Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Daca primesc diploma de A level in UK la 16 ani care e echivalentul bacului, pot sa ma inscriu la facultate in Romania?
Salut, cat se plateste cartea de munca pentru 4 ore la tazz?
Salut TPU. Agent de politie sau subofițer de jandarm? Dacă puteți veni cu argumente unde este programul mai lejer, despre salariu și multe altele, Mulțumesc frumos!
Salut. Știe cineva în ce consta vizita medicala pentru admitere la politie, jandarmi?
Bună dimineața! Ce meserii îmi recomandați în care implică salvarea planetei de schimbările climatice, poluare, etc?
Salut! Aș dori ca cineva sa îmi explice mai mult despre liceul profesional, dacă s- ar putea mai mult despre bucătar ospătar, pe google nu prea găsesc răspunsuri, de pilda: cum se întra? O sa...? (mai mult)
Există vreo facultate ceva in care sa studiezi și să înveți mai multe despre spatiu NASA etc? extratereștrii :))
Salut, am o întrebare pentru voi, cei care sunteți în domeniul chimiei (nu al ingineriei chimice), de la voi pot lua informații și fapte. De la ceilalți nu vreau răspunsuri că de la voi primesc...? (mai mult)
Bună seara! Ce meserii îmi recomandați în care poți să ajuți la salvarea planetei?
Salutare, sunt în clasa A 9 a. pe viitor aș vrea să învat Mecatronică, m- am documentat mai mult. Eu pana acum nu voiam sa învat Matematică și Fizica..deci n- am învat, cum aș putea acum ...? (mai mult)
Ce profesie dintre polițist sau ambulantier vi se pare mai frumoasă?
Salut! Dau fundã răspunsului util. Mi se mãreşte salariul, dar am înțeles că se schimbă și tipul contractului. Îmi puteți spune, vă rog frumos, ce este și ce implicã un contract...? (mai mult)
Buna seara, am vazut ca s-au scos posturi la jandarmerie si sunt 350 locuri, eu daca as fi admis pe locul 370 de exemplu, asta ce inseamna?
Bună seara! Care sunt atribuțiile pe care trebuie să le aibă un inspector de mediu? Trebuie neapărat și permisul de conducere?
Ce inseamna facultate de duzina?
Salut! Acusi ma angajez la tazz, dar am o problema(ghiozdanul de la tazz)nu stiu unde sa il las eu avand program de la 8- 14:00 scoala. Nu vrea sa il car tot timpul pe la scoala, etc. Cei care lucreaza...? (mai mult)
Salut, este utila germana si engleza in Romania, adica pot sa gasesc vreun job ok platit? Si nu in vreun domeniu gen IT sau de tip mate info deoarece am absolvit stiinte sociale si am gandeam sa ma apuc...? (mai mult)
În ce domeniu aș putea lucra după ce am absolvit o facultate de matematică-informatică?
Hei Hei. Am si eu o intrebare, pentru postul de controlor de zbor care este maximul pentru problemele de vedere la distanta? Eu am -3 si vreau sa stiu daca e posibil sa devin controlor de zbor
Buna! Unde m-aș putea angaja cu diploma de bacalaureat?
Bună ziua! Ce meserii din protecția mediului sunt numai la calculator/ birou?
Bună seara! Ce face un inspector de mediu, dar un responsabil de mediu?
Euroarbeitsrl este de încredere? Nu găsesc nimic despre ei, mi s-a spus că după prima luna de salariu mi se sustrage 200 de Euro pentru comision, locul de munca ar fi in Germania.
Salut, Eu sunt Elisei. Am 15 ani și îmi place Programarea, am avut mai multe încercari de a învata: Java Script, Python si etc.dar problema este ca nu le am cu matematica cine stie ce, vreau sa...? (mai mult)
Stiti cumva daca se poate intra la scolile de agenti de politie cu astigmatism si daca da, care este limita dioptriilor?
Buna/salut! Pentru a lucra la ANAF de ce facultate ai nevoie sau mai bine zis care sunt pasii recrutarii?
Buna, sunt clasa a 11- a la profil MI si vreau sa dau la facultate la UTCB la CCIA. As dori sa imi spuna cineva ce asteptari ar trebui sa am? Cum sa ma pregatesc din timp, la ce sa am cunostinte complexe,...? (mai mult)
Sunt din Iași si vreau sa devin soldat militar. Ce trebuie sa fac pentru a deveni? In Iași nu mai sunt licee militare si nu am posibilitatea sa merg in alt oras, nici nu vreau
Angajatorul imi cere sa demisionez pentru ca vrea sa restranga firma si mai renunta la posturi, eu am cerut sa ma somaj si spune ca nu poate. Vreau sa stiu cum sa fac sa ies cu bine din situatia asta ...? (mai mult)
Bună seara! Cei care ați terminat facultatea de ecologie și protecția mediului ce materii cuprinde și la ce se dă master și licență? Mulțumesc!
In ce conditii orele de la frecventa redusa pot intra in catedra unui titular?
Hey buna! Îmi puteți recomanda ceva rețele de socializare unde pot promova contul de onlyfans? Mulțumesc!
Buna, stie cineva daca la Finante banci (ase buc) trebuie sa dai bac la mate? Eu sunt pe filo si as vrea la aceasta facultate.
Ce se intampla daca la firma unde lucrez nu-mi efectuez in fiecare zi targetul? Mă poate concedia?
Salut, am si eu o intrebare si doresc seriozitate. Vreau sa merg mai departe catre jandarmerie, am miopie cu dioptriile - 8 la ambii ochi, ma operez la 21 de ani sa scap de miopie, dupa operatie si recuperare,...? (mai mult)
Buna, am nevoie de pareri, sfaturi in legatura cu alegerea facultatii. Sunt clasa a 12- a la uman, intensiv engleza, dar nu prea ma atrag facultatile pe profil, nu am inteles niciodata ce face un...? (mai mult)
Salut! Recent am sustinut proba pentru examenul psihologic la pompieri insa l- am picat pentru ca am gresit din neatentie. Vreau sa fac contestatie insa am nevoie de un motiv bun pentru a face contestatia(in...? (mai mult)
Cum devin sofer ambulanta? Imi trebuie si permis categoria C?
Salut! Vreau și eu să știu de ce studii/academii am nevoie sa pot să mă înrolez in forțele speciale. Am nevoie de experiență în alte organe ale justiției?
Este teapa? Contractul digital pentru a lucra în străinătate vor sa trimită numai cu o zi înainte sau în ziua călătoriei pentru că sunt mai multi candidați și nu au timp.Dar a fost vorba că...? (mai mult)
Bună, sunt din R.Moldova și sunt a 8- a. Sunt într- o mare confuzie, vreau să fac medicina în România și după cum am înțeles colegii de medicina nu există în România dar universități sunt....? (mai mult)
Ce trebuie sa fac sa devin sofer unui ambulanta SMURD B2 si cat dureaza?
Sunt pasionată de muzică și vreau să- mi conving părinții să mă lase să merg la un liceu de arte pe un profil de muzică. Ce poți ieși dintr- un liceu de muzică? Poți deveni profesor de...? (mai mult)
Salutare TPU. As vrea sa vorbim despre ceva, ideea este ca pe mine unul nu prea ma pasionează atat de tare(dar as putea s- o invat) informatica sau programarea în esență, dar cand ma gândesc ca...? (mai mult)
Care știe dacă poți sa ajungi militar sau agent cia sau forțele speciale sau ceva de genu asta fără sa ai studi avansate, gen dacă ai numa diploma de bac sau dacă termini facultatea ca la multe...? (mai mult)
Salut, TPU! Ma adresez in special tinerilor pana in 30 de ani, v- ar placea sa ramaneti in Romania sau sa emigrati intr- o alta tara? Eu am 22 de ani, am terminat liceul si am diploma de BAC si nu ...? (mai mult)
Care sunt probele la academia de politie specializarea drept la frecventa redusa pentru personalul MAI?
Dacă ai fimoza te respinge la fisa medicală la pompieri, va rog răspundeți din proprie experiența sau cineva care știe? Mulțumesc mult!
Buna. Am lucrat la o fabrică si văd că nu mi- au pus banii, pe contract scrie: 04.10.22 (data angajare). Nu vineri pe 4 trebuie sa primesc banii? Am verificat acum și scrie sold 0. Când ar...? (mai mult)
Sunt agent iar pentru a deveni ofiter la ce sa ma inscriu la academia de politie OSP fara frecventa sau la academia de poltie drept pentru MAI invatamant la distanta și care sunt probele pentru...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?