stat, private si mixte? funda imi trebuie la liceu si eu nu stiu
as vrea sa aflu cum poti deveni actrita?
De vanzare incarcator Nokia 1680+stik masina+cablu de date la 40 lei, 35 lei.NU MAI NEGOCIEZ Cine este interesat 0741611592 repede;)Am nevoie de banii;)
Stabiliti legatura cauza efect dintre specificul dezvoltarii civilizatiei grecesti si conditiile grecesti in care a evoluat acesta... dau fundita celui mai bun raspuns
As vrea sa stiu daca in industria televiziuni se castiga bine? Dau fundita pentru cel mai bun raspuns.
Cine poate sa-mi dai si mie un site cu teste initiale din 2011 pentru cls IX... Funda:X
Ce talente aveti? Vi se pare corect ca unul sa aiba 2 iar altul niciunul? Sa nu mi spuneti ca toti ne nastem cu talente ca nu i adevarat.
Salut, imi puteti spune va rog de la ce varsta se poate participa la castingul lui Catalin Botezatu "NEXT TOP MODEL"? Multumesc!
Sunt in clasa a 9a. ma pot trasnfera la alt profil in acelasi liceu pe semestrul 1? Sau numai pe sem. 2?
Va rog spuneti-mi profesiile care sunt platite cel mai bine dupa parerea voastra?
Cum sa invat limba engleza cel mai repede? ( ceva site sau explicatii) Funda:*
Pot intra la stomatologie de la profil UMAN? Sunt in clasa a 10a, iar de la anul (daca nu imi schimb ideea) voi face meditatii la biologie si chimie. Se da examen de admitere la Bucuresti sau se intra...? (mai mult)
BUna TPU Sunt in clasa a8-a si as vrea sa merg la liceul de arta din Baia Mare la arhitectura (design interior), am urmatoarele intrebari Care este media de admitere? Trebuie sa dau examen de admitere...? (mai mult)
Încep scurt, clar. Îmi place foarte mult să studiez limba română, engleza, istoria, un pic biologia, geografia, fizica. Urăsc matematica.Trebuie să mă decid ce job vreau să am şi...? (mai mult)
Am o intrebare este bun profilul bio chimie deoarece nu stiu pe ce sa ma axez as dori la medicina
As avea si eu nevoie de un sfat: credeti ca Facultatea de mecanica, iasi este o facultaate buna, specializarea mecatronica si Robotica... e o meserie de viitor? se gasesc locuri de munca usor?
Vreau un nume pentru faceook va rog sjutatima apropo numele meu este denisa
As dori si eu sa stiu daca liceele Colegiul Economic A. d. xenopol si COLEGIUL ECONOMIC "HERMES" sunt niste licee bune se intra cu medie buna nici mare dar nici mica?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
blackgirl1875 întreabă:
adina5adina întreabă:
vodami92 întreabă:
adam7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!