Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 31 Octombrie 2024 sunt:
sunt in clasa a IX-a si as vrea sa ma transfer de la specializarea Turism si alimentatie la Filologie. Ce probe ar trebui sa dau! Va rog, raspuns urgent! Multumesc...
Poate cineva sa-mi dea exemple de carti digitale maestrii instructori postali? urgent!
Parintii mei au divortat in 2007, am ramas la mama, vreau acum de tot la tata, sa fiu in custodia lui, nu mai vreau la mama, ce sa fac? Funda;)
As vrea sa fac in paralel facultatea de informatica si cea de drept. Pe care ar trebui sa o fac la zi? Stiu ca ma voi descurca sa invat la amandoua, dar nu stiu pe care sa o pun pe primul loc. Nu vreau...? (mai mult)
Vreau sa-mi prind parul in coc cu puful, dar nu stiu cum se face, am mai vazut la alte fete, pare ceva simplu. Pls help(funda)
Cum pot afla cati romani stiu limba Italiana?(doresc sa imi scrie in privat cei care au implinit deja 18 ani si cunosc italiana-motivul? caut candidati la munca in Italia)
Tatal meu s-a despartit de mama, am ramas cu mama, acum vreau la tata, ce sa fac? Funda;)
Buna TPU as vrea si eu informatii despre tipuri de specializarii in medicina ginecolog etc si informatii despre acestea va rog ajutati-ma dau funda + vot
Hai si tu pe http://xat.com/Dj_Viorel_Dance
Ce vine in 26, 27, 28 Septembrie? Cometa, Sfarsitul lumii sau ce?
Incep clasa a-8a in prima zi cu cine sa merg la scoala? Apropo sau modificat vacantele, cum?;) fundita;)
Ce vine in 26, 27, 28 Septembrie? Sfarsitul lumii sau ce?
Sper ca ma puteti ajuta si pe mine...Stie careva cand incepe facultatea la Universitatea Dunarea de Jos, Galati? Multumesc frumos!
mai e o zi si incep clasa a 8-a si deja ma gandesc la ce liceu sa ma duc.intrebarea este: stiti niste licee bune din bucuresti?
Am nevoie de ajutor! Daca te exmatriculeaza de la facultatea si vrei sa te reinscri, sa repeti anul respectiv, si locuri libere sunt doar 20 ai prioritate fata de ceilalti? sau o sa te reinscrie doar...? (mai mult)
Ce credeti.ar merita sa te transferi de la un liceu cu profil Stiinte ale naturi la unul Mate-Info.As vrea sa va intreb si in ce consta asta din ce clasa se merita...trebuie sa ai neaparat? (mai mult)
Ce alte meserii mai sunt in agricultura...gen inginer agronom?
Cu ce se ocupa inginerul agronom? :)
Cine stie cand va aparea lemonade mouth 2?
Ce salariu au animatoarele din cluburi [romania] sau dansatoarele cantaretilor?;;)
Cand incep emisiunile:next top model, cronica carcotasilor, castigi in 60 de secunde, miss fata de la tara?
Imi poate spune cineva ce facultate ar trebui sa fac pentru a lucra in domeniul publicitatii? Ma pricep foarte bine la promovarea anumitor produse si chiar m-ar intersa sa ma ocup de reclamele de...? (mai mult)
Sa zicem ca as vrea sa imi deschid o firma de organizare evenimente...care ar fi primul pas? de unde fac rost de aprobari si ce imi trebuie mai exact? as dori o parere avizata
Ce credeti. e " cool" sa fi la liceu?
Am inteles ca dupa ce termini o facultate cu 10 sau cu o medie foarte mare ai sanse sa mergi in usa sa lucrezi pentru ca vin niste oameni din sua si le propun elevilor celor buni oferte de munca!...? (mai mult)
Intru acum in clasa a IX-a la specializarea Turism si alimentatie, si as vrea sa ma transfer la alt liceu cu specializarea Filologie doar ca liceul este in alta localitate. Media mea de admitere...? (mai mult)
Din ce materii se da examen de admitere la facultatea de drept?:)
Se merita o cariera in armata romana? Ce trebuie sa fac pentru a intra acolo ca recrut? si cam ce salariu am? daca puteti sa imi dati pe grade de la cel mai mic pana la cel mai mare (unul marisor ) Ca...? (mai mult)
In ce consta doctoratul in strainatate? E mai avantajos sa dai doctoratul in strainatate decat in Romania pentru cariera( aici nu ma refer la cat costa examenul). Multumesc mult
La facultatea de drept din Galati este examen de admitere?
vreau sa stiu ce specializare trebuie sa ai ca sa ajungi parfumier, la ce profil de liceu trebuie sa intri?
Cum va cheama? Cel mai frumos nume primeste fundita...
Cum as putea sa ma tund am parul mediu, saten, tuns filat fara breton, omdulat la varfuri si nu stau sa ma fac cu placa ?/? mi-ar sta bine permanent?
Asi dori sa primesc cateva informatii in legatura cu inrolarea in armata romana. Am sa implinesc 18 ani in luna noiembrie anul acesta si asi dori sa ma inrolez in armata romana ce trebuie sa fac? Multumesc...? (mai mult)
Acum sa fim sincer si cu noi înşine, v-ati visat vreodata vedete, v-ati imaginat cum este sa jucati intr-un film de la Hollywood jucand alaturi de un actor/actrita celebra, cunoscuta/cunoscut in toata...? (mai mult)
Acum sa fim sincer si cu noi înşine, va-ti visat vreodata vedete, va-ti imaginat cum este sa joci intr-un film de la Hollywood jucand alaturi de un actor/actrita celebra, cunoscuta/cunoscut in toata...? (mai mult)
Are cineva vreo idee despre cat de bune sunt cursurile de la scoala de dumninica de la unatc? http://scoaladeduminica.unatc.ro/ sau daca ati urmat cursul aici? si daca aveti idee cat costa cursurile astea....? (mai mult)
Ce o sa facem in prima zi de scoala? Trec pe a 5 a.
Ce profil este mai bun:filologie sau stiinte sociale pentru o eleva care a terminat gimnaziul cu 9.79, cu media 9, 50 la romana si 10 la engleza si franceza? spuneti'mi si mie ce se face la aceste profile,...? (mai mult)
Stie cineva daca exista cursuri de bijutier/giuvaergiu in Arad sau Timisoara? Multumesc.
Esti elev, student sau o persoana in cautarea unui loc de munca, sau vrei sa iti maresti veniturile? Aici e locul potrivit. Fi reprezentant cosemtice LADY'S si ai comision 25 si 32.5 % din comenzi....? (mai mult)
asta e ultimu an la scoala dupa vine liceu si facultatea.intrebarea e ce meserie mai klumea stiti? vreau ceva in domeniu it, mi-ar placea si un medic da e naspa ca trebuie sa inveti foarte...? (mai mult)
Buna as avea o intrebare:ce iti trebuie ca sa ajungi parfumier, adica la ce liceu trebuie sa dai la liceu, si trebuie sa stii f bine chimie? eu sunt la liceul de arte in cl a10a si m-ar interesa aceasta...? (mai mult)
Imi puteti detalia va rog ce inseamna sa fii informatician. Ce implica si ce activitati trebuie sa prestezi?
Eu vreau sa am o cariera ce implica informatica si matematica. Ce domenii pot alege?
Cum fac comenzii la Giada Rome? Scriu pe mess mesaje, si alte metode care;)?
cum arata manualul de engleza GOLD, pentru clasa a x-a? un link cu imagine. ceva. Multumesc!
a incercat cineva vreun ceai de ingrasare sau care sa iti dea pofta de mancare sau de cresterea sanilor? daca DA care. cum se numeste? FUNDOI!
Ca sa devii medic trebuie neaparat sa faci liceul sanitar? Eu fac scoala in lb germana, si as vrea la liceu sa fac tot limbi. Dar ma bate gandu sa fac ceva in medicina.Deci daca fac liceu de limbi pot...? (mai mult)
Salut.As vrea sa stiu care v-ati dat ÖSD (Österreichisches Sprachdiplom Deutsch) nivelul B2 la Sibiu, adica in noiembrie.Cum a fost?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
blackgirl1875 întreabă:
adina5adina întreabă:
adam7 întreabă:
biancagabrielaisto întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?