Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 31 Octombrie 2024 sunt:
Ce parere aveti despre meseria de asistent medical generalist cu studii superioare(facultate)? Funda pentru cel mai sincer raspuns!
La ce liceu mi-ati recomanda sa merg in Iasi? (vreau detalii despre liceu, profesori)
De ce dupa ce apelez la 555(mesagerie vocala)am activat-o, am pus un mesaj, cand ma suna cineva sa spun eu ceva, am spus asta dupa semnalul sonor am apasat pe butonul de salvare(sa se salveze)am asteptat...? (mai mult)
Ma ajutati va rog? Am nevoie de niste like-uri aici http://cozmindinu.blogspot.com/. Cei care dau sa scrie si aici ceva pentru a le da voturi si unuia FUNDA!
Imi puteti spune va rog unde gasesc rezolvarea variantei 5 de BAC la limba romana(prima sesiune)?
De ce dupa ce apelez la 555(mesagerie vocala)am activat-o, am pus un mesaj, cand ma suna cineva sa spun eu Hey eu, sunt Nicusor Din pacate momentan am telefonul inchis, nu pot raspunde sau nu am semnal.Am...? (mai mult)
Poti obtine un post bun daca ai diploma si bani, dar cunostinte nu prea?
Ce sa aleg pe viitor profesoara sau arhitect?
Eu as vrea sa ma specializez ca autoare.Stiti cumva la ce facultate as putea sa ma duc? Va rog e foarte important!
Ce mesaj sa-mi pun la casuta vocala?;)
am si eu o rugaminte. va rog ma ajutati si pe mine cu un exercitiu la matematica? sunt in clasa a 11 a. este un sistem format din 2 ecuatii: x^y-y^x=0 si 2^x-4^y=0. am incercat sa il rezolv, dar...? (mai mult)
As dori sa stiu daca examenul de admitere la medicina se da in aceeasi zi la toate facultatile
Salut care este cea mai mica medie cu care se poate intra la liceul de constructii din brasov? plss spuneti-mi!
Buna as vrea sa stiu cum este in primul an la medicina? nu vreau raspunsuri gen,, e greu,, stiu ca este greu pe peste tot este greu in primul an.am intrat anul asta la targu mures mersi
De ce dupa ce apelezla 555(mesagerie vocala)am activat-o, am pus un mesaj, cand ma suna cineva sa spun eu Hey eu, sunt Nicusor Din pacate momentan am telefonul inchis, nu pot raspunde sau nu am semnal.Am...? (mai mult)
As vrea sa plec si eu in strainatate, undeva unde as putea sa fac ceva bani, cum ar fi Anglia, Austria, Germania. daca aveti vreo idee, sau parere este binevenita. Eu sunt deja in Italia de aproape...? (mai mult)
Am un negativ de la o melodie dar vreau sa il fac cu un ton mai jos! stie cineva un program sau ceva care ar putea sa ma ajute? sau un program cu care sa pot sterge vocea sa ramana doar negativul! help...? (mai mult)
Cum pot sa las un mesaj tuturor care ma suna cand e telefonul inchis sa le spuna:Buna ziua, din pacate nu pot raspunde pentru ca sunt la scoala pana la ora 14:00-ceva de genu.Sunt pe ORANGE; ) Funda;...? (mai mult)
Cum pot sa las un mesaj tuturor care ma suna cand e telefonul inchis sa le spuna:Buna ziua, din pacate nu pot raspunde pentru ca sunt la scoala pana la ora 14:00-ceva de genu;) funda;)
Este greu sa canti la chitara?
Am trecu clasa a 8-a si inca nu m-am gandit unde sa dau. As avea vreo trei optiuni: Mate-Info, Filologie sau Bio-Chimie. Voi ce ati alege?
Ce facultate ati urmat(numele, profilul/specializarea, orasul, zi/id/fr)? Cum vi se pare sau cum vi s-a parut? E seriozitate? Care e secretul de nu avea restante? Ce modalitati de invatare rapida abordati...? (mai mult)
Salut prieteni TPU! Am o intrebare si va rog mult sa ma ajutati. Sunt de profesie pedagog de limba franceza si engleza si recent am plecat din scoala in cautarea altui serviciu. Ma gandesc sa optez pentru...? (mai mult)
Vreau sa ma angajez la mascati! stie cineva ce trebuie sa fac?
Salut TPU:) M-am gandit sa dau la Facultatea de Istorie din cadrul UAIC Iasi dar sa fac la FR. Stiti daca pot sa fac acest lucru? Au departament de FR? Iar daca da, cam cum este? Merg la cursuri in zilele...? (mai mult)
Poate sa imi sugereze si mie cineva niste cariti in limba germana care le-as putea citi. clasa 7
Cate melodi a lansat rihanna
De ce uneori cand intru pe vreun site imi apare o casuta gri unde scrie ca sunt al 999 999 [ sau cat]si ca am castigat eu stiu ce.De ce imi apare casuta aia? Azi mi-a aparut de vreo 6 ori SCZ PT CATEGORIE...? (mai mult)
Am nevoie urgent de 1euro pe Orange, plzz pentru cei care vreti sa trimiteti cu adevarat, scrieti"DA"si va dau nr prin mesaj;) Rog seriozitate si nu raspunsuri de genu" Du-te la munk, etc;)
Pentru admitere la facultatea de medicina la bucuresti la chimie se da si teorie sau doar probleme? hellppp funda:*
ce concursuri cu voturi de castigat o bicicleta faina stiti? Dati un link ceva si funda:);)
As vrea in viitor sa am o facultate.As vrea sa-mi spuneti tot ce stiti despre facultatile de psihologie si drept, care e mai grea, care are mai multe iesiri profesionale, care este mai interesanta,...? (mai mult)
In ce domenii ar putea profesa o persoana daca termina facultatea de Relatii internationale si studii europene? Si daca se poate si cateva detalii despre facultate? :) Multumesc anticipat.
Pentru cei din prahova care sunt interesati sa dea la medicina si vor sa se pregateasca din timp vand manual de bio pentru admitere pret 10 ron
Vreau sa particip la romanii au talent dar problema e ca si sora mea vrea si vrea sa cantam in duet insa eu nu prea vreau pentru ca nu are o voce prea frumoasa si mi. e ca ma trage in jos si nu stiu...? (mai mult)
Buna :d... sunt cls a 8a si nu stiu ce liceu sa fac... puteti sa ma ajutati si pe mine, va rog? :d
Am gasit o poza cu o sticla de bere pe google, am downloadato, si am si o poza cu mine si cum o modific sa apara la mine in mana sticla? funda;)
Explica de ce textul este o descriere literara! Orice text capoi mai modifik eu Help me!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. sunt in anul 1 la Umf iasi la buget si am vazut pe site mai devreme ca trebuie achitata o taxa de inmatriculare pana pe 12 septembrie, de care nu am stiut pana...? (mai mult)
Sunt la liceu, as vreasa fac dupa o facultate care sa ma ajute sa-mi gasesc un servici mai bun...As vrea sa plec in USA sau Canada. Ce meserii sunt autate acolo? Pt facultate, cumse obtin bursele de? (mai mult)
Ce studii trebuie sa urmez ca sa ajung invatatoare? Avand in vedere ca am terminat facultatea, profil economic.
Exista facultati la cluj care nu cer admitere la distanta sau la zi? daca da, care? M-ar interesa in special domeniul publicitatii sau modei. As vrea sa ma inscriu si eu anul viitor (pentru ca acum este...? (mai mult)
Buna:) am o intrebare ca sa devin veterinar conteaza liceul sau doar facultatea?
Daca am luat definitivatul cu cat imi va creste salarul
Sall TPU, vreau sa stiu si eu la modul cel mai serios dc jucatorii de poker au ochelari de soare
dati un link dar sa fie concurs de castigat un caine lup FunDa;)
As dori sa stiu daca urmez profilul UMAN la liceu, pot da mai departe la medicina, sau trebuie obligatoriu stiinte sau REAL? Multumesc:D
Daca vreau sa devin medic generalist trebuie sa fac in plus si alte specializari pe langa Facultatea de Medicina?
Daca ar fi sa va mutati intr-o alta tara, sa lurati acolo, sa va faceti o viata acolo ce ati alege? Republica Irlanda sau Elvetia? Argumentati. Dau funda :D!
Se poate face o comparatie dintre facultatea de farmacie si cea de medicina, specializarea psihiatrie, spre exemplu? Care este mai dificila, in ansamblu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
blackgirl1875 întreabă:
adina5adina întreabă:
vodami92 întreabă:
adam7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?