Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 31 Octombrie 2024 sunt:
Ce host gratuit pentru radio stiti? Ziceti-mi toti pasii care trebuie sa ii fac Cel mai explicit FUNDA;)
Salut, TPU. Sunt o fata de 12 ani care face canto de 6 ani, si se cunoaste. Deasemenea, am participat la numeroase concursuri de muzica usoara "Alianta Franceza", "Curierul", "Cerbul de Aur", "Mamaia...? (mai mult)
In ce data incepe anul scolar luna aceasta 12 sau 13?
Hey... mi-am pus in gand sa ma mut in Targoviste cu my "boyfrend" Problema e ca trec anul 2 de facultate si o fac in bucuresti.Eu m-am mutat din tgv acum 2 ani pentru facultate dar m-am razgandit si vreau? (mai mult)
Sunt intr-o dilema. M-am inscris la POST LICEAL FUNDENI spre ce sa ma indrept:asistent generalist dar sunt trei pe un loc, deci precizez ca sunt la buget deci nu platesc scoala si intru in urma unui examen,...? (mai mult)
As putea deveni model daca singurul meu defect sunt cosurile? As avea vreo sansa?
Hei! as vrea sa ma ajutati cu un sfat.anul acesta termin clasa a 12-a.si inca nu stiu la ce facultate sa merg mai departe. oscilez intre geografie, teatru si psihologie. dar nu sunt hotarata. ajutati-ma...? (mai mult)
Cine ma poate indruma spre acea viata de artist? de unde pot incepe cu muzica? deja am participat la concursuri si festivaluri si am luat numeroase premii dar vreau sa ajung mai departe de atat. am mai...? (mai mult)
Buna TPU.As vrea sa va intreb daca termin Facultatea de Filosofie – Comunicare Sociala si Relatii Publice unde m-as putea angaja? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Eu vreau sa fiu vedeta, sau macar sa apar la tv! Am talent la:muzica, desen, dans.Cum as putea sa apar ta tv? Trebuie sa fiu sustinuta de cineva? Daca e cineva interesat de o posibila vedeta uitati...? (mai mult)
Cu ce se ocupa specializarea Topogeodezie si automatizare topogeodezica din cadrul facultatii de Mecatronica si sisteme integrate de armament de la Academia Tehnica Militara?
Cum pot sa mut pe facebook poze dintr`un album in altu`:D> fundita!:x
Ce fac cu helpheck2340924 pe ourworld la ce foloseste?
Buna ma jucam ourworld si am iesit dupa cateva minute am primit vreo 46 de mesaje m-am uitat la ele si ziceau toate you have a gems si aveam 11 gems cand dintr-o data 51-57 cum s-a intamplat chestia asta? Funda:X...? (mai mult)
Salut, Cine stie ceva linkuri cu mauale de info si de mate(clasa aX-a) de descarcat. FUNDITA!
As dori sa adresez o intrebare actualilor studenti sau celor care au terminat una din facultatile urmatoare: Studii Americane, respectiv Comunicare si Rel. Publice(PR, branding, publicitate). Ma...? (mai mult)
Doresc sa imi raspunda doamna BRIGAELA la aceasta intrebare: As dori un atlas de anatomie, vreau sa fie complex sa gasesc in el tot ce am nevoie. Care este cel mai bun atlas pe care dumneavoastra il stiti?...? (mai mult)
Buna TPU:)CE bluza merge asortata cu o pereche de jeansi skinny negri? vreau pentru o tinuta de seara, cu accesorii si geanta/pantofi funda+voturi
O prietena ii place un baiat pe care l-am cunoscut amandoua de curand. Ea m-a rugat sa nu zic nimic nimanui da azi m-am enervat si am zis fara sa vreau ca ei ii place de el. Faza buna e ca ea nu era acolo...? (mai mult)
Buna sunt reprezentant avon pentru comenzii sau alte detalii sunati la numarul de telefon 0767140100, de Luni pana Sambata, orar: De la 10:00 pana la 22:00 Ma numesc Nicusor;)
Am o intrebare pentru cei ce joaca ourworld azi mi-am instalat toolbar, toolbar nu game bar si mi-am bagat codul de sus si mi-a zis ca a expirat exista o modalitate de a merge codu? Funda:X
Salut TPU ce parere aveti despre liceul militar Stefan cel Mare? fara raspunsuri impertinente, va rog!
Buna ati putea sa imi continuati si mie poezia urmatoare: ( sa stiti ca ete + 18 ) Sakurica vine acum Sa te frece cu sapun Si pe fata si pe dos Ca sa papeu-n cabanos Arde tare te topeste Cabanosul...? (mai mult)
Cat de bun a fost legendarul eddie guerrero :x
Am pus cam multe intrebari de genu acesta, dar vreau sa stiu: daca intrii in barou, faci cei 2 ani si ajungi avocat definitiv, acolo primesti automat cazuri sau poti doar sa fii in barou dar sa nu ai...? (mai mult)
Are cineva conturi de ourworld cu gems si nu ii mai trebuiesc? Funza:X
Cum se invata materialele foarte mari ( de exemplu manualul de anatomie ce ni se cere pentru admiterea la medicina)? Ce tip de invatat functioneaza cel mai bine?
Am si eu o intrebare pentru voi! Ce credeti ca este mai folositor in viata? Sa fi un doctor sau un avocat? Multumesc anticipat! :-*
Care sunt facultatile cele mai bune pentru profilul uman?
Dupa terminarea facultatii de Drept ce trebuie sa faci mai departe? Am auzit ca trebuie sa faci practica sub indrumarea unui avocat pe care il platesti.In barou se intra tot asa? POTI face practica in timpul...? (mai mult)
Ce sa fac? Sora mea a avut o forma de cancer(acum este bine)dar mama m-a avertizat ca nu avea o viata normala datorita restrictiilor(sa nu faca sport, sa nu se streseze) asa ca mi-a zis...? (mai mult)
am si eu o intrebare in legatura cu liceele din Buzau, mai am doar un an pana intru si eu la liceu si trebuie sa dau o evaluare nationala, a mai dat vreunul dintre voi astfel de teste? daca da,...? (mai mult)
Buna TPU:P Am si eu pe cineva care cauta un servici ca bona URGENT! pentru bebelusi de la 6 luni(sec 4/5/6):Ddau funda...add me huba_bubba14
Ce fel de cariera credeti ca mi sa-r potrivi, sunt o persoana muncitoare niciodata n-am pierdut nimic, sunt ascultatoare, sexy, cuminte, nu ma prea cert cu oameni, imi place sa fiu in centrul atentiei...? (mai mult)
Dati-mi va rog niste nume de caini frumoase. Dau funda + vot! Scuzati categoria
Ce parere aveti de faptul ca o companie de renume intreaba o potentiala angajata la interviu daca in urmatorul an planieste sa faca un copil?
Cati ani trebuie sa fac la medicina veterinara?
Los Angeles or New York? Why?
Ce ma asteapta in clasa a 8-a? Cum va fi?
Am 18 ani si sunt in clasa 12 am nevoie de niste bani de buzunar adica mai exact caut un loc de munca pe calculator unde sa pot aloca 2 ore pe zi ma pricep destul de bine la html si ma pot adapta in functie...? (mai mult)
Buna m-am inregistraz la un joc si la Yahoo mail numi trimite emailul de confiramre de ce? ce trebuie sa fac sa mi-l trimita?
Care este salariul de inceput la M'c Donalds?
As vrea sa va intreb: aveti idee cat poate castiga un electrician pe nave? :)
Spuneti-mi si mie niste nume de Facebook plss
Stiti un antivirus bun si de unde l-as putea downloada?:)
Daca termin facultate de asistenti medicali generalisti pot profesa? sau am nevoie si de scoala post liceeala Carol Davila?
Ca sa intri la facultatea de medicina iti trebuie media din liceu? Eu abia am trecut a9a si vreau sa stiu din timp sa vad cat de tare imi dau interesul pentru note.
Am si eu o intrebare cum se semneaza caietele in engleza cele de clasa si pentru control
Buna are cine conturi pe ourworld si nu mai are nevoie de ele? a si daca vrei adaugatima ma numesc Alexandra417
Bine... vreau sa va rog ceva am nevoe urgent sa invat limba italiana puteti va rog sa imi propuneti un site pe care il pot invata sa fie ceva audio sau video sa ambele sau sa fie explicat prin diferite? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
blackgirl1875 întreabă:
adina5adina întreabă:
biancagabrielaisto întreabă:
j231223 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!