Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 31 Octombrie 2024 sunt:
Cum fur un avatar da sa nu se vada poza mica daca e vre un program care o fura mare va rog frum os sa mi-l dati dau fuda pentru programu mai bun!
Unde ma pot angaja la 14 ani? Dar la 15? Scrieti asa:La 14 ani te poti angaja la..., iar la 15 la... si daca se poate ce salar iau pe zi, dar pe luna Mersi, fundita;);););):-*
Unde ma pot angaja la 14 ani? Dar la 15? Scrieti asa:La 14 ani te poti angaja la..., iar la 15 la... si daca se poate ce salar iau pe zi, dar pe luna Mersi, fundita;):-*
Cum pot creea un magazin alimentar? Cati ani trebuie sa am sa creez? Intr-o zi cati bani fac? Dar intr-o luna? Cat costa un loc de inchiriat, nu prea mare, nici mijlociu, mai micut? PLZZ, raspundeti...? (mai mult)
Cum pot schimba o parola de la un radio, daca radio e la mine in calculator(sunt dj)dar a pus parola cu team viewer, ca parola cica nu o da la nimeni Funda;)REPEDE SI URGENT:)
Cate examene sunt la drept si management si care sunt acestea? multumesc frumos! funda!
Ce probe se dau pentru facultatea de arhitectura?
Vreun absolvent al profilului filologie pe aici? Ce facultati ati urmat? De asemenea ce loc de munca aveti? (daca aveti)
Cine dintre voi face dans sportiv de performanta si de cati ani? :*
Cum pot creea un magazin ABC? Dar unul alimentar? Care este diferenta intre magazinul ABC si cel alimentar? Cati ani trebuie sa am sa creez? Intr-o zi cati bani fac? Dar intr-o luna? Cat costa un...? (mai mult)
Buna am 12 ani am cam 1.46 sunt mica de inaltime sunt slaba am 30 kg dar par mult mai slaba am cicatrice pe picior m-a muscat un caine si am fost cusuta si am parul pana la umeri (il las sa creasca )...? (mai mult)
Cum va fi in clasa a 8-a? La ce sa ma astept? Cat de greu va fi? De ce;)?
De ce este atat de greu de intrat la facultatea de arhitectura din Bucurestu Ion Mincu? de ce se crede ca arhitectura este foarte grea?
Visul meu este de a deveni cantareata, dar din pacate nu am voce. Daca merg la ore de canto se poate forma vocea? pls ajutati-ma. FUNDA!
Exista grup scolar de hair stylist sau ceva scoala care as putea sa o fac in paralel cu liceul si cam cat costa sunt din cluj si va rog foarte mult imi place aceasta meserie si va rog sa imi dati informati...? (mai mult)
Buna)Anul acesta absolvesc liceul de 9 klase si respectiv mama doreshte sa ma trimita la invatsat in Romania ce profesie as putea alege pentru un viitor mai bun pn mine))sunt foarte confuza ajutati-ma...? (mai mult)
Salut tuturor:) Am si eu o problema sunt clasa a 10-a si cand o sa termin liceul nu stiu ce facultate sa urmez...sunt la profil de uman-filologie si sunt bun la engleza, imi place geografia- cu matematica? (mai mult)
Vreun designer vestimentar? Iubesc foarte mult moda, fashionul, imi place la nebunie, insa as vrea sa aflu si parerea cuiva care stie mai multe.Cum este? Ce ma sfatuiti? La desen nu as putea sa spun...? (mai mult)
Cum pot schimba o parola de la un radio, daca radio e la mine in calculator(sunt dj)dar a pus parola cu tea mviewer, ca parola cica nu o da la nimeni:D Funda;)REPEDE SI URGENT;)
Vreau si eu informatii despre profesori care fac meditatie pentru admiterea la facultatea de Arhitectura Ion Mincu, din Bucuresti sau Pitesti. Multumesc!
Salutare TPU stie cineva unde pot obtine certificat competenta de paza La Zmeura de Arges
La liceul pedagogic(Spiru Haret, Buzau:D), se face multa muzica? are cor? iar...desen? se face desen destul de mult, nu?;))
Cum dau funda? Spuneti-mi si dau la un raspuns corect :D
Cu ce se ocup, mai exact, un hidrolog si un topograf? Castigi bine ca hidrolog, topograf sau meterolog?
Cu ce se ocupa inginerul agronom? Ce studii iti trebuie ca sa devii inginer agronom? Mersii :)
Ce alegeti intre meseria de avocat sau procuror? De ce? Si as vrea sa'mi spuneti si mie mai multe detalii despre meseria de procuror. Cea mai buna motivatie fundita! Multumesc!
La ce facultati nu se face matematica? la facultatea de management se da examen la matematica? astept exemple de cat mai multe facultati. dau funda! multumesc!
in legatura cu afisarea claselor la licee, stiti ca sunt afisati pe internet elevii in ordinea mediei admisi la profilul x sa inteleg ca eu sunt cu ei (30-care au medie apropiata de-a mea)in...? (mai mult)
Am nevoie de raspuns urgent! Ce intrebari iti adreseaza la proba la care trebuie sa iti arati portofoliul de la facultatea "unarte" din bucuresti?
As vrea sa va intreb ce profesie as putea urma mai departe daca eu fac in liceu profilul de filologie? Vreau sa mai precizez ca imi place foarte mult sa dau sfaturi altora, sa ajut persoane...? (mai mult)
Suma a doua numere este 827, iar diferenta lor este de 653. imi poate rezolva cineva problema dar cu grafic va rig plizzzzz
Vreau si eu statusuri despre sport si depsre frati. Dau Funda la cele mai multe! Multumesc Frumos!
Ce cursuri se fac la ASE? Are legatura cu fizica sau chimia? Se face si educatie fizica? Ce lb straina se face in afara de engleza?
Buna seara intodeauna am visat sa devin un prezentator de stiri sportive deoarece sunt foarte pasionat de sport, problema este ca, cat de dificil este sa ajungi un prezentator sau ce facultate trebuie...? (mai mult)
Daca eu as vrea sa devin scenarist ( in cazul in care nu as reusi as vrea regizor de film ) dar daca vreau sa devin scenarist ce facultate ar trebui sa urmez?
Vreau sa stiu si eu cat castiga un designer de interior sau o dansatoare sau o organizatoare de evenimente, in Romania sau alta tara?
Ce liceu trebuie sa ai ca sa mergi la o facultate de arhitectura?
Daca vreau sa intru la un liceu. ca apoi sa pot da la facultatea de drept, cam ce materii trebuie sa fie la " baza" pe ce se axeaza liceul? ( ca apoi sa dau la drept )
Care este liceul pe care trebuie sa il faci pentru ca apoi sa dai la facultatea de drept? cu ce medie se intra?(la liceu ) ( in caz ca stiti ) plss rasp :*
Cam care este salarul care il castiga un avocat in romania? dar in japonia? sau in america (*orice tara * ) plss rasp funda:*
Pentru a deveni medic legist trebuie sa cunosti foarte bine chimia? Am auzit ca admiterea nu se da din chimie deloc, doar din biologia, dar sunt curios sa aflu daca faptul ca, cunosc sau nu cunosc chimia...? (mai mult)
Am o mica problema in legatura cu crearea unui CV European Europass, descarc acel template/model de pe site-ul lor, este. doc pentru Word si categoriile sunt clare, insa cand adaug mai multe categorii...? (mai mult)
Cum pot sa ajung cantareata? imi place mult sa cant si ma pricep. mi-as dori o cariera
Cum vi se pare meseria de arhitect? Da'ti'mi mai multe pareri : E grea? Dar e o meserie placuta? Se castiga bani seriosi? etc...Credeti ca merita?
Este posibil sa ai meseria de arhitect dar si de designer vestimentar, si desigur, facultatile facute separat? Se poate pentru ca imi plac amandoua ff mult!
S au afisat clasele la liceul ' constantin noica' teoretic din alexandria? sunt la prof. de filologie
Ce siteuri cu concursuri stiti? Deci imi dau oameni 774 de voturi si mie imi trebuie 800 de voturi, si castig un ipod de exemplu;) Funda:)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
blackgirl1875 întreabă:
adina5adina întreabă:
adam7 întreabă:
biancagabrielaisto întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?