Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 31 Octombrie 2024 sunt:
Cine imi spune toate fructele si legumele care au vitamina C si care au luteina. P. s. Daca nu stiti de luteina spuneti doar fructele cu vitamina C. Cel mai amanuntit raspuns primeste funda. papa :* wave...? (mai mult)
BUNA TPU cine este sau a fost la postliceala la Asistent medical generalist? Imi puteti spune si mie ce se preda in primul an in mare parte si daca e greu? Mai am o intrebare se pate lucra in acelasi timp?...? (mai mult)
Buna TPU. Am si eu o intrebare: Am cateva vergeturi pe burta si pe fese. Cum as putea scapa de ele? Funda!
Ce siteuri cu concursuri stiti? Deci imi dau oameni 774 de voturi si mie imi terebuie 800 de voturi;)Si castig un ipod de exemplu:)
Sa ajungi ofiter ce probe trebuie sa dau sa intru? Si cat au salariile?:D
Stie cineva daca se fac undeva cursuri de Croitorie in Iasi? As prefera sa fie gratuite, dar nu prea conteaza!
Pe 12 septembrie incepe scoala.Eu voi avea clasa a II asi as vrea sa imi intampin elevii special. Dar nu am idei. Ce as putea sa fac?
Daca de exemplu vreau sa devin medic pediatru cat dureaza(exact) Facultatea de Medicina + specializarile + tot ce mai trebuie :))? Dar daca vreau sa devin medic stomatolog cat dureaza? :-/
Cat dureaza Facultatea de Medicina+specializarea? :-/ Funda.:-@ >:P
Ce parere aveti despre meseria de arheolog?
Am 13 ani si vreau sa devin cantaret ca Lady GAGA. O iubesc si sunt un megafan.Stiu sa cant la pian, fac cover la fiecare melodie a ei/a altor artisti si am si ceva voce. Ce sa fac ca sa devin faimos...? (mai mult)
Hi TPU! Faceti un "top 5" acori favoriti iar daca doi din ai vostri sunt si ai mei dau funda!
Haina face pe om? Sau omu pe haina?
BUNA TPU! AM nevoie de niste site-uri cu statusuri bune.Amcautat, dar cam nu gasesc.Mersi
Ma pot angaja dupa ce terminf facultatea de asistent medical generalist? sau am nevoie de o scoala postliceala?
Cate episoade are clase 406?>are funda plus vot
Cum poti lasa o prima impresie ff buna despre tine la scoala si ce conteaza prima data la o fata? Fundita pentru cel mai bun raspuns!:*:*
Pentru a deveni designer vestimentar este obligatoriu " Liceul de arta"? Adica vreau sa spun ca obligatoriu ACEST liceu, altul nu pot face?
Cam cati bani se castiga in meseria de designer vestimenat. Nu vorbesc de unul RENUMIT, international, ci unul normal care lucreaza destul de bine;)...
Care sunt calitatiile care trebuie sa le aiba un avocat? spuneti-mi tot ce stiti despre avocatura. dau funda
Dupa terminarea facultatii de drept (eventual si un masterat) ce trebuie sa faci pentru a ajunge procuror? (exceptand raspunsurile gen : spaga, spaga si iar spaga)
Buna! Cam cat castiga un asistent medical generalist la inceput? Se gaseste cat de cat usor de munca in acest domeniu? Multumesc!
Este cineva la Grupul Scolar administrativ si servicii Ploiesti la profilul Turism si alimentatie, intrat acum clasa a 9-a? daca da, imi puteti lasa id-ul sa vorbim? THX!
stiti pe cineva sau cunoasteti pe cineva care merge cu impartitul pliantelor? as vrea si eu sa merg sa pot avea banii mei sa fac eu ce vreau cu ei :* dar singura problema este ca inca nu am buletin:((? (mai mult)
Este vorba despre o treaba serioasa! Care stiti, sau aveti cunostinte care stiu. care ati fost in strainatete sau aveti cunostinte care vi`au vbit despre ceva de genul. Daca stiti locuri de munca libere...? (mai mult)
Vreau sa o ajut pe mama sa isi gaseaska un loc de munca in italia.Pe ce site as putea sa ii caut un job? Multumesc frumos!
pe 7 martie anul asta doamna profesoara de muzica a pregatit un spectacol la casa de cultura in orasul in care stau.Am participat si am cantat cu o fata care seamana foarte mult cu mine la aspectul...? (mai mult)
Stie cineva daca este posibil sa te transferi in anul II de la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Iasi ( UAIC ), la UNEFS? Iar daca e posibil, ce pasi ar trebui urmati?
Daca sunt la spiru haret la kineto pot face masterul la Unefs sa ma specializez in acest domeniu?
Inca o intrebare legata de facultate... am restrans lista la doua: asistenta sociala si limba engleza. Imi puteti da cateva detalii despre ambele va rog? (taxe, ce materii se studiaza, etc.) PS ambele? (mai mult)
Colega mea de camera isi cauta un job de acasa. Imi puteti va rog da mai multe informatii despre acest tip de job? Prefer sa fie pe internet, cu PayPal si fara tepe. Va multumesc anticipat
Sunt in clasa 7 si invat intr-un liceu foarte scump in care elevii sunt foarte fitosi profesorii foarte severi si in fiecare dimineata cind plec la scoala totul e monoton; e liniste; e P-L-I-C-T-I-S-E-A-L-A.Desi...? (mai mult)
Hello! Incep inscrieriele la master, iar eu trebuie sa fac o scrisoare de intentie pe care sa o atasez la dosar. Ma ajuta cineva cu un model de astfel de scrisoare?
Cat de des va ganditi la viitorul vostru? Ma refer la cei care mai sunt inca la liceu.
Cat costa cel mai ieftin skateboard? Cat de bun este? Unde il gasesc?;) Funda;)
Sunt reprezentant Oriflame si doresc sa imi formez o echipa pe care sa o coordonez. Deci, persoane care doresc sa se inscrie ca reprezentanti oriflame, pentru a afla mai multe detalii ma pot contacta...? (mai mult)
Buna este adevarat ca si la facultate se face balul bobocilor?
Care sunt scolile postliceale din bucuresti?
Pot sa lucrez in cadrul unei ambasade daca urmez facultatea de drept?
Ce credeti? Cine e cea mai frumooasa? Selena, Miley sau Demi? Am zis cea mai frumoasa. Sincer Selena
Ce salariu ia un profesor de romana? Difera oare de celelate materii? Dar un invatator sau educator? funda...
Cum as putea strange bani? sunt inca elev
Salut, am si eu o intrebare: e cineva care stie daca se mai da admitere acum in toamna la facultatea de instalatii? Sau daca mai sunt locuri; pe net am cautat dar mare lucru nu am gasit.Astept ceva raspunsuri;...? (mai mult)
Stiti vreun liceu de fotografie sau design video (editare video)?
Exista in Romania asta JOB din care sa castigi mai mult de 1000 lei doar cu liceul terminat (exclus constructii)?
De ce vreti sa inceapa scoala? Cel mai reusit raspuns primeste fundita
Dati-mi un site de unde pot instala Metin2Fun ro plzz dau funda
Salut, sunt in clasa a x a la protectia mediului, si mai departe as vrea sa merg la OPC, am o cunostinta acolo si a spus ca e dest. de bine, ce as vrea sa stiu este ce facultate trebuie sa urmez, si...? (mai mult)
Cum fac si eu un gen de "Robotzi"2? Cum sunt acestia http://www.youtube.com/watch?v=40NCnY2TdaM
Buna as vrea niste sfaturi, sunt in cl a12a la liceul de arte si as vrea sa stiu daca merita sa dau la facultatea de arte din italia la design vestimentar, adica ma intereseaza mai mult daca poti sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
blackgirl1875 întreabă:
adina5adina întreabă:
j231223 întreabă:
biancagabrielaisto întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!