Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 31 Octombrie 2024 sunt:
Pentru kaleidoscope scuze am vrut sa spun la munca agricultura belgia
Cine stie cum pot pleca in belgia la cules de fructe vreau un raspuns sincer si serios. am cautat pe internet si nu am gasit nimic. funda
Am 13 ani din judet iasi cum as putea deveni un fotbalist profesionist? daca imi puteti zice ce sa fac pentru ca multi zic ca joc bine! ceva la poli iasi sau nu stiu:( asta e VISUL MEU! funda
Meseria de medic psihiatru, este o meserie frumoasă, de viitor? Ce liceu as putea face pentru asta? Cat se castiga? Si cu media 9, 85, as avea o sansa?
Hey TPU! Mie imi place foarte mult geografia.si as vrea cand o sa fiu mai mare sa lucrez in domeniul asta. Plz spuneti-mi si mie ce meseri sunt legate de geografie.si daca se poate. si ce facultate tebuie...? (mai mult)
Fundita!-Cum Pot Afla Care Sunt Rezultatele(Notele) La Bac 2011 Sesiunea De Toamna? Nu Uitati, Dau Fundita Celui Mai Bun Raspuns!
As vrea sa ma tund dar nu stiu cum... Am parul foarte mare adica am perciunii pana la gat la spate pana dupa umeri si bretonu ce sa mai zic... si mi s-a luat de parul asta am 13 ani si nu stiu cum? (mai mult)
As vrea sa stiu ce inaltime trebuie sa ai pentru a te face politist? Multumesc.
am 14 ani, sunt baiat.Cum fac repede 10 lei noi(100 de mii bani vechi)?;) Cei din familie nu imi dau:(( Urgent:-*:)
am 14 ani, sunt baiat.Cum fac repede 10 lei noi(100 de mii bani vechi)? Cei din familie nu imi dau:| Urgent:-*;)
am o mare rugaminte la voi, ma intereseaza daca cunoasteti pe cineva care promoveza pe cei care au voce dar nu in orice gen de muzica ci doar pop. Daca stiti pe cineva va rog sa imi lasati mesaj? (mai mult)
As vrea sa fac un radio si sal conduc eu da nu stiu cum se face, un radio care sa fie dj si sa pun muzicaa pin sambroadcaster cine ma poate ajuta va rog
Buna imi puteti spune de ce hobii sa ma ocup ce sa fac sa-mi deschid o afacere mai exact nu sunt adult am 13 ani... funda
Hello TPU! Stiti unde se pot face cursuri de actorie sau de dans in Ploiesti?
Stie cineva in constanta unde as putea sa ma angajez la promoter sau hostess. vreau un job part -time. doar in weekend ceva. multumesc
Stie cineva site online gen la fiecare persoana care se inscrie pe site, fiind invitata de tine primeste geva(bani) sau alte chestii?
Stie cineva cum pot face si eu un contract pentru sa muncesc in strainatate?
Imi poate spune si mie cineva ce medie trebuie sa ai pentru a intra la un liceu militar ( cel Din campina mai ales) Si ce probe sportive ar trebui sa dau ( dar in mare parte media ma intereseaza, ca la...? (mai mult)
Buna acum trec clasa a 11-a la liceul economic profil comert si sincer chiar nu stiu ce facultate as putea sa fac dupa ce termin liceul am note bunicele dar nu asta e problema... problema e? (mai mult)
Cum bag hostu(sa mearga radio non-stop cand este calculatorul stins)in Sam Broadcaster? Daca stiti perfect(100%)si spuneti toti pasii, funda;)
TPU vreau sa stiu daca aceste chestionare pe http://www.permis-de-conducere.ro sunt bune! Recent am dat de permis, am terminat orele, mi-am cumparat o carte de la editura Radulescu, una scrisa...? (mai mult)
Medic Psiholog sau avocat? stiu ca sunt diferite dar mar intersa parerea voastra!:)FUNDA
Buna as vrea sa stiu ce merita sa ma fac mai mult actor sau cantaret? dau funda+vot
Important si urgent! Vand casca de motor/scuter cu 40 lei NEGOCIABIL, foarte urgent, pentru detalii contacteaza-ma la numerele de telefon 0741611592 sau 0767140100:)
Salut am 16 ani ce facultate ar trebui sa urmez pentru a deveni fotograf cu acte inregula(judet)? mentionez ca momentan trec in clasa a 10-a si sunt la profil de arte plastice.
Care e cel mai bun job din Romania?:)
Mai multe detalii despre facultatea de arhitectură şi urbanism, sunt ştiinţele reale o necesitate, este o problemă dacă termin la filologie? ce se studiază mai exact şi unde aş putea ajunge?
Am o problema, care deja incepe sa nutreasca din nou in mine. Incepe scoala.Problema e ca am niste colegi al naibii de rai. Din cauza unui baiat ( care are influenta ) colegii sunt mai reci cu mine,...? (mai mult)
Buna caut si eu o mel care zice in ea le ri ra si bum bum care e de club cine o stie primeste funda:X scuze de categorie
Stie cineva cat este taxa de inscriere si/sau de scolarizare de la "Scoala Sanitara Carol Davila"?
Cine stie de cand sa infiintat trupa lemonade mouth?
sun un baiat care anul acesta termin cl 9 doresc sa devin stomatolog insa nici decum n-am sanse in moldova de aceeea doresc sa vin in romania dar nu am iddeee cum doresc sa aflu totul pas cu pas...? (mai mult)
Caut de servici pot face menaj orasul Barlad sunt serioasa si va rog sa imi trimiteti urgent raspunsuri.
Dati-mi si mie o poza cu pantaloni cu care intra eddie guerrero in ring dau funda +vot scuze categoria
Doresc sa lucrez ca promoter dar implinesc 16 ani in decembrie.Stie careva daca pot sa obtin o semnatura de la protectia copilului cum ca as putea lucra? Am nevoie urgenta de acel loc de munca.Multumesc...? (mai mult)
Cum fac repede rost de 10 lei? URGENT
Ce vreti sa fiti cand veti fi "mari:? Funda la cel care mi-a placut:)
ce licee sunt prin apropiere de ovidius constanta? funda+vot
Am 14 ani si anul viitor termin clasa a 8-a si as dori ca primul profil de liceu sa fie un liceu militar. Din cate am auzit e foarte greu de intrat acolo. La scoala unde sunt toate mediile anuale...? (mai mult)
Imi puteti sugera un liceu bun pentru mate-info? Ca eu ma gandeam la Tudor Vianu si am nevoie de pareri. Multumiri anticipat.
V'ar placea cariera de actor? Daca da ce veti face in aceasta privinta? ( Ce drum veti urma?)
Cu media 9, 85, in ce liceu as putea intra? ps: sunt din Timisoara Va rog să îmi daţi un răspuns.
Ce vreti sa va faceti cand deveniti mari?
M-a rugat o fata sa spun: as vrea sa-mi gasesc un prieten si nu stiu unde va rog imi lasati niste siteuri cu baieti de 13 sau 12 ani cu parul lung va rog fundita cel mai dulce baiat.Scuze categoria
Deci vreau sa urmez cariera de designer vestimentar, numai ca as vrea ceva informatii: Ce liceu se face, cam cat se plateste si vreau niste site-uri cu idei noi, schite cu haine si chestii din...? (mai mult)
E legal sa ai 2 joburi? Unul part time si altul full time? Poti sa fii angajat cu carte de munca la amandoua?
spuneti-mi si un joc gen darksider
Cum pot sa pun mai multe fotografii pe google?
In clasa a 5a m-am mutat la alta scoala si eram cu mult peste nivelul clasei. Toti profesorii inclusv d-na diriginta a sfatuit-o pe mama sa ma mute la o cls mai buna dar eu nu am vrut si mama mi-a ascultat...? (mai mult)
Stie cineva un site cu un test de aptitudini (ce voi fi in viitor)? Va rog mult, ciar as vrea sa stiu ce voi fi in viitor (probabil ) PS : Siteul sa fie gratis
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
blackgirl1875 întreabă:
adina5adina întreabă:
j231223 întreabă:
biancagabrielaisto întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!