Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 31 Octombrie 2024 sunt:
Cum pot suna de pe calculator pe telefon gratuit si nelimitat. Voi spuneti cum, si eu va spun cum doar ca SMS; ) Intri pe http://www.freesmscraze.com/worldwide/send_free_sms_to_romania/ la destination...? (mai mult)
Buna Stiti un site mai interesant despre gene si ADN? Dau funda pentru site`ul care merge
Merita meseria de notar in Romania? Daca da, care e mai convenabil, cel public sau privat?
Care stiti la profilul uman stiinte sociale ce materii se da la bac? romana si mai ce?
Credeti ca pot fii fotomodel cu un 1, 60 m
Salutare. Spuneti-mi si mie va rog alte situri cu joburi in afara de Bestjobs si Ejobs, pe care am deja conturi. Multumesc:).
Ce telefon este mai bun dintre Blackberry Storm sau iPhone 3GS, si de ce? Exemplu:Blackberry Storm pentru ca are...si... fundita;) Si ce pret au ele? Blackberry Storm= Iphone 3GS=
Mie de ziua mea ce cadouri imi luati; )? Un link; )HAPPY BYRTHDAY MIE; ) http://www.google.ro/imgres?cu=tort+ 2011& hl=ro& gbv=2& tbm=isch& tbnid=AzN8DUUJJWseXM:& imgrefurl=http://adiscook.blogspot.com/2011/01/tort-2011.html&...? (mai mult)
sunt absolventa de facultate LMA germana engleza, am primit un post de educatoare, suplinitor, fiind necalificata pentru. predare. am un modul pedagogic inceput, vreau sa stiu, cand...? (mai mult)
Anul acesta am intrat la un liceu, profil real. dar in aceasta clasa sunt numai repetenti. vreau sa ma transfer la profilul uman, am note foarte bune, deci nu este o problema. Intrebarea este...? (mai mult)
Daca am terminat facultatea la fara taxa pot sa ma mai inscriu la posliceala sanitara pe loc de fara taxa?
Buna vreau sa fiu dj la nuntii si botezurii, am 14 ani, pot? Cati bani castig?
Daca va plac melodiile mele, ajutati-ma si pe mine cu like: http://www.facebook.com/MAFFERis
Ce mi-ati recomanda sa fiu pe viitor, un loc care sa nu solicite deloc matematica si fizica? ce profesii/meserii bune ar fi in aceasta categorie?
Salut sunt cam mic sa ma interesez de asta (11 ani cls a V-a) dar cand o sa fiu "mare, , as vrea sa fiu Detectiv Criminalist, as vrea sa ma interesez ce facultate imi trebuie si la ce trebuie sa invat...? (mai mult)
Salutare TPU, sint eleva in clasa 9a, in viitor vreau sa imi continui studiile la un colegiu de medicina, da nu stiu care institutie de invatamint imi va da perspective pentru un viitor mai bun, si...? (mai mult)
Care vrea cont farmerama lvl 49? add raluca_raluk31
Dragostea de mama e cel mai puternic si cel mai statornic sentiment al femeii. Comentati dau funda!
Und dau ca sa gasesc comentu meu pe facebook si apoi sa--l sterg. de sigur l-am postat de 2 luni. fundoi
Cat gastiga pe luna coaforii, maseorii si psihologii?
Sunt a 8-a si vreau sa merg la un liceu care invata dimineata in Ploiesti. Stiti voi unul? fundita! :*
Studiez la bilingv engleza, iar anul viitor vreau sa dau examenul Cambridge si nu stiu ce nivel sa aleg: FCE sau CAE.Care este mai folositor? As dori sa-mi spuneti mai multe despre acest examen,...? (mai mult)
vreau sa stiu cati ani are maximilian? daca are iubita? si daca se potriveste balanta cu leu? mersi dau funda@
Cite tipuri de nori exista
La yahoo messenger vreau sa trimit niste documente scanate(necesare pentru angajare, (gen.pasaport, permis, atestate profesionale)si imi revine mailul cu mesajul "failure notice" Mailer-Daemon@yahoo.com i....? (mai mult)
Sunt in clasa a6-a. Cat credeti ca ar trebui sa citeasca zilnic un elev in clasa a 6-a?
Va rog ajutati-ma eu anul trecut la scoala am stat in banca 3-a la ferestra. Iar astazi cele doua fete care erau in banca a 4-a sau mutat in a 3-a fara sa ma intrebe. Iar eu m-am mutat in prima banca de...? (mai mult)
Buna TPU. Sunt la profilul Turism si alimentatie.Sunt 3 clase.Eu as vrea sa ma axez pe Turism. din cate ni s.au spus facem practica doar pe alimentatie.adica in bucatarie. Dar Turismul unde il lasa? Doar...? (mai mult)
In ce orase se gasesc licee de CFR? Sa devin conductor de tren;) Funda:)
In ce orase se gasesc licee de CFR? Sa devin conductor de tren;) Funda;)
Ce liceu imi trebuie sa merg conductor[sa conduc]tren? Dar ce facultate? Exemplu de scrise Trebuie liceul... Trebuie facultatea... fundita;)
M-am inscris la Palatul Copiilor, la jurnalism. Vreau sa stiu daca profesorul te intreaba ceva, legat de jurnalism, sau inveti despre jurnalism?
Ce liceu imi trebuie sa merg conductor[sa conduc]tren? Dar pentru sofer de tir? Exemplu de scris:Pentru conductor liceul... Pentru sofer de tir liceul... fundita;)
Vreau sa imi deschid un magazin de piese / service biciclete. Credeti ca voi avea clienti?
Cum va fi in clasa a 8-a? Sunt acum in prima zi;) dati-mi un status sa pun la mess despre clasa a 8-a si un link cu o melodie;) fundita:)
Maine incep liceul in italia la un liceu teoretic de turism.As vrea si eu sa stiu cum se dau notele si cum este aici la liceu, avand in vedere ca nu stiu foarte bine limba italiana... A si inca ceva:D...in? (mai mult)
Salutare TPU, sunt clasa a 8-a si vreau sa dau la un liceu, sa devin Designer de locuinte si rog pe cineva care se pricepe sa-mi spuna si mie celicel si ce facultate/scoli trebuie sa urmez. Dau funda!...? (mai mult)
Uitati un status pentru anti scoala:)) SCOALA=PUSCARIE:))A inceput puscaria!:))http://www.youtube.com/watch?v=IubYZKEts1Q
Dati-mi niste statusuri ca a inceput scoala-(:((
Hei. pentru cei din Pitesti in anul 1 la facultate...este p aici vreunul care este la universitatea constantin brancoveanu? Sunt curioasa sa imi cunosc viitorii colegi inainte de 1 octombrie:d
In cls a 5a o sa stam la scoala si pana la ora 14 :00? Scz pentru categorie dar nu am gasit-o pe cea potrivita.
Care credeti ca e mai bun din toate punctele de vedere si de ce ( dintre htc chacha si iphone 5 ) dau funda urgent! si nu vreau informatii despre telefon ca sa vad eu ca ati scris mult!
Ce as putea sa scriu pe tabla in prima zi de scoala? am clasa a 2 a?
Am trecut a7a si as vreda sa stiu ce materii noi avem, de cate ori avem pe saptamana istoria, geografiamromana etc. Ofer fundita!:P Urgent va rog! :x:x:x
Buna la ce ora incepe deschidera scoli la scola dd partascanu din iasi la ce ora va rog dau funda inainte de manie rasp rapid
Cine e la Liceul de Arta Ciprian Porumbescu Suceava stie la ce ora incepe maine scoala (deschiderea) :) Sau la ce ora incepe in general :) funditaaa!
Cine e la colegiul tehnic Paul Dimo Galati lasati-mi si mie id-u :D mss
voi ce credeti despre stilul emo astept pareri! Cum ziceti cum sa ma ascund de parinti sa devin si eu?
Cum fac repede 10 lei? Funda;)
Am si eu niste intrebari. Ce perspective de angajare am dupa terminarea Facultatii de Transporturi, sectia AR ori TET? Gasesti greu de lucru? Conteaza mult media la angajare? Profesorii...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
blackgirl1875 întreabă:
adina5adina întreabă:
vodami92 întreabă:
adam7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?